İşyerinde hep masa başındayım. Evde de yemekten çaydan sonra oturuyorum böyle. Gerçi uzatıyorum ayaklarımı..
Civcivlerin de çok şeker :)))))
yaaa ayy kıyamamm ben ona. bu kadar rüya boş deildir bence canım. erkekler çabuk ta oynarmış senin çok mide bulantın da yok galiba. canın tatlı da istiyo mu peki?
ya benim eşim de rüyasında ikiz görmüştü biri kız biri erkek inanmak istiyorum
hadi canım çıkmış mı karnın ayy inanamıyorumm.maşallahhhyaw benim de 1.70 daha belli deil bişi ama olcak olcak davuuull gibiii
Maşallah kız boyun ne kadar uzun :)))Ben 1.82 Ben tam degmesin yagli boya olurum heralde inss 8. 9. Ayda
Kullanalım da çatlak çatlak olmasın karnımız... Ben gördüm kuzende öyle kötü duruyor.ya katlancaz artık yaa napalım canım ben de emin deilim ama çatlak ta hiç sevmiyorum
bilmiyorum ki yaşla alakası var mı ama sanmıyorumAaaa iyi dedin canım ya.. Bacaklarımızda varis olur mu ki bizim? Yaşım 24 ama olabilir mi??
Evet teyzesi :)) Ben rüyamda erkek gördüm :)
Annem de rüyasında erkek görmüş :)))
İkimiz de 3lü yaşlarını gördük biliyor musun :))))))))))
Maşallah benim oğluma :))))))
Karnımdaki bebişim kızsa ne kızıyordur bana var yaaa:))))))
Onu da severim sağlıklı olsun yeteeeerrr :)
Bende ilk gerdek gecesi için almıştımbebek yağı onu sürsem
Şimdi ben 7 haftalık 2 aylık mı oluyo 1 hafta sonra
Bende herşeye ağlıyorum duygular şelale
Maşallah kız boyun ne kadar uzun :)))
Az çıkar senin karnın :))) 9. ayında aaa sen hamile misin derler :))))))
aa gerçektn benim tanıdığım birisi 10 + günlerde erkek gibi demiş bende şaşırdıydım hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamıştım
doğrudur ama bu aralar çok tembelim yarım saat yürürmüyüm bilmiyorum
onların adı cüvcüv bi kereeee
hadi ben kaçar canım kocam geldi
bilmiyorum ki yaşla alakası var mı ama sanmıyorum
nee güzel yaa senin rüyanda ne gördüğün önemli bence tutar o :) çin takvimine baktın mı otomatik hesaplama olanlar var internette onlar kameri yaşı hesaplıyor gerçi ne kadar doğru bilinmez ama
ben hiç tahmin edemiyorum içime hiç bişey doğmuyor kız veya erkek diye şimdiye kadar hiç rüyamdada görmedim bebeğimi çok istiyorum görmeyiii :) eşim kız görmüştü 2 kez biri hamile olduğumu öğrenmeden önce biri öğrendikten sonra
Erkekler belli ediyormuş kendini eğer popişini dönmezse :))))))))))
Ben kocaman olurum diyodum ama oda olabilir
şaşırdım hakikaten kimisi son aylara kadar göremeyenleri düşününceiyi o zaman benim diğer randevuma kadar 12 hafta bitmiş oluyor belli olabilirmi diye düşünüyordum bende :) kamuran sen evleneli ne kadar oluyor...
Haklisin canim en az 2400 olmaliydi yukselis dedi dr gözümü cok korkuttu ama kese bhcg 900 lerde görünmüyo 1500-2000 arasi görünüyo die biliyorum acaba sonucta Bi hatami var diyede düsünmeden edemiyorum ilk gittigim dr a kalsa direk dis gebelik kesin dedi dr lar bozdu psikolojimi ankaradada yeniyim dr bulamadim daha zübeyde hanima gidiyorum ordada her gün ayri bir dr var her biri ayri bise diyor
Çin takvimini bilmiyorum canım bakmadım hiç :)
Eşin iki kere görmüş. Seninki kızdır. Allahım rüyalarımızda gösteriyor bize :)
Niye ağlıyordun sen bakıyım???Kizlar resmen cok moral oldunuz bana agliyodum kendimi sizle gülerken buldum
Damla, bi de bakıyormuşsun benimki kız oluyormuş seninki erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?