merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi uzun zamandır gizli gizli takip ediyordumbende 8 ekimde sezeryanla Yarenimi kucağıma aldım. herkes gibi bende lohusalık depresyonu sanırım yaşadım yoksa durduk yere gerekli gereksiz ağlamazdım ama annelik herşeye değiyormuş Allah hepimizin kuzucuklarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
merhaba canim termal tesis dedigin hamam gibi bi yer mi? vallah cahilce bi soru olabilir kusura bakma yani oyleyse bebekle nasil gidiyosun merak ettim :) bu arada bi kere yengem buyuk ogluma gogusumu vereyim bakalim alacak mi diye kahkaha atti bende kesinlikle izin vermiyorum istemiyorum deyince bozulmustu... ama elinden geldigi kadar bebegini goren yada seven olursa o kisilere okutmanda fayda var ben oyle yapiyorum eve her gelene okutuyorum vallah... kennndin ve esinde okusun hattaKızlar bugün Termal tesiste bir bayan bebeğimi emzirdi.biranda bebek. Annemin kucağındaydı ben meme yarığımdan bahsetmiştim,sen annenin memesini acıyın mi gel senin süt annen olayım dedi,emzirdi.oğlum da Aldı .şok oldum.hattta Oğlumu kıskandım sanırım:) Bir de başka bir teyzede bebeğime okudu ,okurken sürekli esnedi ,çok nazar Olduğunu gösteriyormuş .şimdi bebeğim çok huzurlu acaba kadının sütü mü yaradı yoksa yaşlı teyzenin duaları mi?
tekrar biraz emzir yada biraz su verebilirsin ilerleyen zamalarda hemn geciyor yani sivi bisey icirince geciriyor hemenHerkese selam.Bayagidir yazmaya firsat bulamamistim.Burda kendim gibi acemi anneleri gorunce kendimi daha iyi hissediyorum.Herkesin ayri ayri endiseleri var.Burda birbirimizden destek ve yardim aliyoruz.Benim bebek daha bir aylik henuz 40 gun dolmadi .
Bizim dertlerimizden biri de hickirik,bir turlu gecmiyor hickirigimiz.Bunun icin bir cozum biliyorsaniz soyleyin lutfen.
Sağ mememde süt çok ama solu emdiği zaman huzursuz oluyor ve daha uzun emiyor.daha önce yazmıştım sol mememde yarık var.hala geçmedi.bana kızıyorlar rus askeri mi bu çocuk neden tam 2 saatte bir veriyorsun diye .ama Çok sık merde daha çok gazi olur diye emzirmiyorum daha sık.kilo alımı iyi çok şükür bakalım bu ay nasıl olmuş.bebek tartısı mi alsam diyorum 100 taymış Arçelik .
canim simdiden duzen tutturmak cok erken, ben ilkimde bos yere pimpiriklenmisim simdi daha cok rahatim, cocuk zamanla kendini duzene koyuyor,bide her bebek bir olmuyo...kızlar bebeklerinizin uyku düzeni var mı gece kaçta yatıyorlar? bizimkisi gece 12 olmadan uyumuyor ben de erken uyusun istiyorum ama nafile
Canim hamam sauna flan var ama hic bir seyin olmadigi koltuk kismi var.annem orda tutuyordu bebegi.vallahi o gun teyze okudu oyle guzel okudh ki babasi da okuuor surekli ben de kuran dinletiyorum ama yine de huysuz bir oglum var.saglikla buyusun de ins.skyle bir 3 ay dolsa cok seker oluyorlar.eltimin oglu var surekli guluyor .emiyor hemen uyuyor mas.gaz sorunh yok .tam hayal ettigim gibi .az kaldimerhaba canim termal tesis dedigin hamam gibi bi yer mi? vallah cahilce bi soru olabilir kusura bakma yani oyleyse bebekle nasil gidiyosun merak ettim :) bu arada bi kere yengem buyuk ogluma gogusumu vereyim bakalim alacak mi diye kahkaha atti bende kesinlikle izin vermiyorum istemiyorum deyince bozulmustu... ama elinden geldigi kadar bebegini goren yada seven olursa o kisilere okutmanda fayda var ben oyle yapiyorum eve her gelene okutuyorum vallah... kennndin ve esinde okusun hatta
Dogru canim ama her agladiginda acaba ac mi diyorum bir tartim olsaydi haftafa bir olvuo sutum yariyor mu bakardim yok uyurken uyandirmiyorum ikk 29 25 gun yaptim oyle sarilik diye artik gecti vok sukur.bence tartiya hic gerek yok zaten artik sürekli aşılar devam edecek her aşıda bebeği tartiyorlar..bencede çocuğu 2saate bir enzircem diye uymuyorsa uyandırma uykuda önemli öyle olunca 3saate emzir
Bir duzende bahsedemem ama tum gun uyumadigi icin aksam 9 930 en gec 10 30 gibi yatiyor gece bir kac kere kalkiyor sabah 6 30 dan sonra uyumuyor ama genelledim yani bir duzen yok.ilk zamablarda gece uyandiginda kaka yaptigi ici altini alirdim o da tamamen uyanirdi ve 2 saat uyutamazdim simdi altibi hic acmiyorum gece .yari uyanik emiyor gazibi cikarip biraz salliyorum uyuyor.benim gibi gece altini acan varsa acmayin pisik olmuyorlarmis oyle hemen.ogreniyoruz isye.baska tuyosu olan varsa uyku icin soylesin:)kızlar bebeklerinizin uyku düzeni var mı gece kaçta yatıyorlar? bizimkisi gece 12 olmadan uyumuyor ben de erken uyusun istiyorum ama nafile
benim bi arkadaş 9.30 1 gibi emziriom atıom yatağa uyuyo deyince moralim bozulmuştu açıkçası bizimkinin gözler faltaşı gibi oluyo gece 12 de emzir salla zor uyuyo. önceden kaka yaptığı için altını açınca aynı durumu bende yaşardım şimdi geceleyin kolay kolay açmıorum ama kabullenmek lazım tabi her bebek bir olmuyo :) Allah sağlık versin de geri kalanı çözülür bi şekilde artıkBir duzende bahsedemem ama tum gun uyumadigi icin aksam 9 930 en gec 10 30 gibi yatiyor gece bir kac kere kalkiyor sabah 6 30 dan sonra uyumuyor ama genelledim yani bir duzen yok.ilk zamablarda gece uyandiginda kaka yaptigi ici altini alirdim o da tamamen uyanirdi ve 2 saat uyutamazdim simdi altibi hic acmiyorum gece .yari uyanik emiyor gazibi cikarip biraz salliyorum uyuyor.benim gibi gece altini acan varsa acmayin pisik olmuyorlarmis oyle hemen.ogreniyoruz isye.baska tuyosu olan varsa uyku icin soylesin:)
heralde ilk bebek olduğundan böyle oluyo benim de etraftan duyduklarımdan çok etkileniyorum dediğin gibi her bebek bir olmuyo kabul etmek lazımcanim simdiden duzen tutturmak cok erken, ben ilkimde bos yere pimpiriklenmisim simdi daha cok rahatim, cocuk zamanla kendini duzene koyuyor,bide her bebek bir olmuyo...
Bir duzende bahsedemem ama tum gun uyumadigi icin aksam 9 930 en gec 10 30 gibi yatiyor gece bir kac kere kalkiyor sabah 6 30 dan sonra uyumuyor ama genelledim yani bir duzen yok.ilk zamablarda gece uyandiginda kaka yaptigi ici altini alirdim o da tamamen uyanirdi ve 2 saat uyutamazdim simdi altibi hic acmiyorum gece .yari uyanik emiyor gazibi cikarip biraz salliyorum uyuyor.benim gibi gece altini acan varsa acmayin pisik olmuyorlarmis oyle hemen.ogreniyoruz isye.baska tuyosu olan varsa uyku icin soylesin:)
Bir duzende bahsedemem ama tum gun uyumadigi icin aksam 9 930 en gec 10 30 gibi yatiyor gece bir kac kere kalkiyor sabah 6 30 dan sonra uyumuyor ama genelledim yani bir duzen yok.ilk zamablarda gece uyandiginda kaka yaptigi ici altini alirdim o da tamamen uyanirdi ve 2 saat uyutamazdim simdi altibi hic acmiyorum gece .yari uyanik emiyor gazibi cikarip biraz salliyorum uyuyor.benim gibi gece altini acan varsa acmayin pisik olmuyorlarmis oyle hemen.ogreniyoruz isye.baska tuyosu olan varsa uyku icin soylesin:)
Evet haklisin ben Ilk gunlerde almistim altini sonra baktimki hep ayni saatlerde uyanip oynamak istiyor..yavas yavas terkettik:)....buarada bizim dier kizlar gelmiyor..simlaa denzyl mimoza kamuran ve bircok arkdslar..yeter gelin artik :) faceye takilmayinnCanim gece altını acmamakla çok iyi yapıyorsun çünkü uyku düzeni oluyor ben ilk çocuğum da çok acemiydim ozaman lar böyle kadinlar kulubu gibi bişey de yoktu hayatım da çok zorlandim ama ikinci çocuğum sanki kendiliğinden büyüdü şimdi. Allah ın izniyle üçüncü çocuğumu buyutuyorum buda sanki çabuk buyucek gibi dogali 54 gün oldu inan nasıl geçti hiç anlamadım burdan da herkese söylüyorum eğer bebekleriniz gece kaka yapmıyor sa altını almayın
Canım benim kız da bir gün aman ne güzel uyudu diyorum hoop ertesi günler felaket gaz sancısı ve felaket memeyi çekiyor kıvrana kıvrana tabi benim göğüsler iyileşmiyor. Haftada bir gün uyuyor güzel geri kalan 6 gün çok fenayız. Bugün gece üçbuçuktan gündüz 2 ye kadar uyumadı düşün ben perişanım zaten uykusuzluktan.Ben de acaba bir yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum bazen. Bu hafta da geçsin doktora götürcem bakalım keşke dertlerini anlayabilsek ağlamaları insanın içine işliyor. Yapamıyorum diye üzülme canım hepimiz aynı durumdayız tabi bazı bebekler gazsız, sakin oluyor ama bizimkiler öyle değil her halde. İnşallah 2. ayı doldurunca azalır bu gaz olayı umut etmekten başka bir şey yapamıyorum ben de. Allah yardımcımız olsun burada destek olalım birbirimize.Kızlar merhaba. Ne kadar tenhalaşmış forum tabi haklı olarak ben su içmeye bile vakit bulamıyorum ki annem yanımda. Bizim kız uyumuyor pek, asla yattığı yerde de durmuyor. Ya emecek ya kucakta gezecek. Gazı çok anladığım kadarıyla. Çünkü uyutuyorum yarım saat sonra kıvranmaya başlıyor yatakta, sesler çıkarıyor. Kollarını yüzüne sürtüyor başını geriye atıyor gaz belirtileri değil mi bunlar tecrübeli anneler? Şurup kullanıyorum, sıcak bez, acı elma yağı ama gene de fayda etmiyor. Tavsiyesi olan var mı? Reflüsü de var kızımın dilinde hep çökeleklenmiş süt parçaları görüyorum
Gögüslerim de 45 gün oldu ama tam geçmedi. arada iğne batar gibi acı giriyor uç kısmına var mı bu durumu yaşayan?
Annelik çok zormuş ama bir bakışı her şeyi siliyor tabi inşallah sağlıkla büyüdükçe her şey yoluna girer.
Forum da hareketlensin ya nerdesiniz kızlar bari arada gelin benim gibi
Canim meme ucum 49.gunde hala aciyor ama eskisi kadr korkunc degil agri.gaz konusunda tam gecti diyorum bugun yine cok gazi var tum gun hic uyumadi daha yeni uyuyttum .o da sab simleks diye bir surup var ondan verdim gaz icin ama uyku da yapiyor sajiyorum.bebegim bugun emmiyir bile memeye tutuyorum ciglik cigliga.pamukcuk da yok sadece gaz boyle ciglkklar attrirmiyordu.bir sey mi oldu acaba.ay cildiricam ben yapamiyorum.annelik cok zor.dayanamiyorum boyle aglamasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?