- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
Yok yok ben yanılmam :) tabiki seçim meselesi. Rabbim onlarada sabır versin inanılmaz zor bence normal doğum saatlerce ıkınmak bağırmak falan. İnşallah bir çırpıda alırlar kucaklarına. Ee sen neden sezeryanla olma durumunda kaldın? Alttan uyuşturularak mı sezeryan oldun?
maşallah canım tebrikler...Kızlar çok güzel haberlerle geldim kalbi nasıl atıyo maşallahhhhh çok çok net gördük boyu 9 mm haftasıyla dedi 7 haftalık şuanda çokkk mutluyummmmmmm
Ben sezeryancıların başında geliyorum sanırım. Ve tek kişiyim galiba sezeryan isteyen :)
Kızlar çok güzel haberlerle geldim kalbi nasıl atıyo maşallahhhhh çok çok net gördük boyu 9 mm haftasıyla dedi 7 haftalık şuanda çokkk mutluyummmmmmm
kızlar bence bu bir seçim meselesi herkesin kendi kararı ben 2008 ekim ayında sezaryen oldum oğlumda bende çok sağlıklıydık,şuandada oğlum çok iyiAllaha şükür hiçbir sağlık sorunumuz yok....mecburiydi benim durumum normal doğum olamazdı ,ama bu şekildede insanları yanıltmayın bence Eki Görüntüle 990442
Oo kocaman olmuş oğlun :) 6 yaşında tam olarak. 6 yıl sonra tekrar aynı şeyler. Zor geliyor mu 6 yıl sonra bunları yaşamak? Kız evladın olsun senin inşallah kızın olur bilmiyorum ne istiyorsun ama :)
bende hemoroid vardı hem içte hem dışta dr.um masada kalırsın kan kaybından dedi o yüzden sezaryan oldum genel anesteziydi,ama nasip olursa bunda epidural sezaryan istiyorum belden uyuşturmalı 10 şubatta gitmiştim ben en son ama devlet hastanesine şimdi özele başlıycam bakalım bugün,devlette kalp atışlarını bile duyamadım fotosunu bile vermediler makinalar eskiymiş...ben oğlumdada özele gitmiştim daha rahat oluyo ya ilgileniyo dr. en azından
tabiki tercih meselesi niyetim kimseyi yanıltmak değil ben dr dan duyduğumu söyledim tabiki normal doğum riskliyse hepimiz sezeryan olabiliriz ama benim yeğenim sezeryanla oldu onda dr un dediği problemler vardı bende bu yüzden inandım her dr farklı mesela arkadaşlardan bazılarında kahve leke vardı dr onları rahatlatmış ben sabah aradım devam ederse hastahaneye yatırcam dedi tekrar söylüyorum ben sadece duyduğum ve inandığım bir bilgiyi paylaştım kimseyi yanıltmak istemem sonuçta herkesin kendi tercihi
Arkadaslar her normal dogum zor olacak diye bisey yok. Bir arkadasim gecen sene dogum yapti efulim hic korkma ben gayet kolay dogum yaptim dedi. Ayni sekilde kendi ablam bir hafta once dogum yapti ve arabayi hastaneye park etmeleriyle bebeklerini kucaklari almalari arasinda 2 saat ya var ya yoktu.
Hersey herkeste ayni olmak zorunda degil. Herkeste farkli oluyor. Bende oyle oldu diye dogru degil yada sende oyle oldu diye yanlis degil ki.
Biraz relay olalim anneler.
tabiki tercih meselesi niyetim kimseyi yanıltmak değil ben dr dan duyduğumu söyledim tabiki normal doğum riskliyse hepimiz sezeryan olabiliriz ama benim yeğenim sezeryanla oldu onda dr un dediği problemler vardı bende bu yüzden inandım her dr farklı mesela arkadaşlardan bazılarında kahve leke vardı dr onları rahatlatmış ben sabah aradım devam ederse hastahaneye yatırcam dedi tekrar söylüyorum ben sadece duyduğum ve inandığım bir bilgiyi paylaştım kimseyi yanıltmak istemem sonuçta herkesin kendi tercihi
Kızlar çok güzel haberlerle geldim kalbi nasıl atıyo maşallahhhhh çok çok net gördük boyu 9 mm haftasıyla553518 dedi 7 haftalık şuanda çokkk mutluyummmmmmm
kordon dolanırsa çatı darsa bebek çok büyükse tersse ne bileyim dr zaten bakıp yönlendiriyor zaten en önemlisi dr a güvenmekTabi tabi paylaşıp bilgilenmek önemli bence. Normal doğumun riskini ne ki? Ben sadece cocukta işte çekmeye bağlı belli başlı problemler olabiliyor diye duydum okadar. Ama işte bana cok cok uzak geliyor yani yok ömrüm boyunca kendimi hiç oyle bir pozisyonda düşünmedim :)
canım ne çok mu oluyor kahverengi leke.. yani akıntı gibi mi yoksa böyle azar azar mı? bir de progestan verdi mi..
hastaneye yatırmak mı! yatırınca ne yapacakmış ki.. ultarasonda herşey yolunda mı kanama var mı vs durumlarına bakıyorlar. progestan veriyorlar ya da belki düşük tehlikesi için başka iğne ilaç.. hamilelere bir şey yapamıyorlar ki. bekleniyor.
ama tabi dr en iyisini bilir.. benim bir gün oluyor üç gün olmuyor. ancak benim hamile kalmadan önce de oluyordu. kürtajdan sonra 1 -2ay sonra falan başladı.. adet zamanı gelmeden önce kahverengi leke geliyordu. dr da onu birşeye bağlamıştı. bir dahaki gittiğimde sorarım. martta falan giderim artık. anlamadım ki zaten. hastaneye yatırırız vs demedi. yani görmeden hastaneye yatırırız demesi tuhaf geldi. daha önce birşey demiş miydi..
bir de daha önce anne olanlar hamileliklerinde kahverengi leke var mıydı? ne zaman başladı ne zaman bitti ya da bitti mi? bir cevaplasınlar lütfen.
dogumdan bahsedilmis, arkadaslara bende katiliyorum, normal dogumdan korkmayin, zaten problem olursa sezeryan olunuyor hemen, ben son gunume kadar normal doguracami saniyodum o kadar sancilar cektim benim ustume dogum yapanlar oldu ben ise son dakika sezeryan oldum ve resmen kurtulusum oldu. su an sorarsaniz bana normal dogum derim ama allah bilir tabi ne olacagi hic belli olmuyor.... hakkimizda hayirlisi olsun
Çok saol tatlım darısı sağlıkla kucağa almamıza inşallahhmaşallah canım tebrikler...
canım biz normal doğum diyoruz ama dur bakalım daha başındayız yolun:) diyorum ya kolay değil sonuna gelelim ne olacak.. dr bana sezeryan dedi. yaştan dolayı ben de normal istiyorum deyince o zamana bir gelelim uygun olursa neden olmasın dedi ama 20 li yaşlardakilere direndirebiliyorum sana direndiremeyebilirim ilk çocuk ve rahatsızlıklarım var n o zaman gelince bakarız dedi..
Evettt daha da gelsin inşallahhhhHaftalar geçtikçe güzel haberler geliyor. hayırlı olsun.
Canim benimm cokk sevindimm masallah pitirciga:)). Allahim sagllikla kucagina. Aaldigin gunleri. Goormemyi de nasp. Etsin insallalh..:)
kordon dolanırsa çatı darsa bebek çok büyükse tersse ne bileyim dr zaten bakıp yönlendiriyor zaten en önemlisi dr a güvenmek
benim 4 gün önce oldu bir kere gelip durdu ben önemsemedim burdakilerde sorun yoktu çünkü dün randevumuz vardı dr herşey normal dedi ama kahverengi akıntı olursa bizi mutlaka ara dedi bugün birdaha oldu ama çok açık kahverengi bide az dr u aradım işte öyle söyledi ama benim durumumda zaten farklı ben 200mg lık progestan dan günde 4 tane yerleştiriyorum vajineya ayrıca dün proluton iğne vurdurmuştum belki doktorum bu kadar ilaca rağmen leke geldiği için endişelenmiştir daha önce kürtajım düşüğüm var yani benimki size göre daha zor bi gebelik allah hepimizin yavrusunu kendine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?