2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim benim oğlum da çok emiyor.ben mama vermedim ama dun dayanamadim artik kasikla memedeyken verdim.acaba doymuyor mu ki diye düşünüyorum. Ama pompa yla emdikten sonra bakıyorum süt geliyor hala.sanirim o memede kalmak istiyor sürekli. Ben de çekince uyaniuor yine kuş gibi ağzı açık.ya doyup doymadığı nerden anlucaz ki

Kızlar ya dün kontrolüm vardı, dr um bana 38-0 olunca seni sezeryane alacağım dedi...erken değil mi bebeğin kilosuuu çok azzz
Canim benim de 38+ 4 te aldı sezeryan la. 3490 doğdu oglum.sukur iyiyiz.ama ben de niye erken alıyor diye çok düşünmüştüm sonra dedim kucağıma alayim bebegimi sonuçta doktor gün verdiyse tamam demek ki dedim.

Kızlar ya dün kontrolüm vardı, dr um bana 38-0 olunca seni sezeryane alacağım dedi...erken değil mi bebeğin kilosuuu çok azzz
Sebebi nedir boyle bir kararin? Bir sıkıntı mi var canim? Eger hersey yolundaysa sezaryen in sebebini anlamak mumkun degil. Benxe baska bir doktora gorunmende fayda var. Ben bu arada sezaeyenle dogum yaptım, karsi oldugumdan filan degil ama sezaryen eger nornal dogum şansı yoksa dusunulmesi gerekir

sa kızlar,bayağıdır yazamadım çünkü 40+1 in gecesinde suyum geldi peşinden de sancım.Okadar yoğun ve yorucu bir tempodaydık ki yazamadım.Şimdi derdimiz emzirme.İnşallah ilerleyen zamanlarda daha detaylı paylaşacağım yaşadıklarımı.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler.

Cnm benim bebisde 16 günlük günde 2 kez bi aksam bi sabah 60,cc mama veriyorum.eğer kilo alimi normalse doyuyordur.sadece memene alışmıştır.benimki doymadigi zaman hic huzurlu uyumuyor uykuya tam dalamiyor kipirdanip duruyor ama doyunca tam dalıyor.doğup doymadigini bu şekilde de anlayabilirsin.birde kızlar bebeğinin göbeği kanayan var mi benim bebeğinin göbeği kanadı iğne yaptılar.umarım bi sıkıntı olmaz enfeksiyon kalacak diye çok korkuyorum.benim gibi bebisinin gobusu kanayan var mi neler yapıldı varsa...

Kızlar merhaba;

29 ekim çarşamba günü saat 17:36 da prensesimi aldim kucağıma epidural sezaryen oldum hiç istemiyordum ama cok memnun kaldim hiç korktugum gibi gecmedi detaylari en yakin zamanda anlatacağım :)

Kızını güle güle analı babalı büyüt.

Sütünü sağıp miktarına bakabilirsin canım 15 günlük bebek en az 40-60 mL ister tabi bebeğine göre değişir bazısı daha çok isteyebiliyor.

Bazi bebeklerde gobek bagi dustukten sonra
hafif kanama olabiliyor k vitamini tekrar yapiliyor akinti kizariklik yoksa korkma hic

Bebekle, baklava nasıl yapacaksın tatlım? Boşver sonra yaparsın.

Güle güle, sağlıkla büyüt inşallah.

Kizlar Merhaba uzuuun zaman oldu buraya giremedim malum bebisim durmuo hiç hala dogumlar devam edio ne guzel dogum yapmayanlar varsa onlarda hayirlisiyla alirlar insallah kucaklarına annelik zor ve sabır isteyen işmiş ama bi o kadar da guzel kutsal rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler nasılsınız insallah hepiniz iyisinizdir...

Topigimizde kimse ler kalmadı helede eskilerden kimse yok doğuran kayboldu önceden okurken sayfalara yetişmek zordu şimdide iki gün okumasam bişey kaçırmamis oluyorum tekrar herkes gelse de topigimiz canlansa bebeklerimizden konuşsak

Selamlar kizlar.uzun zaman oldu yazamadim.ogkum 23 gunluk oldu.sag meme ucum yeni duzeldi ama sol memem hala cok aciyor.sira sol memeye geldiginde cok strese giriyorum.ins.artik o da duzelir.bebegim sarilik olmustu hafif gozlerinde kaldi sadece.oglum gunduzleri 2 saatte bir 20 dk emiyordu simdi 10 15 dk ya dustu.geceleri ise 3 saatte bir emziriyorum.uyuyan bebegi uyandiriyorum ben hala.siz nasil yapiyorsunuz?

Ayrica cok ciddi depresyondayim hergun agliyorum.sebepsiz.uyku duzenim harap.hayatim artik hic eskisi gibi olmayacak sanki.oglum cok agliyordu 18 gunluķen sab simpleks diye bir gaz ilacina basladik cok rahatladi.bir de oglum kolik saniri. Kolik bebek muzikleriyle uyuyor.

Hayırlı olsun canım
Benim oglumda 28 günlük oldu ilk hafta lar bende uykudan kaldırıp emzirdim ama şimdi uykusu nu bolmuyorum kendisi nezaman uyanirsa ozaman emziriyorum bu şekilde uyku düzeni daha iyi oluyor ilk cocugumda uykudan uyandırip emzirirdim ve sonradan cok çektim hep sabahladim ikinci cocugumu uyandırmadim çok rahatti şimdide öyle yapıyorum ama şöyle birsey var eğer bebeginin sarılığı hala devam ediyorsa ozaman bol bol emzirmen gerekiyor
Gaz sancisi içinde ben humana nın kimyonlu rezeneli bitki çayını içiyorum bebeği çok rahatlatiyor

Selam kizlar
Bende 25 ekimde , 9 Gun gecikmeli bebegimi kucagima aldim. Hastane odasinda Toplam 19 saat suren (3 dakikada bir gelen sancilarim ) Sonucunda normal dogum yaptim. Herseye butun acilara deger Allah herkeze bu mukkemmel duyguyu tattirsin

Biz sariligi hafif gecirdik sarilik bitene kadar 2 saatte 1 emzirdim sarilik gecince uyandikca emzirmeye basladim ama 5 saati de gecirmemek kaydiyla geceleri ise sagdigim sutu veriyorum biberon ile hem benim icin hem bebek icin rahat oluyor geceleri sut verdigim saat araliklari degisiyor

Kızlar gobisleriniz ne durumda benim sanki 6 aylık hamile gibi sadece göbek var 54 le başladım 66 la doguma gittim şuan 59 um bu kalan kilo nasıl gitcek çok çirkin duruyor daha eski kiyafetlerimi giyinemedim sizde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…