2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin ablacım. ya canını sıkma rabbim hayırlısını versin inş. ama şu ikili üçlü tarama testlerinde belli oluyomuş bazı kemik ölçümleri filan oluyomuş 3 hafta sonra filan inşaaalah sağlıklı olduklarını öğrenirsin.

oyy teyzesi yerrr. :)) yaa ben de ekim annelerine tabiyim ama ikizler erken doğarmış biraz belki eylülde doğabilir )

Yaş 31, ve 4. çocuk maşallah :) Allahım sana bağışlasın yavrularını... İnşallah bir şey olmaz canım kendimizi fazla sıkmayalım. Allahım korur miniklerimizi...
Hayırlı olsun bu aradaa hoşgeldin aramızaaaa :)))

Doğrudur canım inşallah bende olmaz kızıma hamileyken dört aya kadar mide bulantısı çektim hayırlısıyla alalım kucağımıza

Baya yüksekmiş canım hakkında hayırlısı sağlıkla al inşallah kucağına
Benim doktorumun işgüzarlığı işte canım boşver kullanmıcam zaten artık:)
15 martta da başka doktora gidiyorum ve sarı akıntımı ona soracağım. Çoğu kişide var canım zaten ya ::)
Sor bakalım bende soracağım canım benim vajinal akıntım çok beyaz şeffaf sarı hepsi mevcut aman kahverengi ve kırmızı olmasında canım

oyy teyzesi yerrr. :)) yaa ben de ekim annelerine tabiyim ama ikizler erken doğarmış biraz belki eylülde doğabilir )

Ekim hamilesi yazmışım o ne yaaa :)) Ekim annesi yazmam gerekiyordu :)))
Evet ikizlerin ne yapacağı belli olmaz:))) Seninkiler içerde kimbilir ne muzurluklar yaparlarr :))))
Senin ultrason görüntülerin de süper olur yaaaa :))) Birbirlerine yanaşırlar falan hahahahah :))))

Eylül annesi olma ihtimali hepimizin var canım. Sezeryan olanlar zaten eylül annesi olacak. Ben şuanda normal düşünüyorum ama belli olmaz...

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla doğmasını hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin

inşallah canım çok sağol Allahım korktuklarımızdan emin kılar hepimizi.

hoşbulduk canım sağol .duanada amin diyorum Rabbim cümle yavruları annelerine babalarına bağişlasın inşallah.

bu arada bız gecen hafta cuma kalp atışlarını görmüştük.

merhaba, bir sorum olacak ekim annelerine =) Benim karın ağrılarım bazen çok oluyor bazen de olmuyor, mesela dün sürekli ben buradaym derken bgn de hiç tık yok?? göğüs şişliğim iştahszlık fln her şey var da karın ağrısı niye bi var bi yok?sizde durumlar nasıl?gerçi herkeste farklı oluyormş ama..yine de soraym dedim..

ya görcez artık birbirlerine kafa mı atarlar boks mu yaparlar :))
ya ben de normal düşünürdüm ama iki taneyi doğurmak kolay olcak mı acaba nasıl olur bide çok açılma olur mu acaba korkularım var

Evet canım kahve ya da kırmızı olmasın yeter ki. Gerisi oluyor kadınlarda..

Bu arada göbeğinize krem sürmeye başladınız mı

hamileleiğin en zor tarafı bulantılar deniyor doğru mu biraz tecrübenden faydalanalım

Evet canım mide bulantıları ama kişiden kişiye değişiyo kimisinde hiç bulantı olmuyo kimisinde oluyo ama oda üç dört aya kadar ondan sonra düzeliyo :)

İns canim ins pzt belli olucak ins guzel haberleri yazarim burda :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…