Evet cnm insallah Allah izin verirse yarin duyucam pitpitlari acaip heyecanliyim:)
Sen de cumartesi ama en azinsan sen bikiyosun ki pitpitlar varrr sadece sesini duycaksin korku yok yani sadece heyecan var sende ne guzell tatlim yaa Allah hepimize saglikla kuxagimza almayi nasip etsin insallah
Arkadaş da rahime gitmez o ilaç diyor. İlaç kağıtlarında abartıyorlar diyor..
Gitsem mi yarın doktora acaba. Bir hafta arayla da ultrasona girmek istemiyorum
Doktora sarı akıntı var dedim. Ama kaşıntı yanma falan yapmıyor dedim. O da fitil verdi.İnşallah canım tek temennim o zaten şu 3 ayı atlatsak hayırlısıyla
Neden verdi doktor canım
Git istersen bi için rahat etsin canım
Gönlünü ferah tut inşallah bebişin iyidir canım sen rabbim korur onu sen üzülme
Eczacı abla doktorun verdiyse bir şey olmaz dedi..
Bazı ilaçlar ilk 3 ayda kullanılmaz. Bazıları son 3 ayda kullanılmaz. Doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse problem olmaz dedi.
Bugün iki kere tam içime bi sızı girdi ama zaten arada bi oluyordu bu..
Sende de arada bir vajina içine ani bi sızı girip geçiyor mu?
Doktora 15 martta gidecektim bir de.. Aydan aya gitmeyi düşünüyordum..
Sen hangi aralıklarla gideceksin?
İlacı kullanmayıp rahatıma bakıcam düşünmicem canım..Bende de gecen Cumartesi gönü boyle bir sızı oldu sonra bulantım bitti noldu dedim ya bebeğimin kalbimi durdu acaba dedim bütün pazar hastane aradık eşimle yok dedi özel polikinliğide gitmek istemedim Pazartesi medipole gideriz dedi Pazartesi sabah uyandım bulantılarım yeniden benimleydi. Ama Cumartesi günü vajinadan gercekten cok kötü ağrı girdi yani bende de oluyor boyle ağrılar kasılmalar. Bence hersey normal tatlım emin olabilirsin. Ama sen istersen yinede doktora git bu stres daha beter çünkü
Cinsiyetini öğrenir miyiz kız martın ortasında?Ben en son 6 Şubat'ta gittim doktor 1 ay sonra gel dedi bende senin gibi 17 Mart'ta gideceğim cinsiyeti belki öğrenirim ümidi ile :) bence düşünme ya bunların hepsi hamilelikten kaynaklanan tedirginlik. Sorun yok bebeğini sev okşa o seninle :)
Doktora sarı akıntı var dedim. Ama kaşıntı yanma falan yapmıyor dedim. O da fitil verdi.
Ya bu sarı akıntı çoğu hamilede oluyor. Doktorun işgüzarlığı.
Cinsiyetini öğrenir miyiz kız martın ortasında?
Eksik yazmışsın canım.
İlk sayfada yazıyor zaten.
Amin canım inşallah sağlıcakla devam eder gebeliklerimiz.
Yarın ikimiz de doktordayız o zaman, inşallah güzel haberlerle geliriz
Kaydedeceğim canım listemize
İlacı kullanmayıp rahatıma bakıcam düşünmicem canım..
Allahım bize bağışlasın miniklerimizi
Cinsiyetini öğrenir miyiz kız martın ortasında?
Çok canım sıkıldı canım çooookk..
Hatta bu haftasonu randevu alıp başka bi doktora gitsem de bebeğimin durumunun iyi olduğunu öğrenip rahatlasam mı diyorum. Çok canım sıkıldı ya. Niye kullandım ki ben bunu ya.
kızlar sol bacağımda dirseğimin dört karış üst solunda böyle bir acı hissediyorum. hani bir yere vurursunuz da zonklar ya öyle..
bu sefer iğneyi bacağımdan mı vursam ne yapsam..
Ah şu mideler, ne zaman düzelecekler... Benim de çok kötü midem acıkınca daha çok oluyo bulantı, iştahım ise hiç yok. Canım, duştan sonra aynısı bende de oluyo, korkuyo insan açıkcası. Sıcak suyu görünce kaslarda bi gevşeme mi oluyo aceba ondan olabilir mi. Başka birinin de aynı şeyi yaşıyo olması iyi bişey aslındayalnız değiliz demek ki, normal bi durum olduğunu gösterebilir bence tek olmamamız
igne kan sulandirici ignemi ? bence gobekten en rahati acida hissetmiyorsun.eger gobekten vurabiliyorsan gobekten derim ben.
aynn cnm ya hiçbirşe yiyemiyorum :2: galiba dediğin gibi gevşiyoruzsıcak duş almayın derler ya hep ama çok da sıcak almam zaten ben hep ılık tır. neyseki normal bencede dikkatli olalım gene tşk ederimmmm
evet kan sulandırıcı.. korkuyorum acaba bir şey mi oluyor diye.. hafifledi ama devam ediyor.
yok canim benim , hic birsey olmuyordur, kendini cok dinledigin icin. ama koldan vurunca oyle agrilar oluyor, bence baska yerden dene.
buarada sen baskasinami vurduyorsun ? kendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?