O zaman yasemin sanırım.Ama ben doğum gününde elbise arayan kişi değilim yalnis bilgilendirmeyim.
iyi geveler cnm, hayirli olsun simdien ikinci bebisin...bence o kadinnin demek istedigi 2 cocuk yeter 1 kizin var bide oglun olsun .... oglan zihniyetli insanlar pek gormuyorum cevrmde bilmiyorum...tersine kiz evladi daha cok ovulur... allah hayirlisini versin insalah kimseyi takmamak lazim cnm .....Nisanda dogum yapan akrabanin kaynanasi bana dioki.hamileymisin hayirli olsun.
Tsk ederim ins Rabbim tamamina erdirir dedim
Ne dese iyi
Aman bu ins erkek olurda kurtulursun
Muzigin sesinden zar zor konustgmz icin neden kurtulurum diyemedim.herhalde millet erkek bulma sevdasindan habire dogurcagimi dusunuor.bu ne buyuk cehalet anlayamiorum gercekten.kiz cocuklari boyle hor goruldukce uzuluyorum
Hem tekrar kendini kestireceksin hem de o kadar para vereceksin hiç gerek yok bence de en mantıklısı spiralArkadaslar bugün doktorumu aradim tuplerin bağlanması için bi konusim ona göre rendavu alim diye ama benim doktor kapalı ameliyat yapmiyormus sezeryan gibi açık ameliyat yaparım dedi. Aynı hastanede Doç. Doktor varmış beni ona yönlendirdi onunda sekreteri çıktı doktor hanim telde konuşmuyor dedi sinir oldum yani insan bi derdimi dinler.sonra medikal muhasebeyi aradım Doç Dr un ameliyatı ne kadar tutar diye oda demezmi 5 bin 6 bini bulur diye. Sonra evimin yakınındaki hastaneyi aradım iki doktorlada orda gorustum onların da biri ekip kurup yaparız dedi. Digeride yonlendiririz dedi anlayacaginiz kapalı ameliyati her doktor yapmiyormus açıkta ben olmak istemiyorum dikislerim daha yeni toparlanmaya başladı. Bende son olarak Spirale karar verdim kendi doktoruma gidicem inşallah 200 e takiyormus 60 da muayene ucreti 10 gün sonra adet olcam bu sefer ihmallik etmeyip gidicem allah izin verirse
Ben de değilimO zaman yasemin sanırım.
Tskler .blmyrum bnm cevremdede erkek manyakligi var malesefiyi geveler cnm, hayirli olsun simdien ikinci bebisin...bence o kadinnin demek istedigi 2 cocuk yeter 1 kizin var bide oglun olsun .... oglan zihniyetli insanlar pek gormuyorum cevrmde bilmiyorum...tersine kiz evladi daha cok ovulur... allah hayirlisini versin insalah kimseyi takmamak lazim cnm .....
Aman o istisna kontrollere gidersin.bende en son ramazanda gitmiştim. Ağar şeyler kaldirmayacaksin dikkat edeceksin sen önlemini al artık taktir Allahın. Bende süpriz bir hamilelik istiyorum başım falan dönsün Dr gideyim hamilesin desinler Hahaha çok film izliyorum sanırımama kızım 2 yaşına girsin de anlayacağın süpriz olmaz bana
Evet ben doğumdan birkaç ay sonra taktirdim.Sendedemi spiral var canım
Nasil bsey acitiomu takarken.ay bu korunma meselesi cok zor ya.sprilede hic guvenmiom.hep kayanlar hamile kalior ..annemle gorumceminde kayma yapmis hamile kalmslarEvet ben doğumdan birkaç ay sonra taktirdim.
Yok canım ya korkulacak bişey yok. Artık kalırsam kısmet süpriz olurNasil bsey acitiomu takarken.ay bu korunma meselesi cok zor ya.sprilede hic guvenmiom.hep kayanlar hamile kalior ..annemle gorumceminde kayma yapmis hamile kalmslar
benn :)Hamile arkadaslarim size bir sorum olcak.acaba surekli ama surekli hic bitmek bilmeyen gecmeyen bir aclik hissi cekior musunuz?ne yersem yiyim hep aclik hissi.tika basa yesemde o aclik hissi hep kenarda
Nasil bsey acitiomu takarken.ay bu korunma meselesi cok zor ya.sprilede hic guvenmiom.hep kayanlar hamile kalior ..annemle gorumceminde kayma yapmis hamile kalmslar
Ona karar verdin ya ondan duyuyorsundur. Bende çok duydum mesela birini duydum 2 kere taktirmis ikisindede hamile kalmış yani bence bunye meselesi belkide herkesin bünyesi kabul etmiyor. Yengemde kirildigini söylüyor eee ne oldu dedim hiç bişey dedi ama bana inandırıcı gelmedi çünkü hadi kırıldı nereye gittiBen ilk dogumumdan sonra taktirdim iki sene kullandım adetin yoğun olduğu gün gidiyorsun rahim daha açık oldugundan daha rahat oluyor iğne batması kadar bir acı korkulacak bir şey yok.
Bugünlerde de hep spiral le hamile kalanlari duyuyorum nasıl kayma yapıyor acaba iyimi takmiyorlar yada ilişki sırasında mi oluyor acaba çok korkuyorum çünkü bende Spirale karar verdim inşallah herşey yolunda gider dört gözle adetimi bekliyorum
Nerden aldın ben hiç görmedim. Tv unitem camlı iki tarafinada bant yspistirfim. Orta sehpam var akıllı masa tarzında üstünde battaniye var kenarları sivri diye sürekli etrafında çocuk koruyucu masa kenarları var aldım söktu attı yspisjani masada kaldı acaba adi biseymiydi istedim onu verdiler.Bugün konsolumun dolabina çocuk kiliti aldım çok kullanisli birseymis keşke daha önceden alsaydim.yapiskanlari okadar siki tuttuki inşallah soktugumde yerleri iz kalmaz.
Aç insanciklar hamileliktendir o hamileliktenbenn :)
sürekli bir şeyler yiyorum. doysam da aklımdan ne yesem diye geçiyor :)
O günden sonra bıgün yeni aklıma geldi de giriyorum desem inanırmısın çalışıp çocuğuma ve evime yetişmeye çalışmaktanMerhaba canım Allah kolaylık versin çalışan anne olmak zor beni bilirsin yapamadım bıraktım bir de çocuğun iştahsızsa daha zor. Tabii ki sadece kalsiyum yetmez hiç çorba falan içmiyor mu kahvaltıda devam sutu mu içiyor yumurta peynir yemesi lazım sen de kiyamiyorsun yemiyor diye süt veriyorsun ama yanlış canim sebzelere ete meyveye ihtiyacı var. Hem sürekli süt içmesi demir eksikliğine de yol açar. Gece beslenmeleri sorun değil süt içmesin biz bırakamadık gece beslenmesini hala emmeden uyumuyor su falan kabul etmez. Bence sen biraz sutu azalt acıkınca gerçekten yiyorlar ben ara öğünleri kestim şimdi daha iyi eskiye nazaran iştahı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?