2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah biri kız biri erkektir :) Tek seferde kurtulursun işte oh :) Artık ikinci kez hamile kalırsan bi ikiz daha olur. Eder sana 4 çocuk :)))))))

Genelde tatlı yiyorum. İşten eve döndüğümde muhakkak tatlı bir şey yiyorum. Canım istiyor. Mide bulantım da yok çok şükür. Bakalım ne çıkacak göbişimden :)))

hadi canım çıkmış mı karnın ayy inanamıyorumm.maşallahhh yaw benim de 1.70 daha belli deil bişi ama olcak olcak davuuull gibiii

Senin yükün bizden ağır olacak. Bizim şikayet etmeye hakkımız da olmaz senin yanında :)))))

Aaaa iyi dedin canım ya.. Bacaklarımızda varis olur mu ki bizim? Yaşım 24 ama olabilir mi??
bilmiyorum ki yaşla alakası var mı ama sanmıyorum

nee güzel yaa senin rüyanda ne gördüğün önemli bence tutar o :) çin takvimine baktın mı otomatik hesaplama olanlar var internette onlar kameri yaşı hesaplıyor gerçi ne kadar doğru bilinmez ama
ben hiç tahmin edemiyorum içime hiç bişey doğmuyor kız veya erkek diye şimdiye kadar hiç rüyamdada görmedim bebeğimi çok istiyorum görmeyiii :) eşim kız görmüştü 2 kez biri hamile olduğumu öğrenmeden önce biri öğrendikten sonra

Bende ilk gerdek gecesi için almıştım bebek yağı onu sürsem

Şimdi ben 7 haftalık 2 aylık mı oluyo 1 hafta sonra

Bende herşeye ağlıyorum duygular şelale

Gerdek için aldığın bebek yağını şimdi kullan işte tam zamanı canım :)))))))
Hiç aklıma gelmemişti gerdek için bebek yağı :)))))))

Erkekler belli ediyormuş kendini eğer popişini dönmezse :))))))))))

Çin takvimini bilmiyorum canım bakmadım hiç :)
Eşin iki kere görmüş. Seninki kızdır. Allahım rüyalarımızda gösteriyor bize :)

Erkekler belli ediyormuş kendini eğer popişini dönmezse :))))))))))

şaşırdım hakikaten kimisi son aylara kadar göremeyenleri düşününce iyi o zaman benim diğer randevuma kadar 12 hafta bitmiş oluyor belli olabilirmi diye düşünüyordum bende :) kamuran sen evleneli ne kadar oluyor...

1 yıl 2 ay oldu canım evleneli...

Eğer popişlerini dönmezlerse öğreniriz cinsiyetlerini merak etme :)))
Son aylara kadar öğrenemeyenlerinki her ultrasonda popişini dönüyor işte o yüzden :)))))))
Biz şanslı olursak en başından öğreniriz :)))

Sen yeni evlisin herhalde daha:))

BoZma psikolojini sakın. Kotü seyler düşünme keseni görmüşsün işte daha ne olsun. Sırada kalp atışları var. Benimde kesemi gördü doktor ve kalp atışlarını duyana kadar mümkünolmadıkca kalkma ayağa dedi. Suan sağlıklı gözüküyor ama kalp atışlarını duymadan ne olduğunu bilemeyiz dedi. Bence doktorların bu her duruma alıştırma psikolojisine kurban gitmişsin. Bebeğine konus ve dualar oku ona. Hersey güzel olacak :)

Damla, bi de bakıyormuşsun benimki kız oluyormuş seninki erkek

Deme yaa deme yaa :)) gercekten tüm kalbime kız istiyorum yani cocuğum erkek olursa duyarsa cok darılacak bana :s once sağlık sonra kız istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…