2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gecms olsun ya .bnm kizdada var burun tikaniklgi falan ama ben goturmedim hafif capli .uyumasina vs cok engel olmuor die ama insan gene de sey yapior.havalarinda naptgi belli dgl.e bbebeklr yaramaz oraya kostur bura kostur usutuorlar tabi.kizimda corap gymior cikarior .ustunu ortturmuor aglior uyanior oyuzden hasta oluor .dikkat et cnnm ayagina.bizdr bugun gezdik sabahtan beri yenibgrdik eve.hava guzel ama kizim cok yprdu ya.goren herkes nu kadar hareketlimi dior.bide kucagima alinca ortaligi yikior

Bende goturmeyecektim gece oksurukleri bogulur gibi oldu mecbur götürdüm. Hava gerçekten çok güzel de nereye gitsem ne yapsam diye düşünüyorum. Birde hamilesin kızında harejetliyse yandin valla ben bile çok yoruluyorum benimkide öyle

Kızlar oğlumun pesinden kosmaktan buraya yazamıyorum felaket yaramaz bir oğlum var tek birakamiyorum heryere saldırıyor bugün eşimin çok değer verdiği bir vazosu vardı daha ikigun önce bana vazoma iyi bak dedi ama benim oğlum neyazikki bugün onu kırdı nezaman düzelir bilmiyorum iki kızım resmen melekmis inşallah buyudugunde akillanir

Acaba bebekler ne zaman braz bagimsiz oluyor.ornegin gece rahatca belli saatte uyuyup duzgunce kalkar,ne zamanlaftan anlar.ya kizlar bnm dogumda temmuzda bseyde kalmadi.bnm kiz hala yanimda park yatakta uyuyor ve gece kalkip yanima gelior.e yeni bebek gelcek onu yanima almam gerek .kendi odasini yapip bnm kizi ora alistrmam gerek ama nasl yapcam bunu blmyrum .Ayyy hic zor zamanlar gecmeyecekmis gbi gelior.hele yeni bebektr emcegnden uyku sorunlarida bastam baslicak amannnnn kac yil zor olcak acaba.bnm kizda harekretli bnde bazen uslu olsun istyrumm.agirlastim artk nefesim yetmior.iyi dgl biliom ama bazen sussun braz otursun die cizgi flm aciyorum azcik nefes alayim die.gelip ustumde falanda ziplior.bu yeni nesil resmen hiperaktif.eve birisini kabul etmekten utaniorum.cunku hic toplu durmuor.e gelenlerde illaki laf soyluor beni tembel ilan edior.oysa topla bes dk sonra eskisinden daha beter yapior bn napabilirim.hrryerin yerini degstrmekten aradgm hic seyi bulamiorum.hepimiz ayni kaderi paylasioz snopcum

Geçmiş olsun bizde de hastalık başlangıcı belirtiler vardı hemen müdahale ettim bu havalar yanıltıyor. Ben her gün yazıyordum canim ama artık bende yazmıyorum çünkü kimseyi bulamıyorum bakıp çıkıyorum umudu kestim yanii. Dönem dönem kimsenin girmediği oluyor bazen denizyıldızı hiç görünmüyor bazen snow.bu ara da ben pek giremiyorum

Bende hiç yanlız bırakamıyorum bizde sus falan yok ortadan kaldırdım herşeyi o yüzden pek bu tarz kazalar olmuyor koltuk tepelerinde zıplıyor köşe koltukta orda oraya koşuyor 3 yaşına kadar anca uslanirlar heralde

İşin zor canim Allah kolaylığını verir merak etme. Kizini ayırma bence o da sizinle yatsın daha küçük sana ihtiyacı var kardeş gelince daha da sana düşecek esin biraz anlayışlı davranırsa sorun olmaz bir iki yıl daha idare etsin. Misafirleri de takma herkes kendi yaşadığını bilir rahatsız olan gelmesin küçük çocuğun var ve hamilesin yani

Bnm paketim bitince gremiorum o siralarda pek olmuorum.ayirmam lazim cunku yenidogan surekli aglayacak kizimi uykusundan etcek huysuzlandircak.dier odada kizim uyanir beni isterse onuda getiririm yanima ama ayni odada hepimiz olmaz .sanada gecmis olsun bz hala hafif capli hastayiz atlatamadik

Arada aç tv yapacak bişey yok bende açıyorum. Bu temizlik konusunu bende anliyamiyorum sürekli yapıyorum.

Gerçekten merak ediyorum kimseden ses cikmayinca. Bu sefer de ben hastayım ama Allahtan halsizlik yok. Havalar da çok güzel valla içim açılıyor.Artık kimse kolay kolay girmez sanırım

Selam kızlar herkesin kandili mübarek olsun bayagidir giremiyorum geçen hafta büyük kizin hastalandı boğaz enfeksiyonu geçirdi bir yandan onun masa tenisbe goturuyorum şimdide tekrar iki kızım hastalandı buyugunde karın ağrısı ve kusma kucugunde öksürük ve burun akıntısı var öğleden sonra tekrar doktora gitcez bütün günüm ogledeb sonra üç defa okula gidiyorum ev temizliği çamaşır yemek yap yap bitmiyor hergün aynı işler iyice ne takıntılı oldum

Çok geçmiş olsun canım...biri hastalaninca otomatik herkes oluyor. Seninde kandilin mübarek olsun

Cok gecms olsun cnm

Kızlar çok uzun zamandır soracağım soracağım soramadim benim sol göğsüm sık sık taş gibi oluyor dokunamiyorum koluma vuruyor ağrı öyle böyle değil yanlışlıkla kızım carpsa oturup agliyorum. Araştırdım mastit yazıyor ama orda 1 hafta sürer yok antibiyotik falan yazıyor bende öyle surmuyor bir gün önce hafif ağrısı oluyor anlıyorum en fazla 3 gün oda bana fazlasıyla yetiyor. Sütun bişey çekmiştir diyorlar bu kadar da olur mu canım ne isterse yiyorum. Sen alamazsın sütun çeker diyorlar artik bişey görünce canım istemesede az bişey yiyorum. Agridigi zaman sırf onu emziriyorum. Pompa aldım sırf bu yüzden sagdim ilk defa baktım bir damla anca üzüldüm sanırım ben boş emziriyorum diye düşündüm diğer göğsümü sagdim geliyor sanırım o zaman kanallar donuyor. Sizede hiç oldu mu ne yapsam emzirme mi bıraktirsam

Ben 9ay cektim onu.ama senin simdi olmasina sasrdim 18.ayinda ilginc yani.senin sutun var bir damla gelmesinin sebebi gogsunde kanallarin tikanmis .sicak havlu koy surekli masaj yaparak sag ve sik emzir.onum agrisini aciisini cok ii bilirim .baktin ki olmuor iyi bir genel cerrahiye gtmekten baska hicbr caren kalmior.cunku bide yer edip iltihaba dondurme olayi var bunun.

Sutun cekmistir ne ya.millet ne uydurcagmi sasirmis artik hic mantikli gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…