İçiyorsa içir benimki icmedi acaba bende mi yoğurt yapsamBen ilk zamanlar yoğurdu keçi sütüyle yapıyordum hiç öyle korkmadı ama hiç sütü direk içirmedim ama icirsemmi acaba muhallebi yiyor ama sütü denemedjm
Evet bizde vicco aldık ama tam ortopedik değil ama ben illa tam ortopedik giyilmesi gerekiyor diye bilmiyorum yanlış mı biliyorum acaba canim
Ben 9 ay emmisim sonra inek sutu vermeye başlamışlar günde 1 litre içiyormuşum gerçekten süt dişlerim erken çürüdü ama dişlerimde çarpıklık olmadiNe kadar geç o kadar iyi bence çünkü çocuklar dişlerini çabuk curutuyor daimi dişleri çıkarken süt dişlere ihtiyaç var alttan çıkan üsteki disi ite ite çıkıyor. Eğer süt dış çoktan Çürüyup dustuyse hem dişlerde kayma hemde çarpıklasma meydana geliyor. Sonra haydi Ortodontik tedavi
Dene bence yoğurt seviyorsa yer. Bende geç başlayıp sonra sütü sevmezse diye korkuyorumİçiyorsa içir benimki icmedi acaba bende mi yoğurt yapsam
Çok şükür bir sıkıntı yok vicco da düz tabanlı değil ayak şeklini alıyor rahat ettiğini düşünüyorum. İhtiyaç olmadıkça tam ortopedik ayakkabılara o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Bilgi için teşekkür ederim :)Merhaba, çocuğunuzun ayağında herhangi bir bozukluk (düz tabanlık, içe basma vs.) yoksa tam ortopedik olması gerekmiyor ayakkabıların. ama çocuğunuzun ayağının daha konforlu olmasını istiyorsanız neden olmasın.
İçiyorsa içir benimki icmedi acaba bende mi yoğurt yapsam
Şanslisin demekBen 9 ay emmisim sonra inek sutu vermeye başlamışlar günde 1 litre içiyormuşum gerçekten süt dişlerim erken çürüdü ama dişlerimde çarpıklık olmadi
Şanslisin demek. Maşallah günde 1 kilo süt
Yoğurt yiyor çok şükür ama bardakta öyle süt iceyim meyve suyu iceyim içmiyor. Ancak biz icersek yemek yanında ayran meyve suyu o zaman biraz içiyor. Bende çok istiyorum bardakta süt icmesiniDene bence yoğurt seviyorsa yer. Bende geç başlayıp sonra sütü sevmezse diye korkuyorum
Bir yerde birşeyler okudum ama yüreğim dayanmadı kapattım bir de video mu var Allahım sen koru yarabbim akıl hastası pislikÜvey anne vahsetini izlediniz mi? Benim yüreğim dayanmadi izlemeye kapattım. Böyle cani insanların böyle sapık zihniyetlerin yaşama haklarını ellerinden almak lazım. Ne hapsi idam edilsi!!!! Vallahi tüm moralim bozuldu
Üvey anne vahsetini izlediniz mi? Benim yüreğim dayanmadi izlemeye kapattım. Böyle cani insanların böyle sapık zihniyetlerin yaşama haklarını ellerinden almak lazım. Ne hapsi idam edilsi!!!! Vallahi tüm moralim bozuldu
Son zamanlarda hep kotu olaylar okuyorum goruyorum.bu hayatimda duydugum en kotu sey bence.insallah bu cocugun annesinolmustur de bunlari gormemistir.insan ne kadar da iyi olsa evladini birakmamali uvey anneye benim kaynim da bosandi esi birakip gitti iki cocugu simdi yeniden evlendi uvey anneleri sozde herkes varken cok seviyor cocuklari ama ben de gelinim diye duygularini acmaktan hic kacinmadi ben yanimda. ben agzinin payini verdim tabii.o evin yabancisiyim ama kalbim boylesine soguk olamaz.en iyisi bile nekadar iyi olabilir biliyorum.allah bildigi gibi yapsin.o baba da iyi katil olmamis ne medeni adammis gitmis polise vermis ben de verirdim polise ama once o kadini oldururdum sanirim.Bir yerde birşeyler okudum ama yüreğim dayanmadı kapattım bir de video mu var Allahım sen koru yarabbim akıl hastası pislik
Canim biz hayvanlar ve meselkeler kitabi aldik resimlerine bakip sesler cikaritoruz meselekler i gosterip anlatiyoruz sirf konusma olsun resim baksin diye.meslekler kismi basarisiz ama hayvanlar konusunda gordugunde sesleri cikariyor.bir arabasi var evde ona koyup suruyorum muzik tusuna kenisi basiyor.balkonda gecenlere bakiyoruz biz de.topa gayet guzel vuruyor onunla oynuyoruz ayagimdan almaya calisirken cok guluyor o da ben de guluyorum ona.aslinda hemen sikiliyor suanda oyle oturuo uzun uzun oynayamiyoruz yani.tv hic seyretmiyor oglum hic ilgisi olmadi ben de hic sevmem zaten.ben kavanoz kapaklarini acip kapatmasina izin veriyorum.su siselerinin kapaklarini el kaslari gelissin diye.simdilerde bir de hafiza oyunlari alayim diyorum hayvanli ahsaptan.saklambac hic denemedim ben de deneyeyim.yslniz benim oglum telefona cok merakli cok uzucu ama telefonumu elime aldigim anda kosturuyor.ablam ben isteyken dursun diye hep vermis eline simdi boyle bir cocuk oldu maalesef.Kızlar nerelerdesiniz biraz bilgi alışverişi yapalım. Bebislerinizle ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ? Biz saklambaç, şekilli kartlarımiz var hayvan nesne figürlü onları öğretiyorum, bultak kovası var ama pek ilgilenmiyor, evin ortasında top havuzu var icinde toplar oyuncaklar, pazar arabasıyla evi geziyoruz arada, camdan dışarı bakıp kuşları çocukları ağaçları gösteriyorum, hava güzelse parka gidiyoruz biraz değişiklik oluyor ama hala canımız sıkılıyor televizyona çok meraklı ama izlemesini istemiyorum o da çok uzun bakmıyor zaten arada iki dakka oturayım diye açıyorum. Bu dönemde ne gibi oyun önerileriniz var aslında oynanacak çok oyun var ama çoğu yaşına uygun değil. Geçen gün kağıt yırtma aktivitesi yapalım dedim başladı kağıtları yemeye :)
Benim kızım da telefona çok meraklı malesef arada çocuk sarkilari falan açıyoruz yoksa 1 dakka durmuyor ya kucakta olcak ya da beraber oynicaz böyle olunca ne yemek ne bulaşık yapamıyorum arada kurtarıcı oluyor. Yemek yaparken önüne kap kacak koyuyorum ama en fazla 10 dakka sonra panama yapışıyor anne anne diye. Bizim de sayılar kitabımız var hayvanları çok seviyoruz kuzu me köpek hav hav çoğunu biliyor. Ama bunlar yetmiyor tüm güne kendi kendine pek oynamıyor o yüzden bende alternatif oyun ariyorumCanim biz hayvanlar ve meselkeler kitabi aldik resimlerine bakip sesler cikaritoruz meselekler i gosterip anlatiyoruz sirf konusma olsun resim baksin diye.meslekler kismi basarisiz ama hayvanlar konusunda gordugunde sesleri cikariyor.bir arabasi var evde ona koyup suruyorum muzik tusuna kenisi basiyor.balkonda gecenlere bakiyoruz biz de.topa gayet guzel vuruyor onunla oynuyoruz ayagimdan almaya calisirken cok guluyor o da ben de guluyorum ona.aslinda hemen sikiliyor suanda oyle oturuo uzun uzun oynayamiyoruz yani.tv hic seyretmiyor oglum hic ilgisi olmadi ben de hic sevmem zaten.ben kavanoz kapaklarini acip kapatmasina izin veriyorum.su siselerinin kapaklarini el kaslari gelissin diye.simdilerde bir de hafiza oyunlari alayim diyorum hayvanli ahsaptan.saklambac hic denemedim ben de deneyeyim.yslniz benim oglum telefona cok merakli cok uzucu ama telefonumu elime aldigim anda kosturuyor.ablam ben isteyken dursun diye hep vermis eline simdi boyle bir cocuk oldu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?