2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hadi ya kullanışlı değil mi şu lastikli olanlardan mi ? Sen en iyisi hali yıkamaya ver tertemiz getirirler

Kızlar merhaba
1 yıl aradan sonra işe başladım 3 aydır çalışıyorum bünye zor kaldırıyor girip yazmak aklıma bile gelmiyor 2. Bebeği yolda olan arkadaşlar var Allah sağlıkla kavuştursun inşAllah bende çok istiyorum ama cesaretim malesef yerlerde
Neyse bişey sorcam size benm mesele hala aynı kızım 1 ayı geçti hiçbir şekilde mama içmiyor önceden geceleri uykusunda da olsa içerdi şuan gece beslenmesi yapmıyor önceden mama verdiğim saatlerde uyanıp 1-2 saat uyanık kalıp beni deli edip geri yatıyo sadece su içiyo aptamil 4 kullanıyorum bide hazır süt şeklinde olanı deneyim dedim sonuç aynı yoğurt kahvaltıda 100cc mama ve akşam muhallebi veriyorum kalsiyum barındıran sizce bunlar yetermi off yetmez napçam ben

Slm kızlar nasılsınız? Hafta sonu aöf sınavım vardı o yüzden giremedim. Ay çalışan anneler evden nasıl çıkıyorsunuz kızım cumartesi sabah catlayacak kadar ağladı sınav 9:30 daydi ben 9 da evden çıktım. Oda gitmekten vazgeçmistim baktım annemle oyuna dalmış kaçtım 2 deki sınavada uyutup çıktım. Ertesi gün de sabah kaçtım öğlen benimle gelip okul bahçesinde bekledi.

Merhaba canım Allah kolaylık versin çalışan anne olmak zor beni bilirsin yapamadım bıraktım bir de çocuğun iştahsızsa daha zor. Tabii ki sadece kalsiyum yetmez hiç çorba falan içmiyor mu kahvaltıda devam sutu mu içiyor yumurta peynir yemesi lazım sen de kiyamiyorsun yemiyor diye süt veriyorsun ama yanlış canim sebzelere ete meyveye ihtiyacı var. Hem sürekli süt içmesi demir eksikliğine de yol açar. Gece beslenmeleri sorun değil süt içmesin biz bırakamadık gece beslenmesini hala emmeden uyumuyor su falan kabul etmez. Bence sen biraz sutu azalt acıkınca gerçekten yiyorlar ben ara öğünleri kestim şimdi daha iyi eskiye nazaran iştahı.

Seni emmiyor biberonla hazır süt emmiyor sanır. Bir yaşına kadar emdiyse sorun etme bence muhallebilerini sütle yap yeterli olur.

Snowdrop3 kızının sonuçları nasıl çıktı?

Canim sonuçları aldık birkaç bişey çıkmış başka detaylı emara yonlendirmis.internette çıkan sonuçları araştırdım geniz eti falan yazıyor du bende eski patronumu aradım kulak burun boğaz doktoruydu oda geniz eti var ameliyat olması lazım dedi ama bi muayene edelim dedi. Ben yinede beyin Cerrahisine çarşamba gunune rendavu aldım öncelikle ordan içim rahat doneyim dedim.insallah ciddi bir şey değildir.

İnşallah önemli bişey cikmaz canim. Mr da geniz eti nasıl anlaşıldı ki

İnşallah önemli bişey cikmaz canim. Mr da geniz eti nasıl anlaşıldı ki

Bende onu anlamadım canım ya kaç gündür resmen telefonla yatıyorum gibi 8/10 tane doktora falan mail attim çoğunda cevap geldi ama hepsi bi muayene ye getirin bakalım demiş sanki ben bilmiyorum muayene ettirmeyi.ben sadece önemlimi ne gibi tedbirler almalıyız diye sordum hiç biri bana düzgün cevap vermedi

Devam ediyor mu ağrıları? Bencede beyin Cerrahisine muayene ettir birde

Yediveren14 hamilelik nasıl gidiyor bulantin falan var mı ay dogurmak neysede hamilelik deyince bulantı geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…