- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Benim kizim da yabanci seciyor hemen dudagini bukuyor cok fazla aglamiyor ama zamanla alisiyor :)Kızlar bebeğim 2 ekim doğumlu. Yabancı seçiyor. Eve hiç görmediği biri ya da arada gördüğü birileri gelince ağlamaya başlıyor zor susturuyoruz. Kimine biraz biraz alışıyor kimine ellettirmiyor kendini. Geçen babaannesi geldi 15 gündür görmüyordu hiç kucağına gitmedi kadın onunla ilgilendikçe hep ağladı hiç istemedi. Genelde evdeyiz. Arada annanesine gidiyoruz pek kimseyi görmüyor. Sizde de böyle olan var mı geçer mi acaba
Bende dün anneme geldim canım babam abim kız kardeşim annem hepsi haftalardır görmedikleri kızımın başına üşüştü güldürmeye çalıştı sevmeye çalıştı sürekli ağladı hatta öyle ki ağlama tarzı değişti artık kızımın dün itibariyle farklı ses çıkarıyo ağlarken ve evde çok yabancıydı etrafı izlerken uyku uyumadı bugün çok şükür iyiyiz herkesi tanıdı yavaş yavaş soğuklardan gidip gelemedik uzağızKızlar bebeğim 2 ekim doğumlu. Yabancı seçiyor. Eve hiç görmediği biri ya da arada gördüğü birileri gelince ağlamaya başlıyor zor susturuyoruz. Kimine biraz biraz alışıyor kimine ellettirmiyor kendini. Geçen babaannesi geldi 15 gündür görmüyordu hiç kucağına gitmedi kadın onunla ilgilendikçe hep ağladı hiç istemedi. Genelde evdeyiz. Arada annanesine gidiyoruz pek kimseyi görmüyor. Sizde de böyle olan var mı geçer mi acaba
haklısın ama kızımın bir turlu emmemesı ve şu sut durumu beni bedenen ve pıskoljk olarak çok yıprattı.çok sağlık sorunuda çekince.yani emzırme donemi resmen benm için kabusa döndü.emmeyen bebek oldgnu bilmezdm basıma gelene kadar.meger ne kadar yaygın bir sorunmuş.zaten emmsede işe yaramazdı.cok yavaş yavaş dinlene dinlene,elli saatte içiyor sütünü.umarım 2.si kolay olur.ben emzırme dobemı bıtınce 2.yı yapayım diyorum.acaba erkenmı ki.birde beni doktor suyumun hepsı geldı dıye sunu sancı vermedı.rıske atamam dedı sezeryene aldı.ben ömrü hayatımda öyle pis acı görmedim.şaftım kaydı resmen.bu kadar acı celcegmı bilseydım suni sancı ısrar edip normal yapardım,cokcok pısmanm.bir daha o acıyı cekmektende korkuyorum.bnde öyle gezmeye falan gidemiyorum zaten.bebeklı insanların kaderı bu demek kı:)
Canim bende kizima 1 ayliktan beri biogaia kullaniyordum 4 aylik muaynesinde sordum doktora elindekini bitirdikten sonra vermene gerek yok artik o kadar yogun gaz sancilari beklemiyoruz dedi. Tabii ki hala gazi var ama daha rahat cikariyor artik guclendiler hareketleri artti. Istersen azaltarak kesmeyi dene sonucta hep gaz damlasi kullanamazkızlar yardim.bebeğine 1 aylıktan beei hep zinco damla verdim çok gazi olduğu için ama hala veriyorum rutine bağladığını farkettim.acaba bu kadar sure vermenin bi zararı olur mu.benim gibi uzun gaz damlası eren var mi.bugün de bu aklıma takıldı.doktora gidi ce hic bu sorular aklıma gelmiyor.so da kafayı yiyorum acaba çok mu verdim diye.belli bi ayda kesmem mi gerekliydi acaba zincoyu.ama hala gazi var..lütfen acil cvp
Canım bende 40 ı çıktığından beri kızıma zinco kullandım aman aman faydasını gördüğümü söyleyemicem ama düzenli günde 3 kez kullandım bu damlalara devit ve kan damlasıda eklenince damlalardan ruhum daraldı 4 aylık olduğu an bıraktım zincoyu gece sık sık ağlamalarına uyanıyorum bi şekilde geri uyutuyorum tahminince karın ağrısı yani gaz ama yapçak bişey yok sürekli damlayla büyütemeyiz bebişlerimizikızlar yardim.bebeğine 1 aylıktan beei hep zinco damla verdim çok gazi olduğu için ama hala veriyorum rutine bağladığını farkettim.acaba bu kadar sure vermenin bi zararı olur mu.benim gibi uzun gaz damlası eren var mi.bugün de bu aklıma takıldı.doktora gidi ce hic bu sorular aklıma gelmiyor.so da kafayı yiyorum acaba çok mu verdim diye.belli bi ayda kesmem mi gerekliydi acaba zincoyu.ama hala gazi var..lütfen acil cvp
Merhaba canim,ben oglumu izmirsunnet.com daki beye yaptirdim evde.cok uzun sure odememiz inmedi simdi de hafif var 2.5 ay gecmesine ragmen ama 4 doktor gordu daha sonra cok begendiler.yani tabsoye etsem mi etmesem mi bilmiyorum.kan ilacini ben de kullaniyorum kesinlikle cok onemli.hayatim boyunca kansizlik cekmis birisi olarak oglumun oyle olmasini istiyorum.Kızlar napiosunuz herkes iyi inşallah. Bir sorum olacak İzmirliler sunnet yaptirdi niz mi ?? Nerde nasil? Yaza kalmasın diyorum ama nereye gidecegim hiçbir fikrim yok hemen yaptircam ama nereye bana bir öneri verebilen varmı? Bi de şu kan ilacı var ya onu kullanın. Ben de baslicam doçent yeni doğan uzmanı kuzenim var.kullanilmasi gerekiyor dedi .
Merhaba kizlar bence 3 aydan sonra birakilabilir sonucta hareketleniyorlar iyice .ben sadece 12 gun kullandim gaz ilacini 16.gun baslamistim bence duzenli verdiyseniz yavas yavas birakin bir anda kesmeyin.
Canım bende 40 ı çıktığından beri kızıma zinco kullandım aman aman faydasını gördüğümü söyleyemicem ama düzenli günde 3 kez kullandım bu damlalara devit ve kan damlasıda eklenince damlalardan ruhum daraldı 4 aylık olduğu an bıraktım zincoyu gece sık sık ağlamalarına uyanıyorum bi şekilde geri uyutuyorum tahminince karın ağrısı yani gaz ama yapçak bişey yok sürekli damlayla büyütemeyiz bebişlerimizi
Yavas yavas kalabalığa alıstırın. Cocuk ne kadar yalnız kalırsa insanlara alışma evresi o kadar zor olur.Kızlar bebeğim 2 ekim doğumlu. Yabancı seçiyor. Eve hiç görmediği biri ya da arada gördüğü birileri gelince ağlamaya başlıyor zor susturuyoruz. Kimine biraz biraz alışıyor kimine ellettirmiyor kendini. Geçen babaannesi geldi 15 gündür görmüyordu hiç kucağına gitmedi kadın onunla ilgilendikçe hep ağladı hiç istemedi. Genelde evdeyiz. Arada annanesine gidiyoruz pek kimseyi görmüyor. Sizde de böyle olan var mı geçer mi acaba
Canım bnm kızımda bi ara 4-5 saat uyuyodu şuan uyumuyo 2-3 saate uyanıyo bizde 3 güne 5 aylık olcaz kilo alımı yavaşladı doktor ek gıda demişti gece yatarken aptamil pirinçli ek gıda verme kararı aldık bugün acıkıyo oyuzden uyanıyo gece uykusunu alsın diye bazen gazda oluyo ama çoğunlukla acıktığı için uyanıyo denicez bakalım inşAllah emmesini etkilemezKizlar bebegi yattimi 6-7 saat uyuyan var mi ? 4 aydan sonra boyle olmasi gerekiyormus. Bir hafta sonra 5 aylik olcaz ama kizim 2-3 saatte bir uyaniyor hele 2 gundur gaz sancilari var saat basi kalkiyor disleri cok kasiniyor napcaz sasirdik valla
Canim ek gidadan sonra uykusunda degisiklik olursa bilgilendirirmisin. Ac mi kaliyor ki acabaCanım bnm kızımda bi ara 4-5 saat uyuyodu şuan uyumuyo 2-3 saate uyanıyo bizde 3 güne 5 aylık olcaz kilo alımı yavaşladı doktor ek gıda demişti gece yatarken aptamil pirinçli ek gıda verme kararı aldık bugün acıkıyo oyuzden uyanıyo gece uykusunu alsın diye bazen gazda oluyo ama çoğunlukla acıktığı için uyanıyo denicez bakalım inşAllah emmesini etkilemez
Ben açlığa bağlıyorum canım ağlamayla uyanıyo emiyo geri yatıyo sancısı olduğunda daha farklı oluyo uyumuyo nekadar sallasamda hoplatıp zıplatsamda gözü kapalı ağlıyo yarın akşam kullanmaya başlıcam nasipse doktorumuz çorba yoğurt ver muhallebiyi gece ver demişti hem hipp hemde aptamil pirinçli aldım gece vermek için bakalım iyi gelir inşAllah yazarım mutlakaCanim ek gidadan sonra uykusunda degisiklik olursa bilgilendirirmisin. Ac mi kaliyor ki acaba
Benim oğlum 40 gününden sonra 6 7 saat uyumaya başladı. Tracy hoggun kitabını okuduktan sonra 8 gibi uyuyan oğluma 11de uyku ögünü veriyorum sabah bazen 4 bazen de 5 te uyanıyor. Ama uyku öğünü vermezsem gecemiz delik deşik 2 3 saatte bir uyanıyor. Bu arada bebeğimin az emmesinden şikayetçiydim ama geçen gün Çocuğum Yemek Yemiyor Carlos Gonzales in kitabını tesadüfen Aldım. Ahhh keşke çok daha önce hatta hamileyken okusaymışım. Bütün sorularıma cevap buldum aylardır kendimi boşuna üzmüşüm. Ama yine de ek gıdaya geçmeden okuduğum için mutluyum. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ek gıdaların uyku sürelerini uzatmadığı da deneysel çalışmalarla gösterilmiş.Kizlar bebegi yattimi 6-7 saat uyuyan var mi ? 4 aydan sonra boyle olmasi gerekiyormus. Bir hafta sonra 5 aylik olcaz ama kizim 2-3 saatte bir uyaniyor hele 2 gundur gaz sancilari var saat basi kalkiyor disleri cok kasiniyor napcaz sasirdik valla
canım benim de eskiden 6 saat uyuduğu olurdu şimdi imkanı yok maksimum 3 saat uyuyor sonra uyanıyor emiyor tekrar yatıyor.Kizlar bebegi yattimi 6-7 saat uyuyan var mi ? 4 aydan sonra boyle olmasi gerekiyormus. Bir hafta sonra 5 aylik olcaz ama kizim 2-3 saatte bir uyaniyor hele 2 gundur gaz sancilari var saat basi kalkiyor disleri cok kasiniyor napcaz sasirdik valla
Bebekler doğduktan itibaren 4 ayına kadar derinuyku uyurmuş. Biz yetişkinler ise derin ve yüzeyel uykular uyuyoruz. 4. Aydan itibaren beyin gelişimi ile onlar da yüzeyelve derin uykuya geçiyor. Fakaat bugeçişler arasında uyanıyorlar ve eğer kendi kendilerine uyumayı bilmiyorlarsa gözleri kapalı ağlayıp uyku desteği yani bizi kucağı memeyi arıyorlarmış. Buna uyku regresyonu deniyormuş.Ben açlığa bağlıyorum canım ağlamayla uyanıyo emiyo geri yatıyo sancısı olduğunda daha farklı oluyo uyumuyo nekadar sallasamda hoplatıp zıplatsamda gözü kapalı ağlıyo yarın akşam kullanmaya başlıcam nasipse doktorumuz çorba yoğurt ver muhallebiyi gece ver demişti hem hipp hemde aptamil pirinçli aldım gece vermek için bakalım iyi gelir inşAllah yazarım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?