Akıntın açık sarı mı?Slm kızlar bende kasık ağrıları oluyo bide batmalar oluyo geçen hafta acayip gögüs ağrılarım vardı şimdi geçti ama çok şişti acayipte akıntım geliyo sizdede varmı akıntı felan
mrb arkadaşlar geçen yazmıştım beta hcg perş 1200, cuma 400tü ama farklı merkezlerdi.
bgn tekrardan beta hcg baktırdım 5600 çıktı ve kese görüldü çok şükür
haftaya cuma da kalp atışı için çağırdı doktor , Allahım o günleri de gösterir inşallah...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Haklisin canim en az 2400 olmaliydi yukselis dedi dr gözümü cok korkuttu ama kese bhcg 900 lerde görünmüyo 1500-2000 arasi görünüyo die biliyorum acaba sonucta Bi hatami var diyede düsünmeden edemiyorum ilk gittigim dr a kalsa direk dis gebelik kesin dedi dr lar bozdu psikolojimi ankaradada yeniyim dr bulamadim daha zübeyde hanima gidiyorum ordada her gün ayri bir dr var her biri ayri bise diyor
ayy ne güzel yaaa ikizler :)hayırlı uğurlu olsun .. etrafınızda anneniz kayınvalideniz felan var mı doğumdan sonra yardımcı olabilecek..
Akıntın açık sarı mı?
Kizlaaar :) yarin ilk doktor muayenemiz var esimde bende cok heyecanliyiz insaAllah guzel haberlerle gelirim buraya :)
Kizlaaar :) yarin ilk doktor muayenemiz var esimde bende cok heyecanliyiz insaAllah guzel haberlerle gelirim buraya :)
Canim cok saol insssss insan canindan bir parca olunca bise olacak die korkudan kafayi yiyor minigim diyorum bebegim diyorum cok baglandim simdiden Allahim bana bagislasin nolurrr yarabbim yalvaririm
Yok canım beyazımsı ama çok geliyo
Benimki açık sarı canım. Çok geliyor derken sürekli ıslaklık mı hissediyorsun? Doktor bana hamilelikte vajinal akıntılar çok olur demişti. Tedirgin olma hiç ama yine de doktoruna gittiğinde bahsedebilirsin. Fitil verirse de iyice sor, bi zararı olur mu ilk 3 ayda, diye :)
Canım inşallah iyi haberlerle geleceksin:)))))))
Bi defter tut, yarından başla bebeğine bir şeyler yazmaya:)))))))
Belki kalp atışını bile görürsünnnn. Çook heyecanlııııı :))))
,Eşinin de suratında şapşal bi bakış olacakk hihiii çok komiklerr :))))
kızlaarr yardımmmm istiyorum zofer diye bi bulantı hapı var içen veya bilen varmıııı
yok hiiç kimse yaa ama gelirler heralde doğuma yakınsenin var mı
Ben duymadım ama mide bulantıları olur dayanamıyacak kadarsa kullan canım ama sabah bulanıyo gün içinde bulanmıyosa kullanma derim
kayınvalidem yakın annemde yakın sayılır :)
Yarın seninkinin de kafası büyücek deli yaa:)))Kamuran85 kız senin bebişin kafası ne tatlı büyümüş kız büyüttün sayılır senoyy yeruummm
ohhh ne güzel walla şanslısın canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?