Kızlar gobisleriniz ne durumda benim sanki 6 aylık hamile gibi sadece göbek var 54 le başladım 66 la doguma gittim şuan 59 um bu kalan kilo nasıl gitcek çok çirkin duruyor daha eski kiyafetlerimi giyinemedim sizde durumlar nasil
Korse takmadin mi ?? Ben faydasini gordum korsenin hem dikislerim daha az acidi daha rahat hareket ettim hem de gobegimi yumusatti
Canim ben 57 ile hamile kaldim 72 yle doğuma girdim 43 gunluguz 65 kiloyum normal yaptim doğumu, her ay 1 kilo gitmesi dogalmis o yüzden takmiyorum, günde en az 3 litre su iciyorum korse takiyorum hala hafif gobis var ama gidecek biliyorum ilk doğumdan :)Kızlar gobisleriniz ne durumda benim sanki 6 aylık hamile gibi sadece göbek var 54 le başladım 66 la doguma gittim şuan 59 um bu kalan kilo nasıl gitcek çok çirkin duruyor daha eski kiyafetlerimi giyinemedim sizde durumlar nasil
Senin de hayirli olsun canim.ben de artik uyandirmak istemiyorum ama icim rahat etmiyor uykusuzluktan oliyorum ama saatimi kurup uyaniyorum emzirmek icin.1 aylik olduktan sonra nezaman uyanirsa ozaman emzirmek normaliymis ozamana kadar 3 saatte bir diye okudumHayırlı olsun canım
Benim oglumda 28 günlük oldu ilk hafta lar bende uykudan kaldırıp emzirdim ama şimdi uykusu nu bolmuyorum kendisi nezaman uyanirsa ozaman emziriyorum bu şekilde uyku düzeni daha iyi oluyor ilk cocugumda uykudan uyandırip emzirirdim ve sonradan cok çektim hep sabahladim ikinci cocugumu uyandırmadim çok rahatti şimdide öyle yapıyorum ama şöyle birsey var eğer bebeginin sarılığı hala devam ediyorsa ozaman bol bol emzirmen gerekiyor
Gaz sancisi içinde ben humana nın kimyonlu rezeneli bitki çayını içiyorum bebeği çok rahatlatiyor
Canim senin kac gunluk bebegin .5 saate kadar cikar mi bizimde geceleri.ben gunduz uyuyamiyorum .geceleri de uyanip uyandirmaya calisiyorum.neden sutu sagiyorsun canim?uyayabilmek icin mi? Sagdigin sutu ne ile veriyorsun biberonla mi canim?Biz sariligi hafif gecirdik sarilik bitene kadar 2 saatte 1 emzirdim sarilik gecince uyandikca emzirmeye basladim ama 5 saati de gecirmemek kaydiyla geceleri ise sagdigim sutu veriyorum biberon ile hem benim icin hem bebek icin rahat oluyor geceleri sut verdigim saat araliklari degisiyor
Canim bana eski kiyafetlerim genis geliyor.cok zayiflafim.14.gun tartildim hamilelikten onceki kilomdn bile 2 kg daha zayifim.12 kilo almistim 14 kg vermisim.36 beden pantalonlarim genis geliyor.cok halsizim.demir hapimi kullanmaya devam ediyorum.ama bebegim hzili kilo aliyor.sanirim emzirerek verdim kilolari ya da Odemdi aldigim kilolarin cogunlugu.hemen indi dogumdan sonra.Kızlar gobisleriniz ne durumda benim sanki 6 aylık hamile gibi sadece göbek var 54 le başladım 66 la doguma gittim şuan 59 um bu kalan kilo nasıl gitcek çok çirkin duruyor daha eski kiyafetlerimi giyinemedim sizde durumlar nasil
Taktım canım sadece 10 gün ama sonra sıkıntıya gelemedim çıkardım inşallah gobekteki fazlalık gider yoksa kıyafet bile yakışmıyor
Canim senin kac gunluk bebegin .5 saate kadar cikar mi bizimde geceleri.ben gunduz uyuyamiyorum .geceleri de uyanip uyandirmaya calisiyorum.neden sutu sagiyorsun canim?uyayabilmek icin mi? Sagdigin sutu ne ile veriyorsun biberonla mi canim?
benim de bazen çok huzursuz uyuyor sanki sürekli ses çıkartıp hareket ediyor ama bazen de çok derin uyuyor. Tek memeyi 20 dk falan emip uyuyor bazen inş doyuyordur. dün doktora gittik doğum kilosuna ulaşmış çok şükür doyuyordur dedi. 2 kez emzirdikten sonra hala aranıyorsa o zaman mama ver dedi ama önce sakın mama verme mutlaka emzir dedi. Ben günde en fazla 2 kez 30cc veriyorum. Şimdi de geceleri acayip gaz problemi başladı. akşam 6 dan gece 12 ye kadar gözünü kırpmadı kızım hiç bu kadar çok ağlamamıştıCnm benim bebisde 16 günlük günde 2 kez bi aksam bi sabah 60,cc mama veriyorum.eğer kilo alimi normalse doyuyordur.sadece memene alışmıştır.benimki doymadigi zaman hic huzurlu uyumuyor uykuya tam dalamiyor kipirdanip duruyor ama doyunca tam dalıyor.doğup doymadigini bu şekilde de anlayabilirsin.birde kızlar bebeğinin göbeği kanayan var mi benim bebeğinin göbeği kanadı iğne yaptılar.umarım bi sıkıntı olmaz enfeksiyon kalacak diye çok korkuyorum.benim gibi bebisinin gobusu kanayan var mi neler yapıldı varsa...
Tüp bebek canım benimSebebi nedir boyle bir kararin? Bir sıkıntı mi var canim? Eger hersey yolundaysa sezaryen in sebebini anlamak mumkun degil. Benxe baska bir doktora gorunmende fayda var. Ben bu arada sezaeyenle dogum yaptım, karsi oldugumdan filan degil ama sezaryen eger nornal dogum şansı yoksa dusunulmesi gerekir
canım benimkide kusuyor kusmasına dikkat et yatağının altına biraz yükseklik koyabilirsin(en alta) böylece miğdesi biraz yukarda olur ve rahatlar kuzucuk..Birde memeni vermeye çalış uzaktan konuşmak kolay gelir ama ablamda sağarak verdi fazla veremedi yine 10 ay falan verdi ama istediği gibi olmadı daha çok ufak belki tekrardan memeye dönüş yapar inşallah.kızlar slm.anne olmak gerxekten cok zormuş,kızımdan zaman bulunca ancak uyumak istiyorum,uykusuzluk cok zor oluyor.hala doğum haberleri gelıyor demek ne güzel.ben bebegımı ıkı saatte bir emzırıordum ama cok kusmaya başladı avuç dolusu gerı çıkarınca bnde kendı uyanındşca doyurmaya basladm.zaten 4saato gecirtmıorum.sarılıgıda cok sukur gectı.mecbur kalmadkca mama vermeyin.bnmkı meme almıor mecbur sagıp verıorum cok zor oluor ama katlanıyorum ıste.keske meme alsada sagmasam ama hastaneden beri almıor
Kızlar gobisleriniz ne durumda benim sanki 6 aylık hamile gibi sadece göbek var 54 le başladım 66 la doguma gittim şuan 59 um bu kalan kilo nasıl gitcek çok çirkin duruyor daha eski kiyafetlerimi giyinemedim sizde durumlar nasil
Canim gercekten cok zormus yeni yeni foruma girmeye basladim.40 imizi bekliuorum ama vir mucize bekleme pek bir sey degismiyor diyorlar.dogumdan sonraa ilk 3 gun 1 dk bile uyuuamadim.surekli yeni hayatimi dusunuyordum bir sure sonra dusunemez oldum.alttaki dkızlar slm.anne olmak gerxekten cok zormuş,kızımdan zaman bulunca ancak uyumak istiyorum,uykusuzluk cok zor oluyor.hala doğum haberleri gelıyor demek ne güzel.ben bebegımı ıkı saatte bir emzırıordum ama cok kusmaya başladı avuç dolusu gerı çıkarınca bnde kendı uyanındşca doyurmaya basladm.zaten 4saato gecirtmıorum.sarılıgıda cok sukur gectı.mecbur kalmadkca mama vermeyin.bnmkı meme almıor mecbur sagıp verıorum cok zor oluor ama katlanıyorum ıste.keske meme alsada sagmasam ama hastaneden beri almıor
Canim benim de oglumun 5 gundur yuzunde ucu beyaz uclu sivilce gibi seyler var.ben sutumden.suruyorum iyi geldi sankikızlar bebeğinin yüzü bugün sivilce ve beyaz nokta ucu olan şeylerle dolmuş benim sütümden mi oldu acaba.kafasının içi e doğru yayılmış.hiçbirşey yoktu nasıl boyle oldu anlamadım.sizin bebeklerinizdede ölçümü ya krem filan kullansam mu acaba..bebeğine mama takviyesi yapıyordum artik mememi almak istemiyor biberona alışmış.bugün çok zor emdi beni off ya kasikla yutamiyor biberon vermeden kilo almiyor verince de beni emmemeye başladı ne yapmalıyım kafayi yiyecem..
kızlar bebeğinin yüzü bugün sivilce ve beyaz nokta ucu olan şeylerle dolmuş benim sütümden mi oldu acaba.kafasının içi e doğru yayılmış.hiçbirşey yoktu nasıl boyle oldu anlamadım.sizin bebeklerinizdede ölçümü ya krem filan kullansam mu acaba..bebeğine mama takviyesi yapıyordum artik mememi almak istemiyor biberona alışmış.bugün çok zor emdi beni off ya kasikla yutamiyor biberon vermeden kilo almiyor verince de beni emmemeye başladı ne yapmalıyım kafayi yiyecem..
Kızlar benm kızımda da aynısından var. 2 gün çıkmaya başladı. Tek tük oluyordu, geçiyordu. Bir haftadır çok arttı. Doktor çok sıcaktn çok yıkamaktan, öpmekten olabilri dedi. Ama bu nedenler çok olası değil. çok sıcak değil, çok yıkamıyorum hastalanır diye. Öpmekten olsa bütün vucutta çıkıyor. doktor tavsiyesiyle gün aşırı kaynatılmış suyla yıkıyorum. Şampuan filan kullannımıyorum. Ama geçecek gibi görünmüyor. Neden acaba? Siz bilgilenirseniz lütfen bana da haber verin. Bebek teni ne hale geldi çocuğumun.Canim gercekten cok zormus yeni yeni foruma girmeye basladim.40 imizi bekliuorum ama vir mucize bekleme pek bir sey degismiyor diyorlar.dogumdan sonraa ilk 3 gun 1 dk bile uyuuamadim.surekli yeni hayatimi dusunuyordum bir sure sonra dusunemez oldum.alttaki d
Canim benim de oglumun 5 gundur yuzunde ucu beyaz uclu sivilce gibi seyler var.ben sutumden.suruyorum iyi geldi sanki
Neden cikti hic anlamadim
Sadece anne sutuyle besleniyor.
Bnm bebegimde ilk 10 gun kilo almadi, mecbur mama ilavesi yaptik, dr onermesiyle tabiki. Sonra kilo alimi ve gelişimi normale döndü. Bn de ilk 10 gun aç kaldığını dr dan duyunca cok üzüldüm, aglamalarini gazdan dolayi saniyordum meğer acliktanmis.kızlar cok moralin bozuk bebisin 13 günlük oldu kontrolde az kilo almış.çok uzuldum .doğum kilosuna gelmemiş hala.ödemeleri gidince zayıflamıştı.tek gogsumu veremyrum ucu çok kotu yara.sürümü sahip veriyodum doğduğunu saniodum ama hep aç uyutmusum megersem galiba sutumun kalitesi düşük..anlamadım..bide göbeği kanadı inada ayrı canım sıkıldı.benimde çıkışının altında bi sertlik ve morluk çıktı.internette fıtık belirtileri yazmışlar off gün geçtikçe herşey duzelecegi yerde sanki kötüleşiyordu..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?