2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün Termal tesiste bir bayan bebeğimi emzirdi.biranda bebek. Annemin kucağındaydı ben meme yarığımdan bahsetmiştim,sen annenin memesini acıyın mi gel senin süt annen olayım dedi,emzirdi.oğlum da Aldı .şok oldum.hattta Oğlumu kıskandım sanırım:) Bir de başka bir teyzede bebeğime okudu ,okurken sürekli esnedi ,çok nazar Olduğunu gösteriyormuş .şimdi bebeğim çok huzurlu acaba kadının sütü mü yaradı yoksa yaşlı teyzenin duaları mi?

Herkese selam.Bayagidir yazmaya firsat bulamamistim.Burda kendim gibi acemi anneleri gorunce kendimi daha iyi hissediyorum.Herkesin ayri ayri endiseleri var.Burda birbirimizden destek ve yardim aliyoruz.Benim bebek daha bir aylik henuz 40 gun dolmadi .
Bizim dertlerimizden biri de hickirik,bir turlu gecmiyor hickirigimiz.Bunun icin bir cozum biliyorsaniz soyleyin lutfen.

Hayirli olsun canim.Bu durumda ssüt annesi ve süt kardesi olmus senin kuzunun.Bildigim kadariyla süt kardesler ve anneler cok iyi tanitilmali cocuga.hatta emziren kadindan huy bile geciyormus bebege.

Kızlar benim diger bir sorum daha var,ben normal dogum yaptim.Ama sonrasinda enfeksiyon kaptim uzun sure gecmedi.Daha yeni bebegimi kucagima alabiliyorum.Benim korkum cinsel acidan tedirginlik yasiyorum.Orasi eski halinden cok daha farkli.Yeniden normale donuyor mu gercekten cok merak ediyorum.Yoksa hep boyle mi olacak.dikisler tamamen kayipolacak mi acaba.!?

Kızlar çok kötüyüm bütün vucudum uyuşuk sanki.uykusuzluk bi yandan eşimle doğumdan beri kötüyüm bi yandan 35 gün oldu annem gitti mi yapamiyorum tek başıma. Moralim çok bozuk.esim annemden rahatsız artık. Bütün gün evde çok. Bebeğim tiroit değeri yüksek çıktı hastaneye gitcez tekrar.gazi çok reflusu var.fiskirir gibi kusuyor emdikten sonra.agliyor hep az uyuyor. Berbat durumdayım. Insanliktan çıktım. Allahım yardım et allahım şükürler olsun bu halime de..

SLM KIZLAR nerelerdesınız uzun bır aradan sonra geldık biz hadı gelınde konusalım bıraz

Hayirli olsun canim.Bu durumda ssüt annesi ve süt kardesi olmus senin kuzunun.Bildigim kadariyla süt kardesler ve anneler cok iyi tanitilmali cocuga.hatta emziren kadindan huy bile geciyormus bebege.
Canım biz sütannemizi hiç tanımıyoruz sadece eskişehirliymiş onu söylemişti.adını bile bilmiyoruz.süt Kardeşini hiç görmedik bile.bir garip olay oldu bugünki.her şey Biranda oldu,keşke adını flan sorsaydım bari.

Canım ben de normal doğum Yaptım 45.gün dikişlerin tamamen kayboldu.ama orada bir delik var yani kapanmıyor sanki.ilişki denemedim çok korkuyorum Yarin ilk defa kontrole gidicem o koltuğabile nasıloturacağım diye düşünüyorum şimdiden.doktor normal derse bu hafta ilişki için kendimi zorlayacağım çünkü eşim de çoksırarcı artık ve gergin evde.

Canım ilk 30 gün bende Öyleydim bir de üstüne sebepli sebepsiz ağlıyordum.bebeğim sarılık olmuştu. Hiç uyumuyordum neredeyse geceleri uyandırıp emziriyordum.ilk3 gün hiç uyumamıştım,doktor pasiflora vermişti lohusa depresyonuna girdim.hayatımın en kötü 30 Gününü yaşadım yeni yeni kendime geliyorum.tiroid için 3 yaşına kadar bir hap kullanıyormuş sonra normale dönüyormuş diye okumuştum.endişelenme yani.eşinin kabalığı affedilemez benim de annem Yanımda kaldı 40 gün, eşim hiç bir saygısızlıkyapmadı .ama ben doğumdan önce annemin bizde kalacağınıonun buna ihtiyacı olmadığını bizim ona ihtiyacımızolduğu için geleceğini anlattımgüzel bir dille.hatta şimdi tatiLe geldik annem de bizimle.reflü için yatağınınbaş kısmını yükseltmişsindir sanırım.bugünler geçmeyecek gibiydi ama geçiyor .seninde öyle olacak.hormonlar işte.

aa bnde kıskanırdım valla bebeğimi başkası emzirse hem o kadının bebeği kaç aylık ki ablam doğum yaptığımda sütün gelmezse ben veririm dedi kızı 1 yaşında ama hemşire olmaz her ayın süt düzeyi ve içindekiler farklı bebeğin annesinin ki bebeğe göredir dedi.. okunduğu iyi olmuş ama bnce ondan rahatladı duaların gücü vardır.

doktor bana hıçkırık omurluktur yani bebeğin iyi meme ister dedi ama hiç geçmiyorsa ya da sık ise doktora sor bir istersen..

çok üzüldüm inşallah bir iki aya düzelicek ama sabret lütfen.. reflü için bebeğinin yatağının baş tarafını biraz yüksek tut faydalıymış.. bnde ilk kırk gün kötüydüm ama sonra yavaştan düzeliyo merak etme eşinde umarım anlayış gösterir

Canim bizim de her gün hickirik tutuyor ben emzir ince geciyor

Saol canim .. inşallah düzelir geçer kendime gelmek istiyorum artik olmuyor..ben istesem vucudumdaki uyuşukluk izin vermiyor

Sabretmeye çalışıyorum çok zormus.ama yinede hep şükür ediyorum allaha.

TE="turchanka35, post: 38012633, member: 510388"]Kızlar bugün Termal tesiste bir bayan bebeğimi emzirdi.biranda bebek. Annemin kucağındaydı ben meme yarığımdan bahsetmiştim,sen annenin memesini acıyın mi gel senin süt annen olayım dedi,emzirdi.oğlum da Aldı .şok oldum.hattta Oğlumu kıskandım sanırım:) Bir de başka bir teyzede bebeğime okudu ,okurken sürekli esnedi ,çok nazar Olduğunu gösteriyormuş .şimdi bebeğim çok huzurlu acaba kadının sütü mü yaradı yoksa yaşlı teyzenin duaları mi?[/QUOTE]
Canım çok garip bir olay yasamissin ama heralde ben böyle bişeye izin vermezdim sen iyi karşılamissin.ayrica ben iki mememi aynı anda veremiyorum çünkü uykuya dalıyor çektiğim zaman tekrar tutmuyor enson hangisini verdiysem uyandığında ötekine geçiyorum

Onun bebeği 6 aylığımı.aynı şeyi sen daha önce de söylemiştin kadın emzirirken onu da aklımdan geçiriyordum zaten.belkide sütü ağır geldi ondan hep uyudu oğlum.

Canım çok garip bir olay yasamissin ama heralde ben böyle bişeye izin vermezdim sen iyi karşılamissin.ayrica ben iki mememi aynı anda veremiyorum çünkü uykuya dalıyor çektiğim zaman tekrar tutmuyor enson hangisini verdiysem uyandığında ötekine geçiyorum[/QUOTE]
Canım bende şimdi nasıl izin verdim diyorum ama o anda şokolduk annem de ben de oldu bir kere.

Saol canim .. inşallah düzelir geçer kendime gelmek istiyorum artik olmuyor..ben istesem vucudumdaki uyuşukluk izin vermiyor
Canım annene ben de normal olabilmek için çok zorluyordum kendimi eşim ve annem çok üzülüyorlardı diye halime ama hormonlar sanırım izin vermiyordutam iyiyim diyorum bir şey çıkıyor ağlıyorum.şimdi kendime geldim yeni yeni.senin de öyle olacak inş.yani ilaç sadece zaman .hıı birde doktor bana b12 ve Demir vermişti.demir hapım bitti 1 haftadır almadım yine çok halsizim.belki senin de kan değerlerin düşüktür.

Canım bende şimdi nasıl izin verdim diyorum ama o anda şokolduk annem de ben de oldu bir kere.[/QUOTE]
Çok ilginç, ne kadar garip insan var :) yalnız canım sen o kadının adını sanını iyi öğren. Çünkü bildiğime göre artık onun çocuklarıyla senin bebeğin kardeş gibi oldu dini açıdan. Dünya hali ne olur ne olmaz.

merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi uzun zamandır gizli gizli takip ediyordumbende 8 ekimde sezeryanla Yarenimi kucağıma aldım. herkes gibi bende lohusalık depresyonu sanırım yaşadım yoksa durduk yere gerekli gereksiz ağlamazdım ama annelik herşeye değiyormuş Allah hepimizin kuzucuklarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…