Denizyild iyileşmedin mi
Snowdrop gecmis olsun
Malesf bu devirde adam akilli dogru teshisi kpyacak adam akilli doktor yok.hepsi haybeye okuyup calisior buna emin ol.beyin cerrahinada gotur ama geniz etineede baktir.belkide o kadar basittir nedeni .ins basittir de .hicbir doktora guvenm yok.sen doktor dpktor gezmektense cok cok iyi doktor arastirip proffesore goturup gostermen gerek.oda zaman ve arastirma istior.turkhanca is yerinde siteler yasaklanms giremior. Evde oldummi arasira bakabilior ama yazamior.whatsuptan gorusuoz.genel.olarak iyi oglu ve is tum zamanininalior kizin.bitkin eve gidior.bende iyim.iyilestim .kizimda iyi
Ancak bu siralar bazi sebeplerden oturu cok kosusturmaca icerisindeyim oturamiorum uykusuzum.sizi takip ediorim ama pek yazmaya mecalim olmuor
Hayırdır canım bi sıkıntın mı varSnowdrop gecmis olsun
Malesf bu devirde adam akilli dogru teshisi kpyacak adam akilli doktor yok.hepsi haybeye okuyup calisior buna emin ol.beyin cerrahinada gotur ama geniz etineede baktir.belkide o kadar basittir nedeni .ins basittir de .hicbir doktora guvenm yok.sen doktor dpktor gezmektense cok cok iyi doktor arastirip proffesore goturup gostermen gerek.oda zaman ve arastirma istior.turkhanca is yerinde siteler yasaklanms giremior. Evde oldummi arasira bakabilior ama yazamior.whatsuptan gorusuoz.genel.olarak iyi oglu ve is tum zamanininalior kizin.bitkin eve gidior.bende iyim.iyilestim .kizimda iyi
Ancak bu siralar bazi sebeplerden oturu cok kosusturmaca icerisindeyim oturamiorum uykusuzum.sizi takip ediorim ama pek yazmaya mecalim olmuor
Bdv ne oluyo ben anlamadım.Ayy kızlar şu bdvye fazla takılma ya basladim allahım ne dertli insanlar var tabi birde evli erkekler le olan densiz hemcinslerim allahım sen ailemizi yuvamizi koru çok okuyorum bdvyi neler var allahım
Bdv ne oluyo ben anlamadım.
Tuvalet egitimi deglde tuvalet iletisimini arastrabilirsin.facede bezsiz bebek adli gruba uye olabilirsin .orda 6aylik bebek lazimliga yapior kakasini falan.ayrica erken falan dgl.doktorlar soyle boyle demis gecsinler onlari.onu ortaya atan doktor bez firmasinin ortagi.heralde oyle diyecek.bu konuda cok bilgiliyim ancak cok uzun yazip anlatmam gerek suan hic vaktim yok.ti yontemi ve dedigim yerleri arastir gorursunKızlar erken biliyorum ama tuvalet eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kızım sanki bana işaret veriyor cis mi yapmış benim kızım diyorum bezini tutuyor kakasini gelince otu otu diyip mama sandalyesine oturmak istiyor ve orda kakasini yapıyor. 2 yaşından önce zorlamamak gerektiğini biliyorum ama bu sinyalleri de görmezden gelemiyorum. Sizce ne yapmalı bazı makaleler var erken tuvalet eğitimi ile ilgili onlar da aklıma yatar gibi oldu pedegog lar da 18-24 ay arası diyor ileriki hayatını olumsuz etkilermis napsam bilemedim
Tamam cnm araştıracagim peki sen bu konuda bişey yapıyor musun kızlar daha yatkın sanırım bu konulardaTuvalet egitimi deglde tuvalet iletisimini arastrabilirsin.facede bezsiz bebek adli gruba uye olabilirsin .orda 6aylik bebek lazimliga yapior kakasini falan.ayrica erken falan dgl.doktorlar soyle boyle demis gecsinler onlari.onu ortaya atan doktor bez firmasinin ortagi.heralde oyle diyecek.bu konuda cok bilgiliyim ancak cok uzun yazip anlatmam gerek suan hic vaktim yok.ti yontemi ve dedigim yerleri arastir gorursun
Kızlar erken biliyorum ama tuvalet eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kızım sanki bana işaret veriyor cis mi yapmış benim kızım diyorum bezini tutuyor kakasini gelince otu otu diyip mama sandalyesine oturmak istiyor ve orda kakasini yapıyor. 2 yaşından önce zorlamamak gerektiğini biliyorum ama bu sinyalleri de görmezden gelemiyorum. Sizce ne yapmalı bazı makaleler var erken tuvalet eğitimi ile ilgili onlar da aklıma yatar gibi oldu pedegog lar da 18-24 ay arası diyor ileriki hayatını olumsuz etkilermis napsam bilemedim
Snowdrop3 bende daldım bir konuya ay çok sinir oldum....
ben de 3. gebelik sonrası bağlatmak istiyorum ama kendiliğinde açılıp hamile kalanlar varmış araştırdığım kadarıyla. yani hiçbir yöntem % 100 korumuyor.Kızlar size birşey sorucam yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şimdi benim bir kist ameliyatim üç sezeryan ameliyatim var ve birde boş gebelikten kurtajim var benim karın duvarimda ameliyat lardan çok yumusadigi için ve dört kerede karnim kesildiği için ve cocuk dogurmak ta artık benim sagligim içinde riskli olacağından birdaha çocuk yapamam ((zaten öyle bir düşüncemde yok)) ben ve eşim diyoruz ki kapalı ameliyat ile kordonlarimi baglatayim.spiralde düşünüyorum ama cevremdede onunla hamile kalan oldu ondan da korkuyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Sendeminhamilesin.hangi ara hamile kaldin cnm.3.mu gelior istemiorum diodun sankiben de 3. gebelik sonrası bağlatmak istiyorum ama kendiliğinde açılıp hamile kalanlar varmış araştırdığım kadarıyla. yani hiçbir yöntem % 100 korumuyor.
Ben ikiden sonra bile baglatim diorum.gunah falan diolar ama baska care yok hepsinde risk var.spiral falan guvenmiorumKızlar size birşey sorucam yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şimdi benim bir kist ameliyatim üç sezeryan ameliyatim var ve birde boş gebelikten kurtajim var benim karın duvarimda ameliyat lardan çok yumusadigi için ve dört kerede karnim kesildiği için ve cocuk dogurmak ta artık benim sagligim içinde riskli olacağından birdaha çocuk yapamam ((zaten öyle bir düşüncemde yok)) ben ve eşim diyoruz ki kapalı ameliyat ile kordonlarimi baglatayim.spiralde düşünüyorum ama cevremdede onunla hamile kalan oldu ondan da korkuyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
evet canım. istemiyordum yaşımdan dolayı ama kısmet böyleymiş. hayırla sağlıkla doğar inşallah.Sendeminhamilesin.hangi ara hamile kaldin cnm.3.mu gelior istemiorum diodun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?