- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Hmm tamam canım ben yanlış anlamışım işin zor allah yardımcın olsun. Bizim de dişleriniz yavaş çıkıyor şimdilik 6 disimiz var daha çıkması lazım sanırım ama emiyor,inek sütüyle muhallebi yapıyorum bir de yoğurt ve peynir bizimki de yetersiz mi acaba dişleri geriden gidiyor çünküO günden sonra bıgün yeni aklıma geldi de giriyorum desem inanırmısın çalışıp çocuğuma ve evime yetişmeye çalışmaktancanm ben sadece kalsiyum beslenmesini söyledim kahvaltıda yumurta pekmez ceviz süt yiyo ama karışım veriyoruz bu ara tek tek dişten yemiyo zaten pek yemezdi biraz tarhana biraz karışık meyve püresi yoğurt muhallebi gün boyunca yedikleri miktarlar azalıp çoğalsada bunlar mama ne gece ne gündüz yok ama mısır çiğdem balık kraker ver o zaman bulamaca gerek yok yer muhabbet kuşu misali :) istemediği için elimizden yemiyo istemediği için mama yudum bile içmiyo kalsiyum azmı alıyo diye buyüzden kafam karışık çünkü diş çıkarıyoruz şuan
Olurmu canm gayet normal maşAllah bizimki az buçuk mama içiyodu bide muhallebi yiyodu kalsiyum değerini ölçtürdük normal çıkmıştı 3 ay önce ozamandan beri de mama içmiyo şuan ne durumdayız hiç bilmiyorum siz bize göre kalsiyum çok daha fazla tüketiyosunuz muhakkak normaldir doktorumuz kalsiyumla alakası olmayan diş gecikmeleri genetik oluyo sizinkide öyle geç çıkıp geç düşecek demişti şuan 3 dişimiz var ilk 8 aylıkken çıkardı 3.cüyü 13 aylıkken çıkardı 4.cüyü bekliyoruz ama kafam çok karışık süt içmiyo napçam bilmiyorumHmm tamam canım ben yanlış anlamışım işin zor allah yardımcın olsun. Bizim de dişleriniz yavaş çıkıyor şimdilik 6 disimiz var daha çıkması lazım sanırım ama emiyor,inek sütüyle muhallebi yapıyorum bir de yoğurt ve peynir bizimki de yetersiz mi acaba dişleri geriden gidiyor çünkü
Bunyeyle alakasi yok .spirallden spirale farj var.gunumuz spiralleri eskiye nazaran daha dandik.iyi yerlestirilmedgndede kayma olabilir veya bi yere tutturulmus yeri cikabilior.dogal olarak gecis noktasi bulan sperm haydi yumurtaya dior.benm bir tanidigim 10yil kusur once taktirmis ve bir sene once doktora genel kontrole gtmis rahim kanseri icin .annesini bundan kaybettginden kendide 6ayda bir test yaptrmak zorunda.neyse doktor spirali cikarip incelemis ve sasirmis.ne zaman taktirdin bunu demis kadin on mu yirmimi yalanda olmasin yani eskiden demis iste.doktor ne kadar iyi spiral ne kadar kaliteli.bunda yil icinde kalmasina ragmen hicbir bozulmq curume yok .Yenisini takmayada gerek yok bu cok iyi demis ve aynisini geri takmisOna karar verdin ya ondan duyuyorsundur. Bende çok duydum mesela birini duydum 2 kere taktirmis ikisindede hamile kalmış yani bence bunye meselesi belkide herkesin bünyesi kabul etmiyor. Yengemde kirildigini söylüyor eee ne oldu dedim hiç bişey dedi ama bana inandırıcı gelmedi çünkü hadi kırıldı nereye gittisnowdrop3 sende 2 sene kullandiginda sorun yasamadiysan bişey olmaz hadi diyelim oldu o zaman Allahın bildiği vardır diyeceksin. Yeterki kalfirdiklarina dikkat et hem daha iyi varya en azından herseyi kaldımiyirsun kendine daha çok dikkat ediyorsun
Ben aclik hissiylr savasiorum.tika basa doluyum yok bir lokma yicek halim yok diorum aradan on dk gecior ssnki hic yememisim gbi bir aclik.gorende afrikada kaldim sancakbenn :)
sürekli bir şeyler yiyorum. doysam da aklımdan ne yesem diye geçiyor :)
işin kötü yanı, canım bir şeyler çekiyor ama ne olduğunu bilmiyorum.Ben aclik hissiylr savasiorum.tika basa doluyum yok bir lokma yicek halim yok diorum aradan on dk gecior ssnki hic yememisim gbi bir aclik.gorende afrikada kaldim sancak
Bir süre ara ver bence zorlama 1 hafta kadar unutsun sonra ver artık inek sütü de verebilirsin ya da keçi sutu al daha güçlü çünkü içine bal falan koyarsın ama ara ver soğumuş heralde süt ürünlerinden. Binde ilk dışı 10.5 aylıkken çıkardık 1 yasinda 6 disimiz vardı hala da 6 disOlurmu canm gayet normal maşAllah bizimki az buçuk mama içiyodu bide muhallebi yiyodu kalsiyum değerini ölçtürdük normal çıkmıştı 3 ay önce ozamandan beri de mama içmiyo şuan ne durumdayız hiç bilmiyorum siz bize göre kalsiyum çok daha fazla tüketiyosunuz muhakkak normaldir doktorumuz kalsiyumla alakası olmayan diş gecikmeleri genetik oluyo sizinkide öyle geç çıkıp geç düşecek demişti şuan 3 dişimiz var ilk 8 aylıkken çıkardı 3.cüyü 13 aylıkken çıkardı 4.cüyü bekliyoruz ama kafam çok karışık süt içmiyo napçam bilmiyorum(
Canm tam 1 ay verdim her gün içmedi sonra 1 ay bıraktım tekrar denedim değişen bişey yok kaşıkla besleniyo sadece biberonuda memeyide sevmedi zaten hiç sütü kaşıkla vermeyi bile denedim ama olmuyo dökülüyoBir süre ara ver bence zorlama 1 hafta kadar unutsun sonra ver artık inek sütü de verebilirsin ya da keçi sutu al daha güçlü çünkü içine bal falan koyarsın ama ara ver soğumuş heralde süt ürünlerinden. Binde ilk dışı 10.5 aylıkken çıkardık 1 yasinda 6 disimiz vardı hala da 6 dis
Sanirim simdi 5 yıllık bir senedir sorun yok çok şükürBunyeyle alakasi yok .spirallden spirale farj var.gunumuz spiralleri eskiye nazaran daha dandik.iyi yerlestirilmedgndede kayma olabilir veya bi yere tutturulmus yeri cikabilior.dogal olarak gecis noktasi bulan sperm haydi yumurtaya dior.benm bir tanidigim 10yil kusur once taktirmis ve bir sene once doktora genel kontrole gtmis rahim kanseri icin .annesini bundan kaybettginden kendide 6ayda bir test yaptrmak zorunda.neyse doktor spirali cikarip incelemis ve sasirmis.ne zaman taktirdin bunu demis kadin on mu yirmimi yalanda olmasin yani eskiden demis iste.doktor ne kadar iyi spiral ne kadar kaliteli.bunda yil icinde kalmasina ragmen hicbir bozulmq curume yok .Yenisini takmayada gerek yok bu cok iyi demis ve aynisini geri takmis
Canım zamane çocukları bende eğer Asabi sinirli davranirsa bakmamaya tepki vermemeye çalışıyorum. Benim en çok sinirimi bozan birinin yanında sevmediğim bir davranış yapınca aaaa kız ne yapıyor diye söyleyip duruyorlar o zaman çocuk daha çok yapıyor. Onun haricinde ilgisini dağıt canımKizim durduk yere sinirleniyor kızıyor bağırıyor onunla inatlasmiyorum bağırmiyorum mümkün olduğunca şakinligimi korumaya calisiyorum ama niye böyle yapıyor anlamiyorum
Canım o keçi sütü ne iğrenç kokuyor aldım icirmek için bir yudum aldı tamam bende mamasini yapıyorum iki gündür. Benim midem çok bulandı Afedersiniz ama bezini açtım cisinde kokuyor yaaa valla çocuğumun bezinden tiksindim ilk defaBir süre ara ver bence zorlama 1 hafta kadar unutsun sonra ver artık inek sütü de verebilirsin ya da keçi sutu al daha güçlü çünkü içine bal falan koyarsın ama ara ver soğumuş heralde süt ürünlerinden. Binde ilk dışı 10.5 aylıkken çıkardık 1 yasinda 6 disimiz vardı hala da 6 dis
Bende öyle yapıyorum ama bazen sinirlerim bozuluyor bir de yüzüme bakıp ağzını kocaman açıp çığlık atıyorCanım zamane çocukları bende eğer Asabi sinirli davranirsa bakmamaya tepki vermemeye çalışıyorum. Benim en çok sinirimi bozan birinin yanında sevmediğim bir davranış yapınca aaaa kız ne yapıyor diye söyleyip duruyorlar o zaman çocuk daha çok yapıyor. Onun haricinde ilgisini dağıt canım
Hadi ya başka ne yapılabilir bilmiyorum ki pek onaylamam ama nesquik le falan denesen belki içer hiç icmemesinden iyidir heraldeCanm tam 1 ay verdim her gün içmedi sonra 1 ay bıraktım tekrar denedim değişen bişey yok kaşıkla besleniyo sadece biberonuda memeyide sevmedi zaten hiç sütü kaşıkla vermeyi bile denedim ama olmuyo dökülüyo(
Hepimizde aynı korkular. Rabbim hepsini güzel ahlaklı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallahBende öyle yapıyorum ama bazen sinirlerim bozuluyor bir de yüzüme bakıp ağzını kocaman açıp çığlık atıyorcanı sağolsun tabii de ilerde bu şekilde kişiliği oluşur diye korkuyorum.
Bende bizim az çıktı sanıyordum canim bizden küçükler daha çok dış çıkardılar da o zaman bizimkiler de normal. Disler de sinir yapıyor sanırım kızıma eller hep agizdaBenim kiziminda 4 tane dişi var üst 2 numaralar patladı patlayacak
Amin canım inşallah. Hersey onlar için Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHepimizde aynı korkular. Rabbim hepsini güzel ahlaklı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah
Ben ilk zamanlar yoğurdu keçi sütüyle yapıyordum hiç öyle korkmadı ama hiç sütü direk içirmedim ama icirsemmi acaba muhallebi yiyor ama sütü denemedjmCanım o keçi sütü ne iğrenç kokuyor aldım icirmek için bir yudum aldı tamam bende mamasini yapıyorum iki gündür. Benim midem çok bulandı Afedersiniz ama bezini açtım cisinde kokuyor yaaa valla çocuğumun bezinden tiksindim ilk defa
Nerden aldın ben hiç görmedim. Tv unitem camlı iki tarafinada bant yspistirfim. Orta sehpam var akıllı masa tarzında üstünde battaniye var kenarları sivri diye sürekli etrafında çocuk koruyucu masa kenarları var aldım söktu attı yspisjani masada kaldı acaba adi biseymiydi istedim onu verdiler.
Ne kadar geç o kadar iyi bence çünkü çocuklar dişlerini çabuk curutuyor daimi dişleri çıkarken süt dişlere ihtiyaç var alttan çıkan üsteki disi ite ite çıkıyor. Eğer süt dış çoktan Çürüyup dustuyse hem dişlerde kayma hemde çarpıklasma meydana geliyor. Sonra haydi Ortodontik tedaviBende bizim az çıktı sanıyordum canim bizden küçükler daha çok dış çıkardılar da o zaman bizimkiler de normal. Disler de sinir yapıyor sanırım kızıma eller hep agizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?