kontrollerime gidiyorum zaten asla es geçmem ama işte ben 1-2 hafta erteleyim dedim normalde şubat'ın basında gittik kalp arısını duymaya. Doktor 1 ay sonra bu tetkitleri de yaptır gel dedi mart'ın basında gitmem gerekiyor tabi ben sadece mart'ın ortasında falan gideyim diyorum. Cok takmışsın kafana bence boş gebelik falan değil keseyi görmedin mi sen gördün diye hatırlıyorum. Bebeğin seninle beraber bence canını hiç sıkma hersey güzel devam ediyor. Etmese bulantın olmazdı
cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin izin aldim eve geldim en azindan c.tesi pazar da dinlenirim iyi gelir insallah her sey iyi olacak. ınsallah.
Cok tesekkur ederim kizlar desteginiz icin izin aldim eve geldim en azindan c.tesi pazar da dinlenirim iyi gelir insallah her sey iyi olacak. Insallah.
Ben de arada bir bakıyorum eylül annelerine...keseyi gormusler , pzt de kalp atisini duyacaksin hic stres yapma canim. stres yapmaki bebisine zarar gelmesin. olumlu dusun, inan bizde gectik senin haftalarini, simdi diyorumki stres yapsaydim keske o haftalari:)) ama insan yasamadan olmuyor iste.. ilk bebek olunca tecrubesiz oluyoruz.
bizde ilk gittigimizde kese gozuktu sadece, kalp atisini 2.gittigimizde gordum. bhcg degerleri hakkinda bir bilgim yok malesef ama cok arastirma bence, esinle pzt gunune kadar guzel vakit gecir, morelini yuksek tut guzelim
canim her iki topigide yetisiyorum ben :)) onlar bizden ileride oldugu icin, tecrubeli oluyor, bir soru varsa cevapliyorlar, geneli 10-11-13 haftalarda. tecrube oluyor benim icinde.
daha cok yeni hamilesin 5 hafta cok normal agrilarin icin. endiselenme canim. benimde adet olucakmis gibi agrilarim vardi senin haftalarinda, ama sonra birden kesiliyor, hic merak etme , tadini cikar haftanin
8 mm kesedir. 4 mm bebek :)arkadaşlar ben dün doktora gittiğimde vajinal baktı ve keseyi gördü, boyutu için 8mm e 4mm dedi ,
yani ne demek oluyor, hani kese boyutu sadece bir sayıyla belirtiyorlar ya siz de nasıldı doktor ne demişti
8 mm kesedir. 4 mm bebek :)
Ultrason çıktısında yazar..
Doktora sorsaydın canım inşallah zararsızdır bir şey olmaz Allahın izniyle...hımm anladım canım
ultrasyon çıktısı almadım ya devlete gitmiştim, haftaya cuma kalp atışı için gel dedi
ondan sonra özele gitcem bakalım
bir de dün sağ tarafımda 2 tane kist varmış sorun olmaz heralde
Doktora sorsaydın canım inşallah zararsızdır bir şey olmaz Allahın izniyle...
Duyarsın canım Allahın izniyle :)kalabalık oluyor devlet hastanesi ben de pek bişi sormadım ya
bir de daha hamilelik şaşkınlığı var üzerimde
inşaallah kalp atışını duyarım da şaşkınlık üzerimden gider
Bende başladım akşamları kayısı yapı ve badem yağını biyerde karıştırmıştım onu sürüyorum sabahlarında unutmazsam lierac kullanıyorum evet evet başlamaktadır fayda var ben bebişimi öğrenir öğrenmez başladım çünkü hiç karnım yoktu benim muhtemelen büsürü çatlağım olabilir diye önlem aldım kendimce :)
iyi yapmışsın cnm bencede önlem şart. hem güzel hem hamiş olunur yanibunları aktardan mı aldın işe yarıyormu bende alıcam çünkü.:18::26::26:
Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor
Bugün de burası çok sessiz. Nerde bu millettttt
Canım ben bu sitede iki arkadaşta gördüm aynısını. mrvdmrl ve insanbul... Benim bilmediğim kimbilir kimler var. Şimdi ikisi de 3. ayını bitirmek üzere. Sen yeter ki ilacını kullan canım. Hiç de bir şey olmuyor :)Kahverengi akintim var balim bazi hafiften pembeye donuyor ve doktor bunun dusuk tehtidi oldugunu soyledi.progestan verdi. Evde yatiyorum simdi kizlar biraz olsun moralimi duzelttiler hani olabiliyor diye. Ama o ic huzursuzluk pesimi birakmiyor
Dusuk tehdidi hepimizde biraz biraz vardir cnm suan lekelenmen oldugu icin senin ayri bi ozen gostermengerekiyo o kadar...bak benim lekelenmeler kesilmesine ragmen hala her hafta basinda igne oluyorum ve mumkun oldugunca dinlenmeye calisiyorum...simdi sende izin aldin ve surekli dinlenmlisin tuvalet ve yemek harici pek kalkmamaya calis bebislerimiz bizi birakmayacak hic merak etme bu kadar dualar varken burda Allahim onlarin bizimle kalmasini nasip edecek insallah icini ferah tut cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?