evet günah diyorlar ama 3. den sonra sezaryen ve yaş riskimi araştırıp ona göre karar vereceğim. hani belki sağlık nedeniyle geçerli sebepler olursa günah olmaz diye umuyorum.Ben ikiden sonra bile baglatim diorum.gunah falan diolar ama baska care yok hepsinde risk var.spiral falan guvenmiorum
Aynen dier turlu habire cocuk cocuk.agustos annelerinemi takiliosun sen artikevet günah diyorlar ama 3. den sonra sezaryen ve yaş riskimi araştırıp ona göre karar vereceğim. hani belki sağlık nedeniyle geçerli sebepler olursa günah olmaz diye umuyorum.
evet yaşımdan dolayı tedirgindim. ama kısmet işte. hayırlısı buymuş :)Sitedekiler galiba istemem yan cebime at diorlarozellikle grill sana cok sasrdim kesinlikle 3.istemiom Allah olmayana versin diodu
evet 2016 ağustos görünüyor bdt.Aynen dier turlu habire cocuk cocuk.agustos annelerinemi takiliosun sen artik
Iyi yakinda bende katilirim belki aranizaevet 2016 ağustos görünüyor bdt.
inşallah :)Iyi yakinda bende katilirim belki araniza
ben de 3. gebelik sonrası bağlatmak istiyorum ama kendiliğinde açılıp hamile kalanlar varmış araştırdığım kadarıyla. yani hiçbir yöntem % 100 korumuyor.
ben de pişman olmak istemiyorum sonuçta o da ameliyat. dr a sorup ona göre karar vereceğim.Ben 3.cu sezeryanim sırasında olmadigima çok pişman oldum
Ben ikiden sonra bile baglatim diorum.gunah falan diolar ama baska care yok hepsinde risk var.spiral falan guvenmiorum
ben de pişman olmak istemiyorum sonuçta o da ameliyat. dr a sorup ona göre karar vereceğim.
Bence bağlatma yapmayın yanlış bilmiyorsam onun geri dönüşümü yok insanın neler yaşayacağı belli olmaz
Bayanlar cocugunuza hangi sütten veriyorsunuz.
ben de okumuştum sağlık konusunu. bakalım 4 yılda 3 sezeryan nasıl bir durum yaratır vücutta, dr ne der merak ediyorum. yılbaşından sonra inşallah detaylı konuşacağım bunu dr la.Canım ben biraz araştırdım şöyle ki eğer dogurman sağlık açısından bir sorun işgal etmiyor sa diğer korunma yöntemleri ni yapın diyor lar.eger benim gibi 3 sezeryani varsa ve tekrar doğum riskliyse kordon baglatma nın günah olmadığını biliyorum tabiki bu benim arastirdigim.spirale bende guvenmiyorum.
ben de okumuştum sağlık konusunu. bakalım 4 yılda 3 sezeryan nasıl bir durum yaratır vücutta, dr ne der merak ediyorum. yılbaşından sonra inşallah detaylı konuşacağım bunu dr la.
Ben olsam baglatmazdim canim başımıza ne geleceği belli olmaz Allah korusun bir hastalık olur tekrar çocuk yapman gerekir tip ilerliyor bir şekilde dogurursun filmlerde görüyoruz hep bu hastalıkları ağzıma almak istemiyorum ama iyi düşün derimKızlar size birşey sorucam yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şimdi benim bir kist ameliyatim üç sezeryan ameliyatim var ve birde boş gebelikten kurtajim var benim karın duvarimda ameliyat lardan çok yumusadigi için ve dört kerede karnim kesildiği için ve cocuk dogurmak ta artık benim sagligim içinde riskli olacağından birdaha çocuk yapamam ((zaten öyle bir düşüncemde yok)) ben ve eşim diyoruz ki kapalı ameliyat ile kordonlarimi baglatayim.spiralde düşünüyorum ama cevremdede onunla hamile kalan oldu ondan da korkuyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?