Sağlıklı, eli ayağı düzgün olsunlar da kızı erkeği önemli değil canım. Allahım hayırlı evlat versin hepimize...nasip artık ilk çocuk olduğu için ikisinede hayır diyemeyiz
İnşallah biri kız biri erkektir :) Tek seferde kurtulursun işte oh :) Artık ikinci kez hamile kalırsan bi ikiz daha olur. Eder sana 4 çocuk :)))))))
Genelde tatlı yiyorum. İşten eve döndüğümde muhakkak tatlı bir şey yiyorum. Canım istiyor. Mide bulantım da yok çok şükür. Bakalım ne çıkacak göbişimden :)))
Benimkini de hep oğluşum diye seviyorum. Oğluşum yemek yapalım mı diyorum:))))) Kızsa çok bozuluyordur banaaa:))) Her türlüsü kabulümdür rabbimden. Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki:)Deme yaa deme yaa :)) gercekten tüm kalbime kız istiyorum yani cocuğum erkek olursa duyarsa cok darılacak bana :s once sağlık sonra kız istiyorum.
Sen küçük karınlı kocaman anne olcan. Ben de kocaman karınlı minik anne :))))))
1 yıl 2 ay oldu canım evleneli...
Eğer popişlerini dönmezlerse öğreniriz cinsiyetlerini merak etme :)))
Son aylara kadar öğrenemeyenlerinki her ultrasonda popişini dönüyor işte o yüzden :)))))))
Biz şanslı olursak en başından öğreniriz :)))
Sen yeni evlisin herhalde daha:))
Ben limona dayanamıyorum amaaa:))) Normal halimde de severdim şimdi de yiyorum oyyyy ağzım sulandı :)) Her türlü yiyorum benim ne olduğum belli değil :))Bende çikolata bisküvi kurabiye bunlara sardım ekşi herseyden iğreniyorum(
Cok saol bitanem konusuyorum annem minigim bebegim diyorum cok dua ediyorum Allahim kabul etsin ins benim ve tüm annelerin dualariniBoZma psikolojini sakın. Kotü seyler düşünme keseni görmüşsün işte daha ne olsun. Sırada kalp atışları var. Benimde kesemi gördü doktor ve kalp atışlarını duyana kadar mümkünolmadıkca kalkma ayağa dedi. Suan sağlıklı gözüküyor ama kalp atışlarını duymadan ne olduğunu bilemeyiz dedi. Bence doktorların bu her duruma alıştırma psikolojisine kurban gitmişsin. Bebeğine konus ve dualar oku ona. Hersey güzel olacak :)
Gerdek için aldığın bebek yağını şimdi kullan işte tam zamanı canım :)))))))
Hiç aklıma gelmemişti gerdek için bebek yağı :)))))))
Benimkini de hep oğluşum diye seviyorum. Oğluşum yemek yapalım mı diyorum:))))) Kızsa çok bozuluyordur banaaa:))) Her türlüsü kabulümdür rabbimden. Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki:)
Benimkini de hep oğluşum diye seviyorum. Oğluşum yemek yapalım mı diyorum:))))) Kızsa çok bozuluyordur banaaa:))) Her türlüsü kabulümdür rabbimden. Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki:)
Aynen öyle canım mühim olan bu :)oy oy oy bebegimizle 9 ayimizi saglikli Bi sekilde gecirmek tek dilegimiz suanda
Bakma kız onlara. Onlar şimdi öyle diyor ya benim gibi şimdiyi bekleseydin de hayırdır niye olmuyor derlerdi:))evet ben yeni evliyim 4. ay oldu etrafımdakiler erken davranmışsın diyor ama ben hiç bakmıyorum onlara bebeğimle mutluyum ben :)
Bebek yağının içine girmesinde sakınca yok muymuş :))))))))))Çok korkuyodun ben gerdekten onu önerdiler tatlım
Bakma kız onlara. Onlar şimdi öyle diyor ya benim gibi şimdiyi bekleseydin de hayırdır niye olmuyor derlerdi:))
Benim şimdiki aklım olsa yapardım bebişimi senin gibi hemen :))))
evet ben yeni evliyim 4. ay oldu etrafımdakiler erken davranmışsın diyor ama ben hiç bakmıyorum onlara bebeğimle mutluyum ben :)
En kötüsü de ne biliyormusun :)) kız istememe rağmen bence benim kücük erkek olacak ve ikinci bebek kız olacak biliyorum ben :) kesinlikle oyle doğuyor içime. Bir gece kız diğer gece erkek görüyorum rüyamda :) peş peşe değil ama sırayla rüyama giriyorlar. Ve her ne kadar bana benzesin diye uğraşıyorum armutlar ayvalar yesemde nafile, rüyama gore tamamen kocişe çekiyor :)
evet aynen öyle şimdiden sormaya başladılardı zaten :) şükür buna şükür hayırla sağlıkla sıhhatle doğsunlar daha ne isteriz ki Rabim bize en güzel nimetlerinden birini vermiş şükretmek gerek ve dua sağlıklı olsunlar diyeBakma kız onlara. Onlar şimdi öyle diyor ya benim gibi şimdiyi bekleseydin de hayırdır niye olmuyor derlerdi:))
Benim şimdiki aklım olsa yapardım bebişimi senin gibi hemen :))))
insallah rabbim gonlunuzce verir, bende kizimm diyte seviyoruum, ablam daha onnce ruyasinda 2 kez kiz bebegim olacagini gormus, herseyin hayirlisi insallah
En kötüsü de ne biliyormusun :)) kız istememe rağmen bence benim kücük erkek olacak ve ikinci bebek kız olacak biliyorum ben :) kesinlikle oyle doğuyor içime. Bir gece kız diğer gece erkek görüyorum rüyamda :) peş peşe değil ama sırayla rüyama giriyorlar. Ve her ne kadar bana benzesin diye uğraşıyorum armutlar ayvalar yesemde nafile, rüyama gore tamamen kocişe çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?