2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallahhh canım sen nasıl oldun ananen nasıl

Cok şükür bugun topurcu olduk. Ağrıları sızıları var ama geçecek hepsi. Sen yarını düşün yarını :)) bebişinle buluşacaksın yarın buyuk gün :)

Cok şükür bugun topurcu olduk. Ağrıları sızıları var ama geçecek hepsi. Sen yarını düşün yarını :)) bebişinle buluşacaksın yarın buyuk gün :)

Aman aman allah sağlık sıhhat versin canım çok heyecanlıyım sata göre 7+1 oldum baya büyümüştür herhalde

Aman aman allah sağlık sıhhat versin canım çok heyecanlıyım sata göre 7+1 oldum baya büyümüştür herhalde

Oo kocaman olmuş ki :) maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzunu. Zaman ne çabuk geçiyor bi bakcaz bebişler kucağımızda

Canimm guzel haberlerle geliceksin inaniyorumm Allah yardimcinnn olsunn:)
Saol canım eşimde heyecanlı çok şükür kabızlığımda azaldı zeytin yağıyla senin meleğin nasıldı net gördünüz mü tatlım büyümüş mü satlarımız aynı ya senle
Oo kocaman olmuş ki :) maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzunu. Zaman ne çabuk geçiyor bi bakcaz bebişler kucağımızda
Sağlıcakla alalım inşallah kuzummm

Merhaba arkadaşlar, Çarşamba doktordaydık, kalp atışlarını gördük çok şükür. Umarım henüz görmeyenler de görürler en kısa sürede. Bir hafta önce tahlil yaptırmıştım yeni gösterebildim doktora, progesteron 11 çıkmış, değer düşük dedi, zaten emzirdiğim için progestan vermişti, muhakkak kullan, düşük olabilir dedi. Endişelendim. Plansız bir bebek ama ona bir şey olmasınnnnn....

Banada bugun aynisi oldu bi hafta geriden gozuktu olabiliyo.canim bende bugun gordum kalp.atislarini hepimizinki.hayirli saglikli.olsun ins

kizlar
ben turk vatandasi degilim ya esimden yararlaniyordum..
sigortam silinmis nasil olduysa muayene olamadim..
o kadar uzulduk ve sinirlendik ki..
nasil oldu niye oldu bilmiyoruz..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
aksiligin boylesin
Aksilik işte...
özele gitseydiniz canım o kadar ümitlenmiştiniz.

Oyyyy maşallah kalp atışını da duymuş:))))
gözün Aydın canım şükürler olsun :)

W
Evet teyzesii buyumuss minnak :)) doktor 6.99 mm dedi haftasiyla da uyumluymus:)

Oyy oyyy maşallahhh kız baya baya başlamış mı şekil almaya ay ben çok heyecanlıyım çok merak ediyorum

Evet tatlimm cok cabuk buyuyolarr yarin ultrasonda iyice bak bebegine kalp atisini duymak bi yana pit pit o kalbin attigini goruyosun harika biseyy... Canim yarin icin bol sans sana :)

Canimm cokk sevindimm cok tebrikk ederimm:)) Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsinn insallah:)

Aminnn cnm çok teş ederim , sizlerde duyarsınız inş hayırlısıyla,

ayyyy aynen bende öyle düşünüyorum , lale yarın dok. gidecekti hatırladığım kadarıyla, Ananen iyi cnm dimi şimdi , iyi haberini okudum çünkü çok şükür,ayçey çok gelmiyor eskiden daha çok gelirdi , senin yerin apayrı cnm sen beni bu topikte ilk karşılayan arkadaşımsın hakkaten elif e ne oldu acaba? gelmiyor ,ama yeni arkadaşlar da çok tatlılar

Oyyyy maşallah kalp atışını da duymuş:))))
gözün Aydın canım şükürler olsun :)

Çok şükür Rabbim e canım duydum , çok güzel bir duygu bu ya bir ara duygulandım doktorumun da hoşuna gitti , iyi gittiğimizi söyledi şükürler olsun , hayırlısıyla kucağımıza da alalım inş sağlıklı sıhatli hepimiz inş.

Aminnn canım çok teşekkür ederim , hepimiz sağlıkla alalım inş

Cok şükür annanem iyi :) seninde yerin apayrı tatlım :)) yeni arkadaslarımız evet hepsi ayrı ayrı heyecanlı ayrı ayrı tedirgin onların o halini görünce ilk günlerim geliyor aklıma :) kocaman oldu bizim bebişler. Ayceey+ in internet problemi var ama onuda cok özlüyorum ya uzakta falandı yanında olmamız lazımdı ama olamıyoruz işte ne yazık ki giremiyor nete. Amaaan neyse sen nasılsın iyimisin

Kuzum bak biz seni cok merak ediyoruz. Günlerdir yoksun nerelerdesin? Umarım hersey yolundadır. Topiğe girince bir yazı yaz olurmu meraktan çatlatma bizi daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…