2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Korkumdan listeye ekleyin diyememiştim:))) bugün kalbinin sesini duyduktan sonra benide listeye alırmısınız???Yaş 29 -şehir mersin- ilk çocuk -sat 30 Aralık -beklenen doğum tarihi 7 Ekim (geç döllenme demişti)doktorum ama

slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:

canım benm doktorum geçen hafta keseyi gördü. gelecek hafta kontrole gel toxoplazma, hepatit-b testlerini yapalım dedi. bunlara daha önceden baktırmamıştım. bunlar dışında başka test istemedi.

Bseylül'e...

Canım senin gebeliğin kaç hafta kaç günlük, kalp sesini duydun ya, merak ediyorum ben de yarın duyabilir miyim diye :)

Canım ben 6+4 sanıodum doktorum geç döllenme demişti.bugun tam 7 haftalıksın dedi şaşırdım:))sat 30 yada 31 Aralıktı tam hatırlamıyorum ne yazıkki senin kaç haftalık???

Teşekkür ederim canım. Bakalım zaten test için gideceğiz. kalp atışlarını da duyarsam tadından yenmez:)
Aynen canım beklemekte zor sabırsızlanıyo insan hadi bakalım inşallah duyarsın canım
Ayy hadi bakalım duyarsın o zaman benimki daha 4 haftalık iki üç hafta sonra bende duyarım herhalde :)

Selamlar hamoş kardeşlerimm, ben de Ekim annesi olucam ama tabloya kendimi eklemeyi beceremedim :) biri yardım edebilir miii

Sen yaşını yaşadığın şehri kaçıncı çocuğun son adet tarihini ve muhtemel doğum tarihini yazıyosun ekliyolar canım tabloya kaç haftalıksın bu arada

Canım ben 6+4 sanıodum doktorum geç döllenme demişti.bugun tam 7 haftalıksın dedi şaşırdım:))sat 30 yada 31 Aralıktı tam hatırlamıyorum ne yazıkki senin kaç haftalık???

benim sat 9 ocak, 6+1 im bugün ... Kafam karıştı şimdi 6+... olunca 7 haftalık denmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ki ?

slm kızlar nasılsınızzz kızlarr bişey sorucamm hamile kaldıktan sonrA hcg testinden hariç ilk haftalarda test felan yapılıyormu kafama takıldıı:26:

Calla yaptırdılar sanırım bu sitede bir kac arkadas. Ama ben sniz yaptırmadım döktü bir dahaki randevuya gelirken yaptırırsın dedi istediği tetkitleri verdi ama henüz yaptırmadım bende

Sen yaşını yaşadığın şehri kaçıncı çocuğun son adet tarihini ve muhtemel doğum tarihini yazıyosun ekliyolar canım tabloya kaç haftalıksın bu arada

Teşekkürler ekleyeyim o zaman canım.

6. haftanın içindeyim, 23 Ekim muhtemel doğum tarihi.

28 yaşındayım - İstanbul - 2. çocuğum - sat 16/01/2014 - muhtemel doğum tarihi 23/10/2014

Son düzenleme:
canım benm doktorum geçen hafta keseyi gördü. gelecek hafta kontrole gel toxoplazma, hepatit-b testlerini yapalım dedi. bunlara daha önceden baktırmamıştım. bunlar dışında başka test istemedi.

sağol cnm yardımcı oldunuz

Aynen canım beklemekte zor sabırsızlanıyo insan hadi bakalım inşallah duyarsın canım

Ayy hadi bakalım duyarsın o zaman benimki daha 4 haftalık iki üç hafta sonra bende duyarım herhalde :)

işallah duyarsın o minik bebişin pıt pıtlarını

Calla yaptırdılar sanırım bu sitede bir kac arkadas. Ama ben sniz yaptırmadım döktü bir dahaki randevuya gelirken yaptırırsın dedi istediği tetkitleri verdi ama henüz yaptırmadım bende

yarın gidince söyler hangi testler yapılacağini sağol cnm benim verdiğin bilgiler içinn çok hastayım hala kahvaltı yapmadımmm soğuk almışim miğdem bulanıyorr:2::2:

benim sat 9 ocak, 6+1 im bugün ... Kafam karıştı şimdi 6+... olunca 7 haftalık denmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ki ?

Benimde kafam karıştı:))bak şimdi nese yarın doktora sor canım bakalım ne dicek??yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Ohh hadi gözünaydın canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Nazarlardan korusun Rabbim sizi cok sevindim :))

Cok sk ederim canim benim Rabbim hepimizin bebislerininkorusun saglikla kuzaginiza almayi nasip etsin insallah:)

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben haftaya ctesi gidicem inş bende görürüm o pıtpıtları... Senin adına çok sevindim

Cok cok saol canimm darisi hepinizin basina insallah dualarim sizinle:)

Canim 6+0 olman gerekiyo senin aramizda 5 gun yok mu ? 6+1 olunca 7.haftaya girmis olcaksin yani yarin 7.hafta diye yazar merak etme...

Kizlar cok acil bi sorum olacak ben dr. Aradim progestan 200mg vajinadan yerlestirceksin dedi ama eczaneler onun fitili yok hapi var diyor bana acilllll kulllaanalar yazabilir mi fitil yokmus o zaman ilaci mi fitil gibi kullanicaz

Valla yaptırdılar sanırım bu sitede bir kac arkadas. Ama ben henüz yaptırmadım doktor bir dahaki randevuya gelirken yaptırırsın dedi istediği tetkitleri verdi ama henüz yaptırmadım bende
Yeniden düzenleyip yazdım :)) tabletten yazıyırum da anormal anarmol olmuş yazılarım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar cok acil bi sorum olacak ben dr. Aradim progestan 200mg vajinadan yerlestirceksin dedi ama eczaneler onun fitili yok hapi var diyor bana acilllll kulllaanalar yazabilir mi fitil yokmus o zaman ilaci mi fitil gibi kullanicaz

O ilaç kaygan biraz hem ağızdan hem de vajinadan alınabilir yumusaklıkta. Yani sen ilacı fitil gibi kullanacaksın.

Cok cok geçmiş olsun tatlım. Ama kahvaltı yapman lazım en azından birşeyler atıştır yani ağzına birşeyler sokmaya çalış aç kalmak tansiyonu düşünebilir. Susamalı çubuk ye tamm sağlıklı birsey değil ama bende çoğu zaman onunla kahvaltı yapıyorumm bulantı bende de fazla cunku. Sende 9. Haftadasın yaptırmadım test henüz. Bende panik oldum ya hala gitmiyorum doktora acaba testleri yaptırıp gitsem mi diye? Ben 3 hafta sonra gideceğim cunku belki cinsiyet hakımda az cok bilgimiz olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…