- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Seninki kız gibi geliyor bana. Bakalım kim haklı çıkacak:)))
Erkek olsa da sana benzesin kız aynaya bak sürekliii:))))))))))) Kime bakarsan ona benzermiş derler :))))))
hahaha aynen aynen, ilk evlendigim siralarda herkes soruyordu bebis falan varmi, ilk hamile kalincada ay ne cabik yaptiniz daha bekleseydin falan filan, yani en dogrusu kendi bildigin
Benimde 5 ay oldu :)) herkes banada erken değilmi biraz gezip tozsaydınız diyorlar. Bende bebek benim için askerlik gibi aradan çıksın büyüsün hemen istiyorum sonra işe başlayacağım diyorum,susuyorlar. Bebeğime zaman geçirmek istiyorum hatta bebeğime büyümek istiyorum bende ama yok cevremiz gercekten dengesiz. Illa laf yapacaklar ya erken olsa aa erken derler, gec olsa hayırdır olmuyormu derler. Yeterki laf yapabilsinler :)
hahaha aynen aynen, ilk evlendigim siralarda herkes soruyordu bebis falan varmi, ilk hamile kalincada ay ne cabik yaptiniz daha bekleseydin falan filan, yani en dogrusu kendi bildigin
Ya kızlar bugün zahideyi izledim tvde. Bi kadın aradı. 7 kere tüp bebek denemiş olmamış.. O ağladı ben de onunla ağladım. Dua ettim olmayan herkese Allahım nasip etsin diye... Şükürler olsun halimize..evet aynen öyle şimdiden sormaya başladılardı zaten :) şükür buna şükür hayırla sağlıkla sıhhatle doğsunlar daha ne isteriz ki Rabim bize en güzel nimetlerinden birini vermiş şükretmek gerek ve dua sağlıklı olsunlar diye
Millet konuşayım da ne konuşursam konuşayım diyor. Yeter ki konuşsunlar :))))))))
Bende zaten bebeklik fotoğrafımı koydum heryere :) ona bakıp bakıp dürüyorum bana benzesin diye :) ayy ağzın bal damlıyor canım benimm inşallah seninde yakışıklımı yakışıklı erkek bir bebişin olur bakmaya, koklamaya bile kıyamazsın, doyamazsın.
Ya kızlar bugün zahideyi izledim tvde. Bi kadın aradı. 7 kere tüp bebek denemiş olmamış.. O ağladı ben de onunla ağladım. Dua ettim olmayan herkese Allahım nasip etsin diye... Şükürler olsun halimize..
evet onemli olan kendi mutlulugumuz baskalarin kararlariyla yasamamak
amin insallah, hamilelerin duasi daha makbul olurmus rabbim tum bekleyenlere nasip etsin...gercekten cok zor bi imtihan rabbim herkesi farkli sekilde siniyo
Kimsenin söylediğine aldırmamak lazım da işte kadınız aldırıyoruz bazen malesef. Anne olucaz. Canımızı kimsenin sıkmasına izin vermeyelim..
Emin olun bebekleerimizin cinsiyetini duyduklarında bile ayyy kız mıı, erkek olsa daha iyiydi. ayy erkek mi, kız olsa daha iyiydi diye yorumda bulunacaklar.Şimdiden aldırmamaya alışalım :)))))))))))
Bebek yağının içine girmesinde sakınca yok muymuş :))))))))))
Etme canım salla gitsinn :)aynen canim zaten ben evlendikten sonra ogrendigim en iyi sey oldu baskalarinin lafina aldiris etmiyecegimi
canim , asagidaki hamilelik imzani nasil yaptin , yapmaya calistim, tahmini dogum gunu yaziyorum kisisel bilgilere onayliyorum, ama asagida gozukmuyor nedenki
Çok şükür olmamış:) Bebişin de var ne güzel işte Allaha şükür :)Bilmiyorum ki canım yok olmadı bişey eb azından;1::1;
İyi geceler canım ben de çıkıcam birazdan. Hayırlı rüyalarr :)kızlar ben çıkıyorum müsaadenizle :)
Eneeem oğlu varmış bir dee :) Allah bağışlasın hadi iyi geceler herkese ben de çıkıyorum :)herkese iyi geceler cikmam lazim, oglusumu yatiracam firil firil geziyor daha bocek gibi, tatli ruyalar
İyi geceler canım ben de çıkıcam birazdan. Hayırlı rüyalarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?