2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar tatilleriniz nasıl geçti? Biz tam verim alamadık sanki yarın dönüyoruz. Kızım çok mutlu oldu farklı yerler gördü ama ben çok yoruldum. Bir de beslenme düzeni aksadı sanki

Ben de bu ay ilk defa oldum ve normalde çok ağrılı geçmesine rağmen çok rahat geçirdim

Ben hayat suyun bebekler için olan kaynatilmaya gerek olmayan suyundan veriyorum minik şişelerde pembe kapaklı

Kızlar birşey sorucam bebeklerinize ekmek veriyor musunuz ? Ben eline kemirsin diye veriyorum ama onun dışında purelerine koymuyorum pirinç veya patates koyduğum için ve kıvamını da koyu yapiyorum. Yanlış mi yapıyorum acaba bilemedim. Sabah kahvaltilarinda tahıllı yulafli kaşık mamalariyla peynirli yumurtalı karisim hazırlıyorum o mamalardan ekmekten faydayı görüyor mudur sizce

ben de ekmek ancak bır yere mısafırlıge gdersem sesı çıkmasın dıye elıne veriyorum kemırıyor.onun dışında kahvaltısı dahıl koymuyorum çünkü yararlı oldgna inanmıyorum.zaten tok tutmak için ekmek,sen prınc koyuyormusun zaten.ben prınc dgl irmik koyuyorum o daha faydalı ve vıtamın açısından zengin.kasık mamasıda dışarı çıkmadıkça kullanmıodum ama artık dısardada kullanmıcam onun yerine yoğurt alırım.kızım yoğurdu çok seviyor.içine meyve katar alırım

İyi hatırlattın ben de irmik alayım çeşit olsun. Peki kahvaltısına ne koyuyorsun canim

Kızlar isilik için bir öneriniz var mı? Tuzlu suyla durulama yaptım ama fayda etmedi. Sıcaklardan isilik oldu yavrum

Kızlar bir de ben hala şekerli ve tuzlu ve baharatlı gıdalar vermiyorum ama herkes çok tepki gösteriyor bana uyuz oluyorum. Yok artık 9 aylıkmış her şeyi yiyecekmiş zaten zayıfmış krem şanti, dondurma gibi gıdalardan tattırmak istiyorlar ben de engel oluyorum. Bazen de gizli gizli annem, teyzem tattırıyor yakaladım kaç kere bir de ne güzel yiyor bak diyorlar sinir oluyorum ben.

ben katkısız beyaz dondurmalar var,onlardan ben yerken kızımada yedurıyorum,krem santıfe pasta yaptgm da tattırıyorum bazen.ya o kadar sakınmak ıstemuyırum netucede arada oluyor ama bnm de uyuz oldgm şeyler var.ornegın milyonlarca kez esımle uyarmamıza ragmen görümcem cay ıcırıyor,tatlılar tuzlular salçalar yedırıyor kızıma.bıde ben ıkı tane büyüttüm karışma dıe çıkıştı dun esıme.büyüttüm dedıgıde 13yasında ogluya 4yasıdda oğlu.gorende evlendrmıs sancak.yok neymıs ogullarında sorun var mıymış oysa bırı kalbunden hasta aptal saptaş beslenme yüzünden olmus hemde.dun kalabalık dıe ses çıkaramadım asker gelmıstı kalabalkt ses ama kavga etme noktasına geldım artık.ne demek karışma sankı kendulerı doğurmuş oyle ta var herkeste bu sorunlar

Kızlar isilik için bir öneriniz var mı? Tuzlu suyla durulama yaptım ama fayda etmedi. Sıcaklardan isilik oldu yavrum
travazol kullandım ben kızım çok ısılık oldu yayıldı canı acıodu.eczacı tanıdık travazol başka çare yok dedı.surdum ve hep soğuk suyla isilık olan yerlerını yıkadım ıkı güne gectı.kahvaltısına köyden gelen tuzsuz çökelek,yumurta sarısı,tereyag,karıstırıom sütümle veriyorum.o yetıyor zaten sındırınce gene köyden gelen pekmezden veriyorum bıraz demır olsun dıye .sutum yetuor cook sukur.oyle abartmıyorum ben yemesı gerekenlerı yedırıyorum

kızlar günaydın oğlumun 3 gündür ateşi min.38 surup verdiğimde maksimum 39,2 oluyor.hastaneye götürdük kanın ve idrarı temiz çıktı buarada pazar günü foçadaydıum foça devlet hastanesinde 4 yerinden deldiler kolunu damar bulamadılar bayılacaktı oğlum ağlamaktan kanına baktırmadım resmen kaçırdım oğlumu sonra dün izmirde başkente götürdüm .bir seferde aldılar kanını.çok şükü enfeksiyon yok grip dedi doktor ateşine dikkat edin dedi.hiç bir şey yemiyor sadece emiyor .bugün işe gelmek zorunda kaldım ve artık biberondan süt içmiyor oğlum çok huzursuzum,çok korkuyorum günlerdir uyumuyorum ve işe geldim nasıl çalışacağım bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım ec kisa zamanda iyileşir inşallah kuzum. Onu öyle bırakıp gitmek eminim çok zor bende dün ateslendim ateş dışında hiçbirşeyim yok 39 u geçti benim de kan ve idrarda bişey çıkmadı doktor antibiyotik verdi ne alakaysa kullanmadım ateşim çıktıkça minoset içtim bende mi gribim acaba. Salgın mi var diye düşündüm şimdi bu sıcak havalarda olabiliyor çünkü

canım dün gece iyileşti oğlum ateşi düzeldi.her yerini deldirdim kan alacaklar diye ateş durumunda gerçekten 3 gün beklemek lazım sanırım neyse inş. bir daha olmaz.doktorumuz da çok iyi ilaç vermedi çarşambaya kadar düşmezse ozaman konuşalım demişti.çok şükür şimdiye kadar ateş düşürücü dışında hiç ilaç almadı oğlum .normal doğuma ve anne sütüne bağlıyorum.zor bir doğum yaptığım için hep kendimi oğlumla ilgili iyi şeyler için normal doğumdandır derken buluyorum o günleri unutmak için sanırım
canım emziriyorsan süt ateşi olmuş olabilirsin.halsizlik var mı.geçmiş olsun hemen iyileşirsin inş.

Ahh kuzum yazık ya minnacık daha onlar hiç kiyilmiyor valla biz 3 aylıkken bronşit başlangıcı nedeniyle antibiyotik kullanmıştık malesef ama bende normal doğum yaptım ve emziriyorum. Süt ateşi hiç başıma gelmedi şimdiye kadar mastit Olunca olmuyor mu süt atesi

Canim geçmiş olsun çok şükür atlatmissiniz çok dikkat etmek gerekiyor etrafta ishal salgini varmış Rabbim korusun senin işin daha zor onu o halde bırakıp gitmek eminim çok zordur

evet demek ki bir alakası yok :)dediğim gibi zor bir doğumdu böyle şeylere sarılıyorum kendimi rahatlatmak için.
Mastit olunca oluyor ben de belki mastit olmuştur demek istedim.memede ağrı yoksa grip olabilirsin oğlum gibi.nasılsın şimdi geçti biraz ?

Canim geçmiş olsun çok şükür atlatmissiniz çok dikkat etmek gerekiyor etrafta ishal salgini varmış Rabbim korusun senin işin daha zor onu o halde bırakıp gitmek eminim çok zordur

eve canım işten iyice soğudum zaten.buarada bu ay ücretli menenjit aşısını vurdurayım diyorum kızlar sizler vurduracakmısınız.Buarada hala oğlumun kızamık aşısı vurulamadı hemşireler 3 hafta keyfi ertelediler dün de bacağında bir böcek ısırığı varmış önce doktor görsün demişler izin alıp götürdüm doktor basit bir böcek ısırığı bir şey olmaz dedi götürdüm gerisin geri sağlık ocağına bu sefer de aşı açıldıktan sonra 4 saat taze kalıyormuş vurmadılar.haftaya perşembeye kaldı ama kendi doktorumuz bu aşı Suriyeliler yüzünden eklen Suriyeliler ile görüşmüyorsan (?) 12 aylıkken zaten tekrar vurulacak vurdurma dedi.Suriyeliler en iyi arkadaşlarım 7/24 beraberiz diyecektim.doktorumuz çok ilginç bir adam zaten .

Bende daha asimizi vurdurmadim bizim burda çarşamba günleri vuruyor lar bu hafta kaçırdım zaten 9.ayida 10 gün sonra bitiyor yani 10.ay asimiz olcak nerdeyse çocuk oldunmu dert bitmiyor ki canım hele sende birtane ben ucuyle uğraşıyorum hicbirinin isteği bitmiyor büyük kızım dışarıya çıkıyor küçük kızım peşine ağlıyor yada balkondan bakmak istiyor oğlum da emekliyor hiç durmuyor bütün günüm onların peşinde dolaşmak

Canım gerçekten senin için çok zor ben okadar Sabırlı bir insan Değilim bazen cinnet getiriyorum sanki:)ama sakin kendine bakmayı ihmal etme canım sen bir annesin ama kadınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…