Acaba bebekler ne zaman braz bagimsiz oluyor.ornegin gece rahatca belli saatte uyuyup duzgunce kalkar,ne zamanlaftan anlar.ya kizlar bnm dogumda temmuzda bseyde kalmadi.bnm kiz hala yanimda park yatakta uyuyor ve gece kalkip yanima gelior.e yeni bebek gelcek onu yanima almam gerek .kendi odasini yapip bnm kizi ora alistrmam gerek ama nasl yapcam bunu blmyrum .Ayyy hic zor zamanlar gecmeyecekmis gbi gelior.hele yeni bebektr emcegnden uyku sorunlarida bastam baslicak amannnnn kac yil zor olcak acaba.bnm kizda harekretli bnde bazen uslu olsun istyrumm.agirlastim artk nefesim yetmior.iyi dgl biliom ama bazen sussun braz otursun die cizgi flm aciyorum azcik nefes alayim die.gelip ustumde falanda ziplior.bu yeni nesil resmen hiperaktif.eve birisini kabul etmekten utaniorum.cunku hic toplu durmuor.e gelenlerde illaki laf soyluor beni tembel ilan edior.oysa topla bes dk sonra eskisinden daha beter yapior bn napabilirim.hrryerin yerini degstrmekten aradgm hic seyi bulamiorum.hepimiz ayni kaderi paylasioz snopcum