2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar bende kasık ağrıları oluyo bide batmalar oluyo geçen hafta acayip gögüs ağrılarım vardı şimdi geçti ama çok şişti acayipte akıntım geliyo sizdede varmı akıntı felan
Akıntın açık sarı mı?

Ohh cok sukur hadi gozunaydin cnm:) sirada kalp atislari var insallah:)

Bencede cnm takılma ona bi kere gebemisin değilmisin diye bakıyolar yüksekse daha bakmıyolar kese felan görünmüşse takma kafana oda kötüymüş her gittiğinde başka dra muayne olmak kafan karışır ama çok önemseme her dr un dediğini Allah izin verirse doğacak kuzular

Kizlaaar :) yarin ilk doktor muayenemiz var esimde bende cok heyecanliyiz insaAllah guzel haberlerle gelirim buraya :)

Canım inşallah iyi haberlerle geleceksin:)))))))
Bi defter tut, yarından başla bebeğine bir şeyler yazmaya:)))))))
Belki kalp atışını bile görürsünnnn. Çook heyecanlııııı :))))
,Eşinin de suratında şapşal bi bakış olacakk hihiii çok komiklerr :))))

Canim cok saol insssss insan canindan bir parca olunca bise olacak die korkudan kafayi yiyor minigim diyorum bebegim diyorum cok baglandim simdiden Allahim bana bagislasin nolurrr yarabbim yalvaririm

üzülme canım inşallah dikkat et bundan sonra kendine ani hareketlerden kaçın bide bol dua et herşey yoluna gircek hatta kanama durduğuna göre düzelmiş bile meraklanma sen

Yok canım beyazımsı ama çok geliyo

Benimki açık sarı canım. Çok geliyor derken sürekli ıslaklık mı hissediyorsun? Doktor bana hamilelikte vajinal akıntılar çok olur demişti. Tedirgin olma hiç ama yine de doktoruna gittiğinde bahsedebilirsin. Fitil verirse de iyice sor, bi zararı olur mu ilk 3 ayda, diye :)

Aynen canım ıslaklık oluyo gebelikteb öncedd olurdu akıntım ama bu kadar olmazdı haftaya tekrar gidicem o zaman sorarım

Kamuran85 kız senin bebişin kafası ne tatlı büyümüş kız büyüttün sayılır sen oyy yeruummm

Ben duymadım ama mide bulantıları olur dayanamıyacak kadarsa kullan canım ama sabah bulanıyo gün içinde bulanmıyosa kullanma derim

keşke sadece sabah bulansa 24 saat bulantı var ağzımda da metalik tat var. bir kaç gündür çıkardığım için mecburen içtim kilo kaybetmemek için. benim cüvcüvler ikiz olduğu için :13: herşeyi iki kat yaşıyorum canım ama şikayetçi deilim yaa bulantı bile hoş şükürler olsun. inşallah sen de kucağına alırsın hayırlısıyla sağlıkla

Hayirli geceler hanimlar;
Bende 7 haftalik hamileyim epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak bu zamana nasip oldu.ilk baslarda hamilelikle ilgili sikintilar vardi hala bazi dk var diyor ama ins hakkimizda hayırlısı.
Kisaca kendimden bahsedeyim yas 31 bu 4. Bebegim olucak ins 3 tane kizim var en kucugumuz 10 yasinda bir tane daha olsun istedik Allahim hakkimizda hayirlisiyla ins gonlumuze gore verir.
Hamileligi bilmeden kaldigim ay sakincali bi antibiyotik kullandim doktorlar dusebilir allah korusun bi anomoli olabilir diyorlar ama ins eli ayagi duzgun rabbim nasip eder.
Allahim sizlerede hayirlisiyla sag salim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Telden giriyorum ins takip edebilirim .

Alinti yapamadim ama listeye eklerse arkadas
Sat 1 ocak
Yas 31
şehir ankara
Bdt 8 ekim

Kamuran85 kız senin bebişin kafası ne tatlı büyümüş kız büyüttün sayılır sen oyy yeruummm
Yarın seninkinin de kafası büyücek deli yaa:)))
Bebişimin fotoğrafını bile koydum gördünüz teyzeleri :) Bayağı büyüdü yavrularımız :)))
Şuan yeni hamile olduğunu öğrenenlerin konusunu gördüm de 30 ekim doğum tarihleri:))))
Demek ki ekim hamilesi olmak için son günlerrrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…