2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsun cok aciyo gercekten Benimde senin gibi canım ben aventin o kelebek ucunu kullaniorum o iyi oldu arada kullanmadan da vermeye calisiorum ama cook aciyo. Catlaklara ayvanin cekirdegini bi fincana koyup 6-7 tane koyuyosun ve 3 yemek kasigi kadarda su koyuyosun o su jel gibi oluyo bu catlagi geciriomus ben denedim kuruttu gogsumu ama göğüs pedime yapismis cekince tekrar yara oldu dene istersen biraz geçirdi gogusumu

Denedim canım geçirmedi o da Garmastan krem kullandım.zeytinyagı kantaron bepanten plus her şeyi denedim olmuyor mesela şuanda sıra sol mememde stresle bekliyorum.artık çok mutsuzum.ne yapacağımı şaşırdım.hiç bukadar dua etmemiştim kendimle ilgili.

Gogus acisi gibi bi agri yok resmen hayattan soguttu dört gozle bekledigim bebegi gozum gormez oldu aman uyanmasinda emmesin diye gozunun icine bakiodum bebegimin.. yapmadigim denemedigim sey kalmadi..Impetex antibiyotik krem kullaniorm cok sukur dindirdi o sancıları yarikta kapanmaya basladi tek tarafimi sagarak veriorm iyilessin die digerini emziriorm..emzirmeden once ilik suyla kremi temizlemek lazim..ben birde ilik suyla temizledikten sonra zeytinyag suruorumki yumusatsin bebek emerken iyicw tahris etmesin diye..insallah benimgibi olanlarda da ise yarar

Son düzenleme:
evet canım metsil çok fayda ediyor biz onu kullandığımzdan beri oğluş kendiliğinden çıkarıyo gazını :) fiyatı çoook uygun 4tl :)

Kizlar bu arada biz dun bebek mevlidimizi okuttuk disarda dugun salonu tuttuk orada hersey oldu bitti eve kimse gelmedi cok rahat ettim ve bi o kadar da guzel oldu valla dugunumden bu kadar memnun kalmamistim :) oglumu aldi hocalar salladilar ninniyle o kadar muhtesemdi ki anlatamam tam bi melek gibiydi oglum sehzade kiyafeti aldik ona kaftan mi ne diolar. Bu arada telefondan resim yukleyemiorm buraya bebegimin resmini paylaşıcam sizlerle ama beceremedm bi türlü pc acmaya zamanim olmuo uyudugnda sağı solu toparlayayim derken uyanio hemen ama en kisa zamanda paylasicam...firsat buldukca bakıyorum buraya ama çooook tenhalasmis buralar önceden 1 saat bakmayinca 4 5 sayfa yaziliodu simdi haftada 4 sayfa neysr bebislerimizle duzenimizi oturtunca toplaniriz inşallah

kızımın da var benim alerjilerim var birçok gıdaya ondandır diyordum ama sivilce olan çok gördüm.
sıcaktan oluyor diyeceklerdir diyorum çok sıcak değil. sıcaktan olsa vücudunun başka yerinden de çıkar diye düşündüm.

canım geçmiş olsun.. son yıllarda annelerin mamaya düşme nedenlerdinden sanırım. herkes ya sütüm yoktu ya da meme ucu yara deyip mama vermemiş..
çünkü gerçekten emzirmek zormuş. benim senin kadar acımıyor ama sürekli sızlama ağırlık acı hissediyorum. kıyafetlerimi giyemiyorum değince acıyor. üşütüyorum üşüyorum bu daha tehlikeli.
lansinoh sürüyorum ben arada iyi geliyor. hem temizlemeden direk emiyor. kendi sütünde beklet biraz.. sonra lansinoh kullan diyeceğim tabi kullanmadıysan. emzirme sonrası mutlaka sür..

evde çoğu zaman sütaş inek gibi geziyorum.acılı sızılı.. kızımın altını bile değiştiremiyorum annem değiştiriyor. geceleri ben değiştiriyorum. artık herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum ama ya sezaryanın yeri acıyor.

anneme diyorum önceden nasıl hem evin işi hem emzirmeyi nasıl yapıyordunuz diyorum. yapıyorduk nasıl yapıyormuşuz diyor.

Son düzenleme:
Canım geçer inşallah. Benim yaralarım çok zor iyileşir buna rağmen iki hafta anca sürdü göğüs ucu yaram. Ben göğüs uçlarıma 2 kez kuru soğan sürdüm. Soğanı enine böldüm onunla masaj yaptım. Tabii biraz soğan koktu, biraz da yaktı. bir iki kez dayanamayıp bepantenin normal yara kremini sürdüm. Lanson aldım ama düzenli kullanmadım. Sütümden sürüyordum zaman zaman da . Bir dene istersen soğanı. Bende o işe yaradı diye düşünüyorum. unutmadan benim soğan köy soğanıydı.

Canim benimkisi kelebek ucu almiyor.ben kalkan kullaniyorum .kiyafetlerime degmesin diye .gogus pedi de denemistim yapismisti.canim ayva cekirdeginj gul suyunda beklettik ama ise yaramadi.iki tane kipkirmizi yarik var.emmedigi zaman biraz kapaniyor ve elimle siktigimda sutten once sari bir sivi geliyor.ins.bebegime bir zarar vermez

Canim benim yaralarimin iyilesmesi icin bir sure ara vermem lazim ama sonra yine olur da tum bu sureci tekrarlarim diye korkudan ara veremiyorum.sogani hic denemedim hatta ilk defa duydum bir deneyeyim canim sonucu yazarim.

Canim ben lansiloh kullandim devam ediyorum bir umut.annelik cok zor annem yanimda kaliyor geceleri uyanjnca ben emziriyorum gazjni ve altink annem aliyor.onun disinda ailenin ilk torunu sayilir ablalarim hep basinda gunduz yani aslinda hic bir sey yapmiyorum emzirmek disinda ama en zoe kismi o .yanimda kimsem olmasaydi her seyi kendim yapsaydim ama boylesine canim yanmasaydi.allah sabrimi versin ins.eskiler nasil yapiyormus gercekten.annemin degerini cok iyi anladim.zaten benden cok yoruluyor birde buna uzulup agliyorum.bauarada gunde 2 kez aglamazsam rahat edemiyorum.40 imizi sabirsizlikla bekliyorum.

Arkadaslar ekim anneleridnden 40i cikan anneler mutlaka vardir.hayatinizda neler degisti.piskolojik olarak fark etti mi en azindabn? Ya da bebeginiz daha az mi agliyor.bu forum asil simdi onemli ne olur herkes deneyimini paylassin.

Allah yardımcınız olsun göğ,
göğüs ucu alsana benimde çok kötü yara olmuştu emzirirken ağlamıştım bile sonra göğüs koruyucu aldım normal zamanlarda takıyorum ucuna süt biriktiği için göğüs ucunu kendi kendine iyileştiriyor meme vereceğim zaman normal veriyorum çok şükür artık yara olmuyor krem bile sürmüyorum.Sende dene inşallah işe yararda yavruna rahat rahat verirsin memeni.

Arkadaslar ekim anneleridnden 40i cikan anneler mutlaka vardir.hayatinizda neler degisti.piskolojik olarak fark etti mi en azindabn? Ya da bebeginiz daha az mi agliyor.bu forum asil simdi onemli ne olur herkes deneyimini paylassin.
kırkımızın çıkmasına çok az kaldı ama..psikolojim bazen kötü bazen iyi oluyor bence onun kırkla alakası yok biraz bebeklerimiz ele avuca gelse eminim daha rahat olacağız..bebeğimin ağlaması değişkenlik gösteriyor herkes kırkı çıkınca belli olur diyor onu da artık çıksın kırkımız o zaman anlarım.Sen nasılsın peki?

Cnm seni çık iyi anlıyorum daha ilk günden göğüs ucum yara oldu ağlayan ağlayan emzirdim sonra tamamen ucu ayrılınca sagmaya başladım tekini veremedum.halada veremiyorum iyilesmiyor açıdan kivraniyorum denemediğim kalmadı hiçbir fayda yok zaten sütun o kadar az ki bide emzurmeyince sanki iyice azaldı.ilk 6 ay bile emziremuycem boyle giderse sütun yeterli gelmiycek gibi.bende çık üzülüyorum çok allah yardımcımız olsun.cok doğru soylemissin sanki vücudunun bütün sinirleri meme ucunda gibi(

Ya o kalkanlardan bende aldim ama gogsum bi tuhaf oldu nemli nemli oldu gogsum kullanamadim ped kullaniorum sen nasil rahat kullaniosun. Zarar vermez canim kotu düşünme öyle allaha emanetler hepsi

Kızlar kızımın vajinasından bir damla kan gelmiş ,hastanede olabilir demişlerdi ama yinede panik oldum konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

ay cnimm allah kabul etsin, merak ettim simdi resmini :), ne guzel atlatmissin bende bu persembe evimde olacak , en cok kizim ortalikta elden ele gecer, odaya giren cikan belli olmaz yada herkes gorur nazar deger diye korkuyorum gerisi olur biter zaten insallah....

Kızlar kızımın vajinasından bir damla kan gelmiş ,hastanede olabilir demişlerdi ama yinede panik oldum konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Hiç merak etme benim kızımda da oldu hemde iki gün devam etti. Bizim gebeliğe bağlı yüksek olan hormonlarımız kan yoluyla çocuğa geçiyor bu da onda kanama ve göğüste şişlik gibi şeylere neden olabiliyor sorun yok güle güle büyütün Kızınızı.

Ekim annisleri merhaba, bebislerinizi saglikla buyutun insallah

Benim gunum az kaldi ama tik yok

Dr bana suni deneyelim derse ne olacak onu merak ediyrm

O sekilde dogum yapaniniz var mi nasil bir surec,

Canım benimde aslında sorun bebeğin ağlaması uykusuzluk flan değil.meme üçüm iyileşsin başka sorun kalamayacak inş,benim sorunum kendi hormonlarımla.sürekli ağlayacak bir Şeyler buluyorum.inş. Düzelirim ailem de çok üzülüyor halime .inş, eski Neşeli hallerime geri dönerim.oyüzden kırkımızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…