2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kullanmam mı canım kalkan, koruyucu her şeyi deniyorum hatta evde açık geziyorum bazen o derece ama yok fayda etmiyor geçen hafta biraz iyileşmişti ama bu hafta gene kıvrandırıyor beni. Emziği de kabul etmiyor benim kızım bir türlü almıyor. Artık sabredip 2 saatten önce emzirmeyeceğim dayanılcak gibi değil artık çünkü daha kötüye gidiyor yoksa hiç emziremeyeceğim diye korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doğum falan bir şey değilmiş diyorum bu acının yanında.

Canim ben mama vermiyorum sagdigim sutu de sadece geceleri biberon ile veriyorum gece verirsen biberona alismaz

İlkay'cım öncelikle bebeğini sağ sağlim kucağına almışssın tebrik ederiim canım, ikinize de çook geçmişler olsun yaşadığın sıkıntıları okudum, Rabbim daha büyüklerini yaşatmasın. Acaba doğum yaptı mı diye merak ettim bakıyım dedim, bizim forumda kimse kalmamış Allah bize de bebiş sahibi olma duygusunu yaşatsın. Bende nisandan beridir istiyorum ama olmadı henüz biraz daha bekleyip doktora gidicem

Kızlar yardimmmm! Bebeğim 21 günlük oldu 3 gündür geceleri ikiniyor çok kötü allahım dayanamıyorum inliyor resmen küçücük bebek.poposuna zeytinyağ surdum ağzına da verdim doğru mu bilmiyorum. Kakasi da sarı sıvı gibi.niye böyle oluyor anlamıyorum

Seninki kadar olmasa da bende de aynı sorun var.iki gün düzgün sorun yok sonra 3.gün çoşuyor ne uyku ne ağlama bitmiyor.Kusuyor kendini sıkıyor falan dün ayaklarına sıcak su torbası koydum rahatladı sanırım mışıl mışıl uyudu ama alıştırma bu kadar sıcağa diyorlar ne yapacağımı bende şaşırdım gazı var yavrumun.ilaçlarda fayda etmedi ne olacak bilmiyorum..

hamilelikten sonra ilk ilişkide oluyormuş bende burada okumuştum biz daha bereber olmadık kırkımız çıkmadı daha ama bende korkuyorum açıkçası emzirmek kuruluk yapıyormuş çünkü..

off bu gaz sorunu herkeste var sanırım.3-4 ay çekeceğiz galiba..kakası normal süt içtiği için altın sarısı gibi sıvı olurmuş inlemelerde hep gaz sancısı kendini ve bebeği sıcak tutmaya çalış ve yediklerine de dikkat et umarım geçer bizde de var.

dikişler den deyildir dimi ben dikişlerden olsa wc çıkamam ağrı olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba

Merhaba Annecikler,
Bende 15 ekimde suni sanciyla dogum yaptim. Annelik cok guzel bir o kadar da emek isteyen biseymis. Ilk gunler cok bunaldim cok agladim sebepsiz yere simdi daha iyim duzene girmeye basliyor yavas yavas. Kizimdan firsat bulamiyorum cok yoruluyorum gercekten ama yavrum yandan bir gulus atinca butun yorgunlugum geciyor. Dogumumdan bahsedeyim biraz. 15 ekimde gunum doluyordu ve kontrolum vardi. Kontrole gittim nst de cok kucuk sancilarim vardi ama doguma yetecek kadar deil bende bisey hissetmiyordum. Muaynede 5 cm aciklik olunca doktorum istersem hafif doz suni sanci verebiliriz dedi cok uzun surer mi dedim 2 saatte biter bu is dedi ve bende hemen kabul ettim. Eve gidip esyalarimizi topladik dus aldim 11.30 da hastanede bulusacaktik doktorumla. Hastaneye gittik ve hazirliklar yapildi sanci verildi cok zor deildi cunku dusuk dozda vermislerdi her sanci geldiginde ayetel kursi okudum hep dua ettim. Doktorumda her an basimdaydi cok yardimci oldu gercekten. 2 saatte 9 cm e ulasti acilmam ve doguma alindim esimde yanimdaydi. En zor olan sanci gelince ikinmakti ilk basta yapamadim. Bir de ebe karnima bastiriyor onu ittirdim ilk denemede. Sonra doktorum saclarini bile goruyorum bu sefer birakma sakin dedi ve 3.ikinmada kavustum kizima hemen silip koynuma verdiler nasil mis gibi ohh optum hemen anlatamam cok guzel bir duygu o anki yasananlar esim de yanimda ucumuz ilk bulusma animiz tarif edilemez. Allah herkese nasip etsin insallah :)

Canim cok saol cevabın için. Ben öyle ikininca kabiz oldu saniyorum. Ama çok zor cok

mrb Cnm benim bebisde 22 gunluk ve dediği. gibi son haftada geceleri uykuda öyle kendini zorluyorki anlatamam kıpkırmızı oluyor ama zor yapıyor kakayi.bende poposuna yağ durdum doktora da sordum zeytinyağı ağızdan verdim sorun olur mu diye birşey olmaz dedi.benim cimcimenin mama dozunu artırmıştır herhalde ondan kaynaklandı bu durum.gerçekten insan onların o hallerine dayanamıyor ama allah başka dert hastalık vermesin..

cnm seninle göğüs ucu yaralarimiz ayni galiba.yazdıklarını okudum da sanki benim çektiklerimi ozetlemissin.bende evde memeler ortada geziyorum açıkta duruyorlar ama nafile..bugün thilocillin krem aldım onu denememistim bakalım birusininkini bu krem 2 gu de geçirmiş darısı bize inş.bu aksam sürüp yaticam bakalım.ben bu yaralardan dolayı tek göğsünü artik emziremiyorum dayanamıyorum mecbur sagiyorum biberonla veriyorumama boyle olunca da bebeğim memeden söğüdü gerçekten insan çok çaresiz kalıyor ..

canım benimde kanamam hala biraz devam ediyo bu perşembe kırkım çıkıyo ama bende eşime yaklaşmakta korkuyorum şimdiden kanamam olur ağrım olur yada dikişimde açılma olur diye benmde cesaretim yok

canım yaptığın yanlış bişey değil ona yardımcı oluyosun hatta ama zeytin yağı asitli olduğunda onu önce temiz bi tavada yak soğutup öyle sür ve ağzına öyle ver . bi tavsiyede benden taze ıhlamur hazırla şekersiz 2 3 çay kaşığı ılık olsun tabi öyle ver oda yapmasına yardımcı oluyo ben 3 günü geçtiğinde veriyorum ya bi kaç saat sonra yada ertesi gün yapıyodu :)

kızlar size bişey sormak istiyorum bebişlerinzle dışarı çıktığınızda emzirme işini nasıl hallediyosunuz ben nası yaparım dışarı çıktığımda açıkırsa nasıl doyururum diye korkularım var bu yüzden pek dışarı çıkmak istemiyorum çıkamyorum doğrusu çokta bunalıyorum evde bana tavsiyede bulunabilir misiniz sizler dışarı çıktığınızda napıyorsunuz ?

Selam canım ben sana kendim nasıl yapıyorum onu soyliyeyim eğer bebeğim daha küçükse yani anne sutunden başka birşey almiyorsa avmlere gidiyorum oralarda her katta bebek bakım odaları oluyor orada çok rahat emzirebiliyorun.sayet bebeğim ek gıda alıyorsa evden çıkmadan guzelcene emziriyorum yanımada küçük kavanozda çorba yada vs. cocugumun ne yemesi gerekiyorsa onu alıyorum benim iki çocuğum dada yöntemim bu şekilde şimdide aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum tabiki Allah izin verirse diyelim

Bence bu gaz sancısının ilacı yok, zamanla şiddeti azalıyor ben damlaları kullansamda kullanmasamda bazen iyi bazen kötü oluyor, yani ilaçtan bağımsız sancısı... Banada doktor hakiki yarım çaybardağı zeytin yağına bir çay kaşığı kimyon kat masaj yap dedi.. Bide ben öaybardağını sıcak suyun içine koyuyordum... Sıcak sıcak masaj iyi geliyordu zaten bizimki masajın hertürlüsünü seviyor.. Ama işte şu ıkınma beni korkutuyor at kişnemesi derler ya aynen kendini sıka sıka öyle sesler çıkartıyor... Bunada şükür sağlıklı olsunlarda...

dikişler den deyildir dimi ben dikişlerden olsa wc çıkamam ağrı olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
ne desem yalan olur tam bilmiyorum ama dediğin gibi tuvalete gidince de sıkıntı olurdu bence ne zamandır yapmıyoruz ya onun sıkıntısı geçer rahat olmaya çalış:)

tam bizimkini diyorsun valla küçük atım diyorum benimkide aynı sesleri çıkarıyor demek ki gayet normal sağlıkla büyüsünler inşallah dediğin gibi büyüdükçe bu dertleri azalacak inşallah:)

canım benim bebişte çok gazlı, birgece ağlamaya başladı öldük korkudan, susturmak imkansız, kuzenim aguline yi tavsiye etti bitkisel eşim gece nöbetçi eczaneden aldı geldi, o akşamı nasıl atlattık bilmiyorum, sonrasında da tabi devam ediyor, yemeği biter bitmez gazını çıkartmaya çalışıyoruz, yoksa gaz bağırsaklara inermiş ve daha zor çıkarmış, birde bizimki battaniye ye koyup sallayınca susuyor, bu yüzden ya hamak alıcaz ya da eve salıncak kurucaz, kolik müziği ne oluyor ilk kez duydum,

uyku bizde de hiç yok gibi, kusma dersen çok sık değil ama kustuğu zaman burnundan felan geliyor, yanımda annem olmasa korkudan ölürdüm, Allah yardımcımız olsun

canım Allah yardımcın olsun, göğüs uçları için bir çözüm maalesef yok gibi ,bende bıraktım uğraşmayı süt vermek işkence gibi oldu, zaten süt yok , dediğin gibi sağarken bile acı veriyor,

acilde ne dediler ? benim oğluşta bazen horluyor doktora sorduk normal dedi

kızlar benim oğlum galiba kolik.üç gündür öğleden sonra başlayıp akşama 9-10 a kadar ağlaması huysuzluğu devam ediyor.Perişan oldum sizde var mı böyle durum ne yapıcam şaşırdım artık..

Anladm canım cevap verdgn içn cok çok teskkq edrim beni ferahlattn bu knuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…