2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım çok saol, rahatllattın beni:)

Öncelikle herkesin hamileliği sorunsuz saglikli gecer ins Ben size bise danisicam tahmini dogum tarihim 10 ekim fakat biraz zor günler geçiriyorum baslarda hersey cok güzeldi 3 subat bhcg 60 di 6 subat 167 8 subat 336 14 subat ise 950 cikti dr supelendi ama kese gorundu 5mm dedi ertesi gun acik pembe akintim oldu acile gittim kese 7.8 mm dedi dis gebelik yok dedi gs ile uyumlu falan dedi 10 gün kalkmadan yat dedi zaten ertesi gün acik kahve oldu sonra sari bugünse tamamen gecti normale dondu agrimda yok acildeki dr da 1 hafta sonra gel bebegi görmemiz lazim dedi yarin 6+6 oluyorum bhcg yukselisini cok kafaya taktim dr a pzt gidicem tek kafama takan bhcg

Vücut zaten otomatik reddedermiş anormallikleri, Rabbimin işi işte!

Canım hiç takma kafana, bak hayırlısıyla kanaman da kesilmiş, korkma annesini gülümsetecek o kuzu:)

Canım hiç takma kafana, bak hayırlısıyla kanaman da kesilmiş, korkma annesini gülümsetecek o kuzu:)
Canim cok saol insssss insan canindan bir parca olunca bise olacak die korkudan kafayi yiyor minigim diyorum bebegim diyorum cok baglandim simdiden Allahim bana bagislasin nolurrr yarabbim yalvaririm

Kizlaaar :) yarin ilk doktor muayenemiz var esimde bende cok heyecanliyiz insaAllah guzel haberlerle gelirim buraya :)

Canım benimde var sarı akıntım doktora söyledim bişey olmaz dedi hafif hafif bende de oluyo ağrı mesela
Benim doktorumun işgüzarlığı işte canım boşver kullanmıcam zaten artık:)
15 martta da başka doktora gidiyorum ve sarı akıntımı ona soracağım. Çoğu kişide var canım zaten ya ::)

Ben de 15inde gidicem:)
13. haftada eğer ki bacak bacak üstüne atmaz, poposunu dönmezse öğrenirizzzz :))))))))))

Valla çevremdeki herkes hala ve hala erkek diyor. Daha hamile olmadan bile fallarda çıkıyordu sen düşün artık. Şimdi karnımı elliyorlar aa kesin erkek diyorlar. Çevremdeki herkes Prof olmuş, jinekolojii dalında boşuboşuna özel hastanelerde muane oluyorum ben :))

Ben kız istiyorum tabi once sağlık. Ozaman inşallah gec öğrenirim bebişimin cinsiyetini :))

Kafana neden takıyorsun ben anlamadım benim sadece bir kere betama bakıldı sonra keseyi gördük tamm dedi sahada betama falan bakmadık gerek yokki. Keseyi görmüş sonuc olarak. Kanama vs ise yerleşmeden kaynaklananiliyor. Zaten doktorun istiharat vermiş. Ee benim kanamam olmadığı halde keseyi gördük kalp atışını görene kadar iki hafta boyunca mümkün olmadığı müddetçe ayağa kalkma demişti. İlişki yasaktı. Bunlar normal seyler bence. Rabb'imin izni bebişin seninle beraber merak etme sen

Ben de 15inde gidicem:)
13. haftada eğer ki bacak bacak üstüne atmaz, poposunu dönmezse öğrenirizzzz :))))))))))

Ben belki dayanamaz 7 Mart'ta da gidebilirim 12. Hafta oluyor ya az cok tahmini olur bence ozaman tamm kesin olmaz ama tahmin yürütülebilir. Ama dediğin gibi inşallah poposunda falan dönmez. Ve sen hatta 10. Hafta öğrenirsin bende inşallah 16. Haftada bile öğrenemem :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamuran hayirdir canim niye morelin bozuldu senin ?

benim tahmini dogacak tarih 26 eylul dedi doktor dun.

cinsiyet icin mayis 15.randevu verdi. yani 21.haftada cinsiyetini bilecegim:)) siz benden once mi ogrenceksiniz yoksa

Canım önemli bir şey yok çok şükür...Sarı akıntım olduğu için doktor fitil verdi de 3 gün kullandım. Bugün de kağıdına bi baktım. İlk 3 ayda kullanılmaz yazmaz mı. Tedirgin oldum ama kullanmıyorum artık kestim..
Cinsiyetini mayısta garanti öğreniriz canım. Biz tahminler için martta doktorumuza bi sorucaz :)))
Zaten erkek derse garanti oluyormuş. Kız derse yanılabilme ihtimali olabiliyormuş..

Haklisin canim en az 2400 olmaliydi yukselis dedi dr gözümü cok korkuttu ama kese bhcg 900 lerde görünmüyo 1500-2000 arasi görünüyo die biliyorum acaba sonucta Bi hatami var diyede düsünmeden edemiyorum ilk gittigim dr a kalsa direk dis gebelik kesin dedi dr lar bozdu psikolojimi ankaradada yeniyim dr bulamadim daha zübeyde hanima gidiyorum ordada her gün ayri bir dr var her biri ayri bise diyor

Berkandamla, ben eylul 26 da dogum yapicak gibiyim, doktor 26 eylul dedi. oyuzden eylul annelerindeyim, ama sizlere alistigim icin burayada yaziyorum. heriki topiktede listede degilmisim:) bugun listeye eklicekler beni.
Bana da 30 eylül dedi doktor ama ben buradayım. Buradan ayrılma döverim
Bizim yerimiz burası

Slm kızlar bende kasık ağrıları oluyo bide batmalar oluyo geçen hafta acayip gögüs ağrılarım vardı şimdi geçti ama çok şişti acayipte akıntım geliyo sizdede varmı akıntı felan

Damla, bi de bakıyormuşsun benimki kız oluyormuş seninki erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…