2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aman ben senede bir siliorum hic ugrasamam oyle.pis insan dglz zaten beyqz oldgu halde kirlenmior.kiliflar kirlenince ben cikarip makineye atiorum.valla aferin size ben demin altini yikadim kizimin ya belim agirdi giydircem die.gunden gune daha agie oldu suan resmen belim agirdi.doktor bosuna dememis kesinlikle kaldirma die valla kadin hakli

Bizde kendimiz kirletmiyiruz ki kızım kirletiyor . Bizimki kılıflı değil o yüzden mecbur. Bende altını değiştirirken çok zorlanıyorum bir durmuyor yerinde

Valla pis lafını üstüme almıyorum hiçte pis değiliz. Bizimde çocuklar kirletiyor. Koltuklar kilifli olsa bende 10 güne bir söküp yakarım

Valla pis lafını üstüme almıyorum hiçte pis değiliz. Bizimde çocuklar kirletiyor. Koltuklar kilifli olsa bende 10 güne bir söküp yakarım
Hahaha ay alemsiniz ya .pis derken surekli biseyler dokmuoruz anlaminda dedim.kizimda dokmuor nedense.habire eline bsey verdigim halde .beyaz yerler kirlenmior pek ama mesela minderleri azcik pisletim yikama sansim var iste sizin o yokmus o kotu.siz farkli algiladiniz da pis kelimesini o sekil kullanmadim.hatta o sekil dusunursek emin olun ben sizden daha pisim bende daginik insanim pek duzenli dglm.daginik yasamayi seviorum eti canga

En iyisi bn bundan sonra konusmayayim.benm konusmam biraz farkli oldugundan surekli yanlis anlasiliorum burda.

En iyisi bn bundan sonra konusmayayim.benm konusmam biraz farkli oldugundan surekli yanlis anlasiliorum burda.
Yok canım yanlış anlamadım. Bizi görüp tanımadan öyle teşhis koyman zaten imkansız.. o zaman senin kız baya uslu maşallah çünkü ben birazdan yine hali silecegim. Şu bir haftadır ellerim benden değil artik

Bu arada ben gittim pançodan aldım ayakkabı eşim 160 milyona tam ortopedik mağazasından alıyordu . Çocuk anlattida anlattı yok söyle giymesi gerek ilk adimkarinda yok böyle baktım kızım yeni yürümeye başladığı zamanki gibi yürüyor ayakkabı kalıp gibi ben biraz bakayım dedim. 21 numara aldım tam oturuyor ayağına herkes bir numara büyük alsaydin diyor bu kıyafet değil sonuçta ama ayağını sıksa canı yansa anlaşılır değil mi?

Valla ben ne koltuk ne hali siliyorum halilari yıkamaya veriyorum senede 2 3 kere koltukları da senede 2 kere silerim. Ama ben kızımın eline bisey vermiyorum ya mama sandalyesine ya da yere oturmuyorum bende başında duruyorum. Zaten en mantıklısı örtü sermek hem koltuklara hem halılara ben mutfak ve oturma odasına almayı düşünüyorum

Mama sandelyesi almadım ama durmuyor ki sabit mesela ben mutfağı toplarken eşim eline mandalina vermiş az isirmis isirmis atmış heryer mandalina lekesi. Bişey yedirirken sofrabezi seriyorum sanki inadına yapıyor koltuğa yediriyor resmen oturduğu yerden. Amaaaaan buuyene kadar çekeceğim sanırım.

Çocuk ayakkabısı satan yerler olmuyorlar ayağını canim bakmadılar mi. Bence de büyük alsaydin çabuk büyüyor ayakları itinayla sonra olmaz ama sen bilirsin tabi ne kadara aldin

Çocuk ayakkabısı satan yerler olmuyorlar ayağını canim bakmadılar mi. Bence de büyük alsaydin çabuk büyüyor ayakları itinayla sonra olmaz ama sen bilirsin tabi ne kadara aldin
Pek anladiklarini sanmiyorum zaten neyi begendiyse numarasi kalmamıştı 90 tl

Bnm koltuklarin beyz kisimlari hep deri.galiba deri kumasa nazaran daha zor kirlenior .toz tutunca arada aliorum ama inan kirlensede her guj kalkip silemem sizin gbi.o konuda gercejten hamaratliginiza hayran kaldim.usluluktan dgl cnm aksine cok yaramaz ama yicekleri pek israf etmior dun eline muz verdim mutfaga gttim geldim yerde muz aradim masallah hepsini yemekle kalmamis bide ellerini yaliordu dusun yani.bende acaba yere doktumu die bakindim hali konusunda bnde dertliyim.evde en cok pislettgmiz sey halilar.surekli ayak altindalar e acikta renk hemej kirlenior.bn gene silmiorum hali yikamaya gidior surekli .oda zor oluor habire halisiz ev soguk .yere basma terlikle gez vs.ayakkbi cok veriosunuz ben en son markasiz 15aldim indirimdeydi ne bilim ya onkadarda vermek isime gelmior zaten kit kanaat gecinirken.yari ortopedik aldigim bide dunya kadar marka pahali ayakjabilar ablam getirdi onlari gydiririm.araba aldik biz smdi onun borcuna girdik dahada sikmamiz gerek disimizi.arabasiz elaleme muhtac kalioduk surekli.sonunda canimiza tak dedi

Hayırlı olsun canım çocuklu eve gerçekten şart araba. Bu devirde gerçekten geçim zor herkesin biseylerden sıkması lazım yoksa olmaz yani.

Aşk olsun canım ya yalnis anlamadım ki zaten. Bende oğlumun eline gezerek pek bişey vermiyorum cubuk kreker gibi şeyler etrafı kirletmicek leke birakmicak şeyler veriyorum yemeğini de mama sandalyesinde yiyir benim koltukları kızlar kirletiyor cips yiyorlar akşam çekirdek yiyorlar. Öyle kirleniyor ama örtü sermeye karar verdim.

Aslnda versen eline bseyler iyi olur.el kaslari ve becerileri gelisior.ben eline vermezsem kendi alior .yoksa sinirlenior.e kendi isini kendi gormek istior .ora bura kirlencek die hic dert etme bence.esyalar kullanilmak kirletilmek icin bosver.kirilir yenisi alinir kirlenir temizlenir.yada hic temizleme nasilsa geri kirlenio ayda yilda bir yeter temizlik.iyice pasakliya bagladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…