2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok sevindim canım. Maşallah her şey yolunda. Dediğin gibi tek seferde kese, kalp ne varsa gördün ne iyi oldu.

Ohh ohh cok şükür ee bak stres yaptın ettin noldu? Bak bebişin seninle beraber cok şükür hersey güzel ve güzel haberlerle geldin cok sevindim senin adına bakma doktorun oyle dediğine hersey güzel olacak bak bir çırpıda geçecek bu 9 ay. Bebişini cok cok öpüyorumm :))

AYnen canim ya sabirsizlikla bekliyoruz bIzde hayirlisiyla iyi haberler aliriz canim sen kac haftaliksin kalp atisini falan gordunmu

Cok sevindim canim hadi gozunuz aydin sen doktorun dedigine takilma allaha birak hayirlisiyla kucaginada alirsn ins canim bosuna evham yapiyoruz bak hersey yolundaymis darisi benim gibi kalp atisi bekleyenlerin basina insallah :)

AYnen canim ya sabirsizlikla bekliyoruz bIzde hayirlisiyla iyi haberler aliriz canim sen kac haftaliksin kalp atisini falan gordunmu

Bugün 7+0 ım. 6+0 da gittim kontrole küçük bir kese gördük. Tüm beklentim 1 marta kaldı.

maşaAllah size pıt pıtlarıda duymuşsunuz ne güzel darısı bizee şuan tam 6+ kaç canım ? bizide doktorum 6+3te çağırdı kalp atışı içinde inşaAllah bizde duyarız. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Duyarsın duyarsın bende 6+3 de duymuştum :)

aslında bende her hafta istemiyorum dr a gitmeyi ama eşim dayanamıyor bizim başımızdanda çok olumsuz deneyim geçti ilk bebek olacak ama beşinci hamilelik ben o yüzden bu kadar korkuyorum eşimde korkuyor devamlı görmek istiyor telefonuna bazı programlar yükledim bebeğin gün gün gelişimi hakkında her akşam bana da okuyor ben zaten okudum demiyorum tabi bende imzamızdeki resimleri gösteriyorum bak bu hafta böyle görünüyor diye geçinip gidiyoruz çok komiğiz biz bu arada bende kesinlikle normal doğum istiyorum ama korkuyorumda nasıl olcak bilmiyorum

sağol canım inşallah dediğin gibi olur allah hepimize hayırlı evlatlar versin bu arada bende erkek istiyorum ismi bile hazır

slm kızlar ben geldim rahatsızdım hatırlarsınızz dr serum verdi o yüzden geç geldik hastahanedenn kesemizi bebeğimizi gördük ama kalp atışlarını göremedik dr tam 6 haftalık dedii 1 martta gell tekrar bakalım dedi yani benim doğum günümde gideceğim tekrar konturole işallahh bu sefer duyarımm bebeğimim kalp atışlarınıı dua edin kızlarr ne olurrr

çok sağol tatlımm sende kendine dikkat et görüşürüzz byyy

Sabah giremedim canım seni merak ettiğimden telefondan girdim nete.çok sevindim gözün aydın

zaten dokunsanız ağlayacağım böyle yazınca iyice gözlerim sulandı.
canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz vakti gelince bebeğimizi kucağımıza alırız.. inşallah canım.

Bugün 7+0 ım. 6+0 da gittim kontrole küçük bir kese gördük. Tüm beklentim 1 marta kaldı.
inşallah canım allah bebişine can verir.. yüzünüzü güldürür..

hayırdır canım ne rahatsızlığıydı.
inşallah canım duyarsınız... bak yine gözlerim doldu.. herşey yolunda gider inşallah canım..

--

bu arada kızlar benim yine kahverengi geldi. yani 3-4 gün önce azıcık vardı ama yine oldu..
ayyyyyyyyyyyy karnımın sağ orta üst kısmı bir de sol alt kısmından baskılar baştı. sağdan soldan geldiler yani..

kızlar bir şey soracağım size dr sol tarafta sağ tarafta diye bir şey dedi mi? yani bu tarafa genelde yat diyen oldu mu?

sağol canım inşallah dediğin gibi olur allah hepimize hayırlı evlatlar versin bu arada bende erkek istiyorum ismi bile hazır

Ozaman umarım erkek bebişlerimiz olur hatta benim şansımaysa erkek sizin şansınıza geçer :) bizimde hazırdı onceden ama şimdi cok değişti. Ne düşünüyorsunuz isim peki :)

Cok cok gecmiş olsun tatlım dualarım seninle. Sorunsuz birşekşlde umarım doğumgününde en güzel hediyeni alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz şimdiden

İnşallah bu hamileliğinin sonunda bebişin kucağında olacak canım :)
normal doğumdan şuanda hepimiz korkuyoruz canım ama çoğumuz da normal istiyoruz. Belki o zaman bi cesaret gelir inşallah:)

şubat -mart annelerine baktım da şimdi :)) ayy imzalardaki sağ tarafta bebişler artık bebek olmuş.. ay bir de tatlılar ki..
allahım ne olur bizlere de göster o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…