2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sakin uzulme.sutum gelmiyor, yetmiyor gibi olumsuz seylerde dusunme.ben bebegimi emzirirken annecim sen em bol bol sutumuz gelicek diyorum.yemeye devam.inan benim Bazen midem bulaniyor yiyip icmekten.kesilmeyecek allahin izniyle inan.[/QUOTE]
düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmadan üzülüyorum. emzirirken diyorum kızıma em annem sen emdikçe gelecek diye. teşekkür ederim desteğin için. Allahın izniyle emziririz umarım uzun süre. farklı bir şey yedin mi. ısırganda çok işe yarıyor ama benim kızıma dokundu. sen dene istersen

Sakin uzulme.sutum gelmiyor, yetmiyor gibi olumsuz seylerde dusunme.ben bebegimi emzirirken annecim sen em bol bol sutumuz gelicek diyorum.yemeye devam.inan benim Bazen midem bulaniyor yiyip icmekten.kesilmeyecek allahin izniyle inan.
düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmadan üzülüyorum. emzirirken diyorum kızıma em annem sen emdikçe gelecek diye. teşekkür ederim desteğin için. Allahın izniyle emziririz umarım uzun süre. farklı bir şey yedin mi. ısırganda çok işe yarıyor ama benim kızıma dokundu. sen dene istersen[/QUOTE]
Ben kahvaltidan sonra bir bardak rezene, anason, kimyon karistirip içiyorum. Aynisini aksam tekrar iciyorum yatarken incir kompostosu, aralarda hurma, incir, dut, badem.normalde hicbirini yiyen biri degilimdir ama bebegim icin zorla yiyorum.bol su iciyorum.mutfaga her girdigimde 2 bardak içiyorum. Sabah ac karnina pekmez.bende dereotunun cok süt yaptigini duydum ama onu hic yiyemiyorum.insanlar emzirdikce kilo verir ben kilo aliyorum.hersey meleklerimiz için umutsuz olmayalim.anne sütü nimet.rabbim bebislerimizi mahrum etmesin.

Çok moralim bozuk kızlar deli gibi akan sütüm iyice azaldı. Sanırım tek meme emzir digi den oldu.bilmiyorum.bebegim aç kalıyor mu acaba.gece o uyudugunda bile uyuyamadi m düşünmekten. O da zaten sürekli uyandı durdu off allahım yardım et bize bitmesi n sütüm

Kizlarr slmm..emzirmeden acilmis konu ...sut birazda piskolojiye bagli sutum yok demeyin derdi anneannem kizar sutun kusup gider derdi hakli bence bende bazen uzuluyorum yok diye sonra hemen kendime gelip sut yapan seyler yiyorum ve cok sukur diyorum..kizlar ben duan 83 kiloyum ama ilk zamanlar kafama cok takardim simdi takmiyorum 2 ay sonra baslarim diyete inslh gider diyorum bide bazinkadinkar emzirirkeen zayifladim diyor bende tam tersine aldim simdi kizlar ben kendime sut olsun diye yapip yediklerim sunlar ..cörek otu ve bali karistirip yiyorum sabahlari bazen ac karninada dere otu yiyorum dere otu sut kanalarini calistiriyor vucud sut uretimine hemn geciyor.ve bulgur pilavi bol yiyorum su bol iciyorum arda gidip incir atiyorum agzimaa deneyin kizlar

benim yeme içme sıkıntım yok. söylediklerinizin tamamını yiyorum neredeyse. küt diye azaldı zaten. ama regl oldum bakalım bitince normale dönecek mi? Allah emziren her anneye bol süt versin inşallah
Canım reglden dir geçenlerde yazmıştım okadar azalmıştı bebeğim sık sık uyanıyordu emmek için.reglim bitti hemen eski haline döndü sütüm.kızlar birde sabahları yulaf yiyorum haftada iki üç kez.diğer günler normal kahvaltı ama mutlaka yumurta oluyor bir şekilde.yulaf çok süt yapıyor bence maş.sabahları tek memeden 250 CC süt sağıyorum iki paket yapıp atıyorum dolaba.gün içinde başka süt sağmıyorum.yulafı deneyin lütfen.herkesde her şey işe yaramıyor ama belki birinize yarar.bir de yeme içmeyi çok abartmayın bence ben az yiyorum ama sütüm çok şükür var.bol su içiyorum ona da bağlıyorum.sonra doğum kiloları kadar kolay verilmiyormuş bu emzirmem için alınan kilolar bilginiz olsun.tabi gerçekten süt yapsa helali hoş olsun varsın şişko olalım ama ben çok etkilediğini düşünmüyorum.niceliğinden çok niteliği önemli yediklerimizin

Cok haklisin ..valla kolay kolay gitmiyor kilolar

regl konusunun yazıldığını hatırlıyorum da bulamamıştım forumda, iyi oldu tekrar söylediğin. umarım reglidendir. yeme içme konusunda sana katılıyorum. ben normal yiyordum, 10 kilo vermiştim doğumdan beri gayet iyi durumdaydım. ama su çok içiyorum. yumurta benim kahvaltımda da var ama yulafı deniyeyim. yeme içme konusunda sana katılıyorum. destek için teşekkürler.

Kızlar Sütümü Çoğaltmak İçin Ne Yapmalıyım? Rezene Çayı,Humana Still Tea'yı Denedim. Fazla Fayda Görmedim. Salatamda Soğanı Hiç Eksik Etmedim. Fayda Bulmadım.

Kızlar Sütümü Çoğaltmak İçin Ne Yapmalıyım? Rezene Çayı,Humana Still Tea'yı Denedim. Fazla Fayda Görmedim. Salatamda Soğanı Hiç Eksik Etmedim. Fayda Bulmadım.
canım bende bu kür işe yarıyor, görümcem yeni doğum yaptı sütü yoktu, bu kürle doldu göğüslerim diyor. sen de dene istersen.

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz - dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

kızlar deliricem ya kızım gündüz emmeyi iyice reddediyor. kavga dövüş. şimdi yattığı yerde zorla veriyorum. 6-7 saat emmeden duruyor. sağıp verdim onuda almadı bırakacak galiba ne yapabilirim acaba :-(

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

kızlar deliricem ya kızım gündüz emmeyi iyice reddediyor. kavga dövüş. şimdi yattığı yerde zorla veriyorum. 6-7 saat emmeden duruyor. sağıp verdim onuda almadı bırakacak galiba ne yapabilirim acaba :-(
Bisey yapamayiz:) Benimki de ara ara bu moda giriyor, ama geciyor. İlkinde doktora gidip idrar tahlili yaptirmistim, ille de tibbi bi sorunu var diye diretmistim, şükür sadece can sıkıntısıymis...:)Bu aralar da uyumamak icin direniyor, el surekli agizda, salyalar gani... Huzursuzluk diz boyu... Yani sutun varsa eger, bi rahatsizligi olmadigina da eminsen, baska bisey deneme bence, cok ac kaldigini dusundugumde kasikla verdigim olmustu biberonu da istemediyse. Sonucta sut disinda yenecek bisey oldugunu bilmiyolar, bi sıkıntısı vardir anlayamadigin, kendi yasadigi. Cok israrci olma, uykudan uyandigi saatlerde daha tam ayilmadan vermeyi dene...tabi ben bunu yasadigimda bi de misafirlerim vardi, aglamistim gerilip, bu kadar rahat olmuyosun ister istemez:) ama geciyor annesi, üzülme

Benim kizima da olmustu bir donem kendiliginden gecti. Goguslerim tas gibi oluyordu sutum de vardi yani ama emmiyordu zorla hoplaya ziplaya emziriyordum. Gecici bir surec canim birakmaz merak etme ama emmedigi zaman sutunu sag azalmasin.

Hasta oldum ben yaa faranjit bogazim tirmalaniyor sanki burnum da akiyor bebegime bulasmaz insallah.

Offf offf offf süt süt diye kafayı yiyorum pskolojim iyice bozuldu benimki de emiyor ama süt yok bomboş memelerim

Pskolojim iyice bozuldu.gunlerdir yemedigim icmedigim şey kalmadı. Yok artmiyor goguslerim çatlıyordu geçen ay şimdi yok yok.butun gün tek düşündüğüm süt. Gözümün önünü görmüyorum. Ama yapacak bir şey yok artık. Duzelmiyor kabullenicem

Ya kızlar göğüs lerini z kaç saatte dolu dolu oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…