2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım tek temennim o zaten şu 3 ayı atlatsak hayırlısıyla
Arkadaş da rahime gitmez o ilaç diyor. İlaç kağıtlarında abartıyorlar diyor..

Gitsem mi yarın doktora acaba. Bir hafta arayla da ultrasona girmek istemiyorum

Neden verdi doktor canım
Git istersen bi için rahat etsin canım
Gönlünü ferah tut inşallah bebişin iyidir canım sen rabbim korur onu sen üzülme

Doktora sarı akıntı var dedim. Ama kaşıntı yanma falan yapmıyor dedim. O da fitil verdi.
Ya bu sarı akıntı çoğu hamilede oluyor. Doktorun işgüzarlığı.

Bende de gecen Cumartesi gönü boyle bir sızı oldu sonra bulantım bitti noldu dedim ya bebeğimin kalbimi durdu acaba dedim bütün pazar hastane aradık eşimle yok dedi özel polikinliğide gitmek istemedim Pazartesi medipole gideriz dedi Pazartesi sabah uyandım bulantılarım yeniden benimleydi. Ama Cumartesi günü vajinadan gercekten cok kötü ağrı girdi yani bende de oluyor boyle ağrılar kasılmalar. Bence hersey normal tatlım emin olabilirsin. Ama sen istersen yinede doktora git bu stres daha beter çünkü

Doktora 15 martta gidecektim bir de.. Aydan aya gitmeyi düşünüyordum..
Sen hangi aralıklarla gideceksin?

Ben en son 6 Şubat'ta gittim doktor 1 ay sonra gel dedi bende senin gibi 17 Mart'ta gideceğim cinsiyeti belki öğrenirim ümidi ile :) bence düşünme ya bunların hepsi hamilelikten kaynaklanan tedirginlik. Sorun yok bebeğini sev okşa o seninle :)

İlacı kullanmayıp rahatıma bakıcam düşünmicem canım..
Allahım bize bağışlasın miniklerimizi

Cinsiyetini öğrenir miyiz kız martın ortasında?

Doktora sarı akıntı var dedim. Ama kaşıntı yanma falan yapmıyor dedim. O da fitil verdi.
Ya bu sarı akıntı çoğu hamilede oluyor. Doktorun işgüzarlığı.

Canım benimde var sarı akıntım doktora söyledim bişey olmaz dedi hafif hafif bende de oluyo ağrı mesela

Bilmiyorum ki suanda 9. Haftadayız 14 mart'a da daha 3 hafta var yani 12. Haftamda oluyorum hatta cuma gidince 13. Haftadayım muhtemelen öğrenirim diye düşünüyorum. Bazıları 11. Haftada öğreniyorlar. Kesin olmaz ama olsun tahminde bulunur doktor en azından :)

kızlar napıosunuz bebekler nasıllar??????*bgn bebegim bni cok cimdikledi alt karında rahimde sürekli bi cimdiklenme gbi bişi hissettim acaba kalbimi atmaya basladı artk nedersiniz nie öle oldu kii

ben geldım doktordan kesemızı gorduk suan hersey ıyı 10 gun sonra kalp atısı ıcın cagırdı cok heyecanlandım yaa :)

İlacı kullanmayıp rahatıma bakıcam düşünmicem canım..
Allahım bize bağışlasın miniklerimizi

Kamuran hayirdir canim niye morelin bozuldu senin ?

benim tahmini dogacak tarih 26 eylul dedi doktor dun.

cinsiyet icin mayis 15.randevu verdi. yani 21.haftada cinsiyetini bilecegim:)) siz benden once mi ogrenceksiniz yoksa

canım sıkma kendini. sıkacaksan da git dr o zaman rahatla..hem dr un böyle bir şey verdiğini bilsinler.en azından ona göre davranırlar.başka hamişe de verildiyse dikkat ederler..

canım bunları endişelen diye demiyorum. çok gerekiyorsa kullanılabilir olanlarda vardır.
onu hep yazarlar uyarı mahiyetinde..ama tabi yine de dikkat etmek lazım.

-----

Berkandamla, ben eylul 26 da dogum yapicak gibiyim, doktor 26 eylul dedi. oyuzden eylul annelerindeyim, ama sizlere alistigim icin burayada yaziyorum. heriki topiktede listede degilmisim:) bugun listeye eklicekler beni.

kızlar sol bacağımda dirseğimin dört karış üst solunda böyle bir acı hissediyorum. hani bir yere vurursunuz da zonklar ya öyle..
bu sefer iğneyi bacağımdan mı vursam ne yapsam..

kızlar sol bacağımda dirseğimin dört karış üst solunda böyle bir acı hissediyorum. hani bir yere vurursunuz da zonklar ya öyle..
bu sefer iğneyi bacağımdan mı vursam ne yapsam..

igne kan sulandirici ignemi ? bence gobekten en rahati acida hissetmiyorsun.eger gobekten vurabiliyorsan gobekten derim ben.

aynn cnm ya hiçbirşe yiyemiyorum :2: galiba dediğin gibi gevşiyoruz sıcak duş almayın derler ya hep ama çok da sıcak almam zaten ben hep ılık tır. neyseki normal bencede dikkatli olalım gene tşk ederimmmm

aynn cnm ya hiçbirşe yiyemiyorum :2: galiba dediğin gibi gevşiyoruz sıcak duş almayın derler ya hep ama çok da sıcak almam zaten ben hep ılık tır. neyseki normal bencede dikkatli olalım gene tşk ederimmmm

canim , asagidaki hamilelik imzani nasil yaptin , yapmaya calistim, tahmini dogum gunu yaziyorum kisisel bilgilere onayliyorum, ama asagida gozukmuyor nedenki

evet kan sulandırıcı.. korkuyorum acaba bir şey mi oluyor diye.. hafifledi ama devam ediyor.

yok canim benim , hic birsey olmuyordur, kendini cok dinledigin icin. ama bence baska yerden dene.

buarada sen baskasinami vurduyorsun ? kendinmi

Son düzenleme:
yok canim benim , hic birsey olmuyordur, kendini cok dinledigin icin. ama koldan vurunca oyle agrilar oluyor, bence baska yerden dene.

buarada sen baskasinami vurduyorsun ? kendinmi

dün ilk kez kendim yaptım. sağolsun burda kullananların yazdıklarını okudum. sonra netten baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…