bnde bnmkı ağrılı,olcak dıe korkuyorum.sezeryenden önce hıc olmazdı ağrı inş gene olmazyahu ne güzel kızlar hiç biriniz adet görmüyorsunuz benim her ay eskiye göre 1-2 gün gecikme ile geliyor maş.hatta hiç ağrım olmuyordu valeyi vurdum normal doğum bu işe yaradı diyordumki son 2 aydır ağrılı oluyor bir de
öyle cnm ya bır ay öncede ben pompanın aparatları mı yıkarken ıkı dklıgna bak dedım ama tembih üstüne tembıh ettım.dusurdu kızımı alnını vurdu 15dkka sakınlestıremedık.o gün çok üzülmüştü bugünde yerde oynuolar nasılsa dedım.kontrol edıodum sureklı.ne biliyim alıp,koltuğa oturtcak,sna güvenım tamamen bıtti dedım.kızıyor kırıosun benıdıyor ama artık imkanı yok bırakmam tek.k yanındalar dıye.yok ben de çok dikkat ediyorum yanımda yatırıyorum oğlumu yatağın bir kenarında onun beşiğini koydum bir de bir kaç yastık ordan düşmez diğer tarafta da ben varım zaten.işe gitmek için hazırlanırken bile yatağında lıyorum beşiğine koyuyorum düşmesin diye.benim yeğenim var 14 yaşında çok güzel bakıyor çok ilgileniyor oğlumla anneme yardımcı oluyor ama dediğin gibi çocuktan çocuğa fark eder.
bnde bnmkı ağrılı,olcak dıe korkuyorum.sezeryenden önce hıc olmazdı ağrı inş gene olmaz
ya su zıl ı dıcektım.sankı bomba tasarlamışlar kısmayı beceremedım.nasıl bır düzenek yapmışlarsa baya uğraştan sonra zılı ıptal ettim :):) ama bu seferde camda beklemek zorunda kaldım çocuğu otomatik için.öyle aıle aramadan gelmez,ısım varsa da acmıosam ısrarcıda olmazlar zaten sorun yok.beno deli eden yabancılar basıp duruyor.iski,dilenci.kapıcı,ev sahıbıne gelen vs vs. esım bu sıralar pek yardım etmıot elını çekti ama çok yoruluyor.işi cok ağır ayağı ağrıyor.bnm hayatım ın en zor aylarında hızmetıme kadar herseyımı yaptı.omcekıne nazaran smdı daha ıyım.onada ızın verdım bır ıkı gün tatıle gıttı arkaddslsrıyla.ama aradı senın,hep aklımdasınız sarmadı beni gelıp sızıde götürcem dedı.ben naslss bebekle ugrasıorum oda işten bıtmos şekilde gece geç saatlere kadar çalışıp gelıodu görüşemeden uyuyor yorgunluktan.o yüzden pek farketmedı barı bıraz deniz görsün dedım ama oyle düşünüp gerı gelmesi ve bızı ozlemesı benı çok mutlu etti doğrusu.adet samcın ıcın kekik suyunu iç çok iyi gelıor
öyle cnm ya bır ay öncede ben pompanın aparatları mı yıkarken ıkı dklıgna bak dedım ama tembih üstüne tembıh ettım.dusurdu kızımı alnını vurdu 15dkka sakınlestıremedık.o gün çok üzülmüştü bugünde yerde oynuolar nasılsa dedım.kontrol edıodum sureklı.ne biliyim alıp,koltuğa oturtcak,sna güvenım tamamen bıtti dedım.kızıyor kırıosun benıdıyor ama artık imkanı yok bırakmam tek.k yanındalar dıye.
nedir bu piskopat küçük akrabalardan çektiğiniz,aman dikkat edin kızlar dün denizyıldızına söyledim 10 aylık bebeği annesi yalnız bırakıyor ütü yapmak için çocuk banyoya gidiyor içi su dolu kovaya tutanarak kalkayım derken içine düşüyor boğuluyor.ben makyaj flan yaparken de yanıma alıyorum.zaten her yere tırmanıyor düşer diye de korkuyorum.Ayy kızlar benimde eltimin kızı var 7 yaşında çocuğu bogcak resmen çok zarar vererek seviyor uyariyorum yok laf anlamiyor onun yanında yalnız birakamiyorum bi keresinde biz fark etmeden sen git uyuyan çocuğu besiginden al kucağına iyke yere düşurmedi
evet bnmde hep gözümün önünde ama binde bir yanında bırı varken bırakıodum kısa surelıgıne ,artık onuda yapmayacağım.aslnda çocuk elife bayılıyor seviyor ama bakamıyor işte.severken zarar veriyorlar.onlarda çocuk işte bsey dıyemıosun ki.ama bazen patlatasım da gelmıoor dgl de,elin çocuğuna vuramıyorsun ,çocuk netıcede :) esım nazar dgmedı ya,ondan dglde gerçekten çok yoruluyor,bu sıralar ayağı sızı ağrıyor sureklı.gecmedı gıttı.iş yoğunluğunu ve yorgunluğu sen daha ıyı anlarsın.bemde kendım yapıom hrseyımı.e smdı sıra bende.ben hızmet edıyorum.napayım zaten sabahın köründen geceye kadar çalışıyor.eve bır gelıor gözler kapalı.e al bebek bak dıyemıon kı:):):) beynıni dinlendırmeye cok ıhtyacı vardı.bızde tatıle gtcektık gecen anıden aradı.program yapmışlar ızın ıstedı bende gıt valla dedım.gtme kal desem hem beynı dahada bıter hem üzülürdü.bugunde aradı oyle dedı.ben hatta daha kal dun gıttın.bır kaç gün daha kal dedım ama gelcek sanırım.bende ızmırı çok merak ediyorum çok güzel diyorlar.oraya tatıle gelırsek şaşma :)nazar değdirdik adama.tatil yapsın canım.bayramda biz de birlikte olamayacağız eşimle ailesi ankaraya gitmiş oraya gidecek sanırım gitsin ben bu sıcakta herkes ankaradan tatile gelirken izmire oralara gidemeyeceğim.ayrı tatiller de başladı bakalım nereye gidiyoruz .
ne güzel yapmış içim rahatetmedi özledim flan diye.aferin valla maş. diyelim de bir bunun için nazar değmesin:)
nedir bu piskopat küçük akrabalardan çektiğiniz,aman dikkat edin kızlar dün denizyıldızına söyledim 10 aylık bebeği annesi yalnız bırakıyor ütü yapmak için çocuk banyoya gidiyor içi su dolu kovaya tutanarak kalkayım derken içine düşüyor boğuluyor.ben makyaj flan yaparken de yanıma alıyorum.zaten her yere tırmanıyor düşer diye de korkuyorum.
bazen severken zarar veriyorlar,bazense kıskanclkları tutuyor.ornegın 5 yasında esımın yegenı,o 13yasındakı çocuğun kardeşi elifi sevuor ama fecı halde dayısını yanı eşimi ve dedesını elıften kıskanmaya başladı.e artık kucakta bnm kız gezıor oda onu kıskanıor.çok dıkkat etmek gerek çaktırmadan doverlerde bebeklerıAyy kızlar benimde eltimin kızı var 7 yaşında çocuğu bogcak resmen çok zarar vererek seviyor uyariyorum yok laf anlamiyor onun yanında yalnız birakamiyorum bi keresinde biz fark etmeden sen git uyuyan çocuğu besiginden al kucağına iyke yere düşurmedi
nazar değdirdik adama.tatil yapsın canım.bayramda biz de birlikte olamayacağız eşimle ailesi ankaraya gitmiş oraya gidecek sanırım gitsin ben bu sıcakta herkes ankaradan tatile gelirken izmire oralara gidemeyeceğim.ayrı tatiller de başladı bakalım nereye gidiyoruz .
ne güzel yapmış içim rahatetmedi özledim flan diye.aferin valla maş. diyelim de bir bunun için nazar değmesin:)
nedir bu piskopat küçük akrabalardan çektiğiniz,aman dikkat edin kızlar dün denizyıldızına söyledim 10 aylık bebeği annesi yalnız bırakıyor ütü yapmak için çocuk banyoya gidiyor içi su dolu kovaya tutanarak kalkayım derken içine düşüyor boğuluyor.ben makyaj flan yaparken de yanıma alıyorum.zaten her yere tırmanıyor düşer diye de korkuyorum.
bazen severken zarar veriyorlar,bazense kıskanclkları tutuyor.ornegın 5 yasında esımın yegenı,o 13yasındakı çocuğun kardeşi elifi sevuor ama fecı halde dayısını yanı eşimi ve dedesını elıften kıskanmaya başladı.e artık kucakta bnm kız gezıor oda onu kıskanıor.çok dıkkat etmek gerek çaktırmadan doverlerde bebeklerı
evet canım okadar yoruluyorsa yazık.gezsin tabii ama keşke birlikte gitseydini,z evde de olsan insanı bebek çok yoruyor.inş. birlikte izmire gelirsiniz gerçekten çok güzel hatta tüm ege çok güzel.yemekleri ,insanları,denizi...evet bnmde hep gözümün önünde ama binde bir yanında bırı varken bırakıodum kısa surelıgıne ,artık onuda yapmayacağım.aslnda çocuk elife bayılıyor seviyor ama bakamıyor işte.severken zarar veriyorlar.onlarda çocuk işte bsey dıyemıosun ki.ama bazen patlatasım da gelmıoor dgl de,elin çocuğuna vuramıyorsun ,çocuk netıcede :) esım nazar dgmedı ya,ondan dglde gerçekten çok yoruluyor,bu sıralar ayağı sızı ağrıyor sureklı.gecmedı gıttı.iş yoğunluğunu ve yorgunluğu sen daha ıyı anlarsın.bemde kendım yapıom hrseyımı.e smdı sıra bende.ben hızmet edıyorum.napayım zaten sabahın köründen geceye kadar çalışıyor.eve bır gelıor gözler kapalı.e al bebek bak dıyemıon kı:):):) beynıni dinlendırmeye cok ıhtyacı vardı.bızde tatıle gtcektık gecen anıden aradı.program yapmışlar ızın ıstedı bende gıt valla dedım.gtme kal desem hem beynı dahada bıter hem üzülürdü.bugunde aradı oyle dedı.ben hatta daha kal dun gıttın.bır kaç gün daha kal dedım ama gelcek sanırım.bende ızmırı çok merak ediyorum çok güzel diyorlar.oraya tatıle gelırsek şaşma :)
Benim kızı anlatmışsın sanki ben de yemek yapamıyorum yemeği bırak afedersin tuvalete bile gidemiyorum. Mama sandalyesinde 5 dk dan fazla oturtamıyorum yere salsam her yere tırmanıp ayağa kalkıyor yanicnç bdne sureklı bakıp cıkıodum.turkcahna dan başka kmse olmuodukı.bızde bırbırımze sorduk sız gelsene kadar.ıyı kı geldiniz ya.bnm kız hep ılgı ıstıor ya doğduğundan berı kucagmdan ınmıor.yemek yapayım dıom salona bırakıom bır bakıom pesımden mutfaha gelmiş.kapıyı kapatıom açamayınca katıla katıla ağlıyor.ya kmse anlamıoor.hadı cnm yemek bır saat dıor.bır ıkı saatte oluor dıolar ama o bır,ıkı saatı bulamıyorum kı.ınanın yemek yapamıom
kızın gıdasını bile hazırlayamıorum ya.gorenler hep böyle hareketlimi dıor.doğru düzgün de uyumuyor artık.gecede bnm pilim bıtmiş oluor.ev harptan çıkmış gbı.sut sagarken bile en az yerımden 5kere kalkıyorum.gelıor pompanın kablosunu çekiyor.bu gıdısle cok anne sutu veremıcem dıe üzülüyorum.sutum olmasa sorun yok ama varken verememek beno uzuyor.asımız da yarın.bu arada sana bır sey sorcam.kızım iki yasındayken kızıma kardeş yapmayı düşünüyorum o günlere erısebılırsek.bazen ıstemıyorum bazense ıstıorum.ama kardeşide olsun ıstyrm.ablam ın ilkı 5aylıltı yanlışlıkla 2.ye hamıle kaldı.dıokı eğer o kadar erken yaprsan 2.yle uğraşmaktan ılkı büyür zaman ayıramazsın ve bır bakmışsın ılkı büyümüş ve sen buyudıgune adam akıllı sahıt olamadım yanı doyamadın.sen en ıı ne demek istedgmı sen anlarsın.smdı ben yalnızım bır yandan ıkıso bır büyüsün hemen kurtulayım yıllar sonra sılbastan olmasın dıom ama kızımın buyudıgunu görmek ona zaman ayırabılmek ılgısiz olmakta ıstemıyorum.doymak ıstıom.ablam bunu derken vıcdan azabndan ağladı.tecrubelı bır anne olarak ne dersin bu konuda.2.bebek ılk bebekten calarmı bu kadar
ya evet oyle yoruyorlar kı hemde.esım sabah 5gbı eve geldı.zilide ıptal ettım amahtarıda yok,geldıgınde beni arayacaktı bdne kapıyı acacaktım.ssabah ezanında telı yanıma aldım aça nasıl yorulmussam 20arama,ıkı msj ve bır whasuptan msjı duymamaısım.sonuc 40dakıka sabahın ayazında donarak apartman kapısında kalan bır koca.bugun turchanauada anlattım ,güldük bıraz ama pek guluncek bır şeyde dgl.Allahtan anladı halımıde kızmadı ama ben cok üzüldüm o durumda kalmasına.bır bunları buyıtelımde 2.ye bakarız artık :):):):):/:/Benim kızı anlatmışsın sanki ben de yemek yapamıyorum yemeği bırak afedersin tuvalete bile gidemiyorum. Mama sandalyesinde 5 dk dan fazla oturtamıyorum yere salsam her yere tırmanıp ayağa kalkıyor yani
bir an yalnız bırakılmıyor. Benim tek kurtarıcım annem o olmazsa yapamazdım o kadar zayıfladım ki hasta olcam diye korkuyorum. Uyku düzeni de hiç yok. O yüzden ben 5-6 sene ikinciyi düşünmüyorum. Çok tatlılar ama çok yoruyorlar insanı bıcırıklar.
ben emzıremedgm içın tatıl benı korkutuyor.nasıl sagıp vercem oraya habıre sagmayamı emzırmeyemı gıdıom.hadı emse sal altından emzır.dıer turlu cık odaya sağ vs.o yüzden pek tatıle gdesım yokevet canım okadar yoruluyorsa yazık.gezsin tabii ama keşke birlikte gitseydini,z evde de olsan insanı bebek çok yoruyor.inş. birlikte izmire gelirsiniz gerçekten çok güzel hatta tüm ege çok güzel.yemekleri ,insanları,denizi...
ben emzıremedgm içın tatıl benı korkutuyor.nasıl sagıp vercem oraya habıre sagmayamı eglenmeyemı gıdıom.hadı emse sal altından emzır.dıer turlu cık odaya sağ vs.o yüzden pek tatıle gdesım yok
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacımvar. Bebeğinize kaynatılmamış su verdiniz mi hiç? Eğer verdiyseniz hangi ürün?? Bir de kızımın gözünün üstünde hafif bir kızarıklık var hani göz kapağımız biraz şişer ya böcek gezmiş deriz onun gibi oldu tatildeyiz de şimdi ne yapmalıyım?bir de havalar çok sıcak ya mecbur klimalı ortamda uyumaya başladık ama korkuyorum dokunur diye
ben erikli veya damlanın suyunu içirtıyorum cnm.ya çeşme suları veya kaynamamıd suyun rotavırusune neden olduğunu söylemiş arkadsma bir doktor.baska yardımcı olamıcam cnm.gozustu ıcın denız ıyı gelırrdı belkiKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacımvar. Bebeğinize kaynatılmamış su verdiniz mi hiç? Eğer verdiyseniz hangi ürün?? Bir de kızımın gözünün üstünde hafif bir kızarıklık var hani göz kapağımız biraz şişer ya böcek gezmiş deriz onun gibi oldu tatildeyiz de şimdi ne yapmalıyım?bir de havalar çok sıcak ya mecbur klimalı ortamda uyumaya başladık ama korkuyorum dokunur diye
ben bayramda kıyafet almıyorum ne varsa elımde onu giyerim.yoksa her bayram için yazık yetısemez eşimKızlar bayramlik aldınız mi biz ilk tirasimizi olduk benim çok masraflı kızlar üç çocuğun kıyafeti ayakkabı hariç 200 lira allah eşime sabır versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?