2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim kizim da yabanci seciyor hemen dudagini bukuyor cok fazla aglamiyor ama zamanla alisiyor :)

Bende dün anneme geldim canım babam abim kız kardeşim annem hepsi haftalardır görmedikleri kızımın başına üşüştü güldürmeye çalıştı sevmeye çalıştı sürekli ağladı hatta öyle ki ağlama tarzı değişti artık kızımın dün itibariyle farklı ses çıkarıyo ağlarken ve evde çok yabancıydı etrafı izlerken uyku uyumadı bugün çok şükür iyiyiz herkesi tanıdı yavaş yavaş soğuklardan gidip gelemedik uzağız (

Seni anlıyorum canım ama birinci dogumun zor geçti diye hepsi öyle olcak diye bişey yok ben üç sezeryan oldum her doğumum birbirinden farklıydı ayrıca emzirme dönemin bittikten sonra ikinci bebeğini yaparsan buyugun okula başladığında onunda elinden tutup yanında goturursun bi bakanın olsa belki arayi biraz alabilirsin ama tek olunca bence yaş farkida az olsun ilk başta belki zorlanirsin ama inanki en güzel zamanları küçükken büyüyünce sorunları da büyüyor istekleri. Secimleri.dertleri başlıyor bu söylediklerimi ilerleyen yıllarda anlarsın annelerimiz hep derdi keşke küçük kalsalardi diye. Ama sitemde etmemek lazım Allah sağlık versin yeterki.
Bizimde emme sorunumuz var memeyi almak istemiyor çok zorlanıyoruz kucakta sallanarak uyumak istiyor bi gece kucağımda emerek yatıyor oda uykulu olduğu için

kızlar yardim.bebeğine 1 aylıktan beei hep zinco damla verdim çok gazi olduğu için ama hala veriyorum rutine bağladığını farkettim.acaba bu kadar sure vermenin bi zararı olur mu.benim gibi uzun gaz damlası eren var mi.bugün de bu aklıma takıldı.doktora gidi ce hic bu sorular aklıma gelmiyor.so da kafayı yiyorum acaba çok mu verdim diye.belli bi ayda kesmem mi gerekliydi acaba zincoyu.ama hala gazi var..lütfen acil cvp

OTE="fthsr, post: 39751936, member: 562875"]kızlar yardim.bebeğine 1 aylıktan beei hep zinco damla verdim çok gazi olduğu için ama hala veriyorum rutine bağladığını farkettim.acaba bu kadar sure vermenin bi zararı olur mu.benim gibi uzun gaz damlası eren var mi.bugün de bu aklıma takıldı.doktora gidi ce hic bu sorular aklıma gelmiyor.so da kafayı yiyorum acaba çok mu verdim diye.belli bi ayda kesmem mi gerekliydi acaba zincoyu.ama hala gazi var..lütfen acil cvp[/QUOTE]
Merhaba benim oglumunda cok gazi oluyordu. Bizde 20 gunlukken baslamistik zincoya.3 aylık kontrolüne gittigimizde bende sormuştum doktoruna.sadece gazi olduğu zaman ver demisti.yavas yavaş azaldi zaten biraktik.bitkisel bir damla sonuçta zarari olmaz korkma.hala gazi var diyorsun ama artik buyuduler ilk zamanlarki kadar sikinti olmuyordur. cok fazla verme bence.

Canim bende kizima 1 ayliktan beri biogaia kullaniyordum 4 aylik muaynesinde sordum doktora elindekini bitirdikten sonra vermene gerek yok artik o kadar yogun gaz sancilari beklemiyoruz dedi. Tabii ki hala gazi var ama daha rahat cikariyor artik guclendiler hareketleri artti. Istersen azaltarak kesmeyi dene sonucta hep gaz damlasi kullanamaz

meraba kızlar benim ogluş alerjik bir bebek dogdugundan beri ugraşıyoruz dogumdan sonra hiç gelemedim beni tanıyanlar hatırlayanlar var mı bilmiyorum ama umarım hepiniz ve bebişlerinzi iyidir

Canım bende 40 ı çıktığından beri kızıma zinco kullandım aman aman faydasını gördüğümü söyleyemicem ama düzenli günde 3 kez kullandım bu damlalara devit ve kan damlasıda eklenince damlalardan ruhum daraldı 4 aylık olduğu an bıraktım zincoyu gece sık sık ağlamalarına uyanıyorum bi şekilde geri uyutuyorum tahminince karın ağrısı yani gaz ama yapçak bişey yok sürekli damlayla büyütemeyiz bebişlerimizi

Kızlar napiosunuz herkes iyi inşallah. Bir sorum olacak İzmirliler sunnet yaptirdi niz mi ?? Nerde nasil? Yaza kalmasın diyorum ama nereye gidecegim hiçbir fikrim yok hemen yaptircam ama nereye bana bir öneri verebilen varmı? Bi de şu kan ilacı var ya onu kullanın. Ben de baslicam doçent yeni doğan uzmanı kuzenim var.kullanilmasi gerekiyor dedi .

Merhaba canim,ben oglumu izmirsunnet.com daki beye yaptirdim evde.cok uzun sure odememiz inmedi simdi de hafif var 2.5 ay gecmesine ragmen ama 4 doktor gordu daha sonra cok begendiler.yani tabsoye etsem mi etmesem mi bilmiyorum.kan ilacini ben de kullaniyorum kesinlikle cok onemli.hayatim boyunca kansizlik cekmis birisi olarak oglumun oyle olmasini istiyorum.

Merhaba kizlar bence 3 aydan sonra birakilabilir sonucta hareketleniyorlar iyice .ben sadece 12 gun kullandim gaz ilacini 16.gun baslamistim bence duzenli verdiyseniz yavas yavas birakin bir anda kesmeyin.

Yavas yavas kalabalığa alıstırın. Cocuk ne kadar yalnız kalırsa insanlara alışma evresi o kadar zor olur.

Bizim doğumdan beri gelen gidenimiz bitmedi. Etrafında hep anneanne dayı dede teyze vs vardı. Simdi otobüsteki insanlara bile bişiler anlatmaya calısıyor agu seklinde :)

Demek istediğim dışarı cıkarın parka götürün markete götürün, değişik insan silüetlerine alışsın

Kizlar bebegi yattimi 6-7 saat uyuyan var mi ? 4 aydan sonra boyle olmasi gerekiyormus. Bir hafta sonra 5 aylik olcaz ama kizim 2-3 saatte bir uyaniyor hele 2 gundur gaz sancilari var saat basi kalkiyor disleri cok kasiniyor napcaz sasirdik valla

Kizlar bebegi yattimi 6-7 saat uyuyan var mi ? 4 aydan sonra boyle olmasi gerekiyormus. Bir hafta sonra 5 aylik olcaz ama kizim 2-3 saatte bir uyaniyor hele 2 gundur gaz sancilari var saat basi kalkiyor disleri cok kasiniyor napcaz sasirdik valla
Canım bnm kızımda bi ara 4-5 saat uyuyodu şuan uyumuyo 2-3 saate uyanıyo bizde 3 güne 5 aylık olcaz kilo alımı yavaşladı doktor ek gıda demişti gece yatarken aptamil pirinçli ek gıda verme kararı aldık bugün acıkıyo oyuzden uyanıyo gece uykusunu alsın diye bazen gazda oluyo ama çoğunlukla acıktığı için uyanıyo denicez bakalım inşAllah emmesini etkilemez

Canim ek gidadan sonra uykusunda degisiklik olursa bilgilendirirmisin. Ac mi kaliyor ki acaba

Canim ek gidadan sonra uykusunda degisiklik olursa bilgilendirirmisin. Ac mi kaliyor ki acaba
Ben açlığa bağlıyorum canım ağlamayla uyanıyo emiyo geri yatıyo sancısı olduğunda daha farklı oluyo uyumuyo nekadar sallasamda hoplatıp zıplatsamda gözü kapalı ağlıyo yarın akşam kullanmaya başlıcam nasipse doktorumuz çorba yoğurt ver muhallebiyi gece ver demişti hem hipp hemde aptamil pirinçli aldım gece vermek için bakalım iyi gelir inşAllah yazarım mutlaka

Benim oğlum 40 gününden sonra 6 7 saat uyumaya başladı. Tracy hoggun kitabını okuduktan sonra 8 gibi uyuyan oğluma 11de uyku ögünü veriyorum sabah bazen 4 bazen de 5 te uyanıyor. Ama uyku öğünü vermezsem gecemiz delik deşik 2 3 saatte bir uyanıyor. Bu arada bebeğimin az emmesinden şikayetçiydim ama geçen gün Çocuğum Yemek Yemiyor Carlos Gonzales in kitabını tesadüfen Aldım. Ahhh keşke çok daha önce hatta hamileyken okusaymışım. Bütün sorularıma cevap buldum aylardır kendimi boşuna üzmüşüm. Ama yine de ek gıdaya geçmeden okuduğum için mutluyum. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ek gıdaların uyku sürelerini uzatmadığı da deneysel çalışmalarla gösterilmiş.

canım benim de eskiden 6 saat uyuduğu olurdu şimdi imkanı yok maksimum 3 saat uyuyor sonra uyanıyor emiyor tekrar yatıyor.

Bebekler doğduktan itibaren 4 ayına kadar derinuyku uyurmuş. Biz yetişkinler ise derin ve yüzeyel uykular uyuyoruz. 4. Aydan itibaren beyin gelişimi ile onlar da yüzeyelve derin uykuya geçiyor. Fakaat bugeçişler arasında uyanıyorlar ve eğer kendi kendilerine uyumayı bilmiyorlarsa gözleri kapalı ağlayıp uyku desteği yani bizi kucağı memeyi arıyorlarmış. Buna uyku regresyonu deniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…