- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
kizlarr sizdede oluyomu uyku hali ben hep sersem gibiydim bugun oglumla oglen uykusuna yattim, calisan bi kadin olsam napardim bilmiyorumallah yardim etsin calisanlara
Çok zor cok hamile olukta çalışmak. Rabbim sabır versin çalışanlara. Bende sürekli uyku modundayım yada yatma modunda :)
Merhaba kızlar nasilniz umarım
Iyisiniz ben sık giremiyorum maalesef
Yorgunluk halsizlik hat safada kizimda bugunlerde
Iyice huzursuz durmaz oldu hiç bi şeye yetisemiyorum
Inssss toparlanirim kendinize iyi bakin öpüyorum hepinizi
ayyyy aynen bende öyle düşünüyorum , lale yarın dok. gidecekti hatırladığım kadarıyla, Ananen iyi cnm dimi şimdi , iyi haberini okudum çünkü çok şükür,ayçey çok gelmiyor eskiden daha çok gelirdi , senin yerin apayrı cnmsen beni bu topikte ilk karşılayan arkadaşımsın hakkaten elif e ne oldu acaba? gelmiyor ,ama yeni arkadaşlar da çok tatlılar
Kuzum bak biz seni cok merak ediyoruz. Günlerdir yoksun nerelerdesin? Umarım hersey yolundadır. Topiğe girince bir yazı yaz olurmu meraktan çatlatma bizi daha fazla
canım ilk başta iyice sokmamışım aslında acıdıydı ben de doğru düzgün bakmadım enjekte etmeye başlamıştım. dışarı aktı. kalanı mı yapıyım yoksa yeni mi açıyım diye düşündüm dedim bu sefer böyle olsun.. böyle bir durum zararlı olur mu emin de olamadım ama yine de yarım kalanı yaptım..Yok baska yapma zaten canim da ilac nasil disariya akti merak ettim
canım düşük olduğu için ben de kullanıyorum. yani progestan düşüklüğüne bile bakılmadı. kan pıhtılaşmasına bile bakılmadı iğne de oluyorum. kullanmakta sakınca görmüyorlar. tabi dr un tavsiyesiyle.. yoksa elbette kullanılmaması gerekir. kaldı ki sen de çıkmış. mutlaka kullan.. ben mesela troit ilacını da kullanıyorum. yani folbiol alıyoruz ya onun gibi düşün.. içini rahat tut..Merhaba arkadaşlar, Çarşamba doktordaydık, kalp atışlarını gördük çok şükür. Umarım henüz görmeyenler de görürler en kısa sürede. Bir hafta önce tahlil yaptırmıştım yeni gösterebildim doktora, progesteron 11 çıkmış, değer düşük dedi, zaten emzirdiğim için progestan vermişti, muhakkak kullan, düşük olabilir dedi. Endişelendim. Plansız bir bebek ama ona bir şey olmasınnnnn....
kizlarr sizdede oluyomu uyku hali ben hep sersem gibiydim bugun oglumlga oglen uykusuna yattim, calisan bi kadin olsam napardim bilmiyorumallah yardim etsin calisanlara
canım üzülme gebelik döneminde artıyor. öyle diyorlar ama 4- 5 kadar normal.. yani çok da etkilemiyor bebişi.. kuzenimin daha yüksekti o tek bir hap bile kullanmadı ben 1,5 senedir eutroxy kullanıyorum. içmediğim zaman veya stresli olduğum zaman 58 i bile çıktı. dolayısıyla 100 lük içiyorum.Kizlar Merhabalar yoktum çoktandir.Tiroid 2.3 cikti 2 ve aşağı olmasi gerekiyormuş.ve açken kan vermiştim oda 99 sinirda çıktı
maşallah canım. midem bulanmıyor vs diyordum. 6haftalıktan sonra başlar deniliyor ama biz hemen o zaman istiyorduk. şimdi bulanıyor.:) buna hem seviniyoruz hem çekiyoruz böyle bir duygu yaşıyoruz işte.. Sen de var mıydı varsa 9 haftalıkta bitiyor mu bitti mi sen de.. Ayrıca 12 haftaya yakın olanlardansın cinsiyet konusunda haberleri sizden bekliyoruz.. hayırlısıyla inşallah..Aaaaaaa inayrıca 12 haftalık cinsiyeti öğrenmeye en yakın sensin galiba
anamiyoruuuuummmmmmm 9 haftalik olmuşumzaman nasilda hızlı
Geçiyo daha dün gibiydi hamileligimi ogreneli
Ya evet pek giremiyorum ama bunu telafi edicem insallah umarim herkes iyidir emin olun telden bile midem bulana biliyo kasintilarim hafifledi ama gecmedi son 5 gun carsmbya az kaldi kizlarr berkandamla seni ve konustugum arkadaslarimi ozledim ama ileti yazdigimda pek cevap gelmeyince soguyo insan ama sizin yeriniz ayri ama daha cok konusucaz insallah kendinize bebislerinize iyi bakin olur mu opuyorum tatli mi tatli anniseleri
çok sağolun kızlar ya beni unutmamışsınız ben aslında hep burdayım okumadığım tek bir sayfa bile yok hepinizi yakından takip ediyorum ama yazmıyorum daha kabullenemedim sanki kabul edip sevindiğimde benden gidecekmiş gibi geliyor korkuyorum aslında korkacak bişey yok her hafta cuma günleri dr a gidiyorum sabırsızım biraz dr herşey yolunda dedi geçen hafta ve bugün kalp atışlarını gördük ama dr dobleri açmadı duyamadık ısı veriyormuş dobler riske girmedi dr um biraz garantici bebiş 14 mm olmuş haftasıyla uyumlu ama ben 3 ayı doldurmadan kendimi anne gibi hissedemicem çok korkuyorum kızlar allah hepimizin bebişini bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alalım gece gece baya yazdım kusura bakmayın bundan sonra yazarım artık sağolun kızlar hepinizi tek tek öptüm
Bizde buğün yani cumartesi günü tam 9+0 haftalık olduk...
Bebişim ne durumda merak ediyorum aslında ama sanırım yine özele gideceğim görmek içinnn... Acaba haftasına yetişebildimi 1 hafta geriden geliyordu
. Hayırlısı olsun.. Nasipse gelir çinden yemenden.. nasip degilse zaten senin olsada kayar gider elinden...
inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz miniklerimizi kucağımıza:) büyütürken yine konuşucaz:)Aminnn cnm çok teş ederim , sizlerde duyarsınız inş hayırlısıyla,
ayyyy aynen bende öyle düşünüyorum , lale yarın dok. gidecekti hatırladığım kadarıyla, Ananen iyi cnm dimi şimdi , iyi haberini okudum çünkü çok şükür,ayçey çok gelmiyor eskiden daha çok gelirdi , senin yerin apayrı cnmsen beni bu topikte ilk karşılayan arkadaşımsın hakkaten elif e ne oldu acaba? gelmiyor ,ama yeni arkadaşlar da çok tatlılar
Çok şükür Rabbim e canım duydum , çok güzel bir duygu bu ya bir ara duygulandım doktorumun da hoşuna gitti , iyi gittiğimizi söyledi şükürler olsun , hayırlısıyla kucağımıza da alalım inş sağlıklı sıhatli hepimiz inş.
Merhaba arkadaşlar, Çarşamba doktordaydık, kalp atışlarını gördük çok şükür. Umarım henüz görmeyenler de görürler en kısa sürede. Bir hafta önce tahlil yaptırmıştım yeni gösterebildim doktora, progesteron 11 çıkmış, değer düşük dedi, zaten emzirdiğim için progestan vermişti, muhakkak kullan, düşük olabilir dedi. Endişelendim. Plansız bir bebek ama ona bir şey olmasınnnnn....
Kizlar Merhabalar yoktum çoktandir.Tiroid 2.3 cikti 2 ve aşağı olmasi gerekiyormuş.ve açken kan vermiştim oda 99 sinirda çıktı
Canım tiroid bende de var. Sakın dert etme. Hemen endokrinoloji bölümüne telefonla randevu al ve tiroid sonucunu göster. Hamile olduğunu belirt. Sana ilaç verecekler. Onu her sabah aç karnına alacaksın .Kizlar Merhabalar yoktum çoktandir.Tiroid 2.3 cikti 2 ve aşağı olmasi gerekiyormuş.ve açken kan vermiştim oda 99 sinirda çıktı
Ne güzel kalp atışını görmüşsün. Benim doktor da dinletmedi riskli diye. Ama ekranda görmek bile çok güzel. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Hepimiz 3 ayı bitirmediğimiz için tedirgin oluyoruz canım . Ama çok fazla ultrasona maruz kalmak da iyi değil. Bak herşey normal gidiyor. Allahım Eylül Ekim gibi verecek bize meleklerimizi:) ben bazen nasıl doğum yapıcam onu düşünüyorum:))))çok sağolun kızlar ya beni unutmamışsınız ben aslında hep burdayım okumadığım tek bir sayfa bile yok hepinizi yakından takip ediyorum ama yazmıyorum daha kabullenemedim sanki kabul edip sevindiğimde benden gidecekmiş gibi geliyor korkuyorum aslında korkacak bişey yok her hafta cuma günleri dr a gidiyorum sabırsızım biraz dr herşey yolunda dedi geçen hafta ve bugün kalp atışlarını gördük ama dr dobleri açmadı duyamadık ısı veriyormuş dobler riske girmedi dr um biraz garantici bebiş 14 mm olmuş haftasıyla uyumlu ama ben 3 ayı doldurmadan kendimi anne gibi hissedemicem çok korkuyorum kızlar allah hepimizin bebişini bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alalım gece gece baya yazdım kusura bakmayın bundan sonra yazarım artık sağolun kızlar hepinizi tek tek öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?