2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynen oylee bazen tum gun hic uyumayip 10 30 gibi uyuyir bazen ee tum gun uyuyup gece de uyuyor bazen de gunduz uyuyup uyuyup gece uyumuyir
Bugun de kusuyor ve halsiz duruyor .surekli uyuyor ins. Kotu bir seyyoktur.ne zormus ya.hic anlayamiyorum.cok beceriksiz hissediyorum.

beceriksizzlik değil bence acemilik ilk bebek olunca korkuyor insan anneme göre çok normal mesela kusması bebek kusar diyor üşütmüşsündür diyor hızlı emdiği için çabuk doyar diyor:)

Sezeryan olan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne durumda? Benim kırmızı bi çizgi duruo ama dokununca iç kısmında şişkinlik var gibi hala bu durum normal mi?

İyi geceler hanımlar benim cadı hazır uyuyorken birşeyler sorayım size.

Kızım 3480 doğdu, 5. gün topuk kanı icin götürdüğümüzde 3250 idi. Birinci ayda aşı icin gittiğimizde 3900 geldi. Sadece emziriyorum. Bugün icime sinmedi bi tarttırayım dedim 4300 geldi 50 günlük henüz. Hemsire kilo gelişimi idare eder dedi. Boyu biraz uzun 55 cm olmuş acaba kilo boya mı gidiyor, yoksa sütüm yaramıyor mu?

Bir de iki gündür burnu tıkalıydı, bugün okyanus suyu ve otri bebenin nazal aspratöründen aldım, ne zamana kadar bu tıkanıklık devam eder acaba? Ateşi vs de yok

slm kızlar nasılsınız biz olğluşumla çok iyiyiz çok şükürr kızlar sizlere birşey sorucam umarım cvplarsınız ben 26 eylülde normal doğum yaptım 71 gün oldu dikişlerim iğleşti ama hala kanamam bitmedi lekelenme şeklinde devam ediyor böyle birşey yaşayan var mı acaba?

İlk başta kilo vermesi normal doğum şişlikleri gidio çünkü bence kilo alımı da normal eğer sütün yaramıyor olsaydı mama takviyesi yaptırırdı doktor bizim kızın da burnu tıkalı aynen okyanus suyu ve burun aspiratörü kullanıyorum doktora sorduğumda ateş öksürük yoksa normal demişti

aspratörle çektiğim halde bizim burun tıkanıklığı on günden fazla sürdü sizinki değişebilir ama

Canm bende 24 eyluulde dogum
yaptim..normal dogum...dier oglumda ayni senin gibiydi ama bu bebisimde adet olmadimm kanamam sadece 5 gun surdu dier rgunler 40 Ima kadar lekelenme oldu sonra gecti sen adet oldunmu..olmadiysan bence normal icine sinmiyorsaa dr danis istersen

mrhba cnm.kızım bır kaç güne kadar çok huysuzdu.annenolunca vakıt bulmak cok zormuş gerçekten .cnm bahsettıgın şahıslar 7/24facede takılıyor.ben orayı bir ıkı gün önce bazı şahıslar beni çekemedgnden terkettım zaten malum çok muhabbet tez ayrılık getırırmıs o yüzden bura daha ıyı ozlemsmde burayı.opuyorm hepınızı

cnm birde kamuranıdaa beklemeyin.oda aynı sebeplerden faceyı terkettı.baska sıtelere takılıyor buraya gelcegnı de sanmam

Evet cnm haklisin..ama artik yavas yavas kendimize gelme vakti..aslinda muhabbet guzelde anlaya guzel aldirmaa sen takma ..bizde seni opuyoruzz

Sezeryan olan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne durumda? Benim kırmızı bi çizgi duruo ama dokununca iç kısmında şişkinlik var gibi hala bu durum normal mi?
Aynen canım benim de öyle. Ama hiç acimiyor artik

Kızlar bizim ufaklik emdikten sonra gaz çıkarırken bazen azıcık süt de çıkarıyor ve nefes alirken o da bogazina kaciyor oksurmeye basliyor hemen alip sirtina minik vurup nefes almasini kolaylastirmaya calisiyoruz. hiçbişey olmasa tukurugunden olsa gerek tikaniveriyor.Yan yatiriyoruz tedbirolarak ama bazen kendisi dönüyor. Sorum şu bunları yaşayan anneler ne tarz bi önlem alıyorsunuz? 7×24 yanında biri muhakkak olmali mi bebeklerin? Yada bu ne zamana kadar olmalı? Her an bişey bogazini tikayip oksurebilir endişesi ile gözüm hep üstünde. Tecrübeli anneler cwp bekliyorum.

KIZLAR YARDIMM
Bu saat oldu hala ayaktayım naptıysam kızım uyumuyor. Emerken uyuyor mis arada kıvranıp memeyi bırakıyor uyanıyor veya gaz çıkarırken uyanıyor. Naptıysam uyumuyor ağlıyor. Kundak yaptım kolik müzikleri dinlettim salladım yok bana mısın demiyor. Gündüz de sadece 3 saat uyudu 12 saatten fazla ayakta. Yalancı memeyi de almıyor çıldırcam artık. Siz nasıl uyutuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…