- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Evet cnm gitgide daha da tatli oluyorlar hele sabah uyandiklari zaman yiyesim geliyor gecen uyanmis coraplarini da cikarmis ayaklariyla oynuyor agzina sokuyor falan cok tatliydi kuzum. Ama ise baslayinca o sabahki nesesini goremicem benim kizim aksama dogru iyice huysuzlasiyor sabahki nesesi kalmiyir simdiden cok uzuluyorum ise gidecegim icinkızlar biliyorsunuz ben 3 ay 10 günlükken başlamıştım işe bu zamana kadar devam .gece hiç bir düzenimiz yok bazen çok sık bazen 3 saatte bir uyanıyor .bir arkadaşında da dediği gibi tok da olsa hemen emmek istiyor beni görünce.haftasonları ve süt izin günümde çok güzel vakit geçiriyoruz akşam 7 de evde oluyorum.Ama annem çok zorlanıyor bende memede uyuyor annem sallıyor menisküsü çıktı sallayamıyor da bir de bazen sebepsiz huzursuzluğu oluyor.son günlerde iyice zor gelemeye başladı evden çıkmak ben yataktan kalktığımda o da kalkıyor çığlıklar gülücükler.gün geçtikçe daha da tatlı mı oluyorlar nedir.
Ben öğretmenim iznim bitti ama rapor alıyorum bu dönemi kapatmaya çalışsam zaten Eylül'de 11 aylık oluyoAmin cnm sen ne zaman basliyorsun ise
benim oğlumda öyle canım akşam doğru çok huzursuzlanıyor.en güzel zamanını kaçırıyorum ama çalıştığım için de çok mutluyum tamamen uyum sağladım artık işime.uykusuzluğu da alıştım .Eğer evden onun ile ilgili her şeyi yaptığına emin olup çıkarsan görevimi yapıyorum diyorsun kendi kendine bir rahatlık geliyor akşam doğru iyice özlüyorum bir de ben süt izinleriöi çarşamba günü kullanıyorum pazratesi gidiyorum yarın son diyorum perşembe gidiyorum yarın son diyorum geçiyor gidiyor.Bir kadının para kazanabiliyor olması çok önemli,başımıza ne geleceğini hiç bilemeyiz.Birilerine bağımlı olmaktan çok korkuyorum ben şahsen .Oğlum da daha iyi şartlarda yetişecek böylece.İnş. bu cümleleri sürekli tekrar edip motive ediyorum kendimiEvet cnm gitgide daha da tatli oluyorlar hele sabah uyandiklari zaman yiyesim geliyor gecen uyanmis coraplarini da cikarmis ayaklariyla oynuyor agzina sokuyor falan cok tatliydi kuzum. Ama ise baslayinca o sabahki nesesini goremicem benim kizim aksama dogru iyice huysuzlasiyor sabahki nesesi kalmiyir simdiden cok uzuluyorum ise gidecegim icin
Canim öyle şey olur mu tabiki şu ihtiyacını karşılıyor sütten .çok susadigini düşünürsen al emzir iki dakika. Bütün Prof. .lar bunu savunuyor olur mu 6 ay anne sütü bütün dünya biliyorkızlar dün eşimin halası geldi su veriyor musun dedi vermiyorum dedim nasıl vermezsin sen çay kahve içersin ama su da içersin diyor çok önemli sen şimdi bir sonuç görmüyorsun ama ileride ağır sonuçlar olabilir diyor.Kendisi bir hastanenin en önemli hemşirelerinden birisi,4.ayda geçmen lazımdı ek gıdaya şimdi alışmaz flan dedi.Babası da hemen mutfaktan suyu kaptı getirdi 4-5 kaşık verdiler bir şey demedim ben de ama yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum önsüt ile su ihtiyacı karşılanıyor zaten her yerde böyle yazıyor kaldı ki bu bilgilerin her yerde yazmadığı eski dönemlerde de vermiyorlarmış.insanı şüpheye düşürüyorlar .sizler neler yaptınız?
Ek gıdaya geçtiniz mi bizim kız normalde günde 3-4 sefer yapardı yiyecekleri tattırmaya başladım eskisi gibi sık yapamıyor fakat hala Sıvıkızlar birşey sorucam bebeğinin makası artik büyük insan makası gibi geliyor.kıvamlı ve şekilli.bu aylarda bebegin makası bağırsak seklini alır mi.yoksa lüzum kabizda ondan mi boyle bilemedim.sizin bebisinizn kanaları nasıl:)biraz ilginç soru oldu ama anne olunca insan herşeyi takiyor
Keske oyle bir sansim olsa ozel sektorde calistigim icin zorla 3 ay ucretsiz izin alabildim o da bitmek uzere zatenBen öğretmenim iznim bitti ama rapor alıyorum bu dönemi kapatmaya çalışsam zaten Eylül'de 11 aylık oluyo
Valla csnim yazdiklarini okuyunca ben bile motive oldum yani :) bir gun tamam baslayacagim hersey cok guzel olacak diyorum obur gun butun moralim alt ust oluyor dengesizlesiyorum. Onun bana ihtiyaci var biliyorum aramizdaki bagin zedelenmesinden bebegimin benden uzaklasmasindan korkuyorum. Simdi sabiha paktuna keskin in anne iste kitabini okuyorum alisacagim insallah. Bebegin sana karsi nasil peki annene daha mi yakin ya da sen isten gelince ne yapiyor benim kayinvalidem bakacak bu konuda endiselerim var. Carsamba gunleri kullanmak bana da mantikli geldi sanirim bende oyle yapacagim zaman daha cabuk gecer en azindanbenim oğlumda öyle canım akşam doğru çok huzursuzlanıyor.en güzel zamanını kaçırıyorum ama çalıştığım için de çok mutluyum tamamen uyum sağladım artık işime.uykusuzluğu da alıştım .Eğer evden onun ile ilgili her şeyi yaptığına emin olup çıkarsan görevimi yapıyorum diyorsun kendi kendine bir rahatlık geliyor akşam doğru iyice özlüyorum bir de ben süt izinleriöi çarşamba günü kullanıyorum pazratesi gidiyorum yarın son diyorum perşembe gidiyorum yarın son diyorum geçiyor gidiyor.Bir kadının para kazanabiliyor olması çok önemli,başımıza ne geleceğini hiç bilemeyiz.Birilerine bağımlı olmaktan çok korkuyorum ben şahsen .Oğlum da daha iyi şartlarda yetişecek böylece.İnş. bu cümleleri sürekli tekrar edip motive ediyorum kendimi
Bizimkinin kivami koyulasti rengi ayni ama sekilli degil acikcasi. Bir de ek gidalara alisma donemindeyiz gecen 6 gun yapmadi kakasini simdede 4 gunde bir falan yapiyor ve biraz ikiniyor yaparken. Ayrica surekli krem surmeme ragmen popounda hafif kizsriklik var pisik sanirim boyle olan var mi ?kızlar birşey sorucam bebeğinin makası artik büyük insan makası gibi geliyor.kıvamlı ve şekilli.bu aylarda bebegin makası bağırsak seklini alır mi.yoksa lüzum kabizda ondan mi boyle bilemedim.sizin bebisinizn kanaları nasıl:)biraz ilginç soru oldu ama anne olunca insan herşeyi takiyor
Bi kaç güne çok hoşuna gidecek emin ol bizimki de yüzüstü durmayı hiç sevmezdi ama şimdi yere koyduğumda fırfır dönüo yerinde duramıo 13 ümde 6 aylık olucaz biz deKizim dun ilk defa dondu :) yuz ustu durmayi hic sevmedigi icin dondugu an ciglik kiyamet agladi fotograf da cekemedim ama cok tatliydi canim benim biraz gec oldu ama 15 inde 6 aylik olucaz insallah
4 öğün ek gıdadan kasıt 2 cay kasığı kadar. 2 hafta sonra arttıra arttıra gideceksin bi corba kasığı olacak.Kızlar ek gıdaya geçtiniz mi? Benim kızım 5,5 aylık kiloso 6700. 36 günde 575 gr almış doktor 4 öğün ek gıda ver dedi ama bana çok geldi azar azar tattırmaya başladım sadece peynir ve yoğurt. Bir de suyu ne kadar veriyorsunuz??? Ek gıdaya nasıl başladınız????
Kabız olabilir. Kav günde bir yapıyor?kızlar birşey sorucam bebeğinin makası artik büyük insan makası gibi geliyor.kıvamlı ve şekilli.bu aylarda bebegin makası bağırsak seklini alır mi.yoksa lüzum kabizda ondan mi boyle bilemedim.sizin bebisinizn kanaları nasıl:)biraz ilginç soru oldu ama anne olunca insan herşeyi takiyor
Canim ben geçmedim daha aslında nasıl yapacağımı da bilmiyorum emzirmek rahatti:) 2 hafta sonra 6 aylık olcaz. Yoğurt hangi sütten yapcaz? Keçi sütü flan diyorlar inek sütü 1 yaşına kadar kullanılmayacak mi?Kızlar ek gıdaya geçtiniz mi? Benim kızım 5,5 aylık kiloso 6700. 36 günde 575 gr almış doktor 4 öğün ek gıda ver dedi ama bana çok geldi azar azar tattırmaya başladım sadece peynir ve yoğurt. Bir de suyu ne kadar veriyorsunuz??? Ek gıdaya nasıl başladınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?