Arkadaşlar dr geç geldiği için yeni bitti muayenem, herşey yolunda çok şükür :)alttan muayene etti ve kalp sesini duyduk :))gözlerim doldu o an, daha önce hep çikolata kisti görüyürduk, çok şükür... Dr işin %50 sini hallettik dedi, daha önce kayıpların olduğu için tedirginim, 12 haftalık olunca daha rahatlayacağız ama şimdilik herşey çok iyi dedi...inşallah sonuna kadar hepimizinki devam eder. Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah...
Arkadaşlar dr geç geldiği için yeni bitti muayenem, herşey yolunda çok şükür :)alttan muayene etti ve kalp sesini duyduk :))gözlerim doldu o an, daha önce hep çikolata kisti görüyürduk, çok şükür... Dr işin %50 sini hallettik dedi, daha önce kayıpların olduğu için tedirginim, 12 haftalık olunca daha rahatlayacağız ama şimdilik herşey çok iyi dedi...inşallah sonuna kadar hepimizinki devam eder. Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah...
Berkandamla canim benim minik haftasiyla uyumlu degil en son bir hafta geriden geliyordu..inş. haftasini yakalamiştir
Kızlar bütün gün toplantıdaydım merakla girdim siteye haberlerinizi almak için, çok sevindim.
Maşallah kuzuya:)
Yarın da senden alacağız inşallah güzel haberler.
Benim doktorum önceki gebeliklerimde kalp atışı gördükten sonra aç karnına gel kan ve idrar tahlili yazacağım demişti. Bu sefer ilk kontrolde yaptı testleri.
Kontrolümüz seninle aynı gün, zaman geçmek bilmiyor.
AYnen canim ya sabirsizlikla bekliyoruz bIzde hayirlisiyla iyi haberler aliriz canim sen kac haftaliksin kalp atisini falan gordunmu
maşaAllah size pıt pıtlarıda duymuşsunuz ne güzel darısı bizeeşuan tam 6+ kaç canım ? bizide doktorum 6+3te çağırdı kalp atışı içinde inşaAllah bizde duyarız. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aslında bende her hafta istemiyorum dr a gitmeyi ama eşim dayanamıyor bizim başımızdanda çok olumsuz deneyim geçti ilk bebek olacak ama beşinci hamilelik ben o yüzden bu kadar korkuyorum eşimde korkuyor devamlı görmek istiyor telefonuna bazı programlar yükledim bebeğin gün gün gelişimi hakkında her akşam bana da okuyor ben zaten okudum demiyorum tabi bende imzamızdeki resimleri gösteriyorum bak bu hafta böyle görünüyor diye geçinip gidiyoruz çok komiğiz biz bu arada bende kesinlikle normal doğum istiyorum ama korkuyorumda nasıl olcak bilmiyorumNe güzel kalp atışını görmüşsün. Benim doktor da dinletmedi riskli diye. Ama ekranda görmek bile çok güzel. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Hepimiz 3 ayı bitirmediğimiz için tedirgin oluyoruz canım . Ama çok fazla ultrasona maruz kalmak da iyi değil. Bak herşey normal gidiyor. Allahım Eylül Ekim gibi verecek bize meleklerimizi:) ben bazen nasıl doğum yapıcam onu düşünüyorum:))))
Günaydınlar güzel annecik :)) aa alışman lazım artık bak 8. Haftadasın daha neyi bekliyorsun evet o korku hepimizde var ama ben akışına bıraktım artık Rabb'ime emanet ben ne yaparsam yapayım ne kadar korursam koruyım rabim doğ demediği sürece elimde, içimde tutamam ben bebişimi. Oyuzden bosu bosuna stres yapma hem kendini hemde bebişini tedirgin yapma. Bak hersey cok güzel olacak ben tüm gönlümde inanıyorumm
Duyarsın duyarsın bende 6+3 de duymuştum :)
geçmiş olsun cnm genede dikkat et kendine halsizlik bendede var ve aşırı uyku hali bu durumlar geçecek başka şeyler çıkıcak hamileliğin en güzel ayları 3 aydan 7 aya kadar olan kısmı ilk 3 ayı atlatsak gerisi kolay geliyor görüşürüz cnm dinlen bol bol
hoşgeldin cnm inşallah geçecek bulantılar sonrası çok keyifli
aynen cnm bazen çok sert oluyorum şimdiden herşeye ağlar oldum lohusalığımı düşünemiyorumki kızımdada 10 gün herşeye ama herşeye ağladım yaa bu dönemlerde kendimizi ruhen çok iyi hazırlamamız lazım Allah yardımcımız olsun ama çok güzelde bişey yaa
Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm
Cool1983 şu aralar randevuda olman lazım, dualarımız seninle, iyi haberlerini bekliyoruz
Canım çok tşk ederim ilgine,saatini bile unutmamışsın :)
Günaydın kuzumm iyi haberlerini bekliyorum burada. Hemencecik gel olurmu ama güzel haberlerle :)) dualarım seninle tatlımm
Güzel haberrlerle geldim,çok şükür,teşekkürler canım
Canimmm nerdesinnn merak ediyorummm
Ayyy canim benim yaaa Allaha cok sukurr hersey yolunda cok sevindimm:)) insallah hayirlisiyla kucagimiza alicaz bebekleimizi canim hergun hepimiz icin dua ediyorumm:)
Evet tatlım çok şükür hep iyi haberlerle geldik,inşallah bu iğneler şifa olacak ve hep iyi haberler vereceğiz :)
Çok sevindim canım. Maşallah her şey yolunda. Dediğin gibi tek seferde kese, kalp ne varsa gördün ne iyi oldu.
Evet canım,biraz daha uzasa cinsiyeti görecektim neredeyse :)çok teşekkürler
Ohh ohh cok şükür ee bak stres yaptın ettin noldu? Bak bebişin seninle beraber cok şükür hersey güzel ve güzel haberlerle geldin cok sevindim senin adına bakma doktorun oyle dediğine hersey güzel olacak bak bir çırpıda geçecek bu 9 ay. Bebişini cok cok öpüyorumm :))
İnşallah canım, dediğin gibi bir çırpıda geçsin bu 9 ay, bebişleri bol bol öpelim :))
Cok sevindim canim hadi gozunuz aydin sen doktorun dedigine takilma allaha birak hayirlisiyla kucaginada alirsn ins canim bosuna evham yapiyoruz bak hersey yolundaymis darisi benim gibi kalp atisi bekleyenlerin basina insallah :)
Saol canım, inşallah en kısa zamanda sen de kalp atılını duyarsın
maşaAllah size pıt pıtlarıda duymuşsunuz ne güzel darısı bizeeşuan tam 6+ kaç canım ? bizide doktorum 6+3te çağırdı kalp atışı içinde inşaAllah bizde duyarız. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bugün 6+2 oldu canım, inşallah sen de duyarsın kalp atışını,çok saol canım
Sabah giremedim canım seni merak ettiğimden telefondan girdim nete.çok sevindim gözün aydın
Canım benim, saol unutmamışsın beni, siz bana güzel haberlerle geldiğiniz için ben de sözümü tuttum :))
zaten dokunsanız ağlayacağım böyle yazınca iyice gözlerim sulandı.Arkadaşlar dr geç geldiği için yeni bitti muayenem, herşey yolunda çok şükür :)alttan muayene etti ve kalp sesini duyduk :))gözlerim doldu o an, daha önce hep çikolata kisti görüyürduk, çok şükür... Dr işin %50 sini hallettik dedi, daha önce kayıpların olduğu için tedirginim, 12 haftalık olunca daha rahatlayacağız ama şimdilik herşey çok iyi dedi...inşallah sonuna kadar hepimizinki devam eder. Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah...
inşallah canım allah bebişine can verir.. yüzünüzü güldürür..Bugün 7+0 ım. 6+0 da gittim kontrole küçük bir kese gördük. Tüm beklentim 1 marta kaldı.
slm kızlar ben geldim rahatsızdım hatırlarsınızz dr serum verdi o yüzden geç geldik hastahanedenn kesemizi bebeğimizi gördük ama kalp atışlarını göremedik dr tam 6 haftalık dedii 1 martta gell tekrar bakalım dedi yani benim doğum günümde gideceğim tekrar konturole işallahh bu sefer duyarımm bebeğimim kalp atışlarınıı dua edin kızlarr ne olurrr
sağol canım inşallah dediğin gibi olur allah hepimize hayırlı evlatlar versin bu arada bende erkek istiyorum ismi bile hazır
slm kızlar ben geldim rahatsızdım hatırlarsınızz dr serum verdi o yüzden geç geldik hastahanedenn kesemizi bebeğimizi gördük ama kalp atışlarını göremedik dr tam 6 haftalık dedii 1 martta gell tekrar bakalım dedi yani benim doğum günümde gideceğim tekrar konturole işallahh bu sefer duyarımm bebeğimim kalp atışlarınıı dua edin kızlarr ne olurrr
İnşallah bu hamileliğinin sonunda bebişin kucağında olacak canım :)aslında bende her hafta istemiyorum dr a gitmeyi ama eşim dayanamıyor bizim başımızdanda çok olumsuz deneyim geçti ilk bebek olacak ama beşinci hamilelik ben o yüzden bu kadar korkuyorum eşimde korkuyor devamlı görmek istiyor telefonuna bazı programlar yükledim bebeğin gün gün gelişimi hakkında her akşam bana da okuyor ben zaten okudum demiyorum tabi bende imzamızdeki resimleri gösteriyorum bak bu hafta böyle görünüyor diye geçinip gidiyoruz çok komiğiz biz bu arada bende kesinlikle normal doğum istiyorum ama korkuyorumda nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?