2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Senin eşya beyazmis işin daha zor benim koltuklar krem konsolda eskitme koyu renk yani benim zaten 10 yıl olduğu için eski Model esim şuan eşyayı değiştirir ama ben oğlum biraz daha buyusun diyorum şöyle bişey de var oturma odamda da köşe koltuk var onuda eskitmem lazım oda 5 yıl önce alındı. Offf evi esya doldurmuş bende Gümüşlük sevmiyorum onuda kv me vericem ama esimde taşımaya useniyor onlara baktikca üstüme geliyor sanki. Resmen eşyaya hizmetcilik yapıyorum şimdiki aklım olsa hem oturma odası hemde misafir odası yapmazdim çok pişman oldum kimseye de onermiyorum

Benimki de oyuncak sepetine çıkıyor birde firinin altındaki cekmeceyi açıp ya icine girip oturuyor yada onunda üzerine cikip ocağın üzerine bakiyor iki kizimda gormediklerimin hepsini oğlum yaşatıyor

Bak sen su akilli minnaklara.senin oglan cok fenaymis kime cekmis acaba bnm kiz yaramazlkta babaya cekmis ben cok uslu bir bebek ve cocuktum.esim tam tersiymis annesi hala sikayet eder.yaramazlk yapcm die kardesinin burnunu kanatmis boks yapuor hesapta anneside terlikle koye kadar kovalamis aynen dedigin gbibresmen esyaya hizmetcilik yapioruz.hay Allahim nerden izin verdim ev bnm dgl mmi karsi dursam kim zorla koyabilrdi diom.aynej bnde vitrinlere baktikca uzerime geliorlar sanki.zaten evlerde biz dgl esyalar oturuyor

Eşya konusunda bana kimse baskı yapmadi allah razı olsun kv kp herseyimi aldı hicbiseye karismadi ama ben akilsizlik ettim iki oda yapmakla esimde benim gibi fazla eşya sevmiyor ozaman oda bişey soylemedi şimdide çocuklar la eskitmeye çalışıyoruz neyseki bende üç canavar var onlar halleder.
Simdide benim hoşuma chester koltuk lar gidiyor çok şık duruyor

Ay zamane çocukları benim Kizimda tezgaha uzanıyor uzanamadigi zaman parmak ucunda uzanıyor herseyi geri itiyorum. Banyo dolabinda acıyor tüm deterjanlar mutfakta tezgah üstünde. Bende hemen hemen her akşam yatmadan koltuk siliyorum. 2 senelik evliyim bizim ev çok küçük istesemde alamazdim Gümüşlük falan tv ünitesi yaptırdım birde akıllı masa ayrıyetten sehpa tamam. Bir Odaya da tek koltuk şimdi orası kızımın odası birde yatak odası mutfagimin zaten öyle küçük ki sorma gitsin hala alışamadım çünkü babamlarin evi büyüktü.

Kızlar çok yorgunum dün akşam oturnasina gittik kızım yüzünden bir oturamadim bir çay içirmedi ne var ne yok elliyor gittiğimiz yer yeni evli sağolsun anlayışlı biri ama ben rahat olamam çay döktü halısına. Bugün de yigenimin doğum günüydü annemlerdeydik orda da hiç oturmadi rahat. Bugün ne kahvaltı ne öğle yemeği ne aksam yemedi banada yedirtmedi hiç uyumadi. YemeyinCe süt olur mu bi gece sabahlariz kesin ay beynimde yorgun bedenin yorgun olması zorda beynin yorulmasi daha mı kötü ne

Hahaha ya aklıma ne geldi ilerde bir gunlugum yok diye uzulmeyecegim açarım burayı neler yapmışım okurum kapatirim.

Ayy hiç sorma canım bütün evi silim supureyim koymaz ama koltuk silmek zor geliyor nedense benim evim büyük canım salonumda konsol iki Gümüşlük vitrin 3+2+1+1 koltuk bir puf ortada iki tane 4 metre kare hali var daha kenarları boş bile masada vardı onu oturma odama aldım ev Büyük olunca temizligide büyük oluyor. Senin kendi evinmi eğer seninse istanbul gibi bir yerde evin varsa çok rahatlik diye düşünüyorum. Kiralar almış başını gitmis gerçi ev fiyatlarida çok yükseldi

Evet canım kendi evimiz çok şükür. Valla o kadar yorgunum ki uyumuyor yemedigi için galiba sinirden agliyorum. Kaç gündür uykusuzum artık bayilacagim. Birde küçücük bedende nasıl bir sınır var uyutuyorum diye çığlık kiyamet

Çocuk işte yeni bir ev görünce keşfe çıkıyorlar ne yapsın yavrucak merak ediyor ama olan bize oluyor tabii. Bende öyle bir yere gidince hiç rahat oturamiyorum bir annemlerde rahatım. Bizde dün akraba ziyaretindeydik dönüşte alışveriş yapalım dedik yok yaa mümkün değil arabasinda oturmuyor sürekli kucak istiyor hep ağlıyor bende çok bunaldım ama belli etmiyorum eşim hemen sikiliyor hadi dönelim dedi alışveriş yapmadan eve döndük gece de hiç uyutmadı beni burnu tıkanıkti temizledim sprey falan sıktım ama yok kar etmedi anlayacağın bende çok yorgunum şimdi uyuyor azcık bende kestirsem fena olmaz

Kızlar helal size koltuk falan siliyorsunuz benim hiç halim kalmıyor koltuk silmeye kızım uyanıkken hayatta yaptırmaz zaten hep pacama yapışır evi zar zor süpürdüm bugün silme yarın artık eşeden köşeden iş yapıyorum

Bende inat değil mi 12:30 kalktım kalktikca emzirdim uyuttum ne kahvaltı ne bisey uykusu vardı kısa kısa uyudu kalktı bende öyle. Keşke kesintisiz uyuyabilseydim o saate kadar. Dört yattı bende çay yaptım içiyorum nasılsa işler bitmez

Silmesem yüzüne bakilmaz yine bugün zeytini sürmüş heryerine ben koltuğa bakıyorum koltuk bana. Bugün supurmedim yarına artık Allah büyük dediğin gibi eseden köşeden

Ohh sefan olsun iyi yapmışsın. Komşu falan yokmu çağır sohbet muhabbet

Gündüz silemem imkanı yok üzerine çıkıyor ben gece herkes uyuduktan sonra siliyorum sabaha kadar da kuruyor bende bugün supurdum ama yerleri silmeye vakit kalmadı artık yarinda allah kerim.

Kızlar yarın sabah 9 a rendavu aldım spiral taktirmaya gidiyorum. Hiç sevmediğim şeyde o catala cikmak hemde adetliyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…