çok şükür gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebişini :)
Canim sucuk yedin diye dusuk olacagini dusunme sakin. dusuk olacaksa olur zaten, yiyecekle ilgisi yok, hem sucuk pismis yemisin boregin icinde oyuzden ben bir sorun gormedim. bende az once sucuklu pizza yedim.
ama salam pastirma cigkofte gibi etleri cigden yersen o iyi degil.
bende senin gibi 9.haftadayim , endiselenecek birsey yok icine ferah tutonceki yasadigin dusuklerden dolayi boyle endise duyuyorsun...
canım çok teşekkür ederim cevabın için.. işte insan hep endişe halinde olduyor hamile iken hele başından kötü denyim geçmiş ise. gerçi ben 2. düşüte kürtaj sonrası inceleme yaptımıştım, genetik problem sebebi ile kalbi durmuş.. normalde 46 kromozom olması gerekirken 47 imiş.
Öncelikle herkesin hamileliği sorunsuz saglikli gecer ins Ben size bise danisicam tahmini dogum tarihim 10 ekim fakat biraz zor günler geçiriyorum baslarda hersey cok güzeldi 3 subat bhcg 60 di 6 subat 167 8 subat 336 14 subat ise 950 cikti dr supelendi ama kese gorundu 5mm dedi ertesi gun acik pembe akintim oldu acile gittim kese 7.8 mm dedi dis gebelik yok dedi gs ile uyumlu falan dedi 10 gün kalkmadan yat dedi zaten ertesi gün acik kahve oldu sonra sari bugünse tamamen gecti normale dondu agrimda yok acildeki dr da 1 hafta sonra gel bebegi görmemiz lazim dedi yarin 6+6 oluyorum bhcg yukselisini cok kafaya taktim dr a pzt gidicem tek kafama takan bhcg
Canim cok saol insssss insan canindan bir parca olunca bise olacak die korkudan kafayi yiyor minigim diyorum bebegim diyorum cok baglandim simdiden Allahim bana bagislasin nolurrr yarabbim yalvaririmCanım hiç takma kafana, bak hayırlısıyla kanaman da kesilmiş, korkma annesini gülümsetecek o kuzu:)
oğlumda 12 haftalıkken öğrenmiştim ben:) kızı olacaklar geç öğrenir bence erkek olacaklar erken öğrenir
Benim doktorumun işgüzarlığı işte canım boşver kullanmıcam zaten artık:)Canım benimde var sarı akıntım doktora söyledim bişey olmaz dedi hafif hafif bende de oluyo ağrı mesela
Ozaman ben inşallah geç öğrenirim :))
Ben de 15inde gidicem:)Bilmiyorum ki suanda 9. Haftadayız 14 mart'a da daha 3 hafta var yani 12. Haftamda oluyorum hatta cuma gidince 13. Haftadayım muhtemelen öğrenirim diye düşünüyorum. Bazıları 11. Haftada öğreniyorlar. Kesin olmaz ama olsun tahminde bulunur doktor en azından :)
evet 21,hafta cok gec ama yapilacak birsey yok, belki ilerde doktorumu degistirirsem yakin tarih alabilirim
ben erkek gibi hissediyorum canim, yani okudugum bayanlarin yazdigi tecrubelere dayanaraktan erkek. ama esim kiz tahmin ediyor, oyuzden kiz gibide geliyor:))
diger topikte arkadas 11.haftalikken doktor yuzde 80 erkek demis, sanirim sen 12,haftda eger erkekse soyler, cunki erkekler erken gosteriyormus kendini
Öncelikle herkesin hamileliği sorunsuz saglikli gecer ins Ben size bise danisicam tahmini dogum tarihim 10 ekim fakat biraz zor günler geçiriyorum baslarda hersey cok güzeldi 3 subat bhcg 60 di 6 subat 167 8 subat 336 14 subat ise 950 cikti dr supelendi ama kese gorundu 5mm dedi ertesi gun acik pembe akintim oldu acile gittim kese 7.8 mm dedi dis gebelik yok dedi gs ile uyumlu falan dedi 10 gün kalkmadan yat dedi zaten ertesi gün acik kahve oldu sonra sari bugünse tamamen gecti normale dondu agrimda yok acildeki dr da 1 hafta sonra gel bebegi görmemiz lazim dedi yarin 6+6 oluyorum bhcg yukselisini cok kafaya taktim dr a pzt gidicem tek kafama takan bhcg
Ben de 15inde gidicem:)
13. haftada eğer ki bacak bacak üstüne atmaz, poposunu dönmezse öğrenirizzzz :))))))))))
Kamuran hayirdir canim niye morelin bozuldu senin ?
benim tahmini dogacak tarih 26 eylul dedi doktor dun.
cinsiyet icin mayis 15.randevu verdi. yani 21.haftada cinsiyetini bilecegim:)) siz benden once mi ogrenceksiniz yoksa
Haklisin canim en az 2400 olmaliydi yukselis dedi dr gözümü cok korkuttu ama kese bhcg 900 lerde görünmüyo 1500-2000 arasi görünüyo die biliyorum acaba sonucta Bi hatami var diyede düsünmeden edemiyorum ilk gittigim dr a kalsa direk dis gebelik kesin dedi dr lar bozdu psikolojimi ankaradada yeniyim dr bulamadim daha zübeyde hanima gidiyorum ordada her gün ayri bir dr var her biri ayri bise diyorKafana neden takıyorsun ben anlamadım benim sadece bir kere betama bakıldı sonra keseyi gördük tamm dedi sahada betama falan bakmadık gerek yokki. Keseyi görmüş sonuc olarak. Kanama vs ise yerleşmeden kaynaklananiliyor. Zaten doktorun istiharat vermiş. Ee benim kanamam olmadığı halde keseyi gördük kalp atışını görene kadar iki hafta boyunca mümkün olmadığı müddetçe ayağa kalkma demişti. İlişki yasaktı. Bunlar normal seyler bence. Rabb'imin izni bebişin seninle beraber merak etme sen
Bana da 30 eylül dedi doktor ama ben buradayım. Buradan ayrılma döverimBerkandamla, ben eylul 26 da dogum yapicak gibiyim, doktor 26 eylul dedi. oyuzden eylul annelerindeyim, ama sizlere alistigim icin burayada yaziyorum. heriki topiktede listede degilmisim:) bugun listeye eklicekler beni.
Ben belki dayanamaz 7 Mart'ta da gidebilirim 12. Hafta oluyor ya az cok tahmini olur bence ozaman tamm kesin olmaz ama tahmin yürütülebilir. Ama dediğin gibi inşallah poposunda falan dönmez. Ve sen hatta 10. Hafta öğrenirsin bende inşallah 16. Haftada bile öğrenemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?