2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bugün kan tahlili sonucunu aldım ancak salı günü göstereceğim.ama bana sanki beta değeri yüksek gibi geldi 13240 sat 8 ocak buna göre 6 haftalık ama dr 4 haftalık olduğunu söyledi sizce 4 haftalığa göre beta yüksekmi yani ikizmi acaba

kızlar dr a soramadım sonuçları ama bunlar işaretli çıktı..

RDW-SD [L] 36,9 mosm/kg 37 - 54 : en düşük 37 olması gerekirken benim ki 36,9 düşük çıkmış..

MPV [H] 11,2 fl 7,4 - 10,9 : en yüksek 10,9 olması gerekirken benim ki 11,2 yüksek çıkmış.

Hemoglobin [E] 50 mg/dl Negatif : bu idrar tahlili negatif yazıyor negatif çıkmış ama 50mg /dl yazıyor.. işaretli çıkmış..

Son düzenleme:
Kıııııızzzz.Allah iyiliğini versin hamiş misin sen yinee
Phia söyledi de oradan duydum inanamadım.Maşallah tebarekallah.Yüzbin kere maşallah.Nasıl cesaret ettin el kadar bebeğinle.Helal valla.Allahım elini ayağına kavuştursun,sağlıkla büyüt kuzucuklarını inşallahh

Berkandamla, ben eylul 26 da dogum yapicak gibiyim, doktor 26 eylul dedi. oyuzden eylul annelerindeyim, ama sizlere alistigim icin burayada yaziyorum. heriki topiktede listede degilmisim:) bugun listeye eklicekler beni.

Merhaba tatlım.. Ben her iki topicte de listedeyim. Orası bana fazla sıcak gelmiyor. Burası boş oldugunda orada takılıyorum bide herkesin hamileliği benden onde olduğu için onların yaşadıklarını okumak tecrübe oluyor benim için. 21. Hafta cok geç :)) valla ben 12. Haftada gideceğim doktora bakalım az cok tahmin eder doktor diye düşünüyorum. Sen ne hissediyorsun :))

tekrar yazıyorum o zaman cnm 27 yaşındayım kocaelide yaşıyorum 2. gebeliğim son adet tarihim 16 ocak muhtemel doğum tarihi 24 ekim 4 haftalığız

oğlumda 12 haftalıkken öğrenmiştim ben:) kızı olacaklar geç öğrenir bence erkek olacaklar erken öğrenir

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sizi okuyorum ama şimdi yazmak nasip oldu.. sat 24 Aralık. şu an 9. haftanın içindeyim. İnşaallah eylül sonu doğum yapacağım. bundan önce 2 hamileliğimde düşükle sonuçlandı, ikisi de aynı haftada (10. haftada) o yüzden şu an oldukça endişeliyim ama iyi düşünmeye çalışıyorum..

biliyorsunuz sucuk, salam pastırma gibi çiğ et yemememiz lazım ama ben bugün sucuklu börek yedim 1 dilim ( şimdi de kafayı buna taktım bişi olur mu diye??? keşke yemeseydim diyorum ama canım da istedi.. siz ce bişey olur mu??

evet 21,hafta cok gec ama yapilacak birsey yok, belki ilerde doktorumu degistirirsem yakin tarih alabilirim

ben erkek gibi hissediyorum canim, yani okudugum bayanlarin yazdigi tecrubelere dayanaraktan erkek. ama esim kiz tahmin ediyor, oyuzden kiz gibide geliyor:))

diger topikte arkadas 11.haftalikken doktor yuzde 80 erkek demis, sanirim sen 12,haftda eger erkekse soyler, cunki erkekler erken gosteriyormus kendini

Canim sucuk yedin diye dusuk olacagini dusunme sakin. dusuk olacaksa olur zaten, yiyecekle ilgisi yok, hem sucuk pismis yemisin boregin icinde oyuzden ben bir sorun gormedim. bende az once sucuklu pizza yedim.

ama salam pastirma cigkofte gibi etleri cigden yersen o iyi degil.

bende senin gibi 9.haftadayim , endiselenecek birsey yok icine ferah tut onceki yasadigin dusuklerden dolayi boyle endise duyuyorsun...

kaçıncı çocuk : ilk
son adet tarihi :19 ocak
tahmini doğum tarihi: 26 ekim

Korkma canım hepi topu bir dilim yemişsin ki onun da her tarafı sucuktan yapılma değildir zaten. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

mrb arkadaşlar geçen yazmıştım beta hcg perş 1200, cuma 400tü ama farklı merkezlerdi.
bgn tekrardan beta hcg baktırdım 5600 çıktı ve kese görüldü çok şükür
haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı doktor , Allahım o günleri de gösterir inşallah...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

çok şükür gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebişini :)

Korkma canım hepi topu bir dilim yemişsin ki onun da her tarafı sucuktan yapılma değildir zaten. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

canım çok teşekkür ederim cevabın için.. işte insan hep endişe halinde olduyor hamile iken hele başından kötü denyim geçmiş ise. gerçi ben 2. düşüte kürtaj sonrası inceleme yaptımıştım, genetik problem sebebi ile kalbi durmuş.. normalde 46 kromozom olması gerekirken 47 imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…