2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

cnm bence testleri yaptır dr ne zamn gel dedi ise git sonra martın ortasında gidersinn o zamn belli olur bence cnmm benn 5 şubatta gittimm kese görüldü daha küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını ve bebeği görürüsün dedi yarın gideceğimm ama ne bileyimm içimde kötü bi his varr herşey yolunda olmasa miğdem bulanmazdı diyorumm ama düşünmeden edemiyorumm eltimm 12 haftalık bebeğininn kalbi durmuştu kütaj oldu bu 2ci kürtajı ikisininde kalbi durmuşdu son günlerinde miğdesi çok bulanmıştı korkuyorum o yüzdennn

cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin izin aldim eve geldim en azindan c.tesi pazar da dinlenirim iyi gelir insallah her sey iyi olacak. ınsallah.

iyi yapmışsınn cnmm git evine bol bol dinlen bebeğinle konuş rahatla cnmm hayırlısı olsunn hakkında dualarımm seninle cnmm akşamm yasin okuycamm hepimiz içinn duallarımm sizlerle cnlarımmm

Ben de arada bir bakıyorum eylül annelerine...

arkadaşlar ben dün doktora gittiğimde vajinal baktı ve keseyi gördü, boyutu için 8mm e 4mm dedi ,
yani ne demek oluyor, hani kese boyutu sadece bir sayıyla belirtiyorlar ya siz de nasıldı doktor ne demişti

arkadaşlar ben dün doktora gittiğimde vajinal baktı ve keseyi gördü, boyutu için 8mm e 4mm dedi ,
yani ne demek oluyor, hani kese boyutu sadece bir sayıyla belirtiyorlar ya siz de nasıldı doktor ne demişti
8 mm kesedir. 4 mm bebek :)
Ultrason çıktısında yazar..

Kızlar nasılsınız? Durumlarınız iyidir inşallah.. Lale'nin nesi var ben kaçırdım??

8 mm kesedir. 4 mm bebek :)
Ultrason çıktısında yazar..

hımm anladım canım
ultrasyon çıktısı almadım ya devlete gitmiştim, haftaya cuma kalp atışı için gel dedi
ondan sonra özele gitcem bakalım
bir de dün sağ tarafımda 2 tane kist varmış sorun olmaz heralde

Doktora sorsaydın canım inşallah zararsızdır bir şey olmaz Allahın izniyle...

Doktora sorsaydın canım inşallah zararsızdır bir şey olmaz Allahın izniyle...

kalabalık oluyor devlet hastanesi ben de pek bişi sormadım ya
bir de daha hamilelik şaşkınlığı var üzerimde
inşaallah kalp atışını duyarım da şaşkınlık üzerimden gider

kalabalık oluyor devlet hastanesi ben de pek bişi sormadım ya
bir de daha hamilelik şaşkınlığı var üzerimde
inşaallah kalp atışını duyarım da şaşkınlık üzerimden gider
Duyarsın canım Allahın izniyle :)
Buraya da yazarsın :))

iyi yapmışsın cnm bencede önlem şart. hem güzel hem hamiş olunur yani bunları aktardan mı aldın işe yarıyormu bende alıcam çünkü.:18::26::26:

Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor

iyi yapmışsın cnm bencede önlem şart. hem güzel hem hamiş olunur yani bunları aktardan mı aldın işe yarıyormu bende alıcam çünkü.:18::26::26:

Aktardakilere cok güvenmiyorum marankinin şubesi vardı Üsküdar'dan oradan aldım. Bilemem tabi belki marankide güvenli midir değil midir? Lieracı da netten aldım güvendiğim bi siteden biraz pahalı ama bu krem.

Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor

Ya o kötü kelimeyi bile alma ağzına. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Yat dinlen bebeğin seninle merak etme. Annesini bırakıp nereye gidebilirki?

Bugün de burası çok sessiz. Nerde bu millettttt

Dusuk tehdidi hepimizde biraz biraz vardir cnm suan lekelenmen oldugu icin senin ayri bi ozen gostermengerekiyo o kadar...bak benim lekelenmeler kesilmesine ragmen hala her hafta basinda igne oluyorum ve mumkun oldugunca dinlenmeye calisiyorum...simdi sende izin aldin ve surekli dinlenmlisin tuvalet ve yemek harici pek kalkmamaya calis bebislerimiz bizi birakmayacak hic merak etme bu kadar dualar varken burda Allahim onlarin bizimle kalmasini nasip edecek insallah icini ferah tut cnm...

Canım ben bu sitede iki arkadaşta gördüm aynısını. mrvdmrl ve insanbul... Benim bilmediğim kimbilir kimler var. Şimdi ikisi de 3. ayını bitirmek üzere. Sen yeter ki ilacını kullan canım. Hiç de bir şey olmuyor :)

Duzeltmedirr!!! lalecimm sana bu msj:)

Kizlar var ya cok sagolun biraz olsun icim rahatladi. Allah hepimizin bebeklerini korusun insallah. Bide benimki asilama tedavisi ile oldu. Demis miydim bilmiyorum. Insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini haftaya persembe Allah nasip ederse kalp atislarina bakicaz daha oofff kac gun var. Heyecanli bekleyis. Akintilarim biraz daha azaldi cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…