- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Bizim bacakta yaptı niye farklı yapıldı ki acabaKızlar Merhaba nasilsiniz nezamandir giremiyorum çok yoğunum hiç vaktim yok şuanda bile oğlumu ayagimda salliyorum öyle yazıyorum. Bende iki gün önce aşıyı yaptırdım çok şükür bir sorun yaşamadık iki koldan yaptılar.
Bizim bacakta yaptı niye farklı yapıldı ki acaba
Anladım canim öyleyse sorun yok o zamanSağlık ocagindaki ebeden kaynaklı bence ablamin çocuğuyla küçük kızım aynı yaşta oda derdi senin niye koldan bizimki niye bacaktan diye fark etmiyor demekki
Miss gibi cilek kompostosu yaptım yarın da reçelini yapıcam. Ya bu cilek ne güzel meyvedir. Daha sonra kızıma meyveli yoğurt ya da meyveli süt yaparım diye düşündüm size de tavsiye ederim kizlar
Her gebelik belirtisi kisiden kisiye degisiyor.uc gebeligimdede farkli belirtiler yasadm hatta suankinde tek bir sey bile yasamadim okadar rahat.sana diyebilcegmz tek sey sabredip gebelik testi yapmandir.kimse sama bundan farkli cvp veremez.hepimiz bu yoldan gectik inan sabretmenin ne zor oldgnu iyi bilirim ki bende zor hamile kalanlardandim ve suan ikinci bebegimi kucagma almaya hazirlaniyorumm.Rabbim sanada nasip etsin ins hamilesindrarkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
Bizimde bacaktan yapıldıBizim bacakta yaptı niye farklı yapıldı ki acaba
Canim herkeste farklıdır. korunmayi bıraktığım için hamilelik bekliyordum ama hiç bir degisiklik hissetmedim 6. Haftada sol kasigimda ağrı olmuştu o zaman zaten hamile olduğumu biliyordum hatta öyle agriydiki düşük yapıyorum sanarak gece 3 gibi hastaneye gitmiştim ama hiçbir sıkıntı yoktu. Rabbim hayirlisiyla bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyen eslere nasip etsin inşallaharkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
Ben bugun doktora gttim cok sukur kiizimda ki gbi vitamin eksiklgi,kansizlik vs hicbir sorun cikmadi.sadece 12kg almisim cok hizli gidiosun deyip yemege yasak getirdikizimda tum dogum boyunca 5kg almistim bunda hamilelik o kadar rahat ki abartmisim
Oo maşallah ne güzel. Doğumunda böyle kolay olur inşallah. Kızın da küçük allah kolaylık veriyor demekkiBen bugun doktora gttim cok sukur kiizimda ki gbi vitamin eksiklgi,kansizlik vs hicbir sorun cikmadi.sadece 12kg almisim cok hizli gidiosun deyip yemege yasak getirdikizimda tum dogum boyunca 5kg almistim bunda hamilelik o kadar rahat ki abartmisim
Maşallah ye ye can bogazdan gelir bahanen var en azından biz ne yapalım bahanemizde yokBen bugun doktora gttim cok sukur kiizimda ki gbi vitamin eksiklgi,kansizlik vs hicbir sorun cikmadi.sadece 12kg almisim cok hizli gidiosun deyip yemege yasak getirdikizimda tum dogum boyunca 5kg almistim bunda hamilelik o kadar rahat ki abartmisim
Canim kupesini kırkında aldık ama hala cesaret edemiyoruz bizide diyorlar. Görümcem geldi geçen aksam konu yine buna geldi dedim ben yanında duramam ben deldir8rim dedi çok ağlarlar yaaa ben korkuyorum. Ablam daha pusette bebekti kızının kulaklarını deldirdigindeKızı olan anneler kulaklarını deldirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz? Herkes soruyor ne zaman deldirceksin diye
Bende öyle düşünüyorum aslında ama çok soruldu bende kararsız kaldım kızım küpe deyip kulağını tutuyor bende gördüğü merak ediyor.Ben deldirmicem.bence bu karari anne baba degil bebek kendi vermeli buyuyunce.beden onun.bnmde deldirmisler ama hic kupe takmiyorum sevmiyorum.delinmis olsunda istemezdim.keske deldirmeselerdi .banada bir iki kisi dedi ben deldirmicem kendi isterse buyuyunce deldirir dedim.dierleride kararima saygi duyuyor.
Sende gordugunden merak edior bildiginden dglki.deldirirsende kulagini cekistirip yirtmasinda.ben traftar dglm cnm fikrimi soyledim.cok ta kiz arkadasm oldu inan keske annem babam deldirmeseydi bu karari bana biraksaydi diyen.sen bilirsin tabi karismak gbi olmasin .bnm fikrim boyleBende öyle düşünüyorum aslında ama çok soruldu bende kararsız kaldım kızım küpe deyip kulağını tutuyor bende gördüğü merak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?