- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım tiroid bende de var. Sakın dert etme. Hemen endokrinoloji bölümüne telefonla randevu al ve tiroid sonucunu göster. Hamile olduğunu belirt. Sana ilaç verecekler. Onu her sabah aç karnına alacaksın .
kızlar ben de dün gittim endokrinoloji bölümüne. 3.30 çıkmıştı tiroidim. Ilacımın dozu 25 mgdı. Artık bir buçuk alıyorum ..
Ne güzel kalp atışını görmüşsün. Benim doktor da dinletmedi riskli diye. Ama ekranda görmek bile çok güzel. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Hepimiz 3 ayı bitirmediğimiz için tedirgin oluyoruz canım . Ama çok fazla ultrasona maruz kalmak da iyi değil. Bak herşey normal gidiyor. Allahım Eylül Ekim gibi verecek bize meleklerimizi:) ben bazen nasıl doğum yapıcam onu düşünüyorum:))))
Damla bebeğinin kolları ne güzel uzamış maşallah suphanallah:)))Aramızda 1 gün var :) bizde bugun 9+1 günlüğüz yani 10. Haftamıza girmiş bulunmaktayız :)) biz 3 haftadır gitmiyoruz doktora acaba ne kadar oldu boyu posu :)) sen gidersen bugun doktora bana da haber ver olurmu
Damla en önemli tetkiki en sona mı bırakıyorsun. Valla kızarım sana. Guatr başlangıcı dediğin tiroid sorunu olabilir. En azından dahiliyeye git ve tsh t3 ve t4 tahlillerini yaptır. Eğer ilaç kullanmazsan bebeğinde zeka geriliği oluşabiliyor Allahım korusun. Seni korkutuyorum ki gidesin bir an önce. Zaten senin doktorunun bu testleri gebeliğini öğrenir öğrenmez istemesi lazımdı. Ihmal etme yaptır bu testleri.Bende de guatr baslangıcı vardı. Henüz tetkidleri yaptırmadım umarım bir problem çıkmaz sonradan ya
Damla en önemli tetkiki en sona mı bırakıyorsun. Valla kızarım sana. Guatr başlangıcı dediğin tiroid sorunu olabilir. En azından dahiliyeye git ve tsh t3 ve t4 tahlillerini yaptır. Eğer ilaç kullanmazsan bebeğinde zeka geriliği oluşabiliyor Allahım korusun. Seni korkutuyorum ki gidesin bir an önce. Zaten senin doktorunun bu testleri gebeliğini öğrenir öğrenmez istemesi lazımdı. Ihmal etme yaptır bu testleri.
Burçlardan hiç anlamam canım:)) ben akrep burcuyum ama. Bilmem hiçBende bazen diyorum ki aman bosver sezeryanı beklesin normal zamanında doğsun güzelmi güzel bir terazi burcu olsun diyorum terazi burcu erkekleri cok yakışıklı oluyor kızlarıda cok güzel oluyormuş. Başak kızında cok bilgim var ama başak erkeği hakkında hiç bir fikrim yok :s
Berkandamla avatardaki resimdeki sen misin? çok güzel bir resim:)
Damla bebeğinin kolları ne güzel uzamış maşallah suphanallah:)))
Çok teşekkür ederiz evet nikahımızdan bir resim :))
Şubat başındaki tahlilinin sonucu nerde canım. Bak bakalım tsh t 3 t4 mü istemiş? Eğer bu tahlilleri yaptırmadıysan hastanede yaptır. Kayınvaliden hemşire o da anlar elbette ama ilacını kaç mg alacağını endokrinoloji bilir. En azından sen yaptır bakalım tsh 2nin altındaysa problem yok demektir. Eğer 2nin üstünde çıkarsa endokrine gidiyorsun ve ilacını alıyorsun kullanıyorsun. Bak ben hamile değilken 1 hap atıyordum sabah . Şimdi 1 buçuğa çıkardı çünkü artık iki kişi olarak düşünüyorlar biziYa guatr başlangıcı vardı ama ben hiç büyütmemiştim iki sene once öğrendim doktorumda da suc yok ki. Ona da söylemeyi unuttum işte Şubat başında gittiğimde söyledim direk istedi tetkidleri. Bence de bu hafta istifim baktırıyım. Ya ben aslında çıkartcam coktan sonucları ama randevuya giderken götürmek istiyorum yanımda. Şimdi soyle sorayım sana ben Mart'ın ortasında gitsem randevuya ama bu haftada hastaneye gidip kan falan versem sonucunda kayınvalidem hemşire ona göstersem olurmu? Yani 2 hafta var doktora gitmeme bu kadar once kan verip sonuclarıma baktırsam doğru olurmu sence?
Kocaman kız olmuş bak:) benimki de kocaman delikanlı oldu teyzesi:))) seninkinden azcık küçük olsa da:) çabuk büyüyorlar. Doğduktan sonra daha çabuk büyüyecekler..Evet evet kocaman kız oldugün geçtikçe de büyüyor bugun 10. Haftamız içerisine girdik. Daha dün gibi hamile kaldığım gün
Şubat başındaki tahlilinin sonucu nerde canım. Bak bakalım tsh t 3 t4 mü istemiş? Eğer bu tahlilleri yaptırmadıysan hastanede yaptır. Kayınvaliden hemşire o da anlar elbette ama ilacını kaç mg alacağını endokrinoloji bilir. En azından sen yaptır bakalım tsh 2nin altındaysa problem yok demektir. Eğer 2nin üstünde çıkarsa endokrine gidiyorsun ve ilacını alıyorsun kullanıyorsun. Bak ben hamile değilken 1 hap atıyordum sabah . Şimdi 1 buçuğa çıkardı çünkü artık iki kişi olarak düşünüyorlar bizi
Yüzleriniz çok seçilmiyor ama ikinizde çıtı pıtı bir çift olmuşsunuz, Allah bir yastıkta kocatsın canım:)
Git baktır canım bana da yaz:)Evet eet istemiş ozaman ben bu hafta gidip baktırıyım kuzenimde nöroloji doktoru ona göstericim ozaman sonrada. Guatr başlangıcı seviyesinde olduğu için ilaca gerek görmemişti doktorlar. Ama haklısın artık iki kişiyiz. Buhafta gidip yaptırırım bari tetkidleri. Cok teşekkür ederim ben baskın için yoksa oo daha yatardım ben :)
Arkadaşlar dr geç geldiği için yeni bitti muayenem, herşey yolunda çok şükür :)alttan muayene etti ve kalp sesini duyduk :))gözlerim doldu o an, daha önce hep çikolata kisti görüyürduk, çok şükür... Dr işin %50 sini hallettik dedi, daha önce kayıpların olduğu için tedirginim, 12 haftalık olunca daha rahatlayacağız ama şimdilik herşey çok iyi dedi...inşallah sonuna kadar hepimizinki devam eder. Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?