2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
az önce yine gidip baktım ve böyle sarımsı kahvemsi pembemsi. ne biliyim tuhaf bir renk. ve jel gibi. senin de mi öyleydi.
her şeyin hayırlısını istiyorum Allahımdan tabiki , insan yine de üzülüyor

Canım hiç üzülme bebek yerleşince öyle akıntılar oluyo bi kaç haftaya geçicek ama sen evdede zor işler yapma kendini koru Allahın izniyle alıcaksın kucağına :)

Merhaba Kıslar,

Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Geçen hafta ilk kez keseyi gördük. Yarın da kontrole gideceğim, testlerimi yaptıracağım. toxoplazma, hepatit-b gibi testlerinizi ne zaman yaptırdınız? inşallah kalp atışlarını duyabilirim çook heyecanlıyım. allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Yaş 29
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk İlk
Son Adet Tarihi 08 Ocak
Tahmini Doğum Tarihi

Tahmini Doğum Tarihi 15 Ekim

Kızlar şimdi geldim hastaneden bebişin kalbinin sesini duydum çok ama cok mutluyummmmm.allahım duydu sesimi inşallah hepiniz duyarsınız ogüzel sesi.bugun iğnemi büyük bi hevesle yapıcam.

MaşaAllah canım darısı bize inşaAllah bizde bugün kesemizi gördük o minnicik kese bile o kadar mutlu ettiki beni 3 marttada kalp atışı için gidicez düşündükçe heyecandan kalbim duracak gibi oluyor

Hoşgeldin canım kalp atışları yedi haftalıklen felan duyuluyo sanırım yanlış hatırlamıyosam inşallah duyarsın canım

slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:

MaşaAllah canım darısı bize inşaAllah bizde bugün kesemizi gördük o minnicik kese bile o kadar mutlu ettiki beni 3 marttada kalp atışı için gidicez düşündükçe heyecandan kalbim duracak gibi oluyor

İnşallah duyarsın canım benim.güzel haberlerini bekliyoruz:))allahım isteyen herkese o sesi duymayı nasip etsin

slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:

Benim bildiğim kadar o test hariç ilk haftalar başka test yapmıyolar üç aylıkken ikili test yapılıyo

Günaydın kızlar..
Dün hastaneye gittim sadece dosyam acıldı muayene falan olmadım.. sebebide 12 haftalık olunca randevu alacakmışım 2li test için..dedim madem oyle ben 8 haftalik oldugumu soylemistim niye tlfnda söylemediniz buraya kadar yordunuz dedim.. kadında ne diyecegini şasırdı..
Böyle işte 2 hafta sonra arayıp 2li test icin randevu alacagım..

ayy canım benim de ikiizzz yaa ben de forumda tek kaldım sanmıştım

Ne iyi oldu biribirimizi bulmamız. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. Sen benden 1 hafta öndesin.

Bebişlerin durumu nasıl? Benimkilerin arasında bir gün vardı geçen hafta gittiğimde. Bir sonraki randevum 14 martta inşallah.

Bseylül'e...

Canım senin gebeliğin kaç hafta kaç günlük, kalp sesini duydun ya, merak ediyorum ben de yarın duyabilir miyim diye :)

Ne demek canım ilk hamileliğin galiba kaç haftalıksın canım

ilk bebeğim olacak işallahh tatlım ben enson 5 şubatta dr gittim dört beşhaftalık daha dedi kaç kaç olduğunu ssöylemedi ayın 19 da kalp atışlarını duyarsın dedi ben yarın gideceğim ama 6 haftalık kesin var cnm adetime göre 8+3 olması gerek ama çatlatma iğnesi felan oldum ya ondan küçük yarın tam belli olacak kaç haftalık olduğu miniğiminn çok heycanlıyım ya senin kaçıncı

Selamlar hamoş kardeşlerimm, ben de Ekim annesi olucam ama tabloya kendimi eklemeyi beceremedim :) biri yardım edebilir miii

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben haftaya ctesi gidicem inş bende görürüm o pıtpıtları... Senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…