2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Güle güle kazasız belasız kullanın arabasiz olmuyor valla onun rahatına alışınca da arabasiz yapamıyor insan

Vermiyorum demiyorum canim gezerek yemesine izin vermiyorum ya mama sandalyesinde ya da yere oturtuyorum tabii ki kirleniyor ama yanında duruyorum çok fazla koltuklara falan sürmesin diye yerde örtü var zaten dert etmiyorum haftada bir yıkıyorum. Koltuk zırt pırt silemem ben ondan dikkat ediyorum yoksa kırılan dökülen eşyanın derdinde olmadım hiç. Düşün yani kendi kendine çorba icmesine izin veriyorum ve mama sandalyesi ve yerler batıyor üstü başı leş sonra değiştiriyorum yarısını yiyorsa yarısını döküyor. Arada önüne küçük bir kaba su koyuyorum onunla oynuyor kendi de yerler de ıslanıyor sonra hop üst değiş yerleri kurut.

Iki aydir feci derecede annemin sulu kofte yemegine aserior bugun catlicam resmen bu nasil is

H
Ha ben anlamamisim iyi okuyamamisim.anladm ii yapion ya zaten kirlensin brak silme ya ikide bir koltukmu silinir valla ben cok usengec oldum son zamanlarda .dier konularda katiliom ama ben veriom gezerekte yiyor ama oyle pek kirletmior. Asil ben yedirmeye calisirsam eliyle vurup batirior heryeri cunku sinirlenior kendi yenesine izin vermion die

Hadi deyince gidilmez ama o kadar da uzak değil gitsen hem biraz dinlenirsin kızinla ilgilenirler yemeğini yaparlar ben arada gidip kalıyorum 2 - 3 gün annemde
Malsf oyle olmuor.evleri kucuk ve evde annem babam uc erkek ve bir kiz kardes olnak uzeere yasiolar .abimler sigara cok icior dahasi da var.olmuo yani insanin kendi evi gbisi yok ne kadar yabanci yer olmasada

Malsf oyle olmuor.evleri kucuk ve evde annem babam uc erkek ve bir kiz kardes olnak uzeere yasiolar .abimler sigara cok icior dahasi da var.olmuo yani insanin kendi evi gbisi yok ne kadar yabanci yer olmasada
Olmuyor gerçekten benimde abimin çocukları var o yüzden bir nefes alamıyorum çok yaramaz. Çok seviyorum ama çokta sinir oluyorum annemin evinde rahat olmadığım için. Yoksa rahat ederdim

Oo ev baya kalabalıkmis siz kalabalık bir ailesiniz o zaman senden başka evli olan var mı

Olmuyor gerçekten benimde abimin çocukları var o yüzden bir nefes alamıyorum çok yaramaz. Çok seviyorum ama çokta sinir oluyorum annemin evinde rahat olmadığım için. Yoksa rahat ederdim
Kalabalıkta rahat edemezsiniz tabii canım benim iki kardeşim var bekar onlar da kızım ilk torun o yüzden herkes onla ilgileniyor bende biraz rahat ediyorum

Kalabalıkta rahat edemezsiniz tabii canım benim iki kardeşim var bekar onlar da kızım ilk torun o yüzden herkes onla ilgileniyor bende biraz rahat ediyorum
Sen iyiymissin akşam olunca bari ciksalar evlerine diyorum ama gece yarısına kadar oturuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…