2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canim reflusu varsa bas altinna yastik koy vede yan yatir canim, biraz rahatlatir de korkarim diyosan kendin bilirsin ben ilkimde reflu vardi bu sekilde rahatliyodu de bunda daha cok gazla ugrasiyorz, benim kizimin dilindede var o beyazlardan pamukcuk olabilir doktora gittiginde gosterirsin...

Arkadaşlar Kızım 1.5 Aylık. Dün Gece Ve Bugün Nefes Alamadığı Oldu Haliyle Telaşlandım. Yarın Doktora Götüreceğim. Kansızlıktan ya da Kalbinde Delik Varsa Böyle Oluyormuş. Ama Araştırdığımda Ölümcül Bir Hastalık Çıktı.

allah korusun canim, nefes darligi cektiginden eminmisin , burun tikanikligi, balgam oksuruk oluncada nefes darligi olabilir, yani bronsit olabilirmi ? insallah baska bisey cikmaz, rabbim korusun insallah

İnşallah şüphelendiğin şeyler değildir..uyanıkken mi nefessiz kaldı ?

mrblar benim sorum su ben 2 haziran 2014 de son 3 haftaya kadar calisabilir raporu aldim ve 14 temmuzdada dogum iznine ayrildim ve 4 agostos 2014 de dogum yaptim benim dogum iznim 5 kasim 2014 de bitti ama benim sgk sistemde haziranda aldigim calosabilir raporum gozukuyor dogum sonrasi raporumda gozukuyor ancak dogum oncesi giris raporum gozukmuyor ben bu yuzde. dogum parami alamiyorum is yerime bildirdim ancak haftalardir beni oyaliyorlar halledecez diye bana bir aciklama yaparmisiniz ne yapmaliyim sasirdim bende

mrblar benim sorum su ben 2 haziran 2014 de son 3 haftaya kadar calisabilir raporu aldim ve 14 temmuzdada dogum iznine ayrildim ve 4 agostos 2014 de dogum yaptim benim dogum iznim 5 kasim 2014 de bitti ama benim sgk sistemde haziranda aldigim calosabilir raporum gozukuyor dogum sonrasi raporumda gozukuyor ancak dogum oncesi giris raporum gozukmuyor ben bu yuzde. dogum parami alamiyorum is yerime bildirdim ancak haftalardir beni oyaliyorlar halledecez diye bana bir aciklama yaparmisiniz ne yapmaliyim sasirdim bende

Herkese merhaba demek istedim. Umarım herkes iyidir ve bebişler sağlıklıdır. Ne kadar çok yeni insan gelmiş çoğunuzu tanımıyorum. Ama tanıdıklarımı da çok özledim.

Herkese merhaba demek istedim. Umarım herkes iyidir ve bebişler sağlıklıdır. Ne kadar çok yeni insan gelmiş çoğunuzu tanımıyorum. Ama tanıdıklarımı da çok özledim.

Canim nerelerdesin sen eskilerden az kişi kaldı ilayimiz nasıl büyümüş tür artık. Topigimiz okadar sakinki kimsecikler yok

merhaba arkadaşlar bii sorum olacaktı benım oğlum genellikle 5dk emiorbu süre en fazla 10dk oluyo genelde de kusuyor doktoru sutun yaglı olabilir ondandır dedi ama içim hiç rahat değil zaten kısa emiyo bide kusuyor neden olabilir ve ne yapabiliriim

Merhaba canım ben de sızlerı cok merak ettım nasılsınız bebısler nasıl? Benım aralık 8 de 3ay bıtıcek. Sen nasılsın canım

Ahh ahh arkadasım benım kızımda 5 dk emıyor sadece , yeterlı olmadıgı dusundugum ıcın pompa yapıp bıboranla anne sutu verıyorum 60 ml falan ondan ıcıyor .kusma herseferındemı oluyor yoksa bır ıkı gun ıcındemı oldu? Benımde 2 Gun surdu gectı.

Canim merhaba eger kilo alimi normalse bir sorun yoktur bence 1 hafta ara ile tarttir gunluk min 20 gr almissa normal.burde bebekler ilk 5 dk da sulu kismi sonrasinda yagli kismi aliyormus senib sutun yagli ise 5 dk ywterli oluyor demekki.onlar doymasa asla birakmaz bence.oglum doyduktan sobra memeyi vermeye zorluyorum.dudaklarini buzup asla acmiyor agzini.

herseferınde değil iki üç güne bi oluyo bazen direk sütü çıkarıyor

zaten sütüm çok hızlı akıyor emerken sürekli nefes almak zorunda kalıyor. iki haftada 200 gr civarı aldı ilk bir ay daha çok almıştı 48 günlük oldu bu arada. kusması da başlayınca içim rahat etmiyor ama bebekler böyle sanırım günü gününü tutmuyo bazen çok iyi oluyyor uyuyor bazen hiç uyyumuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…