Bisey yapamayiz:) Benimki de ara ara bu moda giriyor, ama geciyor. İlkinde doktora gidip idrar tahlili yaptirmistim, ille de tibbi bi sorunu var diye diretmistim, şükür sadece can sıkıntısıymis...:)Bu aralar da uyumamak icin direniyor, el surekli agizda, salyalar gani... Huzursuzluk diz boyu... Yani sutun varsa eger, bi rahatsizligi olmadigina da eminsen, baska bisey deneme bence, cok ac kaldigini dusundugumde kasikla verdigim olmustu biberonu da istemediyse. Sonucta sut disinda yenecek bisey oldugunu bilmiyolar, bi sıkıntısı vardir anlayamadigin, kendi yasadigi. Cok israrci olma, uykudan uyandigi saatlerde daha tam ayilmadan vermeyi dene...tabi ben bunu yasadigimda bi de misafirlerim vardi, aglamistim gerilip, bu kadar rahat olmuyosun ister istemez:) ama geciyor annesi, üzülme[/QUOTE
Merhabalar, bu aralar benim oğlumda da aynısı var zorla yiyor bazen, huzursuz kucaktan inmiyor el ağızda salya var çok fazla acaba diyorum bu minikler diş mi çıkarıyor çok mu erken diş için?? deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum
3 aydan sonra sut uretimi mekanik hale gelirmis yani bebek ne kadar emerse bebegin ihtiyacina gore sut uretimi olurmus. Bebegin doyuyorsa kilo alimi normalse dert etme cnm. Benim de eskisi gibi sertlesmiyor goguslerim.Pskolojim iyice bozuldu.gunlerdir yemedigim icmedigim şey kalmadı. Yok artmiyor goguslerim çatlıyordu geçen ay şimdi yok yok.butun gün tek düşündüğüm süt. Gözümün önünü görmüyorum. Ama yapacak bir şey yok artık. Duzelmiyor kabullenicem
Geceleri anca doldugunu hissediyorum ben 4-5 emmedigi zamanYa kızlar göğüs lerini z kaç saatte dolu dolu oluyor ?
Pskolojim iyice bozuldu.gunlerdir yemedigim icmedigim şey kalmadı. Yok artmiyor goguslerim çatlıyordu geçen ay şimdi yok yok.butun gün tek düşündüğüm süt. Gözümün önünü görmüyorum. Ama yapacak bir şey yok artık. Duzelmiyor kabullenicem
Ya canım ben tek meme emzirdim hep yani 15 dk bi de .1 ay boyunca.bu sebeple bebeğim az kilo aldı. Şimdi de emziriyorum ama bu sefer süt üretimi azaldı offf naptim ben bunu nasil duzeltcem offff3 aydan sonra sut uretimi mekanik hale gelirmis yani bebek ne kadar emerse bebegin ihtiyacina gore sut uretimi olurmus. Bebegin doyuyorsa kilo alimi normalse dert etme cnm. Benim de eskisi gibi sertlesmiyor goguslerim.
Naptin sam olmuyo canım az emzirdigim için süt üretimi azaldı bittim ben ne yaptım salak kafamSlm benimde bir ara sutum azaldi ve ben Kimyon yedim cok iyi geldi.
Aksam yemekten sonra bir cay kasigi Kimyonu yut. Elinle burnunu sIK arkasindan hemen SU ic . Ben Kimyon tadini begenmedigim icin iskenceli oluyor ama yaklasik 2 haftadir hergun yapiyorum sutum artti ve Gaz problemide cözuluyor.
Daha önceki sayfalarda pekçok öneri var işe yarayan. Nette havuçlu incir kürü var, onu dene işe yarıyorgkhnt: 39156180 .!.:Naptin sam olmuyo canım az emzirdigim için süt üretimi azaldı bittim ben ne yaptım salak kafam
Bol bol emzir cnm ozellikle uyurken cok guzel emiyolar. Ne kadar emerse o kadar sutun attacak sagma makinrn varsa sagabilirsin. Emmedigi gogsunden hic mi sut gelmiyorYa canım ben tek meme emzirdim hep yani 15 dk bi de .1 ay boyunca.bu sebeple bebeğim az kilo aldı. Şimdi de emziriyorum ama bu sefer süt üretimi azaldı offf naptim ben bunu nasil duzeltcem offff
Canim benim kizim da tek meme emiyor dogdugundan bu yana, sirayla veriyorum ben de, bi sag emdiyse, sonrakinde soldan emziriyorum...üstelik 5 dakikayi gecmiyor su an emdigi. Ama kilo alimi iyi, hatta bi süre fazla kilo aldi normal sinirlardan. Kendini suclama, herkes süt azalmasi yasadiina gore normal demek ki bu surec, sakin ol, su ic, uyu, ve bebeginin emdigi memeyi emzirmeden sonra tekrar sag ki icinde sut kalmasinYa canım ben tek meme emzirdim hep yani 15 dk bi de .1 ay boyunca.bu sebeple bebeğim az kilo aldı. Şimdi de emziriyorum ama bu sefer süt üretimi azaldı offf naptim ben bunu nasil duzeltcem offff
Aynen cnm bizde de durumlar farkli degil. Gece uykusuna ilk yattiginda 4-5 saat surekli pispislama modunda uyuyoruz cok hareketli uyurken en ufak seye uyaniyor. Sonra 2-3 saatte bir emmeye kalkiyor ama onum disinda hep sesli hep mizmiz uyuyor besigi yanimda allahtan da her sesinde iki salliyorum besigini yoksa uyaniyor. Oysa sallamicam bebegimi derdim ama bunu bebek kendi belirliyomus onu anladimArkadaşlar bebeğim geceleri 3-4 kez uyaniyor emmek icin.hemen hemen her uyandigindada 40 dak 1 saati buluyor tektar uyumasi.uyudu diye memeyi çekiyorum hemen mizirdaniyor tekrar meme.cok uykusuz kaliyorum.yakinda işe başlayacağım. Bu tempoya nasıl alisacagim bilmiyorum. Sizlerde durumlar nasıl?
Arkadaşlar bebeğim geceleri 3-4 kez uyaniyor emmek icin.hemen hemen her uyandigindada 40 dak 1 saati buluyor tektar uyumasi.uyudu diye memeyi çekiyorum hemen mizirdaniyor tekrar meme.cok uykusuz kaliyorum.yakinda işe başlayacağım. Bu tempoya nasıl alisacagim bilmiyorum. Sizlerde durumlar nasıl?
Benim oglumda gazinin yogun olduğu zamanlarda yüzüstü uyumayi cok severdi.tabi küçük olduğu için sadece gunduzleri oyle yatiriyordum.artik sevmiyor.zaten senin tavsiyenleydi sanirim hamak tipi salincak aldim.simdi ona alisti besiginde uyumuyor.benimki iki kez uyanıyor ve ikinci uyanışında dediğin gibi huzursuz oluyordu ben de tesadüfen keşfettim ve yüzüstü uyutuyorum ikinci emmesinden sonra. böylece gazını da çıkarmış oluyor ve rahatlıyor.
Tamam canım öyle yapacağım bugün doktora gittik dedi ki mama ya başlayalım ben dedim artiririm belki sutumu .Bu saatten sonra olmaz dedi.vermedim mama daha.ama lütfen biri söylesin. Bebeğim kilo.ve 3 ay 10 günlük .mama başlanmalı mi ??????????? Netten baktım kilosu normal sinirlarda. Bu ay 700 aldı diye mama mi vermeliyiz. Bi de ben Doktordan iyi mi bilcem diyorum yine yinede vermedim suanCanim benim kizim da tek meme emiyor dogdugundan bu yana, sirayla veriyorum ben de, bi sag emdiyse, sonrakinde soldan emziriyorum...üstelik 5 dakikayi gecmiyor su an emdigi. Ama kilo alimi iyi, hatta bi süre fazla kilo aldi normal sinirlardan. Kendini suclama, herkes süt azalmasi yasadiina gore normal demek ki bu surec, sakin ol, su ic, uyu, ve bebeginin emdigi memeyi emzirmeden sonra tekrar sag ki icinde sut kalmasin
Pardon 7 kilo yazamamisimTamam canım öyle yapacağım bugün doktora gittik dedi ki mama ya başlayalım ben dedim artiririm belki sutumu .Bu saatten sonra olmaz dedi.vermedim mama daha.ama lütfen biri söylesin. Bebeğim kilo.ve 3 ay 10 günlük .mama başlanmalı mi ??????????? Netten baktım kilosu normal sinirlarda. Bu ay 700 aldı diye mama mi vermeliyiz. Bi de ben Doktordan iyi mi bilcem diyorum yine yinede vermedim suan
canım öyle yapmaya başladım bikaç gündür. Ve farkettim sanki biraz az az arttı. Sagdigimdan 60 cc geldi bugün bir tanesinden. Ama doktor mama takviyesi sütün azalmis dedi bugun.ama 7 kilo cikti.anlamadım nolur biri bi şey desin.ben mama ya başlamalı miyim ? 3 ay 10 günlük oğlum. Sütüm azaldı biliyorum ve kaç günlerdir uğraşıyorum artmiyor. Ama biraz daha ugrassaydimBol bol emzir cnm ozellikle uyurken cok guzel emiyolar. Ne kadar emerse o kadar sutun attacak sagma makinrn varsa sagabilirsin. Emmedigi gogsunden hic mi sut gelmiyor
Dogum kilosu kacti bilmiyorum ama bebeginin kilosu gayet iyi. Sutun olmasa mama tamam ama simdi mama verirsen sutun daha da azalacak, biberona alisan bebek memeden soguyacak, ve sirf daha da tombis degil diye en onemli seyden anne sutunden mahrum kalacak, bagisiklik sistemi vucuduna annesinden antikor alamayacagi icin daha da guclenemeyecek vb vb. Mama konusunda birinin dedigi digerininkini tutmuyor doktorlarin! Yerinde olsam mama vermezdim, belki sadece uyurken, gece gogsum dolsun diye, o da 60 ccyi gecmezdi. Tomrisin emzirme gunlugu diye yazar misin googlea, orayi oku lütfen. Esimin yegeni 6aylikken 6 kiloymus! Mamayla besleniyordu sadece, simdi 5 yasinda. O bile o ayda o kiloyla zayiflen saglikliydi. Mama zaten enn kötü ihtimalde olacak şey, sen kendini 3-4 gunluk bir emzirme kampina al, detaylari o sitede bulacaksin...canım öyle yapmaya başladım bikaç gündür. Ve farkettim sanki biraz az az arttı. Sagdigimdan 60 cc geldi bugün bir tanesinden. Ama doktor mama takviyesi sütün azalmis dedi bugun.ama 7 kilo cikti.anlamadım nolur biri bi şey desin.ben mama ya başlamalı miyim ? 3 ay 10 günlük oğlum. Sütüm azaldı biliyorum ve kaç günlerdir uğraşıyorum artmiyor. Ama biraz daha ugrassaydim((
Doğum kilosu 3490 di canım. Vermicem mama hemen okuyorum canım tomris i..valla inan ki size Doktordan bin kat daha çok guveniyorum .çok ama çok teşekkür ederimDogum kilosu kacti bilmiyorum ama bebeginin kilosu gayet iyi. Sutun olmasa mama tamam ama simdi mama verirsen sutun daha da azalacak, biberona alisan bebek memeden soguyacak, ve sirf daha da tombis degil diye en onemli seyden anne sutunden mahrum kalacak, bagisiklik sistemi vucuduna annesinden antikor alamayacagi icin daha da guclenemeyecek vb vb. Mama konusunda birinin dedigi digerininkini tutmuyor doktorlarin! Yerinde olsam mama vermezdim, belki sadece uyurken, gece gogsum dolsun diye, o da 60 ccyi gecmezdi. Tomrisin emzirme gunlugu diye yazar misin googlea, orayi oku lütfen. Esimin yegeni 6aylikken 6 kiloymus! Mamayla besleniyordu sadece, simdi 5 yasinda. O bile o ayda o kiloyla zayiflen saglikliydi. Mama zaten enn kötü ihtimalde olacak şey, sen kendini 3-4 gunluk bir emzirme kampina al, detaylari o sitede bulacaksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?