2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Seninki kız gibi geliyor bana. Bakalım kim haklı çıkacak:)))
Erkek olsa da sana benzesin kız aynaya bak sürekliii:))))))))))) Kime bakarsan ona benzermiş derler :))))))

Bende zaten bebeklik fotoğrafımı koydum heryere :) ona bakıp bakıp dürüyorum bana benzesin diye :) ayy ağzın bal damlıyor canım benimm inşallah seninde yakışıklımı yakışıklı erkek bir bebişin olur bakmaya, koklamaya bile kıyamazsın, doyamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
hahaha aynen aynen, ilk evlendigim siralarda herkes soruyordu bebis falan varmi, ilk hamile kalincada ay ne cabik yaptiniz daha bekleseydin falan filan, yani en dogrusu kendi bildigin

insanlara bakmamak gerekiyor olmasa niye diyorlar olsa niye diyorlar.. bizde annananne babaanneye bırakır gezeriz

hahaha aynen aynen, ilk evlendigim siralarda herkes soruyordu bebis falan varmi, ilk hamile kalincada ay ne cabik yaptiniz daha bekleseydin falan filan, yani en dogrusu kendi bildigin

Millet konuşayım da ne konuşursam konuşayım diyor. Yeter ki konuşsunlar :))))))))

Ya kızlar bugün zahideyi izledim tvde. Bi kadın aradı. 7 kere tüp bebek denemiş olmamış.. O ağladı ben de onunla ağladım. Dua ettim olmayan herkese Allahım nasip etsin diye... Şükürler olsun halimize..

İnşallahhhhhh :)))
Martta öğreniriz inşallah da nisana kadar beklemeyiz :))))))))
Kızı olcakmış daaaa süsleyecekmiş deeee :)))))))))))

Ya kızlar bugün zahideyi izledim tvde. Bi kadın aradı. 7 kere tüp bebek denemiş olmamış.. O ağladı ben de onunla ağladım. Dua ettim olmayan herkese Allahım nasip etsin diye... Şükürler olsun halimize..

amin insallah, hamilelerin duasi daha makbul olurmus rabbim tum bekleyenlere nasip etsin...gercekten cok zor bi imtihan rabbim herkesi farkli sekilde siniyo

evet onemli olan kendi mutlulugumuz baskalarin kararlariyla yasamamak

Kimsenin söylediğine aldırmamak lazım da işte kadınız aldırıyoruz bazen malesef. Anne olucaz. Canımızı kimsenin sıkmasına izin vermeyelim..
Emin olun bebekleerimizin cinsiyetini duyduklarında bile ayyy kız mıı, erkek olsa daha iyiydi. ayy erkek mi, kız olsa daha iyiydi diye yorumda bulunacaklar.Şimdiden aldırmamaya alışalım :)))))))))))

aynen canim zaten ben evlendikten sonra ogrendigim en iyi sey oldu baskalarinin lafina aldiris etmiyecegimi

herkese iyi geceler cikmam lazim, oglusumu yatiracam firil firil geziyor daha bocek gibi, tatli ruyalar

aynen canim zaten ben evlendikten sonra ogrendigim en iyi sey oldu baskalarinin lafina aldiris etmiyecegimi
Etme canım salla gitsinn :)
Nişanlılık dönemi falan çok stresli oluyor. Çok şükür atlattık o günleri. Allaha şükür evlerimizdeyiz. Kocişlerimiz yanımızda.. Bebişlerimiz karnımızda:)) İnşallah ikinci bebişlerimizi de bekleriz berabercee:)))

canim , asagidaki hamilelik imzani nasil yaptin , yapmaya calistim, tahmini dogum gunu yaziyorum kisisel bilgilere onayliyorum, ama asagida gozukmuyor nedenki

canım bak aşşağıda nasıl yapışdığını açıklayan yazı ve linkler var. ordanda bi dene kaydet demeyi unutma...

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal...ebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan http://www.kadinlarkulubu.com/portal...elik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Bilmiyorum ki canım yok olmadı bişey eb azından ;1::1;
Çok şükür olmamış:) Bebişin de var ne güzel işte Allaha şükür :)
Tavsiye edildiğine göre bi zararı yok demek ki. Hem bebek yağı. Bebişin tüm vücuduna sürülüyor. Onlar da bayağı pahalı he. Şimdiden almak lazım stoklamak lazım :)))

kızlarr iyi geceler.. herkes iyidir inş. bizler iyiyiz teyzeleri bebişimle çatlaklar için yağ, krem benzeri kullananlar varmı? şimdiden başlayın diyorlar göbiş olmasada göğüsler için malum göğüsler şimdiden şiştiler birbirimize önerelim daha önce gebelik yaşayan memnun kalan arkadaşlar yazsın biz yeni hamişlere. bizlerde güzel hamiş olalım. tavsiyeleri alallım, eskilerden yenilerden ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…