Çok şükür olmamış:) Bebişin de var ne güzel işte Allaha şükür :)
Tavsiye edildiğine göre bi zararı yok demek ki. Hem bebek yağı. Bebişin tüm vücuduna sürülüyor. Onlar da bayağı pahalı he. Şimdiden almak lazım stoklamak lazım :)))
Ben tatli seylerden tiksindim acili eskili istiyorum sürekli ee bizim ailede hatayli olunca kaçinilmaz oldu acili eşkililer hergun hergun masallah yiyorumBen limona dayanamıyorum amaaa:))) Normal halimde de severdim şimdi de yiyorum oyyyy ağzım sulandı :)) Her türlü yiyorum benim ne olduğum belli değil :))
Hayirli geceler hanimlar;
Bende 7 haftalik hamileyim epeydir takip ediyorum sizi ama yazmak bu zamana nasip oldu.ilk baslarda hamilelikle ilgili sikintilar vardi hala bazi dk var diyor ama ins hakkimizda hayırlısı.
Kisaca kendimden bahsedeyim yas 31 bu 4. Bebegim olucak ins 3 tane kizim var en kucugumuz 10 yasinda bir tane daha olsun istedik Allahim hakkimizda hayirlisiyla ins gonlumuze gore verir.
Hamileligi bilmeden kaldigim ay sakincali bi antibiyotik kullandim doktorlar dusebilir allah korusun bi anomoli olabilir diyorlar ama ins eli ayagi duzgun rabbim nasip eder.
Allahim sizlerede hayirlisiyla sag salim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Telden giriyorum ins takip edebilirim .
Alinti yapamadim ama listeye eklerse arkadas
Sat 1 ocak
Yas 31
şehir ankara
Bdt 8 ekim
Öncelikle herkesin hamileliği sorunsuz saglikli gecer ins Ben size bise danisicam tahmini dogum tarihim 10 ekim fakat biraz zor günler geçiriyorum baslarda hersey cok güzeldi 3 subat bhcg 60 di 6 subat 167 8 subat 336 14 subat ise 950 cikti dr supelendi ama kese gorundu 5mm dedi ertesi gun acik pembe akintim oldu acile gittim kese 7.8 mm dedi dis gebelik yok dedi gs ile uyumlu falan dedi 10 gün kalkmadan yat dedi zaten ertesi gün acik kahve oldu sonra sari bugünse tamamen gecti normale dondu agrimda yok acildeki dr da 1 hafta sonra gel bebegi görmemiz lazim dedi yarin 6+6 oluyorum bhcg yukselisini cok kafaya taktim dr a pzt gidicem tek kafama takan bhcg
Bana da 30 eylül dedi doktor ama ben buradayım. Buradan ayrılma döverim
Bizim yerimiz burası
Slm kızlar bende kasık ağrıları oluyo bide batmalar oluyo geçen hafta acayip gögüs ağrılarım vardı şimdi geçti ama çok şişti acayipte akıntım geliyo sizdede varmı akıntı felan
Bende çikolata bisküvi kurabiye bunlara sardım ekşi herseyden iğreniyorum(
Ozaman ben inşallah geç öğrenirim :))
Herkese günaydın arkadaşlar,
Bugün doktora gidecek arkadaşlarımdan iyi haberler bekliyoruz :)
kızlarr iyi geceler.. herkes iyidir inş. bizler iyiyiz teyzeleri bebişimle çatlaklar için yağ, krem benzeri kullananlar varmı? şimdiden başlayın diyorlar göbiş olmasada göğüsler için malum göğüsler şimdiden şiştiler birbirimize önerelim daha önce gebelik yaşayan memnun kalan arkadaşlar yazsın biz yeni hamişlere. bizlerde güzel hamiş olalım. tavsiyeleri alallım, eskilerden yenilerden ok?
canim ben erkek olucakmis gibi hissediyorum senin bebegini :))
kamuraninkinide erkek hissediyorum,
buarada esim kizim olsun , bana yakin olsun diyor hep, kiz cok istiyor, bende uzuluyorum, dun aksam otururken sordum hatta, canim sen erkek olursa uzulurmusun dedim, oda olurmu oyle sey kiz erkek saglikli olsun ama kizlar babalara daha yakin oluyor ,ama erkek olursada yanimda gotururum heryere dedi.
Herkese günaydın arkadaşlar,
Bugün doktora gidecek arkadaşlarımdan iyi haberler bekliyoruz :)
O zaman ilk iyi haber benden gelsin cnm:) bebegimin kalp atislarini duymadim ama gosterdi doktorum pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Simdi rutin testler icin hastanedeyim kan ve idrar vericem bekliyorum insallah diger arkadaslarimdan da guzel haberler gelcek:)
kızlar günaydın dün kahverengi akıntım geldi ara ara böyle. o kadar korktum ki.hele akşamüstü çoğaldı. doktoru aradım benden keseyi görmeye gittiğimiz gün kan tahlili istemişti. vermiştim. ben sonuçlarına baktım şuan korkacak bişey yok devm ederse haber ver dedi sabah sarımsı akıntım başladı. zaten keseyi görmeye geldiğin gün ben kanamayı görmüştüm dedi. dün bütün günüm zehir oldu. o kadar üzülüyorum ki anlatamam.
Çok şükür canım, önemli olan kalbinin atması, yoksa görmüşsün yada duymuşsun, farketmez...
Senin minik büyüdü valla, kalbi bile atıyor maşallah :)
Evet canimm benimm buyudu minnak:) darisi insallah yarin senin minnagin kalp atislarina:)
kızlar günaydın dün kahverengi akıntım geldi ara ara böyle. o kadar korktum ki.hele akşamüstü çoğaldı. doktoru aradım benden keseyi görmeye gittiğimiz gün kan tahlili istemişti. vermiştim. ben sonuçlarına baktım şuan korkacak bişey yok devm ederse haber ver dedi sabah sarımsı akıntım başladı. zaten keseyi görmeye geldiğin gün ben kanamayı görmüştüm dedi. dün bütün günüm zehir oldu. o kadar üzülüyorum ki anlatamam.
İnşallah :)
Canım bir şey soracağım, dün akşam göbeğime iğne yaptıktan sonra,iğneyi çektim ve birkaç damla kan geldi iğne yerinden.Biraz endişelendim. Sende oldu mu hiç böyle birşey yada duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?