2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tatlım çok şükür atlattım o stresleri çok şükür karnımda yavrumda var allaha şükür ne bileyim ben onu o iş için kullandım bebeğime süremem yenisini alırım onu karnıma sürerim ben

Ben limona dayanamıyorum amaaa:))) Normal halimde de severdim şimdi de yiyorum oyyyy ağzım sulandı :)) Her türlü yiyorum benim ne olduğum belli değil :))
Ben tatli seylerden tiksindim acili eskili istiyorum sürekli ee bizim ailede hatayli olunca kaçinilmaz oldu acili eşkililer hergun hergun masallah yiyorum

tebrik ederim.Allah sıhatli sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.kendimi tek sandım topik genelde ilk ve 2. hamileliği yaşayanlar var beimde 3. hamileliğim ama hiç değişmi 1,2,3 hepside yine bi heyecan yeni bi heyecan.Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarada nasip etsin inş

keseyi gormusler , pzt de kalp atisini duyacaksin hic stres yapma canim. stres yapmaki bebisine zarar gelmesin. olumlu dusun, inan bizde gectik senin haftalarini, simdi diyorumki stres yapsaydim keske o haftalari:)) ama insan yasamadan olmuyor iste.. ilk bebek olunca tecrubesiz oluyoruz.
bizde ilk gittigimizde kese gozuktu sadece, kalp atisini 2.gittigimizde gordum. bhcg degerleri hakkinda bir bilgim yok malesef ama cok arastirma bence, esinle pzt gunune kadar guzel vakit gecir, morelini yuksek tut guzelim

Bana da 30 eylül dedi doktor ama ben buradayım. Buradan ayrılma döverim
Bizim yerimiz burası

canim her iki topigide yetisiyorum ben :)) onlar bizden ileride oldugu icin, tecrubeli oluyor, bir soru varsa cevapliyorlar, geneli 10-11-13 haftalarda. tecrube oluyor benim icinde.

Slm kızlar bende kasık ağrıları oluyo bide batmalar oluyo geçen hafta acayip gögüs ağrılarım vardı şimdi geçti ama çok şişti acayipte akıntım geliyo sizdede varmı akıntı felan

daha cok yeni hamilesin 5 hafta cok normal agrilarin icin. endiselenme canim. benimde adet olucakmis gibi agrilarim vardi senin haftalarinda, ama sonra birden kesiliyor, hic merak etme , tadini cikar haftanin

Bende çikolata bisküvi kurabiye bunlara sardım ekşi herseyden iğreniyorum (

canim ben erkek olucakmis gibi hissediyorum senin bebegini :))

kamuraninkinide erkek hissediyorum,

buarada esim kizim olsun , bana yakin olsun diyor hep, kiz cok istiyor, bende uzuluyorum, dun aksam otururken sordum hatta, canim sen erkek olursa uzulurmusun dedim, oda olurmu oyle sey kiz erkek saglikli olsun ama kizlar babalara daha yakin oluyor ,ama erkek olursada yanimda gotururum heryere dedi.

Herkese günaydın arkadaşlar,

Bugün doktora gidecek arkadaşlarımdan iyi haberler bekliyoruz :)

günaydın güzel hamişler ve bebişler,
sabah ilaç alıyorum işyerinde kahvaltımı yapıyorum. bebişiyle konuşanlar arasına ben de katıldım. işe gelirken midem kazındı,bulandı vs. neyse birden "tamam kuzuşum az kaldı şimdi yiyeceğim birşeyler"dedim..
dedikten sonra güldüm kendime...

bugün de muayeneye gidenlerin allah yardımcıları olsun.. güzel haberlerle gelsinler inşallah.

Günaydın anlayışlı ve sabırlı anneler,

Bugün bebişleri ile buluşacak arkadaşlara bol şanslar diliyorum. Öptüm hepinizi..

Bende başladım akşamları kayısı yapı ve badem yağını biyerde karıştırmıştım onu sürüyorum sabahlarında unutmazsam lierac kullanıyorum evet evet başlamaktadır fayda var ben bebişimi öğrenir öğrenmez başladım çünkü hiç karnım yoktu benim muhtemelen büsürü çatlağım olabilir diye önlem aldım kendimce :)

Hissetme lütfen bende oyle hissediyorum sonrada kızıyorum kendime :) kız olacak kız once sağlıklı sonrada sekerim seker bir kız cocugu olacak :) ya bizde eşimle beraber kız istiyoruz kız evlat ayrı oluyor ailesine annesine babasına düşkün saygılı oluyor erkek evlat ne biliyim biraz daha özgürlüğüne düşkün ve annesine babasına bir kız evlat kadar düşkün olmuyor ben hep oyle gördüm belki vardır farklı bir erkek ama hiç görmedim ben henüz öylesini

kızlar günaydın dün kahverengi akıntım geldi ara ara böyle. o kadar korktum ki.hele akşamüstü çoğaldı. doktoru aradım benden keseyi görmeye gittiğimiz gün kan tahlili istemişti. vermiştim. ben sonuçlarına baktım şuan korkacak bişey yok devm ederse haber ver dedi sabah sarımsı akıntım başladı. zaten keseyi görmeye geldiğin gün ben kanamayı görmüştüm dedi. dün bütün günüm zehir oldu. o kadar üzülüyorum ki anlatamam.

Herkese günaydın arkadaşlar,

Bugün doktora gidecek arkadaşlarımdan iyi haberler bekliyoruz :)

O zaman ilk iyi haber benden gelsin cnm:) bebegimin kalp atislarini duymadim ama gosterdi doktorum pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Simdi rutin testler icin hastanedeyim kan ve idrar vericem bekliyorum insallah diger arkadaslarimdan da guzel haberler gelcek:)

Çok şükür canım, önemli olan kalbinin atması, yoksa görmüşsün yada duymuşsun, farketmez...

Senin minik büyüdü valla, kalbi bile atıyor maşallah :)

Canım üzülme, anladığım kadarıyla lekelenmeler bitmiş, daha önce burada başka arkadaşlarda da oldu bu, lekelenme başladı ve bitti, bebeğe hiçbir şey olmadı. Muhtemelen orada küçük bi kanama vardı, dr ben görmüştüm dediğine göre, o da kahverengi leke olarak sızdı.

Üzülürsen bebeğe daha çok zararı olur canım, göreceksin bak Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak

Evet canimm benimm buyudu minnak:) darisi insallah yarin senin minnagin kalp atislarina:)

İnşallah :)

Canım bir şey soracağım, dün akşam göbeğime iğne yaptıktan sonra,iğneyi çektim ve birkaç damla kan geldi iğne yerinden.Biraz endişelendim. Sende oldu mu hiç böyle birşey yada duydun mu?

Canim benden de kahverengi akinti geldiginde cok panik olmustum ama dr kirmiziya donusmedigi surece sorun yok demisti Allaha sukur artik kahve bitti once sari simdi de normal akintim devam ediyor...icini ferah tut Allahin izniyle hicbisey olmayacak bebegine...

[SUB][/SUB]
Hic endiselenme canim ayni halti bende yedim hicbisey olmuyo kanattigimizla kaliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…