- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Geçmiş olsun canım bende şaşırdım o ilk aylarda olur genelde süt fazla olduğu zamanlarda bence de doktora görün neden oluyor acaba çok mu sütun var da uzun süre emzirmedin acaba. Ondan süt birikmiş olabilir. Benim kızım da emiyor hala ve daha da düşkün oldu memeye ama benimkiler çok küçüldü emzirme bitince ne olacaklar bilmemKızlar çok uzun zamandır soracağım soracağım soramadim benim sol göğsüm sık sık taş gibi oluyor dokunamiyorum koluma vuruyor ağrı öyle böyle değil yanlışlıkla kızım carpsa oturup agliyorum. Araştırdım mastit yazıyor ama orda 1 hafta sürer yok antibiyotik falan yazıyor bende öyle surmuyor bir gün önce hafif ağrısı oluyor anlıyorum en fazla 3 gün oda bana fazlasıyla yetiyor. Sütun bişey çekmiştir diyorlar bu kadar da olur mu canım ne isterse yiyorum. Sen alamazsın sütun çeker diyorlar artik bişey görünce canım istemesede az bişey yiyorum. Agridigi zaman sırf onu emziriyorum. Pompa aldım sırf bu yüzden sagdim ilk defa baktım bir damla anca üzüldüm sanırım ben boş emziriyorum diye düşündüm diğer göğsümü sagdim geliyor sanırım o zaman kanallar donuyor. Sizede hiç oldu mu ne yapsam emzirme mi bıraktirsam
Ya öyle aman aman sütüm yok ilk aylarda da öyle akan bir sütun olmadı. Şimdi ağrım gitti 2 3 gün sürüyor. Dediğin gibi sıcak iyi geliyor ama bende korku oluştu sanki içten içe kalıcı mi olacak bu yani enzirmeyi bıraktığım zaman da olur muBen 9ay cektim onu.ama senin simdi olmasina sasrdim 18.ayinda ilginc yani.senin sutun var bir damla gelmesinin sebebi gogsunde kanallarin tikanmis .sicak havlu koy surekli masaj yaparak sag ve sik emzir.onum agrisini aciisini cok ii bilirim .baktin ki olmuor iyi bir genel cerrahiye gtmekten baska hicbr caren kalmior.cunku bide yer edip iltihaba dondurme olayi var bunun.
Yok annem de öyle diyor o göğsünü az mı emziriyirsun diye aksine onu çok veriyorum. Küçülme derken artık sizinkide yumuşacık oldu mu 80 takiyodum bekarken ve taş gibi diktiGeçmiş olsun canım bende şaşırdım o ilk aylarda olur genelde süt fazla olduğu zamanlarda bence de doktora görün neden oluyor acaba çok mu sütun var da uzun süre emzirmedin acaba. Ondan süt birikmiş olabilir. Benim kızım da emiyor hala ve daha da düşkün oldu memeye ama benimkiler çok küçüldü emzirme bitince ne olacaklar bilmem
Canim ters den emzirmeyi dene bir de benim de mastitim var ara ara oluyor ters den emzirince geciyor ama benimki yeni bebek tabi. Bebegin kafasi göğsünde vucudu disarda olsun biri de yardımcı olabilir bebegin govdesi disarda olunca emzirmek zor oluyor ters den tıkalı damarları çekerek açıyor bebek. Deneyen herkes iyi geldiğini de soyledi. Ins bir an once gecerYok annem de öyle diyor o göğsünü az mı emziriyirsun diye aksine onu çok veriyorum. Küçülme derken artık sizinkide yumuşacık oldu mu 80 takiyodum bekarken ve taş gibi diktiama şimdi 85 takiyorum yumuşacık oldu ucu Carla yok arasiydi şimdi ay bi moralim bozuldu ya iğrenç değil ama puuuf öyle işte
Sutun tamamen cekilince o agrilarda geciyor korkma .bnmki kalici olmadysa seninkide olmaz ki ben cok agir sekillerde yasadim.hatta smdi gogusler buyudu ve smdiden tikanmalae olup koltuk altima kadar vuruyor kitle kitle elime gelior sut bezeleri.ama destekli sutyen tak mutlaka.gogusler yukarda kalmali asagi birakirsan veya emzirme autyenleri kullanirsan surekli tekrarliyor.bide specilistin dediginide uygulayabilirsin .bnmde findik kadar ki cocuktan once e beden olarak buyudu ve pamuk gbi oldu.malesef cocuktan sonra bole oluor yapcak bsey yok.eski kaliteli sutyenlerim hep cop olduYa öyle aman aman sütüm yok ilk aylarda da öyle akan bir sütun olmadı. Şimdi ağrım gitti 2 3 gün sürüyor. Dediğin gibi sıcak iyi geliyor ama bende korku oluştu sanki içten içe kalıcı mi olacak bu yani enzirmeyi bıraktığım zaman da olur mu
Ben seni hatrliorum da hamile oldgnu.bilmiodum.kiii. hangi ara hamile kaldin sen.yoksa ben mi hatrlayamuorum acaba hamile ligini.sasrdim ama sevndimde.sezeryen mi oldun sen .bnde gene sezeryenden tirsiyorum cnm.bnde 27.haftaya grcem pazartesi.Allah anali babali buyutsun bnmde bir kiz bir erjek olcak senin ki gbi ins ii anlasirlardenizyild canim hatirladin mi bilmem ama ben dogum yaptim 37 haftalik bir kizim oldu iki tur kordon ve 33 haftadan itibaren gelismeyen bir bebekle sukur 3300 gr 54 cm dogdu bugun 13 gunluguz Allah a cok sukur abisi de ablasi da kıskançlık yapmıyor beklediğimden daha iyi geciyor lohusalik da cocuklar arasi iletişim de. 18 ay olacak araları derken daha da erken oldu darısı sana ins Rabbim korktuklarindan emin kilsin
Ayy kocaman oldu ya cok az kaldi kavusmaniza.sezeryan bile olsa bence dogum belirtilerini beklemeden doktora gitme.ne bilim nisan ya da su.en azindan o sok olmaz bebege bir anda.opuyorum cnm bir de burdan yazayim dedim sana .gorunce dayanamadim.Ben seni hatrliorum da hamile oldgnu.bilmiodum.kiii. hangi ara hamile kaldin sen.yoksa ben mi hatrlayamuorum acaba hamile ligini.sasrdim ama sevndimde.sezeryen mi oldun sen .bnde gene sezeryenden tirsiyorum cnm.bnde 27.haftaya grcem pazartesi.Allah anali babali buyutsun bnmde bir kiz bir erjek olcak senin ki gbi ins ii anlasirlar
Oyle ypcm zatem belirti beklicez .ben adilatmiom bilion.cok saol cnm.optumAyy kocaman oldu ya cok az kaldi kavusmaniza.sezeryan bile olsa bence dogum belirtilerini beklemeden doktora gitme.ne bilim nisan ya da su.en azindan o sok olmaz bebege bir anda.opuyorum cnm bir de burdan yazayim dedim sana .gorunce dayanamadim.
Hmm ilginç birdaha olursa denerim ki inşallah olmaz.Canim ters den emzirmeyi dene bir de benim de mastitim var ara ara oluyor ters den emzirince geciyor ama benimki yeni bebek tabi. Bebegin kafasi göğsünde vucudu disarda olsun biri de yardımcı olabilir bebegin govdesi disarda olunca emzirmek zor oluyor ters den tıkalı damarları çekerek açıyor bebek. Deneyen herkes iyi geldiğini de soyledi. Ins bir an once gecer
Tabi senin tekrar doluyor. Zaten hep destekli takiyorum emzirme sutyeni kullanamadimSutun tamamen cekilince o agrilarda geciyor korkma .bnmki kalici olmadysa seninkide olmaz ki ben cok agir sekillerde yasadim.hatta smdi gogusler buyudu ve smdiden tikanmalae olup koltuk altima kadar vuruyor kitle kitle elime gelior sut bezeleri.ama destekli sutyen tak mutlaka.gogusler yukarda kalmali asagi birakirsan veya emzirme autyenleri kullanirsan surekli tekrarliyor.bide specilistin dediginide uygulayabilirsin .bnmde findik kadar ki cocuktan once e beden olarak buyudu ve pamuk gbi oldu.malesef cocuktan sonra bole oluor yapcak bsey yok.eski kaliteli sutyenlerim hep cop oldu
Ben yaptırdım geçen hafta bir yaş tekrarı hiç bi sorun olmadıKizlar merhaba.18 ay asilarini yaptiran var mi ben yarin yaptiracagim.3 asiymis.genelin haricinde bir durum gozlediniz mi bebeklerde asidan sonra?
Canim bu akşam haberlerde söylediler artık aşı mecburi olmuş ailenin fikri alinmayacakmisOyle ypcm zatem belirti beklicez .ben adilatmiom bilion.cok saol cnm.optum
Henuz olmadi yasa konmaya ugrasilior sadece.bnde destekli takamiorum emzirirken ve hamileyken cok rahatsiz ediorCanim bu akşam haberlerde söylediler artık aşı mecburi olmuş ailenin fikri alinmayacakmis
Hamileyken bende takamadim. Biraz geniş askılı sıkı tutan sütyen kullanmıştım. Ama şu emzirme döneminde aluyorum alıyorum yine doğru düzgün kalmıyor kalıpli aldığım için bozuluyor. Ben destekli mi demişim desteksiz kalİpli kullanıyorum.Henuz olmadi yasa konmaya ugrasilior sadece.bnde destekli takamiorum emzirirken ve hamileyken cok rahatsiz edior
Hey massallah ins canim ins. Evet sezeryan malesef bir onceki nde aniden kalbi durduğu için sezeryana alınınca bu da mecburen sezeryan oldu. Malum oglum kalp hastasi su anda da.Ama yine de bunda da 2 gun evde sanci cektim doktoru da bilerek aramadık en son 5 dk da 1 sanci geliyordu planli sezeryan saatimde sutum de hemen geldi sanirim bu sebepten.ins saglikla kucagina alırsın bebisini bi şekilde geciyor dogumda bende 4 kilo cocugu ilk dogumda normal doğurup 3500 e varmayan bebekleri sezeryanla dogurunca insana koyuyor ins normal dogum olur Seninki kolayca dogar bu sefer ikinci sonuctaBen seni hatrliorum da hamile oldgnu.bilmiodum.kiii. hangi ara hamile kaldin sen.yoksa ben mi hatrlayamuorum acaba hamile ligini.sasrdim ama sevndimde.sezeryen mi oldun sen .bnde gene sezeryenden tirsiyorum cnm.bnde 27.haftaya grcem pazartesi.Allah anali babali buyutsun bnmde bir kiz bir erjek olcak senin ki gbi ins ii anlasirlar
Canim ben doguma gitmeden iki gun once yaptırdım malum atesi filan yükselirse dogum aralığı diye. Hiç bir sikinti yaşamadık hatta ağlamadı bile ihh dedi bi kere ikinciyi yaparken o kadar iki igne koldan birde ağızdan damla var zaten atesi filan da olmadi. İçin rahat olsun yaniKizlar merhaba.18 ay asilarini yaptiran var mi ben yarin yaptiracagim.3 asiymis.genelin haricinde bir durum gozlediniz mi bebeklerde asidan sonra?
Evde iki gun sanci cekmissin.dua et ruptur olmamissin.hem sanci cekmjssin belki acilmanda olmustu.keske ssvd yapsaydin da gene sezeryen olmasaydi daha rahat olirdu.neyse arrtik gecmis bebegin hayirli ugurli olsun.saglikli olsunlarda .oglun dada cok dogru karar verilmis sezeryen olmakla icin rahat etsin.Allah acilarini yasatmasinHey massallah ins canim ins. Evet sezeryan malesef bir onceki nde aniden kalbi durduğu için sezeryana alınınca bu da mecburen sezeryan oldu. Malum oglum kalp hastasi su anda da.Ama yine de bunda da 2 gun evde sanci cektim doktoru da bilerek aramadık en son 5 dk da 1 sanci geliyordu planli sezeryan saatimde sutum de hemen geldi sanirim bu sebepten.ins saglikla kucagina alırsın bebisini bi şekilde geciyor dogumda bende 4 kilo cocugu ilk dogumda normal doğurup 3500 e varmayan bebekleri sezeryanla dogurunca insana koyuyor ins normal dogum olur Seninki kolayca dogar bu sefer ikinci sonucta
Canim ben doguma gitmeden iki gun once yaptırdım malum atesi filan yükselirse dogum aralığı diye. Hiç bir sikinti yaşamadık hatta ağlamadı bile ihh dedi bi kere ikinciyi yaparken o kadar iki igne koldan birde ağızdan damla var zaten atesi filan da olmadi. İçin rahat olsun yani
Merhaba canım. Ben dün yaptırdım. Hep hastanede yaptırıyorum aşılarını ama hepatit A aşısı yoktu onu sağlık ocağında yaptırcaz diğer ikisi biri bacakta vurdu diğeri ağızdan. Huysuzluk yaptı ateş çıkmadı ama çok agladi ya daha doktoru görünce ağlamaya başladı zaten. Sen nasılsın oğlun nasıl hiç görünmüyorsunKizlar merhaba.18 ay asilarini yaptiran var mi ben yarin yaptiracagim.3 asiymis.genelin haricinde bir durum gozlediniz mi bebeklerde asidan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?