Hayirli geceler hanimlar;
Bende 7 haftalik hamileyim epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak bu zamana nasip oldu.ilk baslarda hamilelikle ilgili sikintilar vardi hala bazi dk var diyor ama ins hakkimizda hayırlısı.
Kisaca kendimden bahsedeyim yas 31 bu 4. Bebegim olucak ins 3 tane kizim var en kucugumuz 10 yasinda bir tane daha olsun istedik Allahim hakkimizda hayirlisiyla ins gonlumuze gore verir.
Hamileligi bilmeden kaldigim ay sakincali bi antibiyotik kullandim doktorlar dusebilir allah korusun bi anomoli olabilir diyorlar ama ins eli ayagi duzgun rabbim nasip eder.
Allahim sizlerede hayirlisiyla sag salim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Telden giriyorum ins takip edebilirim .
Alinti yapamadim ama listeye eklerse arkadas
Sat 1 ocak
Yas 31
şehir ankara
Bdt 8 ekim
Yarın seninkinin de kafası büyücek deli yaa:)))
Bebişimin fotoğrafını bile koydum gördünüz teyzeleri :) Bayağı büyüdü yavrularımız :)))
Şuan yeni hamile olduğunu öğrenenlerin konusunu gördüm de 30 ekim doğum tarihleri:))))
Demek ki ekim hamilesi olmak için son günlerrrr :))))
Yaş 31, ve 4. çocuk maşallah :) Allahım sana bağışlasın yavrularını... İnşallah bir şey olmaz canım kendimizi fazla sıkmayalım. Allahım korur miniklerimizi...Hayirli geceler hanimlar;
Bende 7 haftalik hamileyim epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak bu zamana nasip oldu.ilk baslarda hamilelikle ilgili sikintilar vardi hala bazi dk var diyor ama ins hakkimizda hayırlısı.
Kisaca kendimden bahsedeyim yas 31 bu 4. Bebegim olucak ins 3 tane kizim var en kucugumuz 10 yasinda bir tane daha olsun istedik Allahim hakkimizda hayirlisiyla ins gonlumuze gore verir.
Hamileligi bilmeden kaldigim ay sakincali bi antibiyotik kullandim doktorlar dusebilir allah korusun bi anomoli olabilir diyorlar ama ins eli ayagi duzgun rabbim nasip eder.
Allahim sizlerede hayirlisiyla sag salim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Sat 1 ocak
Yas 31
şehir ankara
Bdt 8 ekim
keşke sadece sabah bulansa 24 saat bulantı var ağzımda da metalik tat var. bir kaç gündür çıkardığım için mecburen içtim kilo kaybetmemek için. benim cüvcüvler ikiz olduğu için :13: herşeyi iki kat yaşıyorum canım ama şikayetçi deilim yaa bulantı bile hoş şükürler olsun. inşallah sen de kucağına alırsın hayırlısıyla sağlıkla
seninkilerrr diyim bennn :)))) ikiz annesi seni :)
Doğrudur canım inşallah bende olmaz kızıma hamileyken dört aya kadar mide bulantısı çektim hayırlısıyla alalım kucağımıza
Baya yüksekmiş canım hakkında hayırlısı sağlıkla al inşallah kucağınaarkadaşlar bugün kan tahlili sonucunu aldım ancak salı günü göstereceğim.ama bana sanki beta değeri yüksek gibi geldi 13240 sat 8 ocak buna göre 6 haftalık ama dr 4 haftalık olduğunu söyledi sizce 4 haftalığa göre beta yüksekmi yani ikizmi acaba
Sor bakalım bende soracağım canım benim vajinal akıntım çok beyaz şeffaf sarı hepsi mevcut aman kahverengi ve kırmızı olmasında canımBenim doktorumun işgüzarlığı işte canım boşver kullanmıcam zaten artık:)
15 martta da başka doktora gidiyorum ve sarı akıntımı ona soracağım. Çoğu kişide var canım zaten ya ::)
oyy teyzesi yerrr. :)) yaa ben de ekim annelerine tabiyim ama ikizler erken doğarmış biraz belki eylülde doğabilir)
ne zaman gittin doktora diğer randevun ne zaman kız
Hayirli geceler hanimlar;
Sat 1 ocak
Yas 31
şehir ankara
Bdt 8 ekim
hoşgeldin ablacım. ya canını sıkma rabbim hayırlısını versin inş. ama şu ikili üçlü tarama testlerinde belli oluyomuş bazı kemik ölçümleri filan oluyomuş 3 hafta sonra filan inşaaalah sağlıklı olduklarını öğrenirsin.
Yaş 31, ve 4. çocuk maşallah :) Allahım sana bağışlasın yavrularını... İnşallah bir şey olmaz canım kendimizi fazla sıkmayalım. Allahım korur miniklerimizi...
Hayırlı olsun bu aradaa hoşgeldin aramızaaaa :)))
Ekim hamilesi yazmışım o ne yaaa :)) Ekim annesi yazmam gerekiyordu :)))
Evet ikizlerin ne yapacağı belli olmaz:))) Seninkiler içerde kimbilir ne muzurluklar yaparlarr :))))
Senin ultrason görüntülerin de süper olur yaaaa :))) Birbirlerine yanaşırlar falan hahahahah :))))
Eylül annesi olma ihtimali hepimizin var canım. Sezeryan olanlar zaten eylül annesi olacak. Ben şuanda normal düşünüyorum ama belli olmaz...
ohhh ne güzel walla şanslısın canım :))
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla doğmasını hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin
Baya yüksekmiş canım hakkında hayırlısı sağlıkla al inşallah kucağına
Sor bakalım bende soracağım canım benim vajinal akıntım çok beyaz şeffaf sarı hepsi mevcut aman kahverengi ve kırmızı olmasında canım
hamileleiğin en zor tarafı bulantılar deniyor doğru mu biraz tecrübenden faydalanalım
İns canim ins pzt belli olucak ins guzel haberleri yazarim burda :18:Bencede cnm takılma ona bi kere gebemisin değilmisin diye bakıyolar yüksekse daha bakmıyolar kese felan görünmüşse takma kafana oda kötüymüş her gittiğinde başka dra muayne olmak kafan karışır ama çok önemseme her dr un dediğini Allah izin verirse doğacak kuzular
merhaba, bir sorum olacak ekim annelerine =) Benim karın ağrılarım bazen çok oluyor bazen de olmuyor, mesela dün sürekli ben buradaym derken bgn de hiç tık yok?? göğüs şişliğim iştahszlık fln her şey var da karın ağrısı niye bi var bi yok?sizde durumlar nasıl?gerçi herkeste farklı oluyormş ama..yine de soraym dedim..[/QU
merhaba canım. bildiğim kadarıyla rahim büyümeye başladığı için genişledikçe ağrı yapar azıcık. tabi her zaman olsa sıkıntı olabilir ama arada bir olması normal. benim de hamileliğin ilk günleri gece uyuyamıyodum sancıdan hatta adet olcam hem de fena bi şekilde diye düşünüyodum. aynı adet sancısı gibi bide kramp şeklinde oluyo. ama sen yinede doktoruna bi danış canım. kanama yoksaa pek korkulacak bi durum yok.
Evet canım kahve ya da kırmızı olmasın yeter ki. Gerisi oluyor kadınlarda..
Bu arada göbeğinize krem sürmeye başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?