2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende çikolata bisküvi kurabiye bunlara sardım ekşi herseyden iğreniyorum (

Deme yaa deme yaa :)) gercekten tüm kalbime kız istiyorum yani cocuğum erkek olursa duyarsa cok darılacak bana :s once sağlık sonra kız istiyorum.
Benimkini de hep oğluşum diye seviyorum. Oğluşum yemek yapalım mı diyorum:))))) Kızsa çok bozuluyordur banaaa:))) Her türlüsü kabulümdür rabbimden. Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki:)

merhaba kizlar ,
bugun biraz daha keyifliyim bulantim fazla olmadi... cok yedim galiba gobis kocaman olduu
catlaklar falan denilmis cok kilo alinirsa catlak riski yuksek ama tavsiyem surekli nemlendirici surmek zaten daha sonra kasinti olur o zaman surekli yaglanirsiniz

evet ben yeni evliyim 4. ay oldu etrafımdakiler erken davranmışsın diyor ama ben hiç bakmıyorum onlara bebeğimle mutluyum ben :)

Cok saol bitanem konusuyorum annem minigim bebegim diyorum cok dua ediyorum Allahim kabul etsin ins benim ve tüm annelerin dualarini

Benimkini de hep oğluşum diye seviyorum. Oğluşum yemek yapalım mı diyorum:))))) Kızsa çok bozuluyordur banaaa:))) Her türlüsü kabulümdür rabbimden. Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ki:)

En kötüsü de ne biliyormusun :)) kız istememe rağmen bence benim kücük erkek olacak ve ikinci bebek kız olacak biliyorum ben :) kesinlikle oyle doğuyor içime. Bir gece kız diğer gece erkek görüyorum rüyamda :) peş peşe değil ama sırayla rüyama giriyorlar. Ve her ne kadar bana benzesin diye uğraşıyorum armutlar ayvalar yesemde nafile, rüyama gore tamamen kocişe çekiyor :)

insallah rabbim gonlunuzce verir, bende kizimm diyte seviyoruum, ablam daha onnce ruyasinda 2 kez kiz bebegim olacagini gormus, herseyin hayirlisi insallah

evet ben yeni evliyim 4. ay oldu etrafımdakiler erken davranmışsın diyor ama ben hiç bakmıyorum onlara bebeğimle mutluyum ben :)
Bakma kız onlara. Onlar şimdi öyle diyor ya benim gibi şimdiyi bekleseydin de hayırdır niye olmuyor derlerdi:))
Benim şimdiki aklım olsa yapardım bebişimi senin gibi hemen :))))

Bakma kız onlara. Onlar şimdi öyle diyor ya benim gibi şimdiyi bekleseydin de hayırdır niye olmuyor derlerdi:))

hahaha aynen aynen, ilk evlendigim siralarda herkes soruyordu bebis falan varmi, ilk hamile kalincada ay ne cabik yaptiniz daha bekleseydin falan filan, yani en dogrusu kendi bildigin

Benimde 5 ay oldu :)) herkes banada erken değilmi biraz gezip tozsaydınız diyorlar. Bende bebek benim için askerlik gibi aradan çıksın büyüsün hemen istiyorum sonra işe başlayacağım diyorum,susuyorlar. Bebeğime zaman geçirmek istiyorum hatta bebeğime büyümek istiyorum bende ama yok cevremiz gercekten dengesiz. Illa laf yapacaklar ya erken olsa aa erken derler, gec olsa hayırdır olmuyormu derler. Yeterki laf yapabilsinler :)

Seninki kız gibi geliyor bana. Bakalım kim haklı çıkacak:)))
Erkek olsa da sana benzesin kız aynaya bak sürekliii:))))))))))) Kime bakarsan ona benzermiş derler :))))))

evet aynen öyle şimdiden sormaya başladılardı zaten :) şükür buna şükür hayırla sağlıkla sıhhatle doğsunlar daha ne isteriz ki Rabim bize en güzel nimetlerinden birini vermiş şükretmek gerek ve dua sağlıklı olsunlar diye

kiz olursa sen oglan olursa babasi olsun, oglusum babasina benziyor, bu da bana benzesin istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…