Canim benim oğlum da çok emiyor.ben mama vermedim ama dun dayanamadim artik kasikla memedeyken verdim.acaba doymuyor mu ki diye düşünüyorum. Ama pompa yla emdikten sonra bakıyorum süt geliyor hala.sanirim o memede kalmak istiyor sürekli. Ben de çekince uyaniuor yine kuş gibi ağzı açık.ya doyup doymadığı nerden anlucaz kiKızlar merhaba. O kadar uykusuz ve yorgunum ki anlatamam. size bir şey sormak istiyorum. Benim kız 15 günlük oldu çok şükür ama mamadan kurtulamadık bir türlüGünde 1 kez 30cc veriyorum doymuyormuş gibi çünkü. Şu ana kadar sadece 1 gün vermedim o gün de akşam 3 e kadar uyumadı arandı hep. 3-4 saat ara ara uyumadan sürekli memede duruyor. Tam uyudu diyorum yatırıyorum başlıyor aranmaya gene ağzıyla. mamayı verince hoop uyuyor. Bu kadar uzun saatler emmek istemesi normal mi?Sütüm yetiyor mu hiç anlamıyorum Siz de durumlar nasıl ne kadar emiyor. Ben 3-4 saat öyle uğraşınca emzirmeye perişan oluyorum. Emzik mi versem diyorum siz verdiniz mi? Göğüslerimde tam iyileşmedi hele bu kadar çok emince iyice acıyor
Canim benim de 38+ 4 te aldı sezeryan la. 3490 doğdu oglum.sukur iyiyiz.ama ben de niye erken alıyor diye çok düşünmüştüm sonra dedim kucağıma alayim bebegimi sonuçta doktor gün verdiyse tamam demek ki dedim.Kızlar ya dün kontrolüm vardı, dr um bana 38-0 olunca seni sezeryane alacağım dedi...erken değil mi bebeğin kilosuuu çok azzz
Sebebi nedir boyle bir kararin? Bir sıkıntı mi var canim? Eger hersey yolundaysa sezaryen in sebebini anlamak mumkun degil. Benxe baska bir doktora gorunmende fayda var. Ben bu arada sezaeyenle dogum yaptım, karsi oldugumdan filan degil ama sezaryen eger nornal dogum şansı yoksa dusunulmesi gerekirKızlar ya dün kontrolüm vardı, dr um bana 38-0 olunca seni sezeryane alacağım dedi...erken değil mi bebeğin kilosuuu çok azzz
Cnm benim bebisde 16 günlük günde 2 kez bi aksam bi sabah 60,cc mama veriyorum.eğer kilo alimi normalse doyuyordur.sadece memene alışmıştır.benimki doymadigi zaman hic huzurlu uyumuyor uykuya tam dalamiyor kipirdanip duruyor ama doyunca tam dalıyor.doğup doymadigini bu şekilde de anlayabilirsin.birde kızlar bebeğinin göbeği kanayan var mi benim bebeğinin göbeği kanadı iğne yaptılar.umarım bi sıkıntı olmaz enfeksiyon kalacak diye çok korkuyorum.benim gibi bebisinin gobusu kanayan var mi neler yapıldı varsa...Kızlar merhaba. O kadar uykusuz ve yorgunum ki anlatamam. size bir şey sormak istiyorum. Benim kız 15 günlük oldu çok şükür ama mamadan kurtulamadık bir türlüGünde 1 kez 30cc veriyorum doymuyormuş gibi çünkü. Şu ana kadar sadece 1 gün vermedim o gün de akşam 3 e kadar uyumadı arandı hep. 3-4 saat ara ara uyumadan sürekli memede duruyor. Tam uyudu diyorum yatırıyorum başlıyor aranmaya gene ağzıyla. mamayı verince hoop uyuyor. Bu kadar uzun saatler emmek istemesi normal mi?Sütüm yetiyor mu hiç anlamıyorum Siz de durumlar nasıl ne kadar emiyor. Ben 3-4 saat öyle uğraşınca emzirmeye perişan oluyorum. Emzik mi versem diyorum siz verdiniz mi? Göğüslerimde tam iyileşmedi hele bu kadar çok emince iyice acıyor
Kızlar merhaba;
29 ekim çarşamba günü saat 17:36 da prensesimi aldim kucağıma epidural sezaryen oldum hiç istemiyordum ama cok memnun kaldim hiç korktugum gibi gecmedi detaylari en yakin zamanda anlatacağım :)
Kızlar merhaba. O kadar uykusuz ve yorgunum ki anlatamam. size bir şey sormak istiyorum. Benim kız 15 günlük oldu çok şükür ama mamadan kurtulamadık bir türlüGünde 1 kez 30cc veriyorum doymuyormuş gibi çünkü. Şu ana kadar sadece 1 gün vermedim o gün de akşam 3 e kadar uyumadı arandı hep. 3-4 saat ara ara uyumadan sürekli memede duruyor. Tam uyudu diyorum yatırıyorum başlıyor aranmaya gene ağzıyla. mamayı verince hoop uyuyor. Bu kadar uzun saatler emmek istemesi normal mi?Sütüm yetiyor mu hiç anlamıyorum Siz de durumlar nasıl ne kadar emiyor. Ben 3-4 saat öyle uğraşınca emzirmeye perişan oluyorum. Emzik mi versem diyorum siz verdiniz mi? Göğüslerimde tam iyileşmedi hele bu kadar çok emince iyice acıyor
Bazi bebeklerde gobek bagi dustukten sonraCnm benim bebisde 16 günlük günde 2 kez bi aksam bi sabah 60,cc mama veriyorum.eğer kilo alimi normalse doyuyordur.sadece memene alışmıştır.benimki doymadigi zaman hic huzurlu uyumuyor uykuya tam dalamiyor kipirdanip duruyor ama doyunca tam dalıyor.doğup doymadigini bu şekilde de anlayabilirsin.birde kızlar bebeğinin göbeği kanayan var mi benim bebeğinin göbeği kanadı iğne yaptılar.umarım bi sıkıntı olmaz enfeksiyon kalacak diye çok korkuyorum.benim gibi bebisinin gobusu kanayan var mi neler yapıldı varsa...
Amin inşallah.
Sorma zor oldu oluyor da... Bu ablama verdiğim son şanstı. Çok yoruldum son yaptıklarını anlatmaya gücüm bile yok.
Bende çok ara vermeden 2.çocuğu düşünüyorum. Korkularım var ama böyle pozitif yorumlar şevklendiriyor.
Çok hamaratmışsın maşallah :) benim hiçbirşey yapacak ne gücüm ne isteğim var. Bebeğimin mevlüdünü ne zaman yapacağıma karar vermem gerekiyor. Baklava yapmaya üşeniyorum. Baklavamdan herkes yemek istiyor hazır herkes biraraya gelmişken yapiyim istiyorum da açması yorucu oluyor.
Poğaça kurabiye yi duyunca seninle komşu olasım geldi :)
sa kızlar,bayağıdır yazamadım çünkü 40+1 in gecesinde suyum geldi peşinden de sancım.Okadar yoğun ve yorucu bir tempodaydık ki yazamadım.Şimdi derdimiz emzirme.İnşallah ilerleyen zamanlarda daha detaylı paylaşacağım yaşadıklarımı.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizle sağlıklı mutlu günler.
Kizlar Merhaba uzuuun zaman oldu buraya giremedim malum bebisim durmuo hiç hala dogumlar devam edio ne guzel dogum yapmayanlar varsa onlarda hayirlisiyla alirlar insallah kucaklarına annelik zor ve sabır isteyen işmiş ama bi o kadar da guzel kutsal rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler nasılsınız insallah hepiniz iyisinizdir...
:) eşime talimatla yaptırabilirim oldukça yetenekli yapar bence... Ben bu gidişle kıyışamıcam haklısın :)Bebekle, baklava nasıl yapacaksın tatlım? Boşver sonra yaparsın.
Selamlar kizlar.uzun zaman oldu yazamadim.ogkum 23 gunluk oldu.sag meme ucum yeni duzeldi ama sol memem hala cok aciyor.sira sol memeye geldiginde cok strese giriyorum.ins.artik o da duzelir.bebegim sarilik olmustu hafif gozlerinde kaldi sadece.oglum gunduzleri 2 saatte bir 20 dk emiyordu simdi 10 15 dk ya dustu.geceleri ise 3 saatte bir emziriyorum.uyuyan bebegi uyandiriyorum ben hala.siz nasil yapiyorsunuz?
Selamlar kizlar.uzun zaman oldu yazamadim.ogkum 23 gunluk oldu.sag meme ucum yeni duzeldi ama sol memem hala cok aciyor.sira sol memeye geldiginde cok strese giriyorum.ins.artik o da duzelir.bebegim sarilik olmustu hafif gozlerinde kaldi sadece.oglum gunduzleri 2 saatte bir 20 dk emiyordu simdi 10 15 dk ya dustu.geceleri ise 3 saatte bir emziriyorum.uyuyan bebegi uyandiriyorum ben hala.siz nasil yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?