2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben kilo verim diye uğraşırken 2 kiloya yakın almisim offf bu göbek nasıl gidicek

Yazdigim gbi daha oncede yasandi.bu cocukta neden morluk var die soruolar.bakici iste dustude soyle oldu vs .bebekte iki yasinda.yerlermi.kamera yerlestirilior bakilioki eziyet gene bebege.annne baba bakiciyi komalik ettiler ciddi diorum.once eve cagirdilar normal sekilde.sonra vidyoyu acip kadina izlettiler sen boylemi dovdun bizim cocugumuzu diyerek dayak fasli.daha cok baba dovmus e tabi erkej gucu neticede .neyse yani neticede yatmadilar gozz altina alinip hakli bulunup birakildilar die hatirliom.ama adalet yok belkide bu sefer hapis yatardi .dedigim gbi ben olsam gebertip gizlice yokederdim.elin pisligi icin hapismi yatcam kokten cozum sana

Kesinlikle sana katılıyorum mantıklı olanı yapmış ama teslim etmeden önce bir güzel işkence etseymis

Valla resmen ızlemeden psikolojim bozuldu. Ben direk kapattım eşim izlerken çocuğun sesini duydum kulaklarimi tikadim odadan çıktım. Allah affetsin bizim evde bugün çok bela okundu valla küfürde cabasi.... İnşallah onuda öyle oklavayla canını alırlar.

Şimdi benim merak ettiğim bu çocuğun bağırsakları yirtilmis ne olacak? Bu çocuğun psikolojisi bozulmuştur nasıl toparlanir. Ne acı unutamayacwk asla tedavi görse bile herşey alenen sanal ortamda. Yazık insanlarda vicdan denen şey kalmamış. O çocuk o kadar bagirirken hiç mi kimse duymamis valla insanlık ölmüş başımız sağolsun!!! Bu gibi bir sürü yaratık varken gerçekten korkuyorum annelik bugün bana Ağar geldi. Rabbim evlatlarimizi korusun.

Ben de babaya okuduktan sonra okudum hak verdim cocuklar babalarini hep kapida karsiliyorlarmis.sordugunde cok seviyoruz annemizi diyorlarmis yalniz kalmaktan korkuyorlarmis.baba harketlerinden suphelenip koymus kamerayi zaten cocuk hastaneye kaldirilinca izlemis ve durumu anlamis.bu kadin 46 yil orada zaten rahat edemez hangi cezaevine girecekse tutuklu sayisi kadar oklava gondetebilirim.cpcujlat konusunda artik ayri bi hassasim.ve o gun bu haberi okumadan ben ilk defa oglumun bacagina bir cimdik atmistim ve gece vicdan azabindan uyuyamamistim sabah da haberi gorunce cok agladim.kipkirmizi oldu gozlerim.hala etkisindeyim.bazen dayanamiyorum ama tutuyorum kendimi .

Canim aslinda benim fark ettigim oglumun diger cocuklari cok sevdigi keske birileri olsa oynasalar diyorum.ben cocukken mahallenin diger cocuklarini buyuturduk.evcilik gibi anneleri bize birakip islerini yapardi biz sallardik oynatirdik altini alirdik.simdi boyle bir komusuluk yok tabii.bir komsum var ogkumdan 4 5 ay buyuk bir oglu var ikimizin cocuklarina da annelerimiz bakiyor .istiyorum ki biz yokken anneler birlessin o cocuklar vakit gecirsin.ama utaniyorum dile getirmeye.biraz daha buyudun haftasonu oyun etkinliklerine goturecegim onu.zaten kisitli vaktim oglumla parklara goturuyorum dediklerimi yapiyorum.ama biraz buyuse boyamalar yaparis tay park var evimin orda oraya gotururum.jimanstik tum sporlarin anasi ona gotururum.bir muzik aleti cakmayi oglumla birlikte ogrenmek istiyorum.filmler sinemalar cocuk oyunlari kukla showlar.buyuduklerinde yapilacak cok sey var.bugunlerin tadini cikararak o gunleri bekliyorum

Aynen dediğin gibi benim kızım da çocukları çok seviyor eve gelen çocuklar gidince agliyor insan delisi diyorum ben kızıma :) bir de gezmeyi çok seviyor eve girerken ufaktan bir ağlamaklı oluyor sonra hemen geçiyor bütün gün gezse evi aramaz. Bu dönemde ne oynayacağımi şaşırıyorum biraz daha büyümesi lazım sanirim

Keşke yapmasaydın dicem daha çok üzüleceksin ama insan bazen çok sinirleniyor ben içimden çok ya sabır çekiyorum yada la havle Vela kuvvete illa billahil azim ya da aklıma yavrusundan yoksun olan anneler geliyor bu şekilde yatisiyorum. Onlar bize Allah in emaneti Rabbim en iyi şekilde yetiştirmeyi nasib etsin bizlere bağışlasın. Bir de ben pedegog adem güneşi severek takip ediyorum herkese tavsiye ederim. Şu yazısı alıntı;
Örneğin hiçbir çocuk yaramazlık olsun diye koltuklar üzerinde zıplamaz. Çocuk koltuklar üzerinde zıplarken farkında olmadan eşgüdüm çalışan organlarını senkronize etmektedir.
Engel olursanız el, kol, bacaklarını uyum içinde hareket ettiremez, sakar olur, örneğin birbardağa su doldurmayı beceremez. Koşarken düşer, yemek masasında eli kolu bir yerlere çarpar, yıkar, devirir.
Eğer siz bir çocuğun koşmasını, coşmasını onun kutsal bir varoluş mücadelesi olarak görmeye başlarsanız, ona sabretmek yerine hayret makamında tebessümle izlemeye başlarsınız.

Bende hiç açamadım bile videoyu okuduklarım bana yetti Allah hem bu dünyada hem öbür dünyada rahat vermesin o cani yaratığa

Bazen ciddi anlamda bnde sinirleniyorum.mesela altini acip yikayim getiriorum kurluorum ama br daha bezlenmeo istemior.bir turlu durmuor kacior.on dkka bezlemeye ugrasiorum ve nefes nefese kaliorum sabrim bitior bazen.gecengunde kucagima alirken birden kafa atti bana simarikligina boynum cok acidi.o an hafiften sert yataga koydum tabi canini acitmicak derecede.ama durmuosun cok acittin die sinirle bir sesim yukseldi.oda anlam veremedi o sekil tepki beklemiodu benden .korktu aglamaya basladi bu seferde ben kiyamadim aldim kucagima optum hala aglior ziplatmaya basladim bu sfer bir guldu bir agladi numaradan.o hali bu sefer benide guldurdu.bakti ben guluorum oda basladi katila katila gulmeye.ben kesinlikle vurmadim canini acitmadim.buyuk konusmak istemiorum ama kesinlikle ne olursa olsun asla bir bebege vurmam.hadi buyuk olsa kicina vur iki tane ama suan cok kucukler cok masumlar.ha Allah var nadir de olsa sinirlerim ziplior bagriorum bazen ki bnm bebegm kolay bebek oldgu halde ben sinirleniosam turchancayi hayli hayli anliorum.ama keske o sinir aninda sunu duusunsen ben smdi oglumun canini acitsam sonra uzulcekmym icim iciki yicekmi.emin ol ozaman sinirinde hemen soner.ben de bazen sinirimi yutkunuom iyikide oyle yapiom sonra iyiki kizmadim diom.annelik zor zanaat

Hep böyle devam et canım elini bir kere dövmeye alistirirsan arkasi hep devam eder. Ben daha çocuklarımin yüzüne bir kere bile vurmadim.sinirlendigimde daha çok bagiririm.cok nadir poposuna vururum onda bile canini acitmam yani sıkarak sevenler daha hızlı poposu na vurur yani. bazen kizdigimda bile vicdan yapıyorum demekki vursam kahrimdan ölürüm.

Bende yapmak istemiyorum. çocuğuna vuran birini görünce heee anne oldun Ya vur derdim. Senide görürüz derlerdi. Geçen gün koltuk siliyordum gelip deterjanli suyla oynuyor ustude islandi değiştirdim tekrar geldi sinirlendim bagardim besigine koydum ağladı üzüldüm sonra sarildim. Çocuklar nasıl masum anında unutup gülüyor sana normalde sürekli tabak bardak kırar mutfakta dolapta ne var ne yok döker kızmam ama bu deterjanli şu ondan çok sinirlendim. Ben hâlâ çok Üzgünüm agliyorum izlesem ne olurdum acaba bu içimdeki ateş nasıl sonecek bilmiyorum. Hayatımda bu denli bunalım mi desem yasamadim. İçerde biraz hirpalanmis. O kadına bir tokat atan eller dert görmesin.

Amin canım inşallah daha beterini görür. Eee ne demişler mazlumun Ahi tutar. Benim oglan mutfak dolabini açık görürse hemen tabak. Kaşe ne bulursa indiriyor bende kulplarindan bağladım. Konsolada kilit almıştım ordan vazgeçti bi gidip deniyor acamayinca vazgeciyor.su 2-3 ayda salon esyalarim çok yiprandi.bende seviniyorum çocuklar halletmese eskiyecegi yok bir kaç ay sonra iyicene mahvolur.artik 10 yıl oldu eskisin yani demi

Beni hic bir sey 7yil once ki 1,5yasinda tecavuze ugrayip basi ezilerek oldurulen yavru kadar etkilememistir bu hayatta.o kadae aci cekmiski elinde toprak kalmis.hala aklima geldikce aglarim.blmyrum bazen Rabbim bu masumlarin bu trajedeyi yasamasina nasil izin verior die sorasim gelior.ne sucu ne gunahi var ki el kadar bebek bir yetiskinij dayanamicagi aciya mahkum eedilior.blmyrm ya anlamayamiorm.bazen bnde bu devirde cocuk yapmakla hata ettim die dusunuorumm.Allah hic bir masuma yapilacak pislige hatta dusuncesine bile izin vermesin diorum

Benm de bian once herseyi ortadan kaldirmam duzenlemem lazim.gecen iki snylik firsatta salondan cikip mutfaktan eline kocaman bucak almis bide sapindanda tutmuodu.o iki snyde nasil aliolar bulup.Allahtan yetistimde biseyde olmadi ama ciddi onlem almam gerek kilit almam lazim cikip

Benim bicaklarim yüksekte eli yetismez dolaplara önlem aldım zaten evim dede öyle ivir zivir yok sus eşyası da yok sadece bir kaç tane var onlarada eli yetismiyor zaten. Benim oglun bugünlerde alafiranga delisi oldu resmen banyonun kapısını açık gordunmu gidiyor bende ameliyat eldivenini sisirdim alafiranga nin yanına sikistirdim korktu gitmiyor. şuan dada koltuklarim sinirlerimi bozuyor haftalik siliyorum çok açık renk hemen kirleniyor. Birdaha da böyle açık renk almam.

cok komik geldi ne buluosa wcde.o hatayi bnde yaptm sorma herseyi beyaz aldim koltuklar vitrinler.aman smdide eskisinde ataym die bakiom.beyazi cok severdim ne vardi beyaz alacak vitrinde hic sevmem zorla koydu bizimkiler neymis gosterisli gozukurmus ev.smdi esimde qtmama izin vermio kendiside coook severmis vitrin ey Allahim ya.bnm evim bos olcak arkadas.koltuk tv yeter yemek masasi bile istemiorum sadece mutfajta olcak.misafirler cook kalabalk olursa salona tasirsin o gunluk diom yok efendim o zamanda evde atmi kosturcan dior.anlicagniz esim ev duzeni konusunda benden daha merakli esyaya falan

Ya bnk boyunu kat kat asan tezgaha yetisior inanki.kizim dogustan proffesyonel jimnastikci cikti.parmak uclarinda uzanior oda olmuosa sapa ayak basior.camasr septini getirip ters cevirip ustune basip cikior tezgaha yemek masasijin ustune daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…