2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çocuklarınız atesliyken ne giydirip yatiriyorsunuz. İnce giydirip yatirinca üstünü acıyor hep atesliyken bu yüzden bence usuttu yorum tulum dün sabaha karşı giydirdim şimdi üstünü kalın içi yünlü giydirdim ateşi var ama üstünü ortmedim.

Hafif birşeyler giydirseydin canim gece yükselirse bir de

İncecik bişey giydirdim ateşi düştü 36.2 ye üzerinede ince battaniye orttum. Bir ateş 3 gün sürüyor inşallah peşinden hastalık gelmez

Ben ateşi olduğu zaman ince şeyler giydiriyorum.senin bebesin hala ateşi çıkıyor mu acaba bogazlarimi ağrıyor yavrunun keşke bi doktora gotursen en azından sebebeni bilirsin

Kızlar dışarda bebeginiz yuruyormu yoksa bebek arabasindani yoksa kucaktami duruyor. Bizimde ayakkabilarimiz kaybolmustu bayagidir panduflarla idare ediyordum ama onuda kaybettik bugünde mecbur ayakkabı aldım. Alışveriş te birkaç çocuk gördüm benim oglum dan daha küçük duruyor lardi ama maşallah nasıl yuruyorlardi bende heves yaptım elinden tutim de yurusun artık çünkü bebek arabasiyla bazı yerlere girip çıkmak zor oluyor

Markete giderken fazla bişey almayacaksam elinden tutuyorum biraz kucak gidip geliyorum yoksa araba alıyorum . Eşimle gittiğimizde arabadan çıkartıp yurutuyorum ama herseye dalıyor eşim sabırsız baktı fazla abartiyor koy koy arabaya diyor. Şimdilik böyle ama biz ne tarafa gidiyorsak o tam tersine gidiyor

Ben ateşi olduğu zaman ince şeyler giydiriyorum.senin bebesin hala ateşi çıkıyor mu acaba bogazlarimi ağrıyor yavrunun keşke bi doktora gotursen en azından sebebeni bilirsin
Normalde 3 gün sürüyor bakalim bugün de geçsin de

Benim oğlum bebek arabasini çok seviyor yürümek isterse bu seferde bebek arabasinda durmicak heryere saldırcak ozaman daha sıkıntı olur.
Bugün nasıl bebeğin hala ateşi devam ediyor mu kaç saatte bir ateşi çıkıyor

Bugün de ateşi var akşam duş aldırdık bakalım yarın nasıl olacak.

Bugün de ateşi var akşam duş aldırdık bakalım yarın nasıl olacak.

Ben olsam hemen doktora gotururdum galiba çünkü çok evhamli ve pimpirikliyim.sen iyi durdun ama bence götür nedenini ogrenirsin sürekli atesi ilaçla düşürmek pek iyi olmayabilir

Valla canım hiç elleme ne güzel otursun benim kızım hiç sevmiyor ya kucakta gerçek ya yuricek o zaman da bize eziyet oluyor

Kizlar karnim cikti ya.elifte ilk 7ay dumduzdu bunda 16hafta da karin cikti anasini satayim popo arkadan gobek onden gidior bu sefer .herkes deyince baktimda bariz sekilde cikmis

OTE="denizyild, post: 45007166, member: 461978"]Kizlar karnim cikti ya.elifte ilk 7ay dumduzdu bunda 16hafta da karin cikti anasini satayim popo arkadan gobek onden gidior bu sefer .herkes deyince baktimda bariz sekilde cikmis[/QUOTE]

Sen hamilesin karnin çıkıyor benim hamile olmadigim halde karnim 4-5 aylık gibi nasıl gidicek bu göbek bilmiyorum valla

Oğlum hiç laf dinlemiyor eline oyuncak alıp vitrinin camlarina vuruyor çok tehlikeli oldu

Bizim gezmemiz Park her gün 1 saat parkta koşturuyor kızım ama gelince de 1.5 saatten fazla uyumuyor ne ilginç ya o kadar yoruluyor ama yine de daha uzun uyumuyor
Ay keşke burdada park olsa ama malesef yok ve çocuğum kendi yasiti kimseyi görmüyor. Geçen gün bir çocuk kulübü ile görüştüm haftada iki gün iki saat 350 3 gün 500 şaka gibi alt tarafı milletin çocuğunu toplayıp annesinin kontrolünde oynatiyorlar

Kizlar karnim cikti ya.elifte ilk 7ay dumduzdu bunda 16hafta da karin cikti anasini satayim popo arkadan gobek onden gidior bu sefer .herkes deyince baktimda bariz sekilde cikmis
Çünkü karnin artık esnek. Benim karnim ikibucuk aylıkken çıkmıştı ikincide düşünemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…