2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar merhabalar, nasıl geçti bayramınız ben ankara'ya gittim eşimin kız kardeşinin evine evde toplamda 6 çocuk vardı hala başım ağrıyor :) oğluma ayakkabı almak istiyorum internetten ama ölçüsünü bilmiyorum nasıl etsem?sizler nasıl seçtiniz ayakkabılarınızı,bir de ortopedik mi yoksa daha yumuşak ayakkabılar mı ?

allah hepimizin yardımcısı olsun canım.gerçekten erkekleri anlamak mümkün değil ya da onların bizi anlamalarını beklemek.benim evliliğim doğumdan sonra gün ve gün kötüleşti çünkü içten içten nefret ediyorum sanırım eşimden başıma gelen her şeyde onu suçluyorum bu kadar çok istedikten sonra çocuğu nasıl böyle umursamaz olabildi anlayamıyorum.

canım biliyorum herkesin kendine göre problemleri var en baştan beri bana destek oldun. sen daha ayrıntılı biliyorsun olayları.neyse eşim bu yıl başka bir şehirde olacak iş dolayısı ile sadece haftasonları görüşeceğiz.bu bize biraz iyi gelir bence zaten çocumla bir tek ben ilgileiyorum o konuda da bir boşluk olmaz hayatımda.bak iyi yönleri de varmış ilgisiz babanın gidecek diye üzülmüyoruz şimdi :)
içimde bir sevinç bir sevinç :)

senin yaşadığın tempoyu bir gün tek başına yaşasa kafayı yer bir de gününün saatlerini mi hesaplıyor :) komik bu adamlar gerçekten :)ben gerçekten çok dolmuştum iyiki varsınız kimselere anlatamıyorum çünkü yakıştıramıyorum bile böyle problemleri yaşamayı kendime.ben her sorunun altından alnımın akıyla çıkardım ama bu çocuk büyütme ve aynı anda evlilik yürütmek çok zor geldi .allah sabır versin hepimize.

canım ben gerçekten biraz mükemmeliyetçiğim istediğim gibi olmayınca çok zorlanıyorum.zaten yeni olan her şeye çok zor alışan bir insanım tüm düzenim gidince bir boşluğa düştüm .ama düzelecek belki de lohusa depresyonum devam ediyordur hala...beni çok rahatlattınız kayınvalidem de ya Vedut diye içinden zikret sürekli dedi.Duanın gücüne çok inanıyorum.ama bahanelerden zaman bulamıyorum hepsi bahane tabii.ben artık bazı kararlar aldım zaten çok daha başka olacak hayatım.senin de yazdığın gibi herkes ilk 2 yıldan şikayetçi sonra çok güzel olacak diyorlar şimdi de güzel çok şükür ama daha güzel olur inş.uyuruz ve yemeğini yer bana tatlı tatlı laflar eder.

aynen bizimde böyle işte nekadar uyuyorum günde bilmiyorum ,ben yatana kadar 2-3 kez kalkıyor sonra özellikle sabaha karşı defalarca uyanıyor.iyiki yazdınız ben de bir tek ben böyleyim sanıyorum çocukların su içerken tıkanmasından ağzında yemek biriktirip çıkarmasına kadar bir sürünü sorunumuzun analoglarının burada olduğunu görüyorum .Allah yardımcımız olsun.

Kizlar merhaba.bende dogumdan sonra vajinal mantar olustu.takilan sontadan kaptgmi dusunuyorum.neyse defalarca doktora gittim ama hep vajinal fitil verdiler.emzirdigim icin hap vermediler.fitilin hafifletcegini hapin daha iyi sonuc vercegni soylediler.bir senedir fitil ustune fitil kullandimm.gecmedi ama bir sene hafifleterek bu zamana getirdi
Ama artik dayanacak gucum kalmadi.bu hastalktan oturu esimden kacar oldum rahatsiz olur benden tiksinir diye.smdi bir yasinda kizim .ilac kullanip emzirmeye ara vereyim su hastalktan tamamen kurtayim diorum.eczaciya sordum bebek buyuk artik mantar ilaci kullanup emzirebilirsin dedi ama ben doktora danismadan buna kalkismadimm.nolur nolmaz.ama ne zaman doktora danisablcem onude blmyrum.bu konuda bilgisi olan var mi? Kizimda isirma huyu basladi.heryerimi isiriyor sonrada bana guluyor.dogum gunu icin ayakkibi elbise vs bakamadm daha.birde ev surekli daginik.ben tppluyorum ama eskisinden daha daginik oluyor hemenm.kizim heeryeri dagitiyor,koltuk ve sandelye altlarini yirtip zimbalarini cikarip agzina atior.kizim uyuduktan sonra topliyim diom ama gecyatan bir bebek benm pilim bitiyor.bu konuda napcam blmyrum.ev hergun angaryaya dondu.misafir gelecek die odum patlior

valla eşime hiç acımıyorum. ben uyumuyorum ya onu da uyutmuyorum. yorgun argın işten gelince veriyorum kızları ona. ilgilen diyorum, yorgunum uykum var diyor tabi. babalık kolay değil cınım diyorum. ıh mıh ediyor ama hiç umursamıyorum. kızlar ağlayınca hemen bana dönüyor sustur diye, babasın sen sustur diyorum. her akşamımız neredeyse böyle geçiyor.
neyse ki iki günde bir anneme gidiyorum, bahaneyle evden çıkmış oluyorum.
hafta sonları da avm de dolanıyorum da kafam dağılıyor.
bir de çalışan anne olsam herhalde eşimi paralarım.
Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.

aman boşver canım ya, çocuklu evin düzenli olduğu nerde görülmüş. benim iki kız da özellikle neyi nereyi toplarsam orayı dağıtıyorlar. mesela mandallarla oynuyorlar, başka oyuna dalınca mandalları topluyorum. topladım diye bunlar bir çığlık kıyamet. öyle dağınık duracakmış oynamasalar da. ben de her oyuncağı bıraktıkları yerde bırakıyorum, çünkü toplasam da alıp istedikleri yere koyuyorlar. mandallar balkonda yerlerde. oyuncak kamyon vb oyuncaklar tv nin önünde, lego tarzı olanlar masa altında, kaşıklar mutfak halısında gibi.
rahatsızlığın için çok geçmiş olsun, bence de artık git ve çaresine bak.

canım ben ilk pediped den aldım 19 numara patik ayakkabı Mart ayından Haziran'a kadar kullandım. Haziran ayında Robeez pilot in training diye bir model aldım 20 numara gayet memnun kaldım. (yalnız benimki biraz iri doğduğu için önden gidiyor, şu anki kilosu 12 gibi). kış için bakıyorum şu an ayakkabı 21 numara alacağım. Takatuka diye bir site var orda stride rite, bobux gibi markalar satıyor. Stride rite markasının çok güzel ve rahat ayakkabıları var.

Bugün hep aradığım sorulara cvp vermissiniz bende ayakkabı baktım netten Flo nun sitesinde çok güzelleri var bot ve spor ayakkabı alacağım. Ama bugün aceleci bulunduğumuz ilçeden panduf tarzı bişey aldım altı kaymiyo yalnız ayağı içini doldurmadi ölçüsünude bugün iple aldım baş parmakla topuga kadar ölçtum böyle tarif ediyordu sitede

benim kızım da önceleri topladigimi dagitirddi şimdi hiç birşey in yüzüne bakmıyor yürümeye başladı şükür bütün herşey imiz yürüme oldu
Çok teşekkür ederim çalışan bir anne olarak artık uykusuzluk tak etti gerçi kuzum geç yatmaz arada ağlar ama suan uyuyor örneğin ama bir uyku ogunu atladık yoksa en gec 9 da uyur beni de emmefigi için çok rahatım açıkçası hem iş hem gece boyu emziremeye Zor cidden Allah emzirenlere yardım etsin.benim de eşim çoğumuzun eşi gibi uykusuz yorgun ama bana az da olsa yardım eder banyosunda yaptırır yemeğini yedirin cfalan ama yapması da lazım 3 tane çocuk istiyor bende yardım edersen yaparım diyorum bakalım sonuç ne olur bebis büyütmek zor ama bi okadar mükemmel Rabbim olmayana isteyenlere de nasip etsin inşaallah

Canım benim çok geçmiş olsun çok ama çok zor bende bayramdan önce oldum resmen kanatiyordum kasiyacam diye.ben Bebeğimi emziriyorum Dr. Onu sordu ona göre ilaç verdi bana antibiyotik 2 krem ve fitil verdi.ayrica oranı iyice kurut ben fon makinesi tuttum her wc den sonra. Iç çamaşırı ni ütüle ve günlük Ped kullanma sakin çamaşırını günde 2_3degisti. Benim de 2 aydır adet bittikten 1 hafta sonra oluyordu ama bu ay kasintisi çok başkaydı çok geçmiş olsun

Canm ilac isimlerini yazarmisin bana?doktira danisip sorayim ona gore bende kullanayim.ya bana ilac hap vermediler o yuzden bie turlu gecmedi.tek fitil kremde gecirmezmis agizdan ilac lazimmis.emzirmeyi kesmek gerekior mantar ilaclarinda ama bebekler bir yasibda die mi acaba kestirmedi.bugun gdebilrsem aile hekimine gtcemmkadinlarin sorunu hic btmiyor

Cnm hem kuru tutuyorum hemde kendimi bildim bileli gunde en az sekiz kere ic camisir degisme huyum var.tisort icinde gecerli bu.pantolonima bir leke degse bir damla sut aksa heemen degisirim oyle huylarim var.o yuzden evde surekli makina calisir.esimde bazen genemi majine calisiyor die takilir.kuruda tutuom.ama hap almak gerek yoksa gecmiyor fitille.yagmur yagdi yagmasa gtcektm
Yarina kaldi doktor isim gene

Kizim yemek masasinin sandelyelerinin altlarini yirtiyor.tum sandleyleri mahfetti.ici gorunur oldu.yirtmasi sorun dgl zimbalarina kadae cikarip agzina atiyor.bu huyundan nasil vazgeciricem ben

Can
Mrb canım ben sana yollucam ilaç adlarını bana Dr. Un dediği şu akıntıyi sadece antibiyotik hap bitirirmis

Can

Mrb canım ben sana yollucam ilaç adlarını bana Dr. Un dediği şu akıntıyi sadece antibiyotik hap bitirirmis
Evet cnm banada doktor oyle demisti ama elif daha yenidogandi sanirim ondan olsa gerek ilac veremem emziriosun dedi sadece fitil verdi.demin eczaneye esim sormus emzirsin bsey olmaz dedi ama ben guvenemedm.seninkileri alip sorayim doktora en iyisi.cunku sende emzirmeyi jesmemissin demekki enzirebilioz artik.bufun gdemedm yarin sabah gderim artik.canm isimleri bekliom istersen ozeksende atabilrsin cok sagol

Canim biz seninle ayni durumdayiz galiba. Cok yiprandim ben de. Kendimi taniyamiyorum. Cok sakin biriyken cok sinirli oldum. Geceleri ben de çığlık atıyorum bazen sinirden. Ben 1 yaşını geçtikten sonra duzelmezse memeden kesmeyi düşünüyorum çünkü böyleyken bütün gün uykusuz ve mutsuz oluyorum kısımları oyun bile oynayamiyorum,yemek yemeğinde falan sinirleniyorum. Zaten çok hareketli hiç bir şeye yetisemiyorum okullarda açıldı şimdi işe de başladım, nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bu arada ben uyku eğitimi vermeyi falan demedim başarısız oldum Doktor sabah 8 de kaldır gün içinde 1 kez uyut 2 saat gece de 8 de uyur dedi.5 ten sonra uyutma gündüz dedi yaptım gerçekten 8 de uyudu ama saat başı uyanmaya devam etti pek bir faydası olmadı yanı.cozum aramaktan yoruldum ben Bİr de benim kızım gece çığlık çığlığa bağırarak uyanıyor sebebini de bulamıyoruz ve sonra sabaha kadar memede uyumak istiyor tabi ben tukeniyorum uykusuzluktan. Bir cozum buluruz inş bu uyku sorununa artık umudum kalmadı ama ne yaptıysak olmuyor su an tek yol memeyi kesmek gibi geliyor bana üzülerek
Bu arada 6.hastalık geçirdi benim kızım o döküntüler o yuzdenmis çok sukurgecti gitti.

İyileşti canım çok sukur gecti. Ben de ancak bakabiliyorum buraya o da annemde kalıyorum o yüzden yoksa evde fırsatım olmuyor kızım bi an bile oturmadığı için.
Bu hastalıktan sonra kızımın iştahı kapandı hala eskisi gibi yemiyor düzelir mi acaba? Zaten uyku sorunumuz var bir de yemek eklenirse vay halimize

Istah duzelior.kimi zaman kizimdada oluor.daha toparlanamamistir.bnm kizimda ciglik cigkiga uyaniordu saat basi.ama gozunude acamiodu.ancak bnm kucagmda kokumu alinca sakinlesiodu.ama ben deliriodum tabi.sonra anladmki dis cikariomus

Canım benim ben Bebeğimi emzirmedim ki bunu belirtmistim önceden ama ilaclarimi yine söyleyeyim travazol krem, gyno-lomexin krem, gyno-lomexin fitil, ciprasid antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…