2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben ikiden sonra bile baglatim diorum.gunah falan diolar ama baska care yok hepsinde risk var.spiral falan guvenmiorum
evet günah diyorlar ama 3. den sonra sezaryen ve yaş riskimi araştırıp ona göre karar vereceğim. hani belki sağlık nedeniyle geçerli sebepler olursa günah olmaz diye umuyorum.

Sitedekiler galiba istemem yan cebime at diorlar ozellikle grill sana cok sasrdim kesinlikle 3.istemiom Allah olmayana versin diodu

evet günah diyorlar ama 3. den sonra sezaryen ve yaş riskimi araştırıp ona göre karar vereceğim. hani belki sağlık nedeniyle geçerli sebepler olursa günah olmaz diye umuyorum.
Aynen dier turlu habire cocuk cocuk.agustos annelerinemi takiliosun sen artik

Sitedekiler galiba istemem yan cebime at diorlar ozellikle grill sana cok sasrdim kesinlikle 3.istemiom Allah olmayana versin diodu
evet yaşımdan dolayı tedirgindim. ama kısmet işte. hayırlısı buymuş :)

Ben ikiden sonra bile baglatim diorum.gunah falan diolar ama baska care yok hepsinde risk var.spiral falan guvenmiorum

Canım ben biraz araştırdım şöyle ki eğer dogurman sağlık açısından bir sorun işgal etmiyor sa diğer korunma yöntemleri ni yapın diyor lar.eger benim gibi 3 sezeryani varsa ve tekrar doğum riskliyse kordon baglatma nın günah olmadığını biliyorum tabiki bu benim arastirdigim.spirale bende guvenmiyorum.

ben de pişman olmak istemiyorum sonuçta o da ameliyat. dr a sorup ona göre karar vereceğim.

Benim doktorum çok ısrar etti başka çocuk dogurmak yasak dedi baglayalim dedi ama ben ozaman yok dedim. Şuanda da araştırdım ben açık ameliyat ile değil kapalı laporaskopik yolla yani kapalı göbek deliginin altından iki delikle yapılıyor eğer olursam öyle istiyorum hem ağrı daha az oluyor mus ve ayni gün hastaneden çıkış yapiyormussun

Denuzyildizi yoksa çalışmalar başladı mı valla böyle topikte ikinci. Üçüncü bebegine hamile olanları duyunca seviniyorum

ben de okumuştum sağlık konusunu. bakalım 4 yılda 3 sezeryan nasıl bir durum yaratır vücutta, dr ne der merak ediyorum. yılbaşından sonra inşallah detaylı konuşacağım bunu dr la.

ben de okumuştum sağlık konusunu. bakalım 4 yılda 3 sezeryan nasıl bir durum yaratır vücutta, dr ne der merak ediyorum. yılbaşından sonra inşallah detaylı konuşacağım bunu dr la.

Seninde mi hepsi sezeryan allah yardimcin olsun benimde 9.5 yılda üç sezeryan birde kist ameliyatı doğru karar ver canım daha dusunmen için zaman var

Ben olsam baglatmazdim canim başımıza ne geleceği belli olmaz Allah korusun bir hastalık olur tekrar çocuk yapman gerekir tip ilerliyor bir şekilde dogurursun filmlerde görüyoruz hep bu hastalıkları ağzıma almak istemiyorum ama iyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…