Aynen oylee bazen tum gun hic uyumayip 10 30 gibi uyuyir bazen ee tum gun uyuyup gece de uyuyor bazen de gunduz uyuyup uyuyup gece uyumuyirzaten sütüm çok hızlı akıyor emerken sürekli nefes almak zorunda kalıyor. iki haftada 200 gr civarı aldı ilk bir ay daha çok almıştı 48 günlük oldu bu arada. kusması da başlayınca içim rahat etmiyor ama bebekler böyle sanırım günü gününü tutmuyo bazen çok iyi oluyyor uyuyor bazen hiç uyyumuor
beceriksizzlik değil bence acemilik ilk bebek olunca korkuyor insan anneme göre çok normal mesela kusması bebek kusar diyor üşütmüşsündür diyor hızlı emdiği için çabuk doyar diyor:)Aynen oylee bazen tum gun hic uyumayip 10 30 gibi uyuyir bazen ee tum gun uyuyup gece de uyuyor bazen de gunduz uyuyup uyuyup gece uyumuyir
Bugun de kusuyor ve halsiz duruyor .surekli uyuyor ins. Kotu bir seyyoktur.ne zormus ya.hic anlayamiyorum.cok beceriksiz hissediyorum.
Benimkide aynen öyle. Normaldir herhaldeSezeryan olan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne durumda? Benim kırmızı bi çizgi duruo ama dokununca iç kısmında şişkinlik var gibi hala bu durum normal mi?
İlk başta kilo vermesi normal doğum şişlikleri gidio çünkü bence kilo alımı da normal eğer sütün yaramıyor olsaydı mama takviyesi yaptırırdı doktor bizim kızın da burnu tıkalı aynen okyanus suyu ve burun aspiratörü kullanıyorum doktora sorduğumda ateş öksürük yoksa normal demiştiİyi geceler hanımlar benim cadı hazır uyuyorken birşeyler sorayım size.
Kızım 3480 doğdu, 5. gün topuk kanı icin götürdüğümüzde 3250 idi. Birinci ayda aşı icin gittiğimizde 3900 geldi. Sadece emziriyorum. Bugün icime sinmedi bi tarttırayım dedim 4300 geldi 50 günlük henüz. Hemsire kilo gelişimi idare eder dedi. Boyu biraz uzun 55 cm olmuş acaba kilo boya mı gidiyor, yoksa sütüm yaramıyor mu?
Bir de iki gündür burnu tıkalıydı, bugün okyanus suyu ve otri bebenin nazal aspratöründen aldım, ne zamana kadar bu tıkanıklık devam eder acaba? Ateşi vs de yok
Hayır. Beşiğindeyken Birden Nefes Alamadı. İyi Ki Yanındaydım.İnşallah şüphelendiğin şeyler değildir..uyanıkken mi nefessiz kaldı ?
Doktor Birşey Olmaz Dedi. Burunları Tıkalıymış.allah korusun canim, nefes darligi cektiginden eminmisin , burun tikanikligi, balgam oksuruk oluncada nefes darligi olabilir, yani bronsit olabilirmi ? insallah baska bisey cikmaz, rabbim korusun insallah
İyi geceler hanımlar benim cadı hazır uyuyorken birşeyler sorayım size.
Kızım 3480 doğdu, 5. gün topuk kanı icin götürdüğümüzde 3250 idi. Birinci ayda aşı icin gittiğimizde 3900 geldi. Sadece emziriyorum. Bugün icime sinmedi bi tarttırayım dedim 4300 geldi 50 günlük henüz. Hemsire kilo gelişimi idare eder dedi. Boyu biraz uzun 55 cm olmuş acaba kilo boya mı gidiyor, yoksa sütüm yaramıyor mu?
Bir de iki gündür burnu tıkalıydı, bugün okyanus suyu ve otri bebenin nazal aspratöründen aldım, ne zamana kadar bu tıkanıklık devam eder acaba? Ateşi vs de yok
slm kızlar nasılsınız biz olğluşumla çok iyiyiz çok şükürr kızlar sizlere birşey sorucam umarım cvplarsınız Ien 26 eylülde normal doğum yaptım 71 gün oldu dikişlerim iğleşti ama hala kanamam bitmedi lekelenme şeklinde devam ediyor böyle birşey yaşayan var mı acaba?
mrhba cnm.kızım bır kaç güne kadar çok huysuzdu.annenolunca vakıt bulmak cok zormuş gerçekten .cnm bahsettıgın şahıslar 7/24facede takılıyor.ben orayı bir ıkı gün önce bazı şahıslar beni çekemedgnden terkettım zaten malum çok muhabbet tez ayrılık getırırmıs o yüzden bura daha ıyı ozlemsmde burayı.opuyorm hepınızıEvet haklisin ben Ilk gunlerde almistim altini sonra baktimki hep ayni saatlerde uyanip oynamak istiyor..yavas yavas terkettik:)....buarada bizim dier kizlar gelmiyor..simlaa denzyl mimoza kamuran ve bircok arkdslar..yeter gelin artik :) faceye takilmayinn
cnm birde kamuranıdaa beklemeyin.oda aynı sebeplerden faceyı terkettı.baska sıtelere takılıyor buraya gelcegnı de sanmamCanm bende 24 eyluulde dogum
yaptim..normal dogum...dier oglumda ayni senin gibiydi ama bu bebisimde adet olmadimm kanamam sadece 5 gun surdu dier rgunler 40 Ima kadar lekelenme oldu sonra gecti sen adet oldunmu..olmadiysan bence normal icine sinmiyorsaa dr danis istersen
Evet cnm haklisin..ama artik yavas yavas kendimize gelme vakti..aslinda muhabbet guzelde anlaya guzel aldirmaa sen takma ..bizde seni opuyoruzzmrhba cnm.kızım bır kaç güne kadar çok huysuzdu.annenolunca vakıt bulmak cok zormuş gerçekten .cnm bahsettıgın şahıslar 7/24facede takılıyor.ben orayı bir ıkı gün önce bazı şahıslar beni çekemedgnden terkettım zaten malum çok muhabbet tez ayrılık getırırmıs o yüzden bura daha ıyı ozlemsmde burayı.opuyorm hepınızı
Ben burayi seviyorum..gelen basla goz ustune :)cnm birde kamuranıdaa beklemeyin.oda aynı sebeplerden faceyı terkettı.baska sıtelere takılıyor buraya gelcegnı de sanmam
çok kötü ya iyi ki yanındaymışsın Allah koruyor o masum melekleri..Altta yazmışsın burun tıkanıklığıymış aman ciddi birşey olmasında..Hayır. Beşiğindeyken Birden Nefes Alamadı. İyi Ki Yanındaydım.
Aynen canım benim de öyle. Ama hiç acimiyor artikSezeryan olan arkadaşlar ameliyat yeriniz ne durumda? Benim kırmızı bi çizgi duruo ama dokununca iç kısmında şişkinlik var gibi hala bu durum normal mi?
canım siz tekrar doktora gidecektiniz ne oldu bebişin nasıl?Aynen canım benim de öyle. Ama hiç acimiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?