Canım benim oglum dogdugnda gazlıydı daha 1günluktu damla vermeye bşladk zincoyu kullandk ama fayda etmedı çock çatlyodu gazdan aglamaktan morarmaya tıkanmaya bşlamştı acile götrmştk orda dr metsil damlayı verdı 4tl ydi fiyatı şimdi oglum rahatladı artk kendi çkarbilyo gazını zincoda 15tlydi ama hç fayda etmedi 15 günluk falandı damlayı degştirdik simdı kırkmız çktı maşallahı var oglumun :)kızlar ya 23 günlük bebeğe hangi gaz damlası iyi gelir kontrol haftaya ben şimdiden vereyim diyorum damlayi.sizler bu kadar ufakken gaz damlası verdiniz mi bu zararı olur mu verdiyseniz hangi damlayi kullanıyorsunuz memnun musunuz.bebisiniz kaç gunlukken damlaya basladiniz..onun o kivranmalarina dayana.iyorum.acil cevap bekliyorum kızlar bana öneride bulunursanız hemen aldirayim
Yerim ben onların büyümesi ni yaa şimdiden başladılar; ) umarım geçer ama bizimki gaz sancısı da cekiyor çok zorlanıyor kuzumBence düzelr canım merak etme büyüme atagı olabilir bu yaşadgnz bizde ayımızi doldururken çok zorlandk çok huysuzdu hep aglyodu doymak bilmezdi emmek ısterdı hep kısa kısa uykuları vardı ama şımdi düzeldi yaklaşk 1 buçk hafta falan surdü bu durum snra atlattk şükür :)
Dogru tabi buna gaz da eklenince kötü oluyo benim oglumda daha dogdugu gün gaz bşladı daha ilk gündn gaz damlası kullanmaya bşladım ikikez acile gotrduk pasamı gazdan aglamaktan morarmaya bşlamştı artk en snunda dr ilacı degstrdi simdi emdikten snra gaz çkarmakla ugraşmyoruz hemen yatryorum oglus kendilgnden pırtlamaya başlyo :) hemde ne pırtlamak koca adam gbi :)Yerim ben onların büyümesi ni yaa şimdiden başladılar; ) umarım geçer ama bizimki gaz sancısı da cekiyor çok zorlanıyor kuzum
Ne kullanıyorsun pekiDogru tabi buna gaz da eklenince kötü oluyo benim oglumda daha dogdugu gün gaz bşladı daha ilk gündn gaz damlası kullanmaya bşladım ikikez acile gotrduk pasamı gazdan aglamaktan morarmaya bşlamştı artk en snunda dr ilacı degstrdi simdi emdikten snra gaz çkarmakla ugraşmyoruz hemen yatryorum oglus kendilgnden pırtlamaya başlyo :) hemde ne pırtlamak koca adam gbi :)
kız bebegi olan anneler bebegin genital bölgesinde yanaklarin arasını nasıl temizliyorsunuz sürekli bi beyazlık oluyor orada normal mi bide oradan enfeksiyon kalmasın çocuk..
merhaba benim bebeğim de emmiyodu emziği öğüyordu atıyordu ağzına alınca emziğin üstüne yavaş yavaş vuruyorum pışpışlar gibi öyle öyle alıştı emziğe çok karşıydım ama büyük rahatlıkmış gerçekten sürekli dene
Merhabaacil yardım bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz hiç özellikle burnunu temizlemedim hastanede de biişey söylememişlerdi bi de normalde nasıl temizlemek lazım üşüttüğünde burnu tıkalı olduğunda nasıl temizlemek lazım açıklarsanız sevinirim
Metsil damla kullanyorum canımNe kullanıyorsun peki
bende tıpkı senin gbi yapyorum canım benim ilk cocugum annemin tavsiyesyle başladm damlatyorum biraz geçyo yumsuyo ve hapsrınca cıkıyoSelam kızlar ben bebegimin burnu tıkanık olduğu zaman çay kaşığı na sutumu sıkıp burnuna döküyorum sadece bir kaç damla kısa süre sonra hapşıriyor ve içindeki ler çıkıyor iki cocugumada bu işlemi yaptım burun
aspiratoru bile almadım
Kizlar bizimkide başladı aglamaya aksam ne yapacagimi sasirdim. Meme emince susuyo gazı olabilirmi yada ac mi die dusunuorm gazi olan bebek memede susarmi aglamaya devamm edermi bana Yardım. Edin nolur. Bide Hiç mama vermedim mama ve gaz icin damla ne onerirsiniz.ne kullaniosnz sizler
evet canım benim oglumda gazlydı ama memede susardı hep emzirirdm ama emzirdkçede gazı olurdu ben bi kaç kez mama verdim humana yeni dogan bebek sütü diye yazıyodu damla olarakta metsil kullanyorum ve acayip rahatladkKizlar bizimkide başladı aglamaya aksam ne yapacagimi sasirdim. Meme emince susuyo gazı olabilirmi yada ac mi die dusunuorm gazi olan bebek memede susarmi aglamaya devamm edermi bana Yardım. Edin nolur. Bide Hiç mama vermedim mama ve gaz icin damla ne onerirsiniz.ne kullaniosnz sizler
canım benim oglumda gece uyumuyo gece 2 ye 3 e kadar ayakta 10dk uyuyp uyanyo bi türlü dalmyo gece uykusuna ama ben uykudan ölyorumCnm benim bebisdede gaz sorunu başladı aynen dediği. gibi memede susyor ama çok kalmıyor bir sure sonra tekrar kafası kizariyor kendini kasiyor memede bile olsa yavrum bnm hic kiyamiyorum.uyku duzenimiz alt üst oldu bu gaz yüzünden bende yeni damlayan başladım zinco kullanıyorum.mama olarak da aptamil 1 veriyorum.benim gibi bebeği hic uyumayan var mi ..bu bebek bu uykusuzluğa nasıl dayaniyor anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?