2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Korse takmadin mi ?? Ben faydasini gordum korsenin hem dikislerim daha az acidi daha rahat hareket ettim hem de gobegimi yumusatti

Korse takmadin mi ?? Ben faydasini gordum korsenin hem dikislerim daha az acidi daha rahat hareket ettim hem de gobegimi yumusatti

Taktım canım sadece 10 gün ama sonra sıkıntıya gelemedim çıkardım inşallah gobekteki fazlalık gider yoksa kıyafet bile yakışmıyor

Canim ben 57 ile hamile kaldim 72 yle doğuma girdim 43 gunluguz 65 kiloyum normal yaptim doğumu, her ay 1 kilo gitmesi dogalmis o yüzden takmiyorum, günde en az 3 litre su iciyorum korse takiyorum hala hafif gobis var ama gidecek biliyorum ilk doğumdan :)

Senin de hayirli olsun canim.ben de artik uyandirmak istemiyorum ama icim rahat etmiyor uykusuzluktan oliyorum ama saatimi kurup uyaniyorum emzirmek icin.1 aylik olduktan sonra nezaman uyanirsa ozaman emzirmek normaliymis ozamana kadar 3 saatte bir diye okudum
Sariligi gecti sadece gozlerinde hafif var o da en son gozlerden gidiyormus.gaz icin ben kimyon ve rezene iciyordum.ama bebegim cok agliyordu bu ilac oyle iyi geldi ki.

Canim senin kac gunluk bebegin .5 saate kadar cikar mi bizimde geceleri.ben gunduz uyuyamiyorum .geceleri de uyanip uyandirmaya calisiyorum.neden sutu sagiyorsun canim?uyayabilmek icin mi? Sagdigin sutu ne ile veriyorsun biberonla mi canim?

Canim bana eski kiyafetlerim genis geliyor.cok zayiflafim.14.gun tartildim hamilelikten onceki kilomdn bile 2 kg daha zayifim.12 kilo almistim 14 kg vermisim.36 beden pantalonlarim genis geliyor.cok halsizim.demir hapimi kullanmaya devam ediyorum.ama bebegim hzili kilo aliyor.sanirim emzirerek verdim kilolari ya da Odemdi aldigim kilolarin cogunlugu.hemen indi dogumdan sonra.

Taktım canım sadece 10 gün ama sonra sıkıntıya gelemedim çıkardım inşallah gobekteki fazlalık gider yoksa kıyafet bile yakışmıyor

Ben 20 gundur takiyorum gece gunduz hic cikartmadim uzun bir surede takmayi dusunuyorum ilk basta ben de cok rahatsiz oldum ustelik ped de kullaninca daha bir zor oldu pisik oldum ama yine de cikartmadim korseyi dedigin gibi zor tabii devamli sıkıyor bazen rahatsizlik veriyor ama sirf gobekten kurtulmak icin katlaniyorum

Canim senin kac gunluk bebegin .5 saate kadar cikar mi bizimde geceleri.ben gunduz uyuyamiyorum .geceleri de uyanip uyandirmaya calisiyorum.neden sutu sagiyorsun canim?uyayabilmek icin mi? Sagdigin sutu ne ile veriyorsun biberonla mi canim?

Canim bebegim 24 gunluk sutu sagmazsam ben de ates halsizlik vs. Yapiyor ve goguslerim cok agriyor mecbur kaliyorum sagmaya uyuyabilmek icin degil yani sagdigim sutu de geceleri vermek bebegin uykusunun bolunmesini engellemis oluyor.biberon ile veriyorum. Ben elimden geldigince gece uyandirmamaya calisiyorum bebegin gece uyku duzenini oturtmak icin yani geceleri deliksiz uyumaya alismasi icin. Gunduz genelde ben de uyuyamiyorum ama gece rahat gecerse gunduz uyumasam da rahatsiz olmuyorum.

benim de bazen çok huzursuz uyuyor sanki sürekli ses çıkartıp hareket ediyor ama bazen de çok derin uyuyor. Tek memeyi 20 dk falan emip uyuyor bazen inş doyuyordur. dün doktora gittik doğum kilosuna ulaşmış çok şükür doyuyordur dedi. 2 kez emzirdikten sonra hala aranıyorsa o zaman mama ver dedi ama önce sakın mama verme mutlaka emzir dedi. Ben günde en fazla 2 kez 30cc veriyorum. Şimdi de geceleri acayip gaz problemi başladı. akşam 6 dan gece 12 ye kadar gözünü kırpmadı kızım hiç bu kadar çok ağlamamıştı Doktorla konuştum belki size de bir faydası olur kızlar yazayım buraya gaz için: Rezene çayı damlatabilirsiniz ağzına dedi( ama ben bunu yapmayı düşünmüyorum) Sıcak su torbası( bebekler için olan) Acı elma yağı veya zeytinyağı ile masaj veya banyo yaptırabilirsiniz dedi. Bir de bir damla yazdı siz de kullanıyor musunuz 3. aya kadar dedi?

Tüp bebek canım benim

kızlar slm.anne olmak gerxekten cok zormuş,kızımdan zaman bulunca ancak uyumak istiyorum,uykusuzluk cok zor oluyor.hala doğum haberleri gelıyor demek ne güzel.ben bebegımı ıkı saatte bir emzırıordum ama cok kusmaya başladı avuç dolusu gerı çıkarınca bnde kendı uyanındşca doyurmaya basladm.zaten 4saato gecirtmıorum.sarılıgıda cok sukur gectı.mecbur kalmadkca mama vermeyin.bnmkı meme almıor mecbur sagıp verıorum cok zor oluor ama katlanıyorum ıste.keske meme alsada sagmasam ama hastaneden beri almıor

canım benimkide kusuyor kusmasına dikkat et yatağının altına biraz yükseklik koyabilirsin(en alta) böylece miğdesi biraz yukarda olur ve rahatlar kuzucuk..Birde memeni vermeye çalış uzaktan konuşmak kolay gelir ama ablamda sağarak verdi fazla veremedi yine 10 ay falan verdi ama istediği gibi olmadı daha çok ufak belki tekrardan memeye dönüş yapar inşallah.

ben normal kiloma döndüm sayılır 1 kilo fazlam kaldı canım...

kızlar bebeğinin yüzü bugün sivilce ve beyaz nokta ucu olan şeylerle dolmuş benim sütümden mi oldu acaba.kafasının içi e doğru yayılmış.hiçbirşey yoktu nasıl boyle oldu anlamadım.sizin bebeklerinizdede ölçümü ya krem filan kullansam mu acaba..bebeğine mama takviyesi yapıyordum artik mememi almak istemiyor biberona alışmış.bugün çok zor emdi beni off ya kasikla yutamiyor biberon vermeden kilo almiyor verince de beni emmemeye başladı ne yapmalıyım kafayi yiyecem..

Canim gercekten cok zormus yeni yeni foruma girmeye basladim.40 imizi bekliuorum ama vir mucize bekleme pek bir sey degismiyor diyorlar.dogumdan sonraa ilk 3 gun 1 dk bile uyuuamadim.surekli yeni hayatimi dusunuyordum bir sure sonra dusunemez oldum.alttaki d
Canim benim de oglumun 5 gundur yuzunde ucu beyaz uclu sivilce gibi seyler var.ben sutumden.suruyorum iyi geldi sanki
Neden cikti hic anlamadim
Sadece anne sutuyle besleniyor.

Kızlar benm kızımda da aynısından var. 2 gün çıkmaya başladı. Tek tük oluyordu, geçiyordu. Bir haftadır çok arttı. Doktor çok sıcaktn çok yıkamaktan, öpmekten olabilri dedi. Ama bu nedenler çok olası değil. çok sıcak değil, çok yıkamıyorum hastalanır diye. Öpmekten olsa bütün vucutta çıkıyor. doktor tavsiyesiyle gün aşırı kaynatılmış suyla yıkıyorum. Şampuan filan kullannımıyorum. Ama geçecek gibi görünmüyor. Neden acaba? Siz bilgilenirseniz lütfen bana da haber verin. Bebek teni ne hale geldi çocuğumun.

Kızlar benim de oğlumun 15 gündür yüzünde çok sivilceler vardı uçları beyaz di hiçbir ilaç kullanmadım çok kalın giydirmedim ve yüzünü sutumle siliyorum pamuğa sikiyorum sutumu yeni doğan bebekler de çıkması normalmis

Taze anneler bebekleriniz hayırlı olsun.. Sağlıklı bir şekilde büyüsünler. Mart annesi olarak gizli gizli takip ediyorum sizleri :)) Merak ettiğim bir kaç soru var yanıtlarsanız sevinirim. Açılma olmadan sezeryan yapmıyorlar mı? Rahim boyu 15-20 mm altında olanlar erken doğum riski mi taşıyor ? Son sorum hastane çantamızda neler olması lazım. Teşekkür ederim hepinize

Bnm bebegimde ilk 10 gun kilo almadi, mecbur mama ilavesi yaptik, dr onermesiyle tabiki. Sonra kilo alimi ve gelişimi normale döndü. Bn de ilk 10 gun aç kaldığını dr dan duyunca cok üzüldüm, aglamalarini gazdan dolayi saniyordum meğer acliktanmis.
bizimkinin de gobek bağı düştükten 5 gün sonra, 1tl büyüklüğünde kan gelmisti göbek baginin oldugu yerden, dr k vitamini ignesi vurdurdu hersey yolunda simdi, panik yapcak bişi yokmuş.

Kizlar ben artik ölüyorum sol meme ucum korkunc.iyilessin diye surekli dua ediyorum.iyilesjnce sadaka vericem .oglumu severek emzirmek istiyorum.25 gun oldu nezaman iyilesecek.suni sanci ilw dogum yaptim.simdi deseler ki meme ucun hemen iyilesecek ama bir gun suni bericez kabul ederim
Sanki tum sinirlerim mememde ben boyle bir aci gormedim.cokkk.mutsuzum cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…