2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bugun 6+2 oldum hala bır belırtım yok mıdem normal yemegımı normal yıyorum asermem tıksınmem yok bı benmıyım bole olan uzulmeye basladım

Eklenmek istiyorummmm..
Yaş 36, İl: Ankara, İlk bebek, SAT: 25 Aralık, tahmini doğum tarihi: 02.10.2014

kızlar ben bugun 6+2 oldum hala bır belırtım yok mıdem normal yemegımı normal yıyorum asermem tıksınmem yok bı benmıyım bole olan uzulmeye basladım

Hayır tatlım olurmu oyle sey :) yakında hissetmeye başlarsın bende 6+4 den sonra hissetmeye başladım bunları. Lakin herkes bunları hissedecek diye birsey yok. Bazı hamilelerde gercekten cok rahat 9 ay geçiriyorlar. İmşallah sen onlardan olursun bulantısız bir hamilelik geçirirsin. İnan böylesi cok daha kotu :s

Canım benim sat 9 ocak, 6+1 im bugün, belki site tahmini doğum tarihini 1 gün geç alıyor ya, ondandır. Bir de sat ile ultrason haftası aynı çıktı mı canım ? Ultrasonda kaç hafta, kaç gün diyor ?

Kizlar cok acil bi sorum olacak ben dr. Aradim progestan 200mg vajinadan yerlestirceksin dedi ama eczaneler onun fitili yok hapi var diyor bana acilllll kulllaanalar yazabilir mi fitil yokmus o zaman ilaci mi fitil gibi kullanicaz

aynı şekilde ben kullanıyorum canım onu evet fitil değil fakat vajinadan kullanınca daha etkili oluyor diye öyle verdi doktorum kapsülü fitil olarak alacaksın

Canım benim sat 9 ocak, 6+1 im bugün, belki site tahmini doğum tarihini 1 gün geç alıyor ya, ondandır. Bir de sat ile ultrason haftası aynı çıktı mı canım ? Ultrasonda kaç hafta, kaç gün diyor ?

Heee evt canim seninkini ben yanlis hesaplamisim bi siteye gore 6+1 haklisin ama tahmini dogum tarihini ben buraya gore yazmamistim diger sitedeki cikan sonucu yazmistim sen burdakini yazdiysan ondan geriden geliyodur...
Yani benim ultrason kagidima cok fazla bilgi girmemeyi tercih ediyo doktor cok arastiriyorum kafama takiyorum diye kiziyo:) ama şöylw soyledi bana haftasiyla uyumlu sen 6+5 sin beegimiz de tam ona uygun olculerde dedi demekki sat lada uyumlu dimi

aynı şekilde ben kullanıyorum canım onu evet fitil değil fakat vajinadan kullanınca daha etkili oluyor diye öyle verdi doktorum kapsülü fitil olarak alacaksın
Canim sen nede kullaniyisun benim akintim gecmedi kahverengi sari pembe her renkten bana telefonda dusuk tehtidin var dedi bu ilaci verdi. Halen agliyorum aglamamam gerektugini bildigim halde(

Gözünüz aydınnn yarın sıra bende fıstıklar çok şükürr şimdi abdes aldım dua edeceğim minişim için ve sizler için öpüyorum sizi yine gelicem

Ben de öteki siteye göre yaptım şimdi :) O zaman ben yarın meraklı olduğumu belli etmeyeyim, yoksa benim dr da bilgi vermez :)

Canim sen nede kullaniyisun benim akintim gecmedi kahverengi sari pembe her renkten bana telefonda dusuk tehtidin var dedi bu ilaci verdi. Halen agliyorum aglamamam gerektugini bildigim halde(

Sakın ol ama boyle yaparsan olmaz bebişini düşün hersey iyi olacak boyle düşün evet düşük tehdidin var suanda ama düşmeyecek bebeğin inşallah seninle kalacak bol bol yatmaya uzanmaya çalış dinlen bebeğin için olurmu

lalelale87 ağlamanı gerektirecek bir durum yok ortada şükür et kanaman yok kahverengi akıntıda her kadında olabilir.canını sıkıp iyice işleri zorlaştırma.kaç arkadaşımın o kadar şiddetli kanamaları oldu ki hiç biri düşük yaşamadı o kadar kanamaya rağmen.korkma ağlamada herşey yoluna girer iyi düşün iyi olur inşallah

BEN YARIN GİDECEĞİM AKLIMDAKİ BÜTÜN SORULARI SORACAĞİMMM STRES YAPMAK İSTEMİYORUM ARTIK SANKİ YARN DR GİTTİĞİMİZDE DR BOŞ GEBELİK DİYİP KÜRTAŞ OLUCAM SANIYORUM BİR AN ÖNCE UYUMAK YARIN DR GİTMEK İSTİYORUMM YOKSA SAÇMA SAPAN ŞEYLER DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORUMM AYNEN CNM BU SABAHKİ KAHVALTI MENÜMM BİR ELMA BİR ARMUT 1 HAVUÇÇ YANINADA ŞUANDA EN ÇOK SEVDİĞİMM ÇUBUK KRAKER BU KADAR SEVECEĞİMİ BİLMİYORDUMM YAA EVİM BERBAT BULAŞIKLARIMM DURUYORR EVİMİ KÖŞE BUCAK TEMİZLEMEM LAZIMM ÇAMAŞIRLARI MAKİNAYA ATMAK ÜTÜ YAPMAKK OO BÜSÜRÜ ŞEYY BENİ BEKLİYOR YEMEKK YAPMAYA BAYILIRDIMM ZEVK ALDIĞİMM EN GÜZELL İŞŞ AMA ŞİMDİ NEFRET EDİYORUUMM NAPCAMM BENN BÖYLE YAAA HA CNM DR GİT BÜTÜNN KONTUROLLERİNİ YAPTIR KAFANN RAHAT ETSİN O TESLERİ YAPTIRSAMM ALLAH KORUSUNN KÖTÜ BİŞEY SÖYLESİNN ÇOCUĞUMU ASLA BIRAKMAMM DÜNYAYA GETİRİRİMM

Son düzenleme:

Canım her tehdit kesinlikle düşük olacak değildir, biliyorum çok zor ama olumlu düşünmeye çalış lütfen ve sadece lavabo ihtiyacın için ayağa kalk, uzan dinlen canım,inşallah bu zor zamanı da atlatacağız ve herşey iyi olacak...

canım benım bebeğim tüp bebekle oldu transferden sonra kullanmaya başladım tutunması ve düşük olmaması için yani ilaç bebeğin tutunması ve düşük olmamasını sağlıyor korkmaa lütfen inşaAllah bebeğin seninle kalacak üzüntü ve stres rahimde farklı bi salgı salgılatıyomuş ve bu bebeğin orda tutnmasını zorlaştırıyomuş yapma böyle... bebeğinle konuş bırakma anneyi de onunla konuşmak çok iyi gelecek sana

Gözünüz aydınnn yarın sıra bende fıstıklar çok şükürr şimdi abdes aldım dua edeceğim minişim için ve sizler için öpüyorum sizi yine gelicem

Cok tsk ederimm cnm bnm darisii bebisleriyle genuz tanismamis olan tum arkadaslarimizin basina insallah:))

Ben de öteki siteye göre yaptım şimdi :) O zaman ben yarın meraklı olduğumu belli etmeyeyim, yoksa benim dr da bilgi vermez :)

Hehehe valla boyle cok soru sorunca flan ukalalik yapiyoruz sanar ya bazi dr lar benim ki ukalaliktan diil de yasadiklarimdan dolayi sordumi biliyo cok arastirip stres yapmiyim diye fazla bilgi vermekten kaciniyo mesela gecen gttigimde kese kac mm dedim napican dedi bana:) sen karismanoralara hersey yolunda diyorum guven bana dedi bnde bida sormadim:) sende once de unu dinle bi bakalim eksik biseyler solerse o zaman sorarsin:))

Kontrollerime gidiyorum zaten asla es geçmem ama işte ben 1-2 hafta erteleyim dedim normalde Şubat'ın basında gittik kalp arısını duymaya. Doktor 1 ay sonra bu tetkitleri de yaptır gel dedi Mart'ın basında gitmem gerekiyor tabi ben sadece Mart'ın ortasında falan gideyim diyorum. Cok takmışsın kafana bence boş gebelik falan değil keseyi görmedin mi sen gördün diye hatırlıyorum. Bebeğin seninle beraber bence canını hiç sıkma hersey güzel devam ediyor. Etmese bulantın olmazdı

Cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin izin aldim eve geldim en azindan c.tesi pazar da dinlenirim iyi gelir insallah her sey iyi olacak. Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…