Anladm canim ne güzel düzene oturtmuşsun maşallah bizde daha ne uyku ne beslenme düzeni var. Şu an sadece yoğurt ve su veriyorum dört gündür yavaş yavaş arttırıcam peynir ezdim verdim kustu istemedi onu kestim.Çok sağol canım bilgi verdiğin için4 öğün ek gıdadan kasıt 2 cay kasığı kadar. 2 hafta sonra arttıra arttıra gideceksin bi corba kasığı olacak.
Sabah beni emiyor. 8,30 da 50 ml mama yiyor (sütüm az)
11,30 da corba ve 50 ml anne şutu iciyor ( havuc kabak patates püre kıvamında)
14,30 da anne sütü iciyor 60 ml
16 da ben geliyorum emiyor.
19 da yine emiyor ve meyve puresi veriyorum
20 de emerek uyuyor
Benim kizim seviyor yogurdu sade de yiyor ama bugun icine hurma ve kuru kayisi koydum daha cok sevdi sanki
Anladm canim ne güzel düzene oturtmuşsun maşallah bizde daha ne uyku ne beslenme düzeni var. Şu an sadece yoğurt ve su veriyorum dört gündür yavaş yavaş arttırıcam peynir ezdim verdim kustu istemedi onu kestim.Çok sağol canım bilgi verdiğin için
Kızlar ya tek memede iltihaplanma oldu akşam ateşlendim şimdi de yatıyorum doktor antibiyotik verdihiç içmek istemiyorum ama memem kızarıyor ağrıyor sağıyorum süt de çıkmıyor. KULLANAN VAR MIYDI EMZİRİRKEN ANTİBİYOTİK??Doktor zararı yok dedi 1000 lik bir de günde 4 kez ne yapsam bilemedim
Nerden oldum anlamadım 5,5 aylık oldu kızım başlarda bile böyle kötü olmamıştım
Az suda yumusayincaya kadar hasladim sonra rendeden gecirdim yogurda karistirdimBen de deneyeyim öyle, kayısıyı doğruyo musun? En fazla bi cay kasıgı yiyo gerisini yemiyo hanımefendi.
Arttır cnm. Azar azar herseyden tattır. Zaten kademe kademe gideceksin. Zamanla alısırsınız düzene. Peynir tuzlu gelmiş olabilir. Ben muratoğlunun tuzsuz tel peyniri var ondan veriyorum. Kaşar gibi. Kalsiyum değeri cok yüksek.
Mastit mi deniyo buna, acaba. Ben doğumdan sonra duocid antibiyotik kullanmıştım, doğum dikişlerim acılıp iltihap kapmıştı. Bişi de olmadı kızıma, mecburen emzirmiştim.
Evet canım mastit. Ateş beni çok sarstı dün mecburen antibiyotik ve ateş düşürücü içtim ayakta duracak halim yoktu. Pazartesi de işe başlayacağım çok ters oldu süt depolamaya başlamıştım yarım kaldı acaba ilaç alırken süt sağıp depolasam bir problem olur mu sence? Mecbur emziriyorum zaten ama tek meme tıkalı gibiBen de deneyeyim öyle, kayısıyı doğruyo musun? En fazla bi cay kasıgı yiyo gerisini yemiyo hanımefendi.
Arttır cnm. Azar azar herseyden tattır. Zaten kademe kademe gideceksin. Zamanla alısırsınız düzene. Peynir tuzlu gelmiş olabilir. Ben muratoğlunun tuzsuz tel peyniri var ondan veriyorum. Kaşar gibi. Kalsiyum değeri cok yüksek.
Mastit mi deniyo buna, acaba. Ben doğumdan sonra duocid antibiyotik kullanmıştım, doğum dikişlerim acılıp iltihap kapmıştı. Bişi de olmadı kızıma, mecburen emzirmiştim.
Sağmaya devam et cnm, cok faydasını gorecrksin. Benim şutum az olduğu için stoklayamadim. Hem emzir hem sağ, mastit tehlikeli bisi ilacını da kullanmaya devam et. Birsey olmaz Allah'ın izniyle.Evet canım mastit. Ateş beni çok sarstı dün mecburen antibiyotik ve ateş düşürücü içtim ayakta duracak halim yoktu. Pazartesi de işe başlayacağım çok ters oldu süt depolamaya başlamıştım yarım kaldı acaba ilaç alırken süt sağıp depolasam bir problem olur mu sence? Mecbur emziriyorum zaten ama tek meme tıkalı gibi
Aksam yapayım da yesin minikkusum :) Sağol cnmAz suda yumusayincaya kadar hasladim sonra rendeden gecirdim yogurda karistirdim
Insallah yer canim afiyet olsun kuzuyaAksam yapayım da yesin minikkusum :) Sağol cnm
Arkadasim antibiyotigini kesinlikle kullan benim annen zamaninda buyuzden onlem almadigi icin gogsunden ameliyat olmus... ve kesinlikle banyoda sicak suyun altinda surekli sag bi sure sut gelmez ama sen deman et sonragelecek cok gecmis olsun.Kızlar ya tek memede iltihaplanma oldu akşam ateşlendim şimdi de yatıyorum doktor antibiyotik verdihiç içmek istemiyorum ama memem kızarıyor ağrıyor sağıyorum süt de çıkmıyor. KULLANAN VAR MIYDI EMZİRİRKEN ANTİBİYOTİK??Doktor zararı yok dedi 1000 lik bir de günde 4 kez ne yapsam bilemedim
Nerden oldum anlamadım 5,5 aylık oldu kızım başlarda bile böyle kötü olmamıştım
Canm kuru kayısıyı haşlayıp tel süzgeçgrçten ezerek geçirip muhallebisinr koyuyodum ben kızımın ama bunu kabız olduğu için yapıyodum etkili oluyodu oyuzden kaka probleminiz yoksa fazla koyma çok az koy etkisini gözlemle benim kızımda yoğurt yemiyo pekmezi denedim o şekilde de sevmediAksam yapayım da yesin minikkusum :) Sağol cnm
Kabız değil, meyve de koyabilirim dimi icine rendelediğim. Doktor bana hiç birşeyi karıştırarak verme hepsinin tadını ayrı ayrı bilsin dedi diye koyamıyorum iyi miCanm kuru kayısıyı haşlayıp tel süzgeçgrçten ezerek geçirip muhallebisinr koyuyodum ben kızımın ama bunu kabız olduğu için yapıyodum etkili oluyodu oyuzden kaka probleminiz yoksa fazla koyma çok az koy etkisini gözlemle benim kızımda yoğurt yemiyo pekmezi denedim o şekilde de sevmedi
Meyve de koyabilirsin tabii canım ama su zamandaki mevsim meyveleri pek tat vermiyor yogurda kuru meyveler daha tatlı kayısı degil de hurma koy meselaKabız değil, meyve de koyabilirim dimi icine rendelediğim. Doktor bana hiç birşeyi karıştırarak verme hepsinin tadını ayrı ayrı bilsin dedi diye koyamıyorum iyi mi
Tamam cnm deneyeyim bu akşam bakalı mMeyve de koyabilirsin tabii canım ama su zamandaki mevsim meyveleri pek tat vermiyor yogurda kuru meyveler daha tatlı kayısı degil de hurma koy mesela
Kızım muzu sevdi diye dün onu rendeleyip yoğurda ekledim tat vermedi çok fazla çok az pekmez damlattım muzu sevdiği halde yemedi malesefKabız değil, meyve de koyabilirim dimi icine rendelediğim. Doktor bana hiç birşeyi karıştırarak verme hepsinin tadını ayrı ayrı bilsin dedi diye koyamıyorum iyi mi
Günaydın,Kızım muzu sevdi diye dün onu rendeleyip yoğurda ekledim tat vermedi çok fazla çok az pekmez damlattım muzu sevdiği halde yemedi malesef
Bizimki de yoğurdu pek sevemedi bende meyve katıp yedirmeyi denedim onu da yemedi o Yüzden artık sade veriyorum az yiyo ama olsunGünaydın,
Rendelediğim elmanın suyunu katıp biraz sulandırdım ama yine ağzını büke büke yedi :) Sanırım yoğurdu sevmedi ama ben vermeye şdevam edeyim, ne yerse kar
Masallah ne guzel emeklemeye baslamis bile diyebilirsiniz. Benim kizim daha yeni donmeye basladi :) ama cok konunuyo heo biseyler anlatmaya calisiyor kuzumKızlar merhaba bizde 13unde 6ayi dolduruyoruz.2Hafta dr yogurt veriyorum 2kasık kadar sevdi kizim.benim merak ettiim 6aylık bebisleriniz neleryapiyor?benimki sırtüstünden yüzüstü yuzustunden de sirtustune donuyor.sürünerek geri gidiyor odaicinde koltuk altlarına falan girmeye basladi.desteksiz oturamiyo daha.biseler diyor sessiz harfle anlayamıyoruz çokkonusuyor:)geceleride enaz 4kezkalkiyobazen 6 emmeye
Canım merhaba .benim oğlumda 14 ünde 6 ayını dolduruyor.ben de keçi Sütünden yoğurt Yaptım Yarin yedireceğim ilk defa.bizimki de uzun zamandır Dönüyor döne döne gitmek istediği yere Gittiği için emeklemeyecek diye korkuyorum.çok konuşup çok yüksek sesli çığlıklar atıyor.oturabiliyor ama bir şey almak isterse yıkılıyor sonra tekrar oturamıyor.sevdiği birisini gördüğünde ellerini ona doğru uzatıp kucağına gitmek istiyor.gecelerimiz korkunç sürekli kalkıyorum.sabahaları da enkaz gibi işe gidiyorum son iki haftadır iyice arttı gece uyanmaları.uyku konusunda ne yapmalıyız arkadaşlar bilen varsa Allah için yardım etsinKızlar merhaba bizde 13unde 6ayi dolduruyoruz.2Hafta dr yogurt veriyorum 2kasık kadar sevdi kizim.benim merak ettiim 6aylık bebisleriniz neleryapiyor?benimki sırtüstünden yüzüstü yuzustunden de sirtustune donuyor.sürünerek geri gidiyor odaicinde koltuk altlarına falan girmeye basladi.desteksiz oturamiyo daha.biseler diyor sessiz harfle anlayamıyoruz çokkonusuyor:)geceleride enaz 4kezkalkiyobazen 6 emmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?