- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Çok güzel bizimki de buna benziyor
Hadi gözün aydın :) daha sık adet olunuyor spiral le değil miKızlar bugün spiral taktirdim bir nebzede olsa rahatladım.
Güle güle kazasız belasız kullanın arabasiz olmuyor valla onun rahatına alışınca da arabasiz yapamıyor insanBnm koltuklarin beyz kisimlari hep deri.galiba deri kumasa nazaran daha zor kirlenior .toz tutunca arada aliorum ama inan kirlensede her guj kalkip silemem sizin gbi.o konuda gercejten hamaratliginiza hayran kaldim.usluluktan dgl cnm aksine cok yaramaz ama yicekleri pek israf etmior dun eline muz verdim mutfaga gttim geldim yerde muz aradim masallah hepsini yemekle kalmamis bide ellerini yaliordu dusun yani.bende acaba yere doktumu die bakindim hali konusunda bnde dertliyim.evde en cok pislettgmiz sey halilar.surekli ayak altindalar e acikta renk hemej kirlenior.bn gene silmiorumhali yikamaya gidior surekli .oda zor oluor habire halisiz ev soguk .yere basma terlikle gez vs.ayakkbi cok veriosunuz ben en son markasiz 15aldim indirimdeydi ne bilim ya onkadarda vermek isime gelmior zaten kit kanaat gecinirken.yari ortopedik aldigim bide dunya kadar marka pahali ayakjabilar ablam getirdi onlari gydiririm.araba aldik biz smdi onun borcuna girdik dahada sikmamiz gerek disimizi.arabasiz elaleme muhtac kalioduk surekli.sonunda canimiza tak dedi
Vermiyorum demiyorum canim gezerek yemesine izin vermiyorum ya mama sandalyesinde ya da yere oturtuyorum tabii ki kirleniyor ama yanında duruyorum çok fazla koltuklara falan sürmesin diye yerde örtü var zaten dert etmiyorum haftada bir yıkıyorum. Koltuk zırt pırt silemem ben ondan dikkat ediyorum yoksa kırılan dökülen eşyanın derdinde olmadım hiç. Düşün yani kendi kendine çorba icmesine izin veriyorum ve mama sandalyesi ve yerler batıyor üstü başı leş sonra değiştiriyorum yarısını yiyorsa yarısını döküyor. Arada önüne küçük bir kaba su koyuyorum onunla oynuyor kendi de yerler de ıslanıyor sonra hop üst değiş yerleri kurut.Aslnda versen eline bseyler iyi olur.el kaslari ve becerileri gelisior.ben eline vermezsem kendi alior .yoksa sinirlenior.e kendi isini kendi gormek istior .ora bura kirlencek die hic dert etme bence.esyalar kullanilmak kirletilmek icin bosver.kirilir yenisi alinir kirlenir temizlenir.yada hic temizleme nasilsa geri kirlenio ayda yilda bir yeter temizlik.iyice pasakliya bagladim
Ha ben anlamamisim iyi okuyamamisim.anladm ii yapion ya zaten kirlensin brak silme ya ikide bir koltukmu silinir valla ben cok usengec oldum son zamanlarda .dier konularda katiliom ama ben veriom gezerekte yiyor ama oyle pek kirletmior. Asil ben yedirmeye calisirsam eliyle vurup batirior heryeri cunku sinirlenior kendi yenesine izin vermion dieVermiyorum demiyorum canim gezerek yemesine izin vermiyorum ya mama sandalyesinde ya da yere oturtuyorum tabii ki kirleniyor ama yanında duruyorum çok fazla koltuklara falan sürmesin diye yerde örtü var zaten dert etmiyorum haftada bir yıkıyorum. Koltuk zırt pırt silemem ben ondan dikkat ediyorum yoksa kırılan dökülen eşyanın derdinde olmadım hiç. Düşün yani kendi kendine çorba icmesine izin veriyorum ve mama sandalyesi ve yerler batıyor üstü başı leş sonra değiştiriyorum yarısını yiyorsa yarısını döküyor. Arada önüne küçük bir kaba su koyuyorum onunla oynuyor kendi de yerler de ıslanıyor sonra hop üst değiş yerleri kurut.
Söyle annene yapsın ay bende çok seviyorumIki aydir feci derecede annemin sulu kofte yemegine aserior bugun catlicam resmen bu nasil is
Evet ondanda vardı fakat numarasi yoktuÇok güzel bizimki de buna benziyor
Hadi GözünaydınKızlar bugün spiral taktirdim bir nebzede olsa rahatladım.
Annen uzakta mi git yapsın sana anaciginIki aydir feci derecede annemin sulu kofte yemegine aserior bugun catlicam resmen bu nasil is
Vicco mu bu ayakkabiEvet ondanda vardı fakat numarasi yoktu
Bakirkoyde.bn umraniyedeAnnen uzakta mi git yapsın sana anacigin
Hadi deyince gidilmez ama o kadar da uzak değil gitsen hem biraz dinlenirsin kızinla ilgilenirler yemeğini yaparlar ben arada gidip kalıyorum 2 - 3 gün annemdeBakirkoyde.bn umraniyede
Malsf oyle olmuor.evleri kucuk ve evde annem babam uc erkek ve bir kiz kardes olnak uzeere yasiolar .abimler sigara cok icior dahasi da var.olmuo yani insanin kendi evi gbisi yok ne kadar yabanci yer olmasadaHadi deyince gidilmez ama o kadar da uzak değil gitsen hem biraz dinlenirsin kızinla ilgilenirler yemeğini yaparlar ben arada gidip kalıyorum 2 - 3 gün annemde
Bakirkoyde.bn umraniyede
Yok canım pançoVicco mu bu ayakkabi
Olmuyor gerçekten benimde abimin çocukları var o yüzden bir nefes alamıyorum çok yaramaz. Çok seviyorum ama çokta sinir oluyorum annemin evinde rahat olmadığım için. Yoksa rahat ederdimMalsf oyle olmuor.evleri kucuk ve evde annem babam uc erkek ve bir kiz kardes olnak uzeere yasiolar .abimler sigara cok icior dahasi da var.olmuo yani insanin kendi evi gbisi yok ne kadar yabanci yer olmasada
Oo ev baya kalabalıkmis siz kalabalık bir ailesiniz o zaman senden başka evli olan var mıMalsf oyle olmuor.evleri kucuk ve evde annem babam uc erkek ve bir kiz kardes olnak uzeere yasiolar .abimler sigara cok icior dahasi da var.olmuo yani insanin kendi evi gbisi yok ne kadar yabanci yer olmasada
Kalabalıkta rahat edemezsiniz tabii canım benim iki kardeşim var bekar onlar da kızım ilk torun o yüzden herkes onla ilgileniyor bende biraz rahat ediyorumOlmuyor gerçekten benimde abimin çocukları var o yüzden bir nefes alamıyorum çok yaramaz. Çok seviyorum ama çokta sinir oluyorum annemin evinde rahat olmadığım için. Yoksa rahat ederdim
Sen iyiymissin akşam olunca bari ciksalar evlerine diyorum ama gece yarısına kadar oturuyorlar.Kalabalıkta rahat edemezsiniz tabii canım benim iki kardeşim var bekar onlar da kızım ilk torun o yüzden herkes onla ilgileniyor bende biraz rahat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?