- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Oyyy bende yarın minişimi göreceğimmm inşallah herşey güzel ilerliyordur
Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyorumm
İnşallahhh canım sen nasıl oldun ananen nasıl
Cok şükür bugun topurcu olduk. Ağrıları sızıları var ama geçecek hepsi. Sen yarını düşün yarını :)) bebişinle buluşacaksın yarın buyuk gün :)
Oyyy bende yarın minişimi göreceğimmm inşallah herşey güzel ilerliyordur
Aman aman allah sağlık sıhhat versin canım çok heyecanlıyım sata göre 7+1 oldum baya büyümüştür herhalde
Saol canım eşimde heyecanlı çok şükür kabızlığımda azaldı zeytin yağıyla senin meleğin nasıldı net gördünüz mü tatlım büyümüş mü satlarımız aynı ya senleCanimm guzel haberlerle geliceksin inaniyorumm Allah yardimcinnn olsunn:)
Sağlıcakla alalım inşallah kuzummmOo kocaman olmuş ki :) maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzunu. Zaman ne çabuk geçiyor bi bakcaz bebişler kucağımızda
Biz bugun minigimin kalp atislarini gorduk scanda cok sukur :) o kadar guzel bir duygu ki allahim butun isteyenlere yasatsin ins. Kafama takilan tek sey 6+2 olmamiz gerekirken 5+3 ciktik ama sukur ki kalbimiz atiyor. Su asamada listeye yazilayim artik diyorum bende korkumdan beklemistim iyi haberi. Yas 29. 1. Bebegim. Yer ingiltere. Sat 8 ocak. Beklenen dogum tarihi 15 ekim di sanirim.
Aksilik işte...kizlar
ben turk vatandasi degilim ya esimden yararlaniyordum..
sigortam silinmis nasil olduysa muayene olamadim..
o kadar uzulduk ve sinirlendik ki..
nasil oldu niye oldu bilmiyoruz..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
aksiligin boylesin
Oyyyy maşallah kalp atışını da duymuş:))))merhaba hamişler, 3 gün topiğe giremedim, kimse beni merak etmedi mi yawyıllık iznimden 3 gün aldım, evde bol bol yattım, bu arada doktora gittim, çok şükür bebeğim kalp atışlarını duydum ve gördüm, çok güzel bir duyguymuş, Rabbim devamını nasip etsin, duymayan arkadaşlarımıza da göstersin inş. siz de ne var ne yok umarım herşey yolundadır.
Saol canım eşimde heyecanlı çok şükür kabızlığımda azaldı zeytin yağıyla senin meleğin nasıldı net gördünüz mü tatlım büyümüş mü satlarımız aynı ya senle
Sağlıcakla alalım inşallah kuzummm
W
Evet teyzesii buyumuss minnak :)) doktor 6.99 mm dedi haftasiyla da uyumluymus:)
Oyy oyyy maşallahhh kız baya baya başlamış mı şekil almaya ay ben çok heyecanlıyım çok merak ediyorum
Canimm cokk sevindimm cok tebrikk ederimm:)) Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsinn insallah:)
Bende bazen bu duyguya kapılıyorum topicte kimse beni aramıyor sormuyor kaybolur gitsem acaba kim yazar bana diye merak ediyorum :) ama herkes okadar yoğun ki lale bugun istihrat etmek için eve gecti ben desen bugun geldik hastahaneden. Ama İnan ben en bastan beri konuştum herkesi ayceey+ i seni laleyi hep merak ediyorum hatta bi elif23 vardı oda kayboldu gitti ortadan noldu acaba onada bugünlerde omurlukdeğilseyirlikoldu, mariamelikem,yusraeren de girmiyor bugun zaten bombostu burası. Umarım herkes iyidir.
Oyyyy maşallah kalp atışını da duymuş:))))
gözün Aydın canım şükürler olsun :)
geçmiş olsun cnm genede dikkat et kendine halsizlik bendede var ve aşırı uyku hali bu durumlar geçecek başka şeyler çıkıcak hamileliğin en güzel ayları 3 aydan 7 aya kadar olan kısmı ilk 3 ayı atlatsak gerisi kolay geliyor görüşürüz cnm dinlen bol bol
hoşgeldin cnm inşallah geçecek bulantılar sonrası çok keyifli
aynen cnm bazen çok sert oluyorum şimdiden herşeye ağlar oldum lohusalığımı düşünemiyorumki kızımdada 10 gün herşeye ama herşeye ağladım yaa bu dönemlerde kendimizi ruhen çok iyi hazırlamamız lazım Allah yardımcımız olsun ama çok güzelde bişey yaa
Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm
Evet tatlimm cok cabuk buyuyolarr yarin ultrasonda iyice bak bebegine kalp atisini duymak bi yana pit pit o kalbin attigini goruyosun harika biseyy... Canim yarin icin bol sans sana :)
ayyyy aynen bende öyle düşünüyorum , lale yarın dok. gidecekti hatırladığım kadarıyla, Ananen iyi cnm dimi şimdi , iyi haberini okudum çünkü çok şükür,ayçey çok gelmiyor eskiden daha çok gelirdi , senin yerin apayrı cnmsen beni bu topikte ilk karşılayan arkadaşımsın hakkaten elif e ne oldu acaba? gelmiyor ,ama yeni arkadaşlar da çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?